Ingyenes SSL tanúsítvány

Tegye weboldalát biztonságossá és szerezze meg ügyfelei bizalmát az ingyenes SSL tanúsítvánnyal, amelyet minden Üzleti csomag mellé megkap

Szeretné növelni bevételeit? Ingyen SSL tanúsítvánnyal egyszerű!

Szerezzen SSL tanúsítványt, hogy megvédje ügyfeleinek adatait. Az olcsó Üzleti webtárhely-csomagokhoz SSL tanúsítványt adunk ingyen, hogy a szervere és a látogatóinak eszközei között közlekedő kényes adatok (bankkártya-számok, jelszavak és egyéb bejelentkezési adatok) védve legyenek a lehallgatástól és eltérítéstől. Ha SSL titkosítást használ, azzal jelentősen előrébb kerül versenytársaihoz képest, mivel az Ön oldala megbízhatóbb lesz számukra.

Az SSL tanúsítvány használatával a potenciális támadók nem fognak tudni hozzájutni az Ön webhelyén tárolt, vagy az oda https SSL-protokollon keresztül továbbított információkat. A Hostinger-nél ingyenes SSL-t adunk ajándékba minden Üzleti webtárhely-csomaghoz. Ne halogassa tehát - biztosítsa webhelyét és összes kapcsolatát SSL-lel, hogy ügyfelei biztonságosan megvásárolhassák termékeit vagy adhassák meg kényes adataikat.

Mi az SSL tanúsítvány?

Free SSL fron hostinger will protect your clients personal data

Az SSL védelem egy titkosított útvonal, melyen keresztül biztosságosan utazhatnak az érzékeny adatok. Az ingyenes SSL, amelyet az olcsó Üzleti webtárhely csomagunk tartalmaz, lehetővé teszi hogy weboldala biztonságos legyen és ügyfelei biztonságban érezzék magukat rajta.

6 ok miért szerezzen INGYENES SSL Tanúsítványt olcsó webtárhellyel

1

Előkelőbb SEO-besorolás. A Google előnyben részesíti a biztonságos webhelyeket. Növelje weboldala SEO rangját az ingyenes SSL tanúsítványunkkal.

2

Biztonságos vásárlási módok. Védje meg a weboldalán keresztül végrehajtott vásárlásokat SSL tanúsítvánnyal, így több különböző fizetési móddal várhatja ügyfeleit. Az SSL tanúsítvány ingyen jár Üzleti csomagunkhoz.

3

Szerezze meg ügyfeleinek bizalmát. Ingyenes SSL tanúsítványunk használatával zöld lakat ikon jelzi látogatóinak, hogy az Ön webhelyén biztonságban tartják kényes adataikat!

4

Egyszerű telepítés és 24/7 ügyféltámogatás. Sose volt ennél jobb az olcsó és biztonságos tárhelyszolgáltatás - élesítse és biztosítsa weboldalát azonnal! Ügyféltámogató csapatunk mindenben segít Önnek.

5

Nagyon erős titkosítás. Egy hacker se lesz képes elfogni az értékes adatokat, ha ingyenes SSL tanúsítvány védi weboldalát, mivel az titkosítva küldi-fogadja az adatokat az ügyfele és az Ön weboldala között.

6

WordPress-weboldalát is védje meg. Az olcsó Üzleti webtárhely-csomagunkhoz ingyenesen járó SSL-lel megvédheti WordPress-oldalát, blogját vagy áruházát is. Éljen a lehetőséggel!

Hogyan működik a Hostinger ingyenes SSL-je?

Az Üzleti tárhely csomagunkon üzemelő, ingyenes SSL tanúsítvány védelme alatt álló webhelyek biztonságos utat képeznek a látogató és a szerver között. Ne fizessen súlyos felárat weboldalának biztonságáért - használjon ingyenes SSL tanúsítványt, hogy megvédje weboldalát és megszerezze vásárlóinak bizalmát. Így egyszerűen növelheti bevételeit, mert a biztonságos kapcsolat lehetővé teszi a biztonságos tranzakciós módszerek használatát.

Nincs titkosítás (nincs SSL)

Free SSL fron hostinger will protect your clients personal data

Amint bármilyen érzékeny adatot beírnak weboldalán, az Üzleti csomaghoz járó SSL biztonsági megoldás azonnal titkosítja azt. Ezt követően a védett adat átmegy a weboldalt üzemeltető szerverre, ahol feloldást követően kizárólag a webhely tulajdonosa láthatja azt. Az ingyenes SSL megvédi ügyfeleinek adatait az adatlopásoktól, hamisításoktól és lehallgatásoktól.

Biztonságos SSL kapcsolat INGYEN

Free SSL fron hostinger will protect your clients personal data

Free SSL certificate provided by Hostinger with every Business web hosting plan, will ensure your data is safe. Hostinger’s SSL for WordPress will also protect your blog or e-commerce shop, no need to worry about safe transactions anymore! The encryption, which protects your client’s data from theft and unnecessary eyes is the strongest in the current market and based on SSL protocol.

