Minecraft szerver bérlés

Pár kattintással elindíthatja saját Minecraft szerverét

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Minecraft szerver bérlésMinecraft szerver bérlés

A Minecraft szerver tulajdonságai

Egyszerű beüzemelés
Egyszerű beüzemelés

A Multicraft vezérlőpulttal percek alatt beüzemelheti a szerverét vagy kipróbálhatja a manuális telepítést az Ubuntu 18, Centos 7 vagy a Debian 9 OS szofteverekkel.

DDOS védelem
DDOS védelem

Minden csomag magas szintű hardver védelmet tartalmaz, így az Ön szervere biztonságban lesz.

Biztonsági mentés
Biztonsági mentés

A felhő alapú VPS segítségével a fájljait bármikor visszaállíthatja szinte másodpercek alatt.

Ingyenes MySQL
Ingyenes MySQL

A Hostinger vezérlőpulton néhány kattintással létrehozhatja MySQL adatbázisát.

Modpackok és bővítmények
Modpackok és bővítmények

Minden csomaghoz teljeskörű gyökér hozzáférést kap, hogy bármilyen modot és bővítményt feltelepíthet.

Gyors SSD
Gyors SSD

A legkorszerűbb Intel Xeon processzorokat használjuk terrabyte-nyi SSD tárhellyel.

Könnyű beüzemelés a Multicraft vezérlőpulttal

A Multicraft vezérlőpulttal gyerekjáték lesz a Minercraft szervere kezelése. Minden Minecraft szerver csomag teljeskörű gyökér és rugalmas daemon hozzáférést nyújt, hogy csupán pár kattintással telepíthess vagy törölhess modokat és bővítményeket.

Könnyű beüzemelés a Multicraft vezérlőpulttal

Magas szintű vállalati adatmentések

Minden csomag felhő alapú VPS-t tartalmaz kettős RAID védelmmel, így bármikor másodpercek alatt visszaállíthatja az adatait. A Hostinger VPS tárhely vezérlőpultról érhető el és speciális hozzáférést kap a biztonsági másolatait tartalmazó tárhelyzhez is.

Magas szintű vállalati adatmentések

Végtelen számú modpack-ok

Minden csomag előre telepített modokat tartalmaz, amelyekhez bármikor újakat tölthet fel és törölhet. A teljeskörű gyökér hozzáférés lehetővá teszi, hogy korlátozás nélkül tölthessen fel saját modokat.

Végtelen számú modpack-ok

Szerverek a világ minden táján

Élvezze azt a páratlan megbízhatóságot, amelyet az összekapcsolt globális Tier-3 adatközpontok biztosítanak.

Szerverek a világ minden tájánSzerverek a világ minden táján

Nem találja amit keresett?

30 napos pénzvisszatérítési garancia

Ha bármilyen okból nem elégedett a szolgáltatásainkkal, mi kérdés nélkül visszaküldjük a pénzét, így semmit nem kockáztat.

Minecraft szerver tárhely GYIK

Kapjon választ a Minecraft szerverrel kapcsolatosan felmerülő leggyakoribb kérdésekre

A Minecraft egy világszerte őrületes népszerűségnek örvendő túlélős videojáték, melynek első verzióját 2011-ben adták ki. A játékot a svéd Markus Persson fejlesztette ki Mojang névre keresztelt cégével. A háromdimenziós, kreativitást nagy mértékben serkentő játékban a kockákból felépülő világban kell bányászni és turkálni nyersanyagok után kutatva, melyekből aztán azt építhetünk, amit csak szeretnénk, vagy akár új harci felszereléseket is gyárthatunk a szörnyek ellen felvértezve magunkat. Többféle többszereplős játékmódot és verziót kínál a játék, amely 2018 közepén havonta több, mint 91 milliós aktív játékosbázissal bírt. A játékból több mint 177 millió példány talált gazdára, ezzel platformoktól és eszközöktől függetlenül a világ egyik legnépszerűbbje lett.

A Hostinger VPS vezérlőpultján saját virtuális szervert kezelhet, Az egyszerű vezérlésnek köszönhetően bármikor újraindíthatja szerverét, új webes scripteket telepíthet rá, vagy akár valós időben megváltoztathatj jelszavait.

