logo

Fekete péntek
akció

 •  99.9% üzemidő
 •  Ingyenes SSL tanúsítvány
 •  Állandó Élő Támogatás
 •  30 napos pénzvisszafizetési garancia
Kezdjen bele

Akár

90

%

OFF

03
NAP
00
ÓRA
56
PERC
23
MÁSODPERC
Black Friday Akció: Webtárhely
Már 179Ft /Hónap!
Összes ajánlat megtekintése
×
WordPress tárhely
WordPress tárhely
Könnyű telepítés, gyors beállítás és azonnali online elérhetőség az olcsó WordPress tárhellyel.
Egyszerű a Hostingerrel.
Kezdjen bele MOST
 • Garantált 99,9% -os üzemidő
 • Kiváló sebességű teljesítmény
 • Kitűnő támogató csevegés
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
Akárcsak a forbes-onAkárcsak a mediumonAkárcsak a techradaronAkárcsak a trustpilotonAkárcsak a huffpostonAkárcsak a bloombergen

Egy tárhelyszolgáltató, amely imádja a WordPress-t

24/7 WordPress támogatás

A Hostinger ügyfélszolgáltatása mindig készen áll a WordPressel kapcsolatos kérdésekre, egész napon át, mindig. A 24/7 támogatással, nyugodt lehet teljesen, mert a WordPress szakik kijavítanak minden hibát új weblapjához seperc alatt. Nincs túl nagy vagy kicsi munka a Hostinger sikeres ügyfélcsapatának!

1 Kattintásos WordPress telepítés

Felejtse el a túlkomplikált és időhosszas WordPress telepítéseket, ez már a múlté. Miután kitöltött egy egyszerű űrlapot a Hostingernél, csupán arra van szüksége, hogy megnyitja tárhely vezérlőpultját, beírja az adatokat, és telepíti a WordPress egy kattintással. Ennyire egyszerű.

A teljesítményre építve

Ne féljen megbízni a Hostinger villámgyors WordPress tárhelyében. A HTTP/2, PHP 7.1, NGINX, és az egyénileg készített, előretelepített gyorsítómotor pluginokon át minden elérhető, a dönthetetlen sebesség elérhető minden ügyfelünk számára. Az ön látogatóinak nincs szükség várni a szövegek, grafikus elemek vagy fájlok betöltésére mostantól.

Megerősített biztonság

A Hostinger felismeri, védi és megsemmisíti az ügyfeleink honlapjain végrehajtott minden számítógépes támadást a BitNinja legjobb biztonsági technológiájával. A partnerkapcsolatunk segítségével, minden weboldal, a BitNinja védelme alatt áll, amely számos védelemmel el van látva, így teljes biztonságot nyújt az automatizált támadásokkal szemben.

Fejlesztőkész

Nem először fejleszt a WordPressel? Akkor szerencsés! Ahelyett, hogy csak a fájlait tartogatja a felhőben, a Hostinger proaktív megközelítést alkalmaz a fejlesztők weboldalára. Töltse kellemesen az időt a WP-CLI és GIT használatával, hogy maximális irányítást vegye kezébe a WordPress fejlesztésében.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Biztosak vagyunk abban, hogy a világon mindenki szeretni fogja a WordPress hostingunk egyszerűségét, megfizethetőségét és sebességét, amelyet 30 napos visszafizetési garanciával biztosítunk. Készítse el weboldalát feláras költségek nélkül és hozza ki a legtöbbet az összes funkcióból és előnyből. Ez egy nyertes megoldás.

Válassza ki webtárhely-csomagját

Limitált ajánlat: SSL tanúsítvány INGYENESEN

Egyszerű WordPress tárhely

1.799Ft
Spóroljon 90%-ot
179
Ft
/hó
 • 1 Websites
 • 10 GB SSD Tárhely
 • 100 GB adatforgalom
 • Funkciógazdag Vezérlőpult
 • Felhasználóbarát hozzáférési kezelő
Legnépszerűbb

Premium WordPress tárhely

2.689Ft
Spóroljon 82%-ot
485
Ft
/hó
 • 100 webhely
 • 20 GB SSD Tárhely
 • Korlátlan adatforgalom
 • Funkciógazdag Vezérlőpult
 • Felhasználóbarát hozzáférési kezelő
 • 2X WordPress Optimalizált
 • Ingyenes Domain (éves előfizetés esetén)

