Három.
Kettő.
Online

Simple

Három. Kettő. Online.

Rólunk

Érje el online sikereit a Hostingerrel

A Hostinger küldetése, hogy bárki számára lehetővé tegye az online sikerek elérését – a fejlesztőktől a feltörekvő bloggerekig és cégtulajdonosokig. Gyors webtárhely-technológiánkkal, megbízható és barátságos Ügyfélsiker-ügynökeinkkel és a könnyen kezelhető hPanellel weboldalának bővítése pofonegyszerű.

Érje el online sikereit a Hostingerrel

Globálisan elismert webtárhely

A 2004-ben Litvániában alapított Hostinger technológiai startupként indult, és mára a webtárhely-megoldások vezető szolgáltatójává vált; több mint 150 ország egymilliónál is több hasonló gondolkodású alkotóját szolgálja ki.

Hűek maradunk 2020* leggyorsabban növekvő tárhelymárkájaként szerzett hírnevünkhöz, és továbbra is fejlesztjük szolgáltatásainkat, új piacokat nyitunk meg, és még több sikertörténetben vállalunk szerepet.

*A Bitcatcha piaci hatóság által igazolva.

Globálisan elismert webtárhely

Történetünk

Erősségeink

Gördülékeny menedzsment eszközök

Webhely sebesség

24 órás dedikált támogatás

Gördülékeny menedzsment eszközök

Függetlenül az Ön hátterétől vagy műszaki ismereteitől, webhelyszerkesztő és -kezelő eszközeinket a felhasználói élmény és a teljesítmény szem előtt tartásával fejlesztettük ki. A hPanel segítségével mindent egy helyen vezérelhet, a domainektől kezdve a webtárhelyeken át az e-mail fiókokig. Legyen több ideje arra, ami számít a fogd és vidd működési elvű Hostinger Webhelyszerkesztővel – hozza létre és tegye közzé weboldalát percek alatt, korlátok nélkül.

Webhely sebesség

Azt akarjuk, hogy a webhelyeket megalkotók és a vállalkozások tulajdonosai gyorsan haladjanak előre. Képzelje el, hogy webhelye ezredmásodpercek alatt betöltődik a világ bármely pontján, globálisan elterjedt szervereinkkel, 99,9%-os rendelkezésre állás mellett. Kényeztesse közönségét a legjobb felhasználói élménnyel, és figyelje, hogyan javul webhelye rangsorolása.

24 órás dedikált támogatás

Támogatunk minden elkötelezett online törekvőt, akinek célja, hogy megrengesse az internetet. Ügyfélsiker csapatunk 11 nyelven beszél, így Ön magabiztosan közölheti gondolatait és aggodalmait a saját nyelvén. Töltsön kevesebb időt a problémákkal – ígérjük, hogy gyorsan válaszolunk, és hasznos megoldásokat kínálunk.

Nemrég felvettem a kapcsolatot a Hostinger ügyfélszolgálatával. A támogató csapatuk szolgáltatása az egyik legjobb volt az általam ismertek körül. A szolgáltatás nemcsak informatív volt, hanem segítőkész is. Kevés információval is meg tudták találni a problémát, és gyorsan meg is oldották azt.

Podaz Store
Webshop

Elvégeztem néhány webtervezői és -fejlesztői tanfolyamot, és újonc voltam a webhelyek önálló kezelésében. Gyakorolni akartam az elsajátított készségeket, ezért egy olyan tárhelyszolgáltatót kerestem, ami nem csak nagyszerű, de hagyja, hogy teljes mértékben felügyelhessem a kódomat.

Andrew
Webfejlesztő

94 webhelyet üzemeltetek épp a Hostinger-nél. Ügyfeleimmel egyetemben nagyon meg vagyunk elégedve velük, főleg két fontos okból: ötcsillagos ügyféltámogatást és kiváló szerver-teljesítményt kapunk itt. Kezdőktől a webfejlesztőkig mindenkinek ajánlom a Hostingert.

Jeremiah Kobina
Szoftvermérnök
TECHNOLÓGIA

Innováció útközben

Az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb webtárhely-szolgáltatóként arra törekszünk, hogy folyamatosan alkalmazkodjunk az iparág legújabb technológiai vívmányaihoz. Folyamatosan fejlesztjük szervereink infrastruktúráját fejlett anti-DDoS megoldásokkal, LiteSpeed technológiával és egyedileg épített vezérlőpultunkkal, a hPanellel.

Innováció útközben
EMBEREK

Hősök elkötelezett csapata

Az 54 országban több mint 1000 alkalmazottal rendelkező a Hostinger a világ egyik leggyorsabban növekvő webtárhely-szolgáltatója. Ügyfeleink iránti elkötelezettségünkhöz hasonlóan saját csapatunkkal is törődünk, hogy professzionálisan fejlődhessünk és ügyfeleinket magasabb szintre emelhessük. Csatlakozzon a Hostingerhez és sürgöljön velünk!

Hősök elkötelezett csapata
MEGSZÁLLOTT ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Először hallgatunk, aztán beszélünk

Ön, az Ügyfél, rendelkezik a legmagasabb ranggal a Hostingernél. Az Ön visszajelzése kulcsfontosságú termékeink, folyamataink és az általános vásárlói elégedettség javítása szempontjából. Folyamatosan fürkésszük ügyfeleink gondolatait felmérések, online értékelések és személyes interjúk segítségével.

Először hallgatunk, aztán beszélünk

Legújabb blogbejegyzések

Branch left
A Hostinger egy különösen stabil szolgáltató
Bitcatcha
Branch right
Branch left
Az elsőrangú üzemidő legjobbja
PCMag
Branch right
Branch left
Prémium érzést biztosító szolgáltató
Quicksprout
Branch right