A legjobb webtárhelyárak

Nem számít a képzettségi szintje vagy a költségvetése – mindenki számára tartogatunk valamit. Élesítse be webhelyét a Hostingerrel.

Válassza ki az Ön számára tökéletes csomagot

Fizetési feltételek
30 napos pénzvisszatérítési garancia

Ha nem 100%-ban elégedett, a vásárlást követő 30 napon belül visszakérheti a befizetett összeget. A folyamat gördülékeny és kockázatmentes. Bővebb információért tekintse meg Pénzvisszafizetési szabályzatunkat (kivételek előfordulhatnak).

Szerezze be a szükséges erőforrásokat

Gyors tárhelyszolgáltatások

Webhelyszerkesztő

Intuitív vezérlőpult

Globális adatközpontok

Teljes biztonság

Gyors tárhelyszolgáltatások

Nyújtsa közönségének a legjobb böngészési élményt. Csúcsminőségű szervertechnológiánk biztosítja, hogy weboldala minden körülmények között gyorsan betöltődjön. Csomagjaink HTTP/3-at, IPv6-ot, korlátlan sávszélességet* és WordPress objektum-gyorsítótárat* használnak, így webhelye bármit képes kezelni.

*Üzleti és ennél nagyobb csomagok

Webhelyszerkesztő

Első weboldalát készíti? Semmi gond – intuitív webhelyszerkesztőnk célja, hogy a webfejlesztés mindenki számára elérhető és szórakoztató legyen. Fogd és vidd szerkesztőnk és a rácsos elrendezés gondoskodik arról, hogy webhelyén mindig minden tökéletes legyen, az utolsó pixelig.

Intuitív vezérlőpult

Az idő pénz – a rutinszerű telephely-karbantartási feladatoknak pedig könnyen és gyorsan végrehajthatóknak kell lenniük. Házon belül fejlesztett hPanelünk segít a rutinellenőrzések egyszerűsítésében és a webhelyekkel kapcsolatos problémák elhárításában. 17 nyelven elérhető, így globális csapatok számára is tökéletes.

Globális adatközpontok

Hiszünk a gyors oldalakban. Ezért rendelkezünk adatközpontok globális hálózatával Európában, Ázsiában, Észak-Amerikában és Dél-Amerikában. Egyszerűen válassza ki a közönsége fizikai helyéhez legközelebb eső szervert – ezért nem számítunk fel külön díjat.

Teljes biztonság

Védje meg magát és közönségét a kibertámadásoktól. Minden webtárhely szolgáltatásunk korlátlan számú ingyenes SSL-tanúsítvánnyal érkezik. A CloudLinux és LVE konténeres környezetünkkel, teljes DDoS-védelemmel, a webhelyek automatikus biztonsági mentéseivel és frissítéseivel, házon belül fejlesztett webalkalmazás-szintű tűzfallal és sok más funkcióval ellátott webhelyének biztonsága nem fogja ébren tartani éjszaka.

Sebesség

Sebesség

Válaszidő: 11-274 ms.

Támogatás

Támogatás

Élő chat 24/7.

Hatékonyság

Hatékonyság

A legjobb ár/érték arány.

Egyszerűség

Egyszerűség

hPanelünket 10-ből 9 felhasználó egyszerűnek és intuitívnak találja.

Webhelyszerkesztő

Percek alatt elkészítheti nagyszerű weboldalát

A webhelyszerkesztő segítségével percek alatt elkészítheti saját weboldalát bármiféle tervezési vagy fejlesztési tudás nélkül is. Egyszerű fogd és vidd módszereken alapuló weboldalkészítőnkkel gyorsan hozzáláthat projektjéhez.

Számos sablon közül választhat

Sokan gondolják, hogy nehéz jól kinéző weboldalt létrehozni, ezért weboldal készítőnk rengeteg, profi szakemberek által tervezett sablont kínál Önnek, melyekből szabadon válogathat.
Készítse el a saját weboldalát!
Webhelyszerkesztő