Business WordPress tárhely

3.589Ft
Spóroljon 78%-ot
779
Ft
/hó
 • 100 webhely
 • 30 GB SSD Tárhely
 • Korlátlan adatforgalom
 • Funkciógazdag Vezérlőpult
 • Felhasználóbarát hozzáférési kezelő
 • 4X WordPress Optimalizált
 • Ingyenes Domain (éves előfizetés esetén)
 • Napi mentések
 • Deluxe Élő Támogatás
 • Ingyenes SSL, hogy biztonságossá tegye ügyfeleit & javítsa SEO helyezését.
Több erőre van szüksége a projektjéhez?
Tekintse meg csúcsteljesítményű felhőalapú tárhely-megoldásainkat!.

Tudta? A saját ingyenes domain neveket az éves Prémium és Üzleti webtárhely-csomagok tartalmazzák!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard

Egésznapos élő támogatásEgésznapos élő támogatás

Biztonságos fizetésBiztonságos fizetés

Próbálja ki a 30 napos kötetlen próbát30-napos kötetlen próba

Gyorsak vagyunk. Ez tény.

Hostinger sebességének statisztikája

A válaszidő 107 ms. A leggyorsabb weboldal betöltési idő.

SiteGround sebességének statisztikája

A válaszidő 717 ms átlagosan.

Már van egy WordPress tárhelye máshol?

Amíg más tárhelyszolgáltatóknál sokat számolnak fel az áthelyezésre, a mi csapatunk megteszi azt teljesen ingyen!

Miért a WordPress tárhely?

Miért a WordPress?

A WordPress platformban amelyben megbízott már az egész internet 28%-a és jó okkal. Egy egyszerű bevezetőként indul az első honlapszerkesztők számára és rendkívül sokoldalú a tapasztalt fejlesztők számára. Ezernyi féle bővíténnyel, sablonnal és kapacitással, hogy az összes tartalmát kezelje egy kezelőfelületen, miért keresne mást? Hozza létre WordPress weboldalát a Hostingeren ma.

Sokoldalú

A WordPress használható bármire a kezdőoldalaktól egészen a teljes-funkcionalitású online közösségi fórumokig. A WordPress használatával, kezelheti weboldala tartalmát, kialakítását és funkcionalitását, mindezt egy egyszerű felületen. A világ az ön WordPresse.

Könnyen tanulható

Akár professzionális fejlesztő vagy teljesen kezdő a weboldalak és kódolás terén, a WordPress segít Önnek. A legnépszerűbb CMS a világon, a WordPresshez rengeteg útmutatót, cikket és fejlesztési tippeket kaphat, hogy biztos legyen a teljes működésben.

és még sok más

A párhuzamos bővítmények könyvtárával, widgetjeivel, sablonjaival és témáival, a WordPress egy tökéletes lehetőség bármely domain tulajdonosnak, akik szeretnék testreszabni megjelenésüket és érezni az internet határait. Ez még nem minden, a WordPress SEO barát és minden megtalálható hozzá az interneten.

WordPress tárhely: Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Megválaszoljuk a leggyakrabban feltett kérdéseket a WordPress és WordPress tárhellyel kapcsolatban.

A WordPress egy nyílt-forráskodú, kifonomult eszköz, amely telepíthető a webtárhelyére és segíti elkészíteni weboldalát, közösségét, blogját vagy hálózatát. PHP alapú és széleskörűen a legegyszerűbb, jelenleg leghatékonyabb és legerősebb tartalomkezelő rendszer (CMS). A WordPresst több mint, 500 Gazdagabb vállalat használja és egyéb híres blog is, mint TechCrunch vagy Mashable. A rendelkezésre álló ingyenes útmutatók, témák, bővítmények és kiegészítők szinte bárhol elérhetőek, a WordPress akár kezdők és profi fejlesztők számára is tökéletes megoldás.

