Vélemények a Hostingerről

Több mint 40 ország felhasználói a Hostingerre bízzák webhelyeiket. Ezeket mondják webtárhely-szolgáltatásunkról a Trustpilot, a G2 és a Google Cégem véleményező oldalakon.

Vélemények a Hostingerről
Legjobb vélemények bal oldal
A Hostinger a legtöbb versenytársát lekörözi.Techradar
Legjobb vélemények jobb oldal
Legjobb vélemények bal oldal
Gyors és kiváló ügyfélszolgálatPCMag
Legjobb vélemények jobb oldal
Legjobb vélemények bal oldal
A marketingtől a felhasználói felületig prémium szintű szolgáltatásQuicksprout
Legjobb vélemények jobb oldal

Miért szeretik az emberek a Hostingert?

Live Support

0-24 órás élő támogatás

Barátságos szakértői csapatunk készséggel áll rendelkezésére. Bármilyen probléma, bármikor. Az Ön sikere a mi megszállottságunk.

Beállítás másodpercek alatt

Beállítás másodpercek alatt

Élesítés egyetlen kattintással. A Hostinger célja, hogy megkönnyítse webhelyének gyors és egyszerű online megjelenítését.

Gyorsaságra tervezve

Gyorsaságra tervezve

A sebesség számít, hiszen elősegítheti vagy meggátolhatja webhelye sikerét. Maximalizálja lehetőségeit egy villámgyors weboldallal.

A Hostinger kiváló minősítést kapott

Remek vétel és támogató csapat!

Remek vétel és támogató csapat! Vettem egy előfizetést, amihez kaptam egy ingyenes domaint, ennek üzembe helyezésében és a másik domainem átregisztrálásában sokat segítetek.

Több mint 4 hónap alatt semmi probléma.

„Prémium megosztott tárhely” csomagban vagyok. Több webhelyet is telepítettem már, és eddig minden rendben működik. Szuper ügyfélszolgálat is 👌 Csak így tovább.

Imádom a Hostingert

Imádom a Hostingert, a végfelhasználó és a leányvállalatok szemszögéből egyaránt. Nagyszerű támogatást nyújtanak élő chaten, e-mailben és a fiókkezelőben is. Soha nem volt gondom a tárhelyszolgáltatással, és a felhő alapú szolgáltatás rendkívül GYORS!! Mindig ajánlom ügyfeleimnek. Több tárhelyszolgáltatót is igénybe vettem, de egyik sem tudott jobb szolgáltatást nyújtani; vezérlőpult, támogatás, árak, teljesítmény stb. Ismétlem, imádom a Hostingert!

Az ügyfélszolgálat egyszerűen verhetetlen, számukra az ügyfél az első!

Rossz webdomaint regisztráltam, és néhány dolgon változtatnom kellett. Felvettem a kapcsolatot a Customer Success csapattal, megadtam nekik a szükséges információkat, és megváltoztattam a webhelyemet a helyes domain névre. Agne volt az ügyfélszolgálati munkatárs, miután jelentkezett, 10 percen belül mindent elintézett. Gyors és hatékony! Nem is kérhettem volna jobb szolgáltatást.

A Hostinger a legjobb

A Hostinger a legjobb szolgáltató, amivel az elmúlt két évben dolgoztam. A szerverek reszponzívak és gyorsak
Az ügyfélszolgálat elismerést érdemel

Fantasztikus szolgáltatás!

Már évek óta a Hostingernél vagyok, és mindig a legjobb teljesítményt tapasztaltam a tárhelyszolgáltatásban. Remek ügyfélszolgálat és megfizehető árak. Fantasztikus!

30 napos pénzvisszatérítési garancia

Nem kell megindokolnia. Ha nem elégedett, ígérjük, hogy visszatérítjük a befizetését. Kockázat és felhajtás nélkül.

Piacvezető webtárhely

Agnė a Hostingertől azonnal megoldotta...

Agnė a Hostingertől azonnal megoldotta a problémámat, tévedésből Prémium megosztott tárhelyet vettem - az elsőt a Tárhelyek alatt. Kérdeztem Agnét, hogy mi a teendő, és azonnal felajánlotta a visszatérítést. Ezután vettem egy WordPress tárhelyet WordPress Starter csomaggal. Figyelemre méltó! Köszönöm a segítséget!

Kiváló támogatás

Gondom akadt egy ingyenes domain regisztrálásával, és a csapat valóban gyorsan, odafigyeléssel és kedvesen válaszolt.
Annyira lenyűgözött a felhasználói elégedettség iránti elkötelezettségük, hogy a Hostingerrel fogom telepíteni a gyártás alatt álló alkalmazásomat, és lehet, hogy részt veszek a partnerprogramban.

A legjobb árú és minőségű tárhelyszolgáltató!!

