Teljesen testre szabható Minecraft szerver bérlése

Teljesen az ellenőrzése alatt tarthatja játékszerverét a Minecraft tárhelyhez előre konfigurált VPS-sel.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Minecraft szerver bérlésMinecraft szerver bérlés

A Minecraft szerver hosting szolgáltatásai

Egyszerű beüzemelés
Egyszerű beüzemelés

Az előkészítés kevesebb mint öt percet vesz igénybe, így pillanatok alatt visszatérhet a Minecrafthoz. Egyszerűen válasszon egy tervet, fejezze be a regisztrációt, és indítsa el a játékszervert.

Dedikált IPv4/IPv6 címek
Dedikált IPv4/IPv6 címek

Dedikált IP-címével biztonságossá teheti Minecraft játékszerverét, és megvédheti azt a DDoS támadásoktól. Sőt, közvetlenül és könnyebben hozzáférhet szerver fájljaihoz FTP-n keresztül.

Automatizált biztonsági mentések
Automatizált biztonsági mentések

Sosem kell aggódnia amiatt, hogy az előrehaladása elveszik. Bármi is történjék, másodpercek alatt visszaállíthatja legutóbbi biztonsági mentését a vezérlőpultról, és folytathatja világa építését.

Több Minecraft szervertípus
Több Minecraft szervertípus

Az összes csomag számtalan szerverváltozatot tartalmaz a különféle Minecraft-játéskosok számára. Az Official-tól és a Forge-tól a Spigot-ig könnyedén válthat a szervertípusok között Game panelünk segítségével.

Telepítsen Modpackokat és bővítményeket
Telepítsen Modpackokat és bővítményeket

Beépülő moduljainkkal és automatikus mod telepítőinkkel tetszése szerint testre szabhatja a játékmenetet. A teljes fájlhozzáférés lehetővé teszi a külső bővítmények és modok manuális hozzáadását is.

Gyors NVMe és magas órajelű processzorok
Gyors NVMe és magas órajelű processzorok

Minecraft VPS-eink prémium hardvert használnak a gyors és késésmentes szerverek támogatásához, több terabájtnyi NVMe-tárhellyel és élenjáró AMD processzorokkal.

Egyszerű beállítás a Game panellel

Akár új, akár tapasztalt Minecraft-gazda, játékvezérlő panelünk megkönnyíti a szerverkezelést az Ön számára. Élvezze a felhasználóbarát felületet és a teljes rendszergazdai hozzáférést, amellyel tetszés szerint konfigurálhatja szerverét.

Egyszerű beállítás a játék panellel

Magas szintű vállalati adatmentések

Baleset történt és elvesztette az előrehaladását? Nem kell a nulláról kezdenie. RAID-10 technológiánknak és automatizált biztonsági mentéseinknek köszönhetően a VPS tárhely vezérlőpultjáról másodpercek alatt elmentheti és visszaállíthatja adatait.

Magas szintű vállalati adatmentések

Bővítmények és modok korlátok nélkül

Minden csomaghoz egy kattintással elérhető telepítők tartoznak az előre kiválasztott bővítményekhez és modokhoz a telepítési folyamat megkönnyítése érdekében. Külső forrásokból származó bővítményeket és modokat is telepíthet a Fájlkezelőn vagy az FTP/SSH-n keresztül.

Bővítmények és modok korlátok nélkül

Ultra-alacsony késleltetés

A Hostinger több szerverhellyel rendelkezik, így kiválaszthatja az Önhöz legközelebb esőt, hogy alacsony késleltetést biztosítson játékosai számára. Minél kisebb a távolság, annál gördülékenyebb a játékélmény!

Ultra-alacsony késleltetés

Minecraft szerver tárhely GYIK

Kapjon választ a játékszerver-bérléssel kapcsolatosan felmerülő leggyakoribb kérdésekre

A Minecraft egy nyílt világú sandbox videojáték, amelyben a játékosok 3D-s blokkok segítségével építhetik fel saját világukat és élményeiket. A cikk megírása idején a játék havi 141 millió aktív játékost számlál a világ minden tájáról.