A WordPresst egy blog eszközként indult, de idővel a legkomplikáltabb webes áruházak, közösségek, blogok és hálózatok is elkezdték használni. Szó szerint bármilyen weboldalt elkészíthet a WordPressen. A személyes információs blogtól kezdve online céges weblap, munkáltatói oldalak, Q&A oldalak, galéria, onine közösség, wiki enciklopédia egészen a partner weboldalakig.

What makes WordPress hosting differ from regular web hosting is efficiency, performance, and resources. Hostinger provides hosting packages that have been optimized for WordPress hosting. With our sophisticated platforms, you will have exciting features like WP-CLI, GIT and SSH integrated within your website. Installing WordPress on our hosting servers is literally just one click away. With pre-installed WordPress caching plugins, the speed and performance of your website will be just brilliant!

Nem szeretnénk dicsekedni, de ellentétben más web hosting cégekkel, a WordPress telepítését a Hostingeren a lehető legegyszerűbbé tesszük. Csupán egy kattintás. Igen - szó szerint - használhatja az 1 kattintásos telepítőt, hogy telepítse a WordPresst a szerveren (minden szükséges konfigurációval) egy kattintással, pillanatok alatt. Miután a telepítés befejeződött, használhatja a www.weboldalam.hu/wp-admin címet (csupán cserélje le a domain nevére), hogy hozzáférjen a WordPress adminisztrátori felületéhez.

Természetesen igen! Hogy átmozgassa a WordPress oldalát a hostingerre csupán egy kattintás! Az egész áttelepítési folyamat gyors és sima és nincs szükség semmilyen beavatkozásra. Ha, esetleg még is akadályba ütközne, csupán lépjen kapcsolatba a tapasztalt és magasan képzett csapatunkkal. Megfognak győződni arról, hogy mindenben segítsenek a WordPress áthelyezésével kapcsolatban és minden kérdésére választ kapjon.

Semmiben. Mi, a Hostingerél, büszkék vaggyunk, hogy mindig a legfrissebbet tudjuk biztosítani. Ugyan az a verzió, amit a WordPress.org oldalon talál, elérhető lesz a Hostinger tárhelyén is. A felhasználóink bekapcsolhatják az automatikus frissítést a telepítővel és a WordPress automatikusan frissülni fog minden egyes új verziónál. Egyáltalán nincsenek korlátozások; Akármennyi témát vagy plugint szeretne telepíteni, testreszabni a WordPress honlapját, esetleg úgy dönt, hogy szeretne hozzáférni a WordPress fájlaihoz.

Teljesen biztosan mondhatjuk, hogy a Hostinger biztonságos webtárhely. A BitNinja-t használjuk a szervereink megóvására, amely az egyik legjobb szerver védelem. Új rosszindulatú programokat észlel és eltávolításukra is képes, valamint behatolásérzékeléssel és a legfejlettebb (D)DoS támadások ellen is képes védekezni. A BitNinja információ-gyűjtő képessége lehetővé teszi, hogy minden védett kiszolgálóra nagy bizalmi kapcsolatot alakítson ki. Ezenkívül a portok használata és webes honeypotsok nagy szerepet játszanak a nagyobb támadások megóvására. Röviden, a biztonság az egyik utolsó tényező, amit figyelembe kell vennie, ha a Hostingert választja.

Készen áll a kezdésre?

A WordPress egyszerűen használható és még könyebb, ha a Hostingert választja a WordPress oldalához. A 30 napos pénzvisszafizetéssel, 24/7-es ügyféltámogatással és szupergyors tárhellyel, nincs oka arra, hogy ne keljen fel és fusson velünk. Gyerünk, kezdje el WordPress túráját a Hostingerrel még ma!

Fizessen igazi webtárhely technológiáért, ne a marketingért!

Felejtse el a marketinget. Fizessen csak a tényleges szolgáltatásért. Spóroljon okosan, használja a legolcsóbb webtárhelyeket anélkül, hogy lemondana a prémium minőségről! A magas árak nem feltétlenül jelentenek egyet a minőségi szolgáltatással!

29,659,751

Ügyfél már spórolt

10,000+

Új ügyfél minden nap

24,894,152

Honlap indult el

Kezdjen spórolni most!

Minden az egyben webtárhely és domain név már

179
Ft
/hó