CYBER HÉTFŐ ÁR

Teljesen testreszabható Minecraft szerver

Legyen maximális befolyása a játékszervere fölött Minecraft számára előre konfigurált VPS-vel.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Minecraft szerver bérlésMinecraft szerver bérlés

A Minecraft szerver tulajdonságai

Egyszerű beüzemelés
Egyszerű beüzemelés

A Game panel segítségével percek alatt beüzemelheti a szervert, vagy próbálja meg manuálisan beállítani az Ubuntu 18, Centos 7 vagy Debian 9 operációs rendszert.

Dedikált IPv4/IPv6
Dedikált IPv4/IPv6

A Minecraft VPS tárhely csomagunkat tele pakoltuk dedikált IPv6 és IPv4 internetes protokoll címekkel.

Biztonsági mentés
Biztonsági mentés

A felhő alapú VPS segítségével a fájljait bármikor visszaállíthatja szinte másodpercek alatt.

Minecraft szerver típusok
Minecraft szerver típusok

Támogatjuk az Official, CraftBukkit, Spigot, Paper, Purpur, Forge, SpongeVanilla, Cauldron, Tekkit, Feed the Beast, Project Rainbow, Bedrock (pocket) Minecraft szerver típusokat. Könnyen módosíthatja a Minecraft szerver verzióját az automatizált JAR letöltési rendszerünk segítségével.

Modpackok és bővítmények
Modpackok és bővítmények

A bővítmény telepítő rendszerünknek köszönhetően a Spigot Minecraft bővítmények csupán néhány kattintással telepíthetőek. Ha szeretné, akár egyedi bővítményeket is feltölthet a Fájlkezelő panel vagy az FTP/SSH segítségével.

Gyors SSD
Gyors SSD

A szerver gyorsasága és a játékosok elégedettsége érdekében a legújabb Intel Xeon processzorokat használjuk terrabájtnyi SSD lemezterülettel.

Egyszerű beállítás a játék panellel

A Hostinger Game panel segítségével könnyedén kezelheti a Minecraft szerverét. Minden Minecraft tárhely tartalmazza a teljes gyökér hozzáférést és rugalmas démont, melynek segítségével könnyedén hozzáadhat vagy eltávolíthat modokat vagy bővítményeket mindössze néhány kattintással.

Egyszerű beállítás a játék panellel

Magas szintű vállalati adatmentések

Minden csomag felhő alapú VPS-t tartalmaz kettős RAID védelmmel, így bármikor másodpercek alatt visszaállíthatja az adatait. A Hostinger VPS tárhely vezérlőpultról érhető el és speciális hozzáférést kap a biztonsági másolatait tartalmazó tárhelyzhez is.

Magas szintű vállalati adatmentések

Végtelen számú modpack-ok

Minden csomag előre telepített modokat tartalmaz, amelyekhez bármikor újakat tölthet fel és törölhet. A teljeskörű gyökér hozzáférés lehetővá teszi, hogy korlátozás nélkül tölthessen fel saját modokat.

Végtelen számú modpack-ok

Szerverek a világ minden táján

Élvezze azt a páratlan megbízhatóságot, amelyet az összekapcsolt globális Tier-3 adatközpontok biztosítanak.

Szerverek a világ minden tájánSzerverek a világ minden táján

Nem találja amit keresett?

30 napos pénzvisszatérítési garancia

Ha bármilyen okból nem elégedett a szolgáltatásainkkal, mi kérdés nélkül visszaküldjük a pénzét, így semmit nem kockáztat.

Minecraft szerver tárhely GYIK

Kapjon választ a Minecraft szerverrel kapcsolatosan felmerülő leggyakoribb kérdésekre

A Minecraft egy világszerte őrületes népszerűségnek örvendő túlélős videojáték, melynek első verzióját 2011-ben adták ki. A játékot a svéd Markus Persson fejlesztette ki Mojang névre keresztelt cégével. A háromdimenziós, kreativitást nagy mértékben serkentő játékban a kockákból felépülő világban kell bányászni és turkálni nyersanyagok után kutatva, melyekből aztán azt építhetünk, amit csak szeretnénk, vagy akár új harci felszereléseket is gyárthatunk a szörnyek ellen felvértezve magunkat. Többféle többszereplős játékmódot és verziót kínál a játék, amely 2018 közepén havonta több, mint 91 milliós aktív játékosbázissal bírt. A játékból több mint 177 millió példány talált gazdára, ezzel platformoktól és eszközöktől függetlenül a világ egyik legnépszerűbbje lett.

A Hostinger VPS vezérlőpultján saját virtuális szervert kezelhet, Az egyszerű vezérlésnek köszönhetően bármikor újraindíthatja szerverét, új webes scripteket telepíthet rá, vagy akár valós időben megváltoztathatj jelszavait.

Nagyon egyszerűen, egyetlen lépéssel elvégezhető a művelet. Miután kiválasztotta és kifizette a kívánt Minecraft csomagot, szinte azonnal el is készült a használatra kész szervere.

A Minecraft VPS szerver beállítása 10-15 percet vesz igénybe. Felejtse el a várakozási időt!