Népszerűsége miatt sok játékos saját Minecraft szerver létrehozása mellett dönt, hogy egyéni preferenciáihoz szabhassa a játékot, közösséget építsen a többi játékossal, vagy extra bevételre tegyen szert.

A saját Minecraft szerver beállítása csak néhány percet vesz igénybe:

1. Válassza ki a kívánt Minecraft tárhelycsomagot, és fejezze be a vásárlást.

2. Jelentkezzen be a Hostingerbe, és konfigurálja VPS-beállításait. Adjon nevet szerverének, válassza ki a szerver helyét, és állítson be egy root jelszót.

3. Jelentkezzen be a Game panelbe a VPS vezérlőpultján megadott hitelesítő adatokkal.

4. Hozzon létre egy új példányt, válasszon egy Minecraft szerver kiadást, és várja meg, amíg a példány beállítása megtörténik.

5. Végül nyomja meg a Start gombot a Minecraft szerver elindításához. Most már játszhat a játékkal a Minecraft kliensen keresztül, vagy tovább konfigurálhatja a szerver beállításait.

Ez minden. Ha bármilyen problémába ütközik, forduljon ügyféltámogatói csapatunkhoz, amely a hét minden napján, 24 órában a rendelkezésére áll.

A Minecraft tárhelycsomag megvásárlása, a VPS konfigurálása és a kiszolgálópéldány beállítása mindössze 5-10 percet vesz igénybe.

Minecraft szerver hosting csomagjaink 2 599 Ft/hó és 10 999 Ft/hó között mozognak.

A megfelelő előfizetés kiválasztásakor gondolja át a Minecraft szerverrel kapcsolatos céljait és igényeit. Ha egy Vanilla szervert szeretne futtatni néhány játékossal, az Alex csomag kiváló választás. A 4 GB RAM és 1vCPU hardver akár 10 felhasználót is képes fogadni.

Ha korlátlan számú slotot szeretne, valamint különféle modokat és bővítményeket szeretne telepíteni, nézze meg az Enderman csomagot. Nyugodtan hasonlítsa össze csomagjainkat, és ha kérdései merülnek fel, lépjen kapcsolatba Ügyfélsiker-csapatunkkal.

Egyszerűen válasszon egyet a hét csomagunk közül, helyezze a kosárba, és lépjen tovább a fizetéshez. Ha elkészült, megkezdheti a VPS beállítását, és létrehozhatja saját Minecraft szerverét.

Igen, bármikor bővítheti vagy alacsonyabb verzióra válthatja tárhelycsomagját. Csomagját a VPS tárhely vezérlőpultján módosíthatja, majd várjon néhány percet, amíg a módosítás befejeződik. Ne aggódjon – beállításai és fájljai nem vesznek el a folyamat során.

A Hostingernél már 296 Ft éves díjjal is regisztrálhat domaint Minecraft szerveréhez. Nyissa meg a domain ellenőrzőt, és nézzen utána a domain elérhetőségének.

Our Minecraft hosting servers are in the US, Brazil, UK, Netherlands, Singapore, and Lithuania. With multiple server locations, you can choose the one nearest to you and your players to ensure low latency and a good user experience.

Igen. A Hostinger minden VPS-csomaghoz dedikált IPv6- és IPv4-címek járnak felár nélkül. A dedikált IP-címek jobb DDoS-védelmet, valamint közvetlen FTP fájl hozzáférést kínálnak a Minecraft szerverekhez.

Sőt, ezáltal sokkal könnyebb lesz a szerverhez való csatlakozás. A játékosoknak egyszerűen csak az IP-címet kell megadniuk – nem kell beírni a záró portszámot.

Igen. A Minecraft szerver helyének megváltoztatásához vegye fel a kapcsolatot ügyféltámogató csapatunkkal, és Minecraft tárhely szakértőink segítenek majd az átvitelben. Ne feledje, hogy ezzel a szerver IP-címe is megváltozik majd.