Hostinger SSL védelem - garantált életreszóló védelem

Olcsó webtárhely csomagjaink mindegyikéhez SSL tanúsítvány jár ingyen, hogy biztonságos kapcsolatot teremthessen weboldala és ügyfelei között!

Hódítsa meg a Google SEO rangsorát

A Google fontosnak tartja, hogy biztonságos kapcsolat legyen az ügyfelek és a weboldal között. Az SSL-tanúsítvánnyal rendelkező weboldalakat előrébb sorolják a Google és társai. Nincs semmi kétség afelől, hogy a https-szel rendelkező oldalak sokkal jobb helyezést érnek el, mint azok, amelyeknél nincs titkosítás. Legyen Ön is a jobbak között ingyenes SSL tanúsítványunkkal, amelyet Üzleti webtárhely-csomagunkhoz kap, így nem kell többet aggódnia a titkosítás miatt!

Szerezze meg látogatói bizalmát

Nem titok, hogy a weboldalának címe mellett megjelenő zöld lakat és Https előtag jelentik a weboldal biztonságosságát. Ahogy Ön is tisztában van ezzel, úgy ügyfelei is! A legújabb kutatások azt igazolják, hogy az SSL-tanúsítványokkal rendelkező weboldalakon 10-szer annyi vásárlás megy végbe, mint a tanúsítvány nélküli oldalakon. Szerezze meg vásárlói bizalmát, vásároljon Üzleti csomagot és élvezze az SSL tanúsítvány előnyeit. Tegye weboldalát hitelessé!

Győzze le a riválisait

Versenytársainak weboldalán már SSL tanúsítvány nyújt védelmet, Öné azonban még védtelen? Napjainkban kötelező SSL-t használni - Üzleti csomagunkhoz ingyen kaphat egyet, így nem marad le Ön sem! Előzze meg versenytársait az SSL védelem beszerzésével! Ha az Ön weboldala rendelkezik titkosítással és a versenytársáé még nem, akkor ezen okból fogják az Ön oldalát választani a vásárlók!

Növelje bevételeit olcsón

Olcsó Üzleti tárhely-csomagunkhoz ingyenesen jár az SSL, így hatalmas előnyre tehet szert. Pillanatok alatt növelheti bevételeit az INGYENES SSL tanúsítvány használatával, így a lehető legolcsóbban növelheti bevételeit és szerezheti meg ügyfeleinek bizalmát. Ha Üzleti webtárhely-csomagunkat választja, felár nélkül növelheti vállalkozásának sikerét.

Legfontosabb a márkahitelesség!

Márkája idővel komoly hitelességre tehet szert, ha SSL biztonságot használ. Ezzel plusz egy előnyt szerez versenytársaival szemben - megbízható terméket kínál számukra. Olyan szolgáltatásban bíznak meg az emberek, amelyről egyértelmű, hogy tulajdonosai is foglalkoznak vele. Javítson webhelyének megítélésén egy pillanat alatt az Üzleti csomagjaikhoz mellékelt ingyenes SSL tanúsítvánnyal.

Nincs több adatlopás, hamisítás és lehallgatás!

Ha SSL tanúsítvánnyal védi weboldalát, minden figyelmét termékére fordíthatja, így nem kell pereskedések és kibertámadások miatt sem ügyfeleket veszítenie. Nagyon fontos tehát, hogy minden lehetséges módon gátat szabjon az ügyfelei adataira pályázó hackereknek, ezért biztosítsa webhelyét SSL titkosítással, melyet az olcsó Üzleti tárhelyhez kap ingyen. Koncentráljon csak a termékére.

Hogyan működik az SSL?

A Hostinger Üzleti csomagjaihoz ingyenesen járó SSL tanúsítvány biztonságos kapcsolatot létesít a kliens és a szerver között. Az ingyenes SSL-lel úgy hozhat létre védett weboldalt, hogy nem fizet érte súlyos felárat. Ráadásul még bevételének növelésében is szerepet játszik, mert a Google előrébb sorolja a védett weboldalakat, így azok több egyedi látogatót és sikeres vásárlást kapnak! Hogyan működik az SSL? Az alábbi ábra bemutatja.

How secure SSL connection works
Látogató
Üdv, szükségem van SSL tanúsítványra.
Természetesen, itt van a saját tanúsítványom!
How secure SSL connection worksSzerver
How secure SSL connection worksLátogató
Nagyszerű! Itt van a titkosítási kulcsa ennek a munkamenetnek.
Rendben, visszafejtem a kulcsot és létrehozom a biztonságos kapcsolatot.
How secure SSL connection worksSzerver

Lépjen a következő szintre vállakozásával az Ingyenes SSL tanúsítvánnyal

Get free SSL from Hostinger

Növelje weboldalának forgalmát az ingyenes SSL tanúsítvánnyal. Védje meg ügyfelének adatait még akkor is, ha olcsó webtárhelyünket használja.

Fizessen kevesebbet!

Webtárhely és domain név egyben már

179
Ft
/hó