Ellenőrizze a domain elérhetőségét!
Nézze meg, elérhető-e a domainnév.

A Hostinger WHOIS keresőeszköze ellenőrzi, elérhető-e az Ön által választott domainnév. Amennyiben igen, azt azonnal meg is veheti a domainellenőrző segítségével.

Derítse ki, ki a domain tulajdonosa!
Derítse ki, ki a domain tulajdonosa!

Ha a kiválasztott domain foglalt, használja a WHOIS keresőeszközt, hogy megtalálja az aktuális domain regisztrátorról és tulajdonosról nyilvánosan elérhető összes információt, mint a nevét és elérhetőségeit.

Keresse meg a domain lejárati idejét!
Keresse meg a domain lejárati idejét!

Nézze meg, mikor jár le egy domainnév. Ne szalassza el a lehetőséget egy nagyszerű domain megszerzésére abban a pillanatban, amint az elérhetővé válik, ha a jelenlegi tulajdonosa úgy dönt, nem újítja meg.

Mi az a WHOIS domainkereső eszköz?

A Hostinger WHOIS keresőeszköze lehívja a hivatalos WHOIS domainadatbázis legfrissebb adatait. Ez egy jó megoldás arra, hogy megtudja, kié egy domain.

Hogyan működik?

Amikor valaki regisztrál egy domainnevet, meg kell adnia adatait az ICANN részére. A megadott adatok egy része elérhető a publikus WHOIS adatbázisban, és az általunk végzett keresés során hozzáférhetővé válik.

Velünk teljes biztonságban van

A Hostingernél minden domainvásárlás tartalmazza a WHOIS adatvédelmet, amely elrejti az Ön személyes adatait a publikus domainadatbázisok elől. Így nem kell aggódnia, hogy a domainhez kapcsolódó levélszemetet kap vagy a piacot kutató versenytársak keresik fel Önt. Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy Ön biztonságban legyen online.

WHOIS keresés GYIK

Kapjon választ a WHOIS keresési adatbázissal kapcsolatos gyakran ismételt kérdésekre.

A WHOIS adatbázisban megtalálható az interneten regisztrált összes domain listája. A listát az Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) tartja karban, és rendszeresen frissítik.

Ezzel az adatbázissal lehet hozzáférni a domainekkel kapcsolatos információkhoz és bejegyzésekhez, úgy mint regisztrációs és lejárati dátumok, jelenlegi domainregisztrátor és névszerver, valamint a tulajdonos személyes kapcsolattartási adatai.

Egy domain regisztrálásakor szükséges személyes adatokat megadni, beleértve a nevet, címet, telefonszámot és az ellenőrzésre szolgáló e-mail-címet.

Ez az információ a nyilvános WHOIS adatbázisban található, amelyhez egy WHOIS lekérdezéssel bárki hozzáférhet. Ezalól kivételek az EU-ban regisztrált, GDPR által védett domainek, valamint azok, amelyek adatait a Domain Adatvédelmi szolgáltatás rejti el.

A WHOIS adatvételem a tulajdonosok adatait úgy védi, hogy helyettesíti őket egy proxyszerver adataival. A Hostinger ezt a szolgáltatást ügyfeleinek ingyen biztosítja. Ez minden, nemrég megvásárolt domain esetében engedélyezett, és a hPanelben kapcsolható be.

Igen, teljesen ingyen használhatja WHOIS keresőnket, hogy megtudja, kié egy domainnév. Sőt, akár korlátlan számú keresést is végezhet. Szerezzen információt annyi webhelyről, amennyiről csak akar.

A WHOIS keresés futtatása gyerekjáték. Csupán írja be a domain vagy webhely nevét a fenti keresőmezőbe, és kattintson a Keresésre. A kereső másodpercek alatt végignézi a nyilvános adatbázist, és megmutatja Önnek a találat eredményét.

Az ICANN domainbirtoklásról szóló szabályai szerint a WHOIS információt mindig naprakészen kell tartani. Azaz mindig valós kapcsolattartási adatokat kell megadni, amelyeken domainregisztrátora eléri Önt.

Ezt a hPanel segítségével teheti meg. Csak jelentkezzen be, és frissítse a Domain részt.

A domain név tulajdonosok WHOIS adatvédelmet kérhetnek, ebben az esetben a domain szolgáltató az adataikat egy proxyszerver adataira cseréli.

Bizonyos információkat a tartományszolgáltatók is elrejthetnek a helyi adatvédelmi törvényeknek, például a GDPR-nek megfelelően.

A Hostingernél vásárolt összes domainnév tartalmazza az ingyenes WHOIS adatvédelmet, amelyet szintén a hPanel fiókjában aktiválhat. Csak kattintson az WHOIS adatvédelem-aktiválási leírásra, és perceken belül be is állíthatja.

Fontos, hogy amennyiben domainjét az EU-ban regisztrálja, személyes és kapcsolattartási adatai a WHOIS adatvédelem aktiválása nélkül sem fognak látszani.

Igen. Amikor domainkeresőnket használja, a WHOIS keresés eredményei megmutatják, hogy a domain megvásárolható-e. Amennyiben igen, azonnal meg is veheti azt webhelye számára.

Még több opcióhoz és speciális javaslatokhoz használja a Domainellenőrzőt.