Három.
Kettő.
Online

Simple

Három. Kettő. Online.

Rólunk

Érje el online sikereit a Hostingerrel

A Hostinger küldetése, hogy bárki számára lehetővé tegye az online sikerek elérését – a fejlesztőktől a feltörekvő bloggerekig és cégtulajdonosokig. Gyors webtárhely-technológiánkkal, mesterséges intelligencián alapulú webhelykészítőnkkel és a könnyen kezelhető hPanellel weboldalának bővítése pofonegyszerű.
Érje el online sikereit a Hostingerrel

Globálisan elismert webtárhely

A 2004-ben Litvániában alapított Hostinger technológiai startupként indult, és mára a webtárhely-megoldások vezető szolgáltatójává vált; több mint 150 ország egymilliónál is több hasonló gondolkodású alkotóját szolgálja ki.
Hűek maradunk 2020* leggyorsabban növekvő tárhelymárkájaként szerzett hírnevünkhöz, és továbbra is fejlesztjük szolgáltatásainkat, új piacokat nyitunk meg, és még több sikertörténetben vállalunk szerepet.
Globálisan elismert webtárhely

Történetünk

Erősségeink

Gördülékeny menedzsment eszközök

Webhely sebesség

24 órás dedikált támogatás

Gördülékeny menedzsment eszközök

Függetlenül az Ön hátterétől vagy műszaki ismereteitől, webhelyszerkesztő és ─kezelő eszközeinket a felhasználói élmény és a teljesítmény szem előtt tartásával fejlesztettük ki. A hPanel segítségével mindent egy helyen vezérelhet, a domainektől és webtárhelyektől kezdve az e-mail fiókokig és egyebekig. Mesterséges intelligenciát használó „fogd és vidd” elvű Hostinger Webhelykészítőnk segítségével percek alatt létrehozhatja és közzé teheti webhelyét korlátok nélkül, így több ideje marad arra, ami igazán fontos.

Webhely sebesség

Azt akarjuk, hogy a webhelyek megalkotóinak és a vállalkozások tulajdonosainak semmi ne álljon az útjába. Képzelje el, hogy a világ különböző pontjain elhelyezett szervereinknek köszönhetően webhelye ezredmásodpercek alatt, garantáltan 99,9%-os rendelkezésre állás mellett töltődik be. Adja meg közönségének a legjobb felhasználói élményt, és figyelje, hogyan javul webhelye rangsorolása.

24 órás dedikált támogatás

Támogatjuk az összes internet iránt elkötelezett felhasználót, akiknek célja, hogy megrengessék az internetet. Ügyfélsiker csapatunk 10-nél is több nyelven beszél, így Ön magabiztosan közölheti gondolatait és aggodalmait a saját nyelvén. Töltsön kevesebb időt a technikai problémákkal – ígérjük, hogy gyorsan válaszolunk, és hasznos megoldásokat kínálunk.

Icon

Nemrég felvettem a kapcsolatot a Hostinger Ügyfélsiker Csapatával. A szolgáltatás az egyik legjobb volt, amelyet nekem valaha is nyújtottak: munkatársaik segítőkészek voltak és sok információt adtak át. A szolgáltatás nemcsak informatív volt, hanem segítőkész is. Kevés információval is meg tudták találni a problémát, és gyorsan meg is oldották azt.

Podaz Store
Webshop
Icon

Elvégeztem néhány webtervezői és –fejlesztői tanfolyamot, és kezdő voltam a webhelyek önálló kezelésében. Gyakorolni akartam az elsajátított készségeimet, ezért egy olyan, jó tárhelyszolgáltatót kerestem, amely biztosítja, hogy teljes mértékben felügyelhessem a kódomat. Így esett a választásom a Hostingerre.

Andrew
Webfejlesztő
Icon

Jelenleg 94 webhelyet üzemeltetek a Hostingernél. Ügyfeleimmel egyetemben nagyon meg vagyunk elégedve velük, méghozzá két okból: ötcsillagos ügyféltámogatást és kiváló szerversebességet kapunk itt. Legyen valaki akár kezdő, akár profi fejlesztő, a Hostinger lesz számára a legjobb platform.

Jeremiah Kobina
Szoftvermérnök
TECHNOLÓGIA

Innováció útközben

Innováció útközben
EMBEREK

Hősök elkötelezett csapata

Hősök elkötelezett csapata
MEGSZÁLLOTT ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Először hallgatunk, aztán beszélünk

Először hallgatunk, aztán beszélünk

Legújabb blogbejegyzések

Branch left
A Hostinger egy különösen stabil szolgáltató
Bitcatcha
Branch right
Branch left
Az elsőrangú üzemidő legjobbja
PCMag
Branch right
Branch left
Prémium érzést biztosító szolgáltató
Quicksprout
Branch right