Ingyenes webtárhely

Vagy kezdje meg utazását prémium csomagunkkal, és szerezzen személyes domaint, életre szóló SSL-t, és DDoS elleni védelmet ingyen az egy évre szóló előfizetéssel.

Csomagok már ennyitől:
569Ft /hó
Az akció vége:
- : - : - : -
Ingyenes webtárhely

Válasszon a fizetős és az ingyenes tárhelyszolgáltatások között

Fizetési feltételek

Miért válassza a Hostingert?

A Hostingernél tisztában vagyunk azzal, hogy a modern webhelyek létrehozásához stabil, biztonságos és optimalizált tárhelyüzemeltetési környezetre van szükség. Hiszünk abban is, hogy ennek nem kell egy vagyonba kerülnie.

Icon
OptimalizáltVédettGyorsFejlesztő-barát
OptimalizáltVédettGyorsFejlesztő-barát

WordPressre optimalizált ingyen tárhely

Gondoskodunk róla, hogy szervereinktől a szakértő támogatási csapatunkig minden téren a legjobb WordPress tárhelyszolgáltatást tudjuk nyújtani. Sőt, folyamatosan finomítjuk platformunkat, hogy 99,99%-os üzemidőt tudjunk nyújtani, így webhelye mindig elérhető lesz online.

WordPressre optimalizált ingyen tárhely

Miért válassza a 000Webhost-ot?

Az Ingyenes Tárhely egy biztos kiindulási pont lehet online alapjai lerakásához. A 000webhost a legjobb hírű szolgáltató, amely amely vezérlőpulttal ellátott ingyenes weboldalt és domainnevet kínál. Egy fillér sem szükséges ahhoz, hogy elindítsa webhelyét, mégis megbízható szolgáltatásokat kap.

Bőséges lemezterület és sávszélesség

Minden ingyenes webtárhelyfiók 300 MB lemezterülettel és 3 GB sávszélességgel rendelkezik. Ezenkívül felhőalapú tárolási technológiánknak köszönhetően könnyedén elkészítheti és kezelheti webhelyét. Ha készen áll a következő lépésre, váltson ingyenes webtárhelyről Prémium, Üzleti vagy Felhő Startup tárhelycsomagra.

Cloudfare által védett névkiszolgálók, PHP, MySQL és FTP

A PHP-vel, a MySQL-lel és az FTP-vel átfogó ingyenes tárhelyet kínálunk. A Cloudflare DNS-tűzfalvédelmével a nem kívánt látogatóktól is megvédheti webhelyét. Az Ön DNS-névszervere elé helyezve védi infrastruktúráját, és csak a kívánt forgalmat engedi át. A Cloudflare aktiválása egyszerű és ingyenes. Csak mutasson rá domainje DNS-ével, és el is készült.

Ingyenes tárhely SSD-n

A weboldalaknál a betöltési sebesség ugyanolyan fontos, mint az üzemidő. A 000webhost felhőalapú infrastruktúrájának köszönhetően az Ön ingyenes webhelye gyorsan és késés nélkül betöltődik. Az Intel Xeon processzorokat, 24 GB RAM-ot és a legújabb generációs SSD-háttértárakat használó, dedikált szervereink teszik technológiánkat csúcsminőségűvé.
Miért válassza a 000Webhost-ot?

Ingyenes WordPress tárhely

Sallangmentes, automata WordPress motorunkkal percek alatt működésbe hozhatja blogját vagy cége webhelyét. Hirdetések nincsenek, és a technológiai konfigurációk miatt sem kell aggódnia. Csak töltse fel webhelye fájljait FTP-n vagy WordPressen keresztül, hozzon létre MySQL-adatbázisokat, vagy futtasson Cron-feladatokat, vagy bízza az egészet a robotpilótára.

Díjnyertes ingyenes tárhelyszolgáltató

A 000webhost sorozatban 10 egymást követő évben lett a kezdők számára készült „Legjobb ingyenes webhelytároló felület”. A vezérlőpult egyszerűsége, az ingyenes webhelyszerkesztőhöz való hozzáférés, a webtárhelyfunkciók széles választéka és az emberek támogató közössége teszi a 000webhostot a tökéletes ingyenes tárhellyé.
Miért válassza a 000Webhost-ot?

Kezdje online utazását sikeresen a 000webhost-al

Használjon ingyenes webtárhelyet

A Hostinger által működtetett 000webhost megbízható szervereket, teljes reklámmentességet és akár 99,9%-os üzemidőt garantál. Tanuljon meg kódolni, és kísérletezzen a PHP-vel, MySQL-lel, FTP-vel és a cPanellel. Hozzon létre ingyenes webhelyet, készítse el WordPress-alapú blogját, vagy tervezzen szemet gyönyörködtető webáruházat csupán pár perc alatt!

A tökéletes, vezérlőpulttal rendelkező, ingyenes tárhely

Minden, amire első webhelye indításához, építéséhez és bővítéséhez szüksége lehet. Ingyenes webtárhelyünk tökéletes környezet a kísérletezéshez és a digitális világ megismeréséhez. A hely, ahol a kezdő webfelhasználók profikká nőnek.
Kezdje online utazását sikeresen a 000webhost-al

Haladó webhelyszerkesztő

Haladó webhelyszerkesztő
30 napos pénzvisszatérítési garancia

Ha nem 100%-ban elégedett, a vásárlást követő 30 napon belül visszakérheti a befizetett összeget. A folyamat gördülékeny és kockázatmentes. Bővebb információért tekintse meg Pénzvisszafizetési szabályzatunkat (kivételek előfordulhatnak).

Ingyenes tárhelycsomag GYIK

Kapjon választ a legjobb ingyenes webtárhely-szolgáltatással kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Miben különbözik az ingyenes tárhely a fizetős tárhelytől?

Icon

Jó az ingyenes webtárhely?

Icon

Hogyan juthatok ingyenes webtárhelyhez?

Icon

Hogyan tehetek szert ingyenes domainnévre tárhelyszolgáltatásommal?

Icon

Milyen webtárhelyre van szükségem?

Icon

A 000webhost WordPress tárhelymegoldásokat is kínál?

Icon

Áttérhetek 000webhostról Hostingerre?

Icon

Mik az ingyenes tárhelyszolgáltatás előnyei és hátrányai?

Icon