Megfizethető, de minőségi tárhelyszolgáltatót kerestem.
Néhány értékelés elolvasása után úgy döntöttem, hogy a hostingert választom.
És nem bántam meg.
Minden rendben ment, és elsősorban nagyon gyorsan.
Nagyon jó weboldal, nagyon világos magyarázattal a beállításokról és a meglévő webhelyek migrációjáról. A migráció tökéletesen zajlott le, bár az extra weblap létrehozása új domainnel (ingyenes ajánlat) SSL-problémába ütközött, de ezt nagyon gyorsan és jól megoldotta a profi és ügyfélbarát helpdesk munkatárs, aki szinte a fejembe lát!!
A Helpdesk 24/7 rendszerben elérhető, nagyon gyorsan reagálnak, és nagyon szolgáltatásközpontúak, amit eddig sosem tapasztaltam!!
Kifejezetten ajánlom azoknak, akik megfizethető, jó minőségű és megbízható tárhelyszolgáltatót keresnek!!

A legjobb támogatás!

Az elmúlt 4 évben több tárhelyszolgáltatót is kipróbáltam, és be kell valljam, hogy a Hostinger messze a legjobb a sebesség, az árak és legfőképpen az ügyfélszolgálat tekintetében. Webtervezőként fontos számomra, hogy azonnali támogatást kapjak, mivel ügyfeleim webhelyeit a Hostingeren kezelem. Már majdnem két éve dolgozom velük, és nem is lehetnék elégedettebb. Bátran ajánlom mindenkinek, aki webdizájnnal szeretne foglalkozni, vagy saját célra szeretne weboldalt készíteni.

Könnyen kezelhető felület, kedves ügyfélszolgálat, olcsó tárhelyszolgáltatás

Megbízható és olcsó hosting szolgáltatást kerestem, így találtam a Hostingerre. Mikor olvastam a pozitív véleményeket, írtam is az ügyfélszolgálatnak. A csapat nagyon készséges volt, gyorsan válaszoltak minden kérdésemre és aggályomra. Bevallom, hogy a felhasználói felületet is nagyon felhasználóbarátnak találtam, így egyedül is könnyen boldogulok, az ügyfélszolgálat nélkül. Határozottan ajánlom.

A Hostinger értékelése kiváló! itt

Egy elégedett design szakember

Tervezőként megbízható tárhelyszolgáltatásra van szükségem. A Hostinger egyszerűen elképesztő minőség és ügyfélszolgálat szempontjából. És a felhasználói felület is a legjobbak között van. Intuitív, könnyű a használata. Ellentétben a nagy cápákkal, akiknek az számít, hogy az első év után többet kaszáljanak.

Ajánlások

Szervezeteim nevében szeretném megköszönni a Hostingernek az elképesztő ügyféltámogatást, különösen a megosztott webtárhely csomagunk frissítése során. Várom, hogy izgalmas ajánlatot kapjunk a Hostingertől a felhő alapú tárhely csomagra!

Hostinger - 100%-ban ajánlott

Egy éve dolgozom a Hostinger Prémium webtárhely csomagjával, és minden szükséges elemet biztosítanak számomra a webhelyeim és az adatbázisaim optimális eredménnyel történő kezeléséhez. 1 kattintással telepíthető, korlátlan SSD lemezterület és egyszerű SSL-tanúsítvány-telepítés.
Emellett nagyszerű és gyors súgószolgáltatást is kínálnak, amelyben a fő hangsúlyt a problémáid lehető legpontosabban és leggyorsabban történő megoldásra helyezték.
Kétségtelenül ajánlom a Hostingert, mint tárhelyszolgáltatót.

Kiemelkedően kiváló ügyfélszolgálat

Kiváló ügyfélszolgálat, felülmúlta az elvárásokat! Úgy tűnik, hogy még az előző évi vásárlásaimat is jóváírták, amit más tárhelyszolgáltató meg sem próbálna. Ezer köszönet Neringának az ügyfélszolgálaton, hogy mindezt lehetővé tette. 10/5

Eddig nagyszerűek a tapasztalataim a Hostingerrel

Eddig nagyszerűek a tapasztalataim a hostingerrel, és még csak 3 hónap telt el a négyéves együttműküdésből. Remek sikercsapat, 24/7.. Hostingert mindenkinek😍

A legjobb tárhelyszolgáltató cég, amely…

A legjobb tárhelyszolgáltató, amely a legjobb szolgáltatást és támogatást nyújtja a webtárhely és sok más tekintetében. Ami engem illet, tetszik a szolgáltatásuk, és másoknak is ajánlom, hogy válasszák a hostinger.com szolgáltatásait.

Nem találja amit keresett?

Valami mást keres? A Hostingernek mindenre van terve és mindenki számára tartogat valamit. Verhetetlen árak, páratlan rugalmasság, korlátlan potenciál.