A Minecraft szerverek a Game panel fejlett verzióján futnak, Debian 10 operációs rendszerrel. Ez a könnyű navigáció mellett teljes irányítást és rugalmasságot biztosít a játék beállításaihoz. A gazdák egyéni fájlokat tölthetnek fel, és telepíthetik az általuk előnyben részesített szervertípust.

Minden Minecraft hosting csomag önállóan kezelhető, így teljes hozzáférést kap a virtuális játékszerverhez. Nyugodtan konfigurálja a lemezterületet és az erőforrásokat igényei szerint, adjon hozzá játékelemeket vagy telepítsen alkalmazásokat, például a TeamSpeak-et a többi játékossal való kommunikációhoz.

Mivel VPS-tárhelycsomagjaink saját kezelésűek, Ügyfélsiker-csapatunk csak a VPS és a Minecraft szerver beállításában tud segíteni. Ha kérdései lennének a szerver kezelésével és konfigurációjával kapcsolatban, tekintse meg a tudásbázist vagy a Hostinger oktatóanyagokat.

Game panelünk a következő Minecraft Java Edition verziókat támogatja:

 • Java 8
 • Java 11
 • Java 15
 • Java 16

Az elérhető szervertípusok listája:

 • Official
 • CraftBukkit
 • Spigot
 • Paper
 • Purpur
 • Forge
 • SpongeVanilla
 • Cauldron
 • Tekkit
 • Feed the Beast
 • Project Rainbow
 • Bedrock (pocket)

Bármikor válthat a Minecraft Java verziói vagy szervertípusai között.

Igen. A Game panelen elérhető Forge szervertípus (Minecraft Java Edition) lehetővé teszi a modok és modpackok telepítését.

A modok hozzáadásához feltétlenül használja a Minecraft Java Edition-t, és telepítse a Forge szervertípust a példányába. Először is le kell állítania a szerver futását. Ezután lépjen a Fájlkezelőbe, és hozzon létre egy új könyvtárat a modok vagy modpackok feltöltéséhez.

Igen. A root szerverhez való teljes hozzáférés lehetővé teszi a bővítmények önálló feltöltését és kezelését.

A Spigot, CraftBukkit és PaperMC Minecraft szervertípusok beépített bővítményekkel rendelkeznek, amelyeket automatikusan telepíthet a Game panelre. Ha külső forrásból származó beépülő modult szeretne telepíteni, ezt manuálisan teheti meg a Fájlkezelővel vagy az FTP/SSH-val.

A szerverbeállításokhoz válasszon ki egy példányt a Game panelen, és lépjen a Konfiguráció elemre. A Szerverbeállítások fület innen tudja elérni.

A Szerverbeállítások számos lehetőséget kínálnak a játékmenet testreszabására, ilyen például a szerververzió váltása, a világ típusának megváltoztatása és a világ méretének korlátozása.

Ha elégedetlen az előrehaladásával, alaphelyzetbe állíthatja világát, és mindent elölről kezdhet. Keresse meg az aktuális világ mappát a Fájlkezelőben, törölje azt, majd indítsa újra a Minecraft szervert az új világ létrehozásához.

Vezérlőpultunkkal csak az Ön által engedélyezett játékosok férhetnek hozzá Minecraft szerveréhez. Így hozhatja létre engedélyezési listáját:

1. A Game panelen válassza ki a Minecraft szerver példányt, és lépjen a Konfiguráció beállításokhoz.

2. Lépjen a Játékmenet és nehézségek fülre, és kapcsolja be az engedélyezési lista használata funkciót.

3. Térjen vissza a főmenübe, és kattintson a Konzol elemre.

4. Írja be a „whitelist add [felhasználónév_helye]” parancsot, és nyomja meg az Entert.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Ha nem elégedett 100%-osan a Hostingerrel, akkor visszautaljuk a pénzét. Próbálja ki szolgáltatásainkat kockázat nélkül!