Tegye biztonságossá webhelyét ingyenes SSL tanúsítvánnyal

Védje webhelyét és látogatóit biztonságos és titkosított kapcsolatokkal. Építse márkája megbízhatóságát, és javítsa rangsorolását a keresőmotoroknál ingyenes SSL tanúsítvánnyal - ez minden tárhelycsomaghoz jár.

Tegye biztonságossá webhelyét ingyenes SSL tanúsítvánnyal

Ingyenes SSL tanúsítvány minden csomaghoz

Válasszon tárhelycsomagjaink közül, és adunk hozzá egy SSL tanúsítványt ingyen.

Fizetési feltételek

Különbségek az ingyenes és a fizetős SSL tanúsítványok között

A Hostinger ingyenes SSL tanúsítványa éppolyan biztonságos, mint a fizetősek. Tartománynév-ellenőrzéses tanúsítványt használunk, amely megfelel a Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) szabványnak. Ez tehát egy szabványos SSL, amely mindenféle weboldal védelmére kiválóan alkalmas.
Ami a biztonsági szinteket illeti, nincs különbség az ingyenes és a fizetős SSL tanúsítványok között. Mindkettő erős titkosítást nyújt, ezáltal biztonságosan kapcsolja össze látogatóit a webhelyével.
Alapvető indikátorok segítségével jelzik, hogy weboldala kockázatmentesen látogatható - ilyen például a legtöbb böngésző címsorában található HTTPS előtag és a lakat ikon.
Automatikusan és ingyenesen megújítunk minden tanúsítványt, így felhasználóink pénzt és erőfeszítést spórolnak.
Különbségek az ingyenes és a fizetős SSL tanúsítványok között

Miért van szükség SSL tanúsítványra?

Biztosítsa webhelyét!

Ha weboldalát SSL tanúsítvánnyal látja el, ezzel megvédi a webhelye és annak látogatói között megosztott összes privát információt a jogosulatlan felhasználóktól. SSL tanúsítványaink 256-bites titkosítást használnak, amely megfelel az iparág adatvédelmi szabványának.
Miért van szükség SSL tanúsítványra?

Feleljen meg a PCI DSS (fizetőkártyával kapcsolatos adatbiztonsági) szabványnak

A tranzakciókat elfogadó és a látogatók adataival dolgozó online vállalkozásoknak meg kell felelniük a PCI biztonsági szabványoknak, amelyek magukban foglalják az SSL védelmet is. Ennek hiányában webhelye veszélynek teheti ki látogatóit, ráadásul a szükséges előírásoknak sem felel meg.
Feleljen meg a PCI DSS (fizetőkártyával kapcsolatos adatbiztonsági) szabványnak

Keltsen bizalmat

Az SSL védelem aktiválásával weboldalának URL-je HTTPS előtaggal fog kezdődni, és a címsorban megjelenik majd egy lakat ikon. Ezek az elemek mutatják meg látogatóinak, hogy webhelye SSL-t használ és kockázatmentesen használható, tehát adataik és tranzakcióik biztonságban vannak.
Keltsen bizalmat

Növelje helyezését a Google-on

Az SSL tanúsítvány egy kiegészítő biztonsági szintet nyújt, és HTTPS előtagot ad a weboldala URL-jéhez, amely a keresőmotorok számára a jó felhasználói élményhez elengedhetetlen. Ez az oka annak, hogy a Google rangsorában jobb helyen szerepelnek az SSL tanúsítvánnyal rendelkező webhelyek, amelyek láthatósága és organikus forgalma ezáltal megnövekszik.
Növelje helyezését a Google-on

Hogyan működnek az SSL tanúsítványok

01

Kapcsolat létrehozása

Az SSL tanúsítvány beszerzését vagy megvásárlását követően a webhelyek nyilvános és titkos kulcshoz jutnak. Amikor a felhasználók a weboldalra lépnek, a böngészőjük lekéri annak SSL tanúsítványát és nyilvános kulcsát, hogy ellenőrizze az oldal megbízhatóságát.

02

Az adatok titkosítása

Ha ez sikeres, a böngésző két szimmetrikus kulcsot generál, amelyek egyikét a webszerverhez küldi a nyilvános kulccsal. Amint a szerver megkapja a kulcsot, a titkos kulcsa segítségével visszafejti azt. A böngésző és a szerver ezután biztonságos kapcsolatot tud létrehozni az információk átviteléhez.

03

Vizuális indikátorok

A sikeres SSL telepítést követően a weboldal biztonságosságát több indikátor jelzi a címsorban: a lakat ikon és a HTTPS előtag a webhely URL címében. A tanúsítvány típusától függően az oldal tulajdonosa megjelenítheti az oldal biztonsági pecsétjét, hogy növelje annak megbízhatóságát.

SSL tanúsítványok GYIK

Találjon választ az SSL tanúsítványainkkal és csomagjainkkal kapcsolatos gyakran ismételt kérdésekre.

Mi az SSL?

Icon

Miért szükséges az SSL tanúsítvány vásárlása?

Icon

Rendelkezik a webhelyem SSL-tanúsítvánnyal?

Icon

Melyek az SSL tanúsítványok különböző típusai?

Icon

Melyik SSL tanúsítványt válasszam?

Icon

Hogyan szerezhetek SSL tanúsítványt ingyen?

Icon

Mennyi idő alatt aktiválódik egy új SSL tanúsítvány?

Icon

Hogyan lehet megújítani az SSL tanúsítványt?

Icon

Segít az SSL a SEO optimalizálásban?

Icon

Telepíthetek egyéni SSL tanúsítványt a Hostingernél?

Icon