A Hostinger többféle Minecraft szerver csomagot ajánl. Ha Ön új még a Minecraft világában és szeretne játszani a barátaival és az ismerőseivel, kezdje az Alex csomagunkkal! 2 GB tárhelyet kap havi 2 525 Ft-os áron, ami egy 66%-kal kedvezőbb ár! Több játékossal játszana nagyobb sávszélességen? Válassza a Creeper, Herobrine vagy Enderman csomagot! Válasszon Minecraft szerver csomagjaink közül ITT!

Nagyon egyszerűen bérelhet Minecraft szervert! Csak válassza ki az Önnek tetszőt az öt különböző csomagból, majd a vásárlási tranzakció végeztével perceken belül játszhatja is a kedvenc játékát és meghívhatja barátait is!

Természetesen! 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden Minecraft webtárhely csomagunkra. Ha nem elégedett a csomaggal vagy a szolgáltatással, teljes körű pénzvisszatérítést biztosítunk késedelem nélkül.

Igen, bármikor megteheti, és mindössze pár kattintás az egész! Nyissa meg az ügyfeleknek szánt vezérlőpultot és adja le csomagmódosító megrendelését. Szervere valós időben és azonnal frissítésre kerül adatvesztés vagy kiesés nélkül. Nem számít, hogy Ön veterán Minecraft szerver üzemeltető vagy teljesen újonc a játék szerverek világában, teljes megbízhatóságot és szabadságot biztosítunk. A rugalmas és egyszerű Minecraft szerver bérlés segítségével teljesen a saját igényei szerint bérelhet Minecraft szervert.

Nagyon egyszerűen regisztrálhat saját domain nevet Minecraft szerveréhez. Kattintson ide, hogy már akár 296 Ft áron megvásárolhassa egyedi domain nevét!

Minecraft szervereink a világ öt pontján találhatóak: az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Szingapúrban és Litvániában (folyamatban). A Hostingernél 100%-ban megbízható és alacsony ping értékkel rendelkező Minecraft szervereket bérelhet.

A Hostinger Minecraft szerverei olyan csúcskategóriás hardveren futnak, mint az Intel Xeon processzorok és a legújabb generációs Intel SSD háttértárak, így mindig megbízható és kiszámítható teljesítményt nyújtunk.

Az IP címet a hPanel-en belüli VPS vezérlőpultban találja meg.

Természetesen! Bármilyen világot vagy Modpack-ot telepíthet. Egyéni .jar opcióinkkal úgy alakíthatja Minecraft-ot, ahogyan csak szeretné.

A Minecraft szerver a Game panel haladó verzióján fut, amely abszolút irányítást és rugalmasságot biztosít. Testreszabhatja virtuális Minecraft szerverét a böngészőből történő kezeléssel, egyéni fájlok feltöltésével vagy az Ön által preferált szervertípusok telepítésével.

Természetesen! Bármikor módosíthatja Minecraft szerverének helyét, szakértőink a hibajegy benyújtását követően azonnal ugranak segédkezni. Azonban tartsa észben, hogy a költözést követően más IP címe lesz a szervernek.

Enne nincs semmi akadálya, mivel a Hostinger teljes körű gyökér hozzáférést nyújt virtuális szervereihez. Ezzel a hozzáféréssel teljes mértékben saját ízlése szerint alakíthatja a szervert, így akár saját kezűleg is frissítheti, módosíthatja és felügyelheti azt bármilyen, harmadik fél által készített FTP kliens vagy a vezérlőpult segítségével.

Mostantól könnyedén telepítheti a Spigot Minecraft bővítményeket. Telepítse a rendszert csupán néhány kattintással. Ha szeretné, feltöltheti az egyedi bővítményeket a fájlkezelő vagy az FTP/SSH segítségével.

Igen, a Hostinger dedikált IPv4 és IPv6 címeket nyújt minden Minecraft szerverhez többletköltség nélkül.

Teljes körű gyökér hozzáférést nyújtunk minden virtuális szerverünkhözbármelyik csomagot is választja. Így teljes mértékben saját igényei szerint alakíthatja szerverének konfigurációját.

Official, CraftBukkit, Spigot, Paper, Purpur, Forge, SpongeVanilla, Cauldron, Tekkit, Feed the Beast, Project Rainbow, Bedrock (pocket). Könnyedén változtathat a használni kívánt Minecraft szerver verzióján az automatizált JAR letöltési rendszerünk segítségével.

Támogatjuk a legújabb Java verziót, és lehetőség van rá, hogy bármikor módosítsa a használni kívánt JAVA verziót a vezérlőpanel segítségével.

Mivel Ön használja a Minecraft szervert, úgy használhatja lemezterületét és erőforrásait, ahogy tetszik. Például, kiosztha és korlátlan mennyiségű játékkiszolgálót használhat.

A teljes gyökér hozzáférés lehetővé teszi, hogy bármilyen játékelemet telepítsen. Az alapértelmezett alkalmazások mellett a Minecraft szerverre olyan alkalmazásokat is telepíthet, mint például a Mumble, LiveChat, TeamSpeak és egyéb VOIP rendszerek, így a felhasználók a legtöbbet hozhatják ki belőle.

Minden csomag saját IPv4 és IPv6 címmel rendelkezik.