Nagyon egyszerűen, egyetlen lépéssel elvégezhető a művelet. Miután kiválasztotta és kifizette a kívánt Minecraft csomagot, szinte azonnal el is készült a használatra kész szervere.

Mit szól ahhoz, ha azt mondjuk semeddig? Felejtse el a percekig vagy akár órákig tartó várakozást! A Hostingernél a VPS alapú Minecraft szervere a sikeres vásárlás pillanatában létre is jön.

A Hostinger többféle Minecraft szerver csomagot ajánl. Ha Ön új még a Minecraft világában és szeretne játszani a barátaival és az ismerőseivel, kezdje az Alex csomagunkkal! 2 GB tárhelyet kap havi 2 525 Ft-os áron, ami egy 66%-kal kedvezőbb ár! Több játékossal játszana nagyobb sávszélességen? Válassza a Creeper, Herobrine vagy Enderman csomagot! Válasszon Minecraft szerver csomagjaink közül ITT!

Nagyon egyszerűen bérelhet Minecraft szervert! Csak válassza ki az Önnek tetszőt az öt különböző csomagból, majd a vásárlási tranzakció végeztével perceken belül játszhatja is a kedvenc játékát és meghívhatja barátait is!

Természetesen! 30 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk minden Minecraft szerverünkre. Ha bármilyen okból nem lenne elégedett szolgáltatásunkkal, kérdés nélkül visszautaljuk a teljes összeget!

Igen, bármikor megteheti, és mindössze pár kattintás az egész! Nyissa meg az ügyfeleknek szánt vezérlőpultot és adja le csomagmódosító megrendelését. Szervere valós időben és azonnal frissítésre kerül adatvesztés vagy kiesés nélkül. Nem számít, hogy Ön veterán Minecraft szerver üzemeltető vagy teljesen újonc a játék szerverek világában, teljes megbízhatóságot és szabadságot biztosítunk. A rugalmas és egyszerű Minecraft szerver bérlés segítségével teljesen a saját igényei szerint bérelhet Minecraft szervert.

Nagyon egyszerűen regisztrálhat saját domain nevet Minecraft szerveréhez. Kattintson ide, hogy már akár 296 Ft áron megvásárolhassa egyedi domain nevét!

Minecraft szervereink a világ öt pontján találhatóak: az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Szingapúrban és Litvániában (folyamatban). A Hostingernél 100%-ban megbízható és alacsony ping értékkel rendelkező Minecraft szervereket bérelhet.

A Hostinger Minecraft szerverei olyan csúcskategóriás hardveren futnak, mint az Intel Xeon processzorok és a legújabb generációs Intel SSD háttértárak, így mindig megbízható és kiszámítható teljesítményt nyújtunk.

Az IP címet a hPanel-en belüli VPS vezérlőpultban találja meg.

Természetesen! Bármilyen világot vagy Modpack-ot telepíthet. Egyéni .jar opcióinkkal úgy alakíthatja Minecraft-ot, ahogyan csak szeretné.

A Minecraft szerverekhez a Multicraft haladó verzióját kínáljuk, így abszolút mértékű vezérlést és rugalmasságot nyújtunk. Böngőszőből felügyelheti és kezelheti virtuális Minecraft szerverét, ugyanitt töltheti fel fájljait vagy telepítheti az egyéni szerver megoldásokat és modokat is.

Természetesen! Bármikor módosíthatja Minecraft szerverének helyét, szakértőink a hibajegy benyújtását követően azonnal ugranak segédkezni. Azonban tartsa észben, hogy a költözést követően más IP címe lesz a szervernek.

Enne nincs semmi akadálya, mivel a Hostinger teljes körű gyökér hozzáférést nyújt virtuális szervereihez. Ezzel a hozzáféréssel teljes mértékben saját ízlése szerint alakíthatja a szervert, így akár saját kezűleg is frissítheti, módosíthatja és felügyelheti azt bármilyen, harmadik fél által készített FTP kliens vagy a vezérlőpult segítségével.

Igen, a Hostinger dedikált IPv4 és IPv6 címeket nyújt minden Minecraft szerverhez többletköltség nélkül.

Teljes körű gyökér hozzáférést nyújtunk minden virtuális szerverünkhözbármelyik csomagot is választja. Így teljes mértékben saját igényei szerint alakíthatja szerverének konfigurációját.