WordPress tárhely

WordPress tárhely

Könnyű telepítés, gyors beállítás és azonnali online elérhetőség az olcsó WordPress tárhellyel.
Egyszerű a Hostingerrel.

Kezdjen bele MOST!
 • Garantált 99,9% -os üzemidő
 • Kiemelkedően jó teljesítmény
 • Kitűnő támogató csevegés
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
Akárcsak a forbes-onAkárcsak a mediumonAkárcsak a techradaronAkárcsak a trustpilotonAkárcsak a huffpostonAkárcsak a bloombergen

Egy tárhelyszolgáltató, amely imádja a WordPress-t

24/7 WordPress támogatás

A Hostinger ügyfélszolgáltatása mindig készen áll a WordPressel kapcsolatos kérdésekre, egész napon át, mindig. A 24/7 támogatással, nyugodt lehet teljesen, mert a WordPress-szakik seperc alatt megoldanak minden felmerülő hibát. Nincs túl nagy vagy kicsi munka a Hostinger sikeres ügyfélcsapatának!

1 Kattintásos WordPress telepítés

Felejtse el a túlkomplikált és időhosszas WordPress telepítéseket, ez már a múlté. Miután kitöltött egy egyszerű űrlapot a Hostingernél, csupán arra van szüksége, hogy megnyitja tárhely vezérlőpultját, beírja az adatokat, és telepíti a WordPress egy kattintással. Ennyire egyszerű.

A teljesítményre építve

Ne féljen megbízni a Hostinger villámgyors WordPress tárhelyében. A HTTP/2, PHP 7.4, NGINX, és az egyénileg készített, előretelepített gyorsítómotor pluginokon át minden elérhető, így minden ügyfelünk élvezheti a verhetetlenül jó sebességet. Az ön látogatóinak mostantól nem kell várakozniuk a szövegek, grafikus elemek vagy fájlok betöltésére.

Megerősített biztonság

A Hostinger felismeri, kivédi és megsemmisíti az ügyfeleink honlapjai ellen végrehajtott számítógépes támadásokat, erre a célra a BitNinja legjobb biztonsági technológiáját használja. A partnerkapcsolatunk segítségével minden weboldal a BitNinja védelme alatt áll, amely számos különböző módon nyújt teljes védelmet az automatizált támadásokkal szemben.

Fejlesztő-barát

Nem először fejleszt a WordPressel? Akkor szerencsés! Ahelyett, hogy csak a fájljait tartogatja a felhőben, a Hostinger proaktív megközelítést kínál a fejlesztői weboldalak számára. Töltse kellemesen az időt a WP-CLI és GIT használatával, hogy maximális irányítást kaphasson a WordPress-fejlesztés közben.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Biztosak vagyunk abban, hogy a világon mindenki szeretni fogja a WordPress tárhelyünk egyszerűségét, megfizethetőségét és sebességét, amelyet 30 napos visszafizetési garanciával biztosítunk. Készítse el weboldalát feláras költségek nélkül és hozza ki a legtöbbet az összes funkcióból és előnyből. Ez egy nyertes megoldás.

Válasszon WordPress tárhelycsomagot

30 napos pénzvisszafizetési garancia

WordPress Starter

2.689Ft
Spóroljon 82%-ot
485
Ft
/hó

949Ft/hó megújításkor

 • Végtelen Számú honlap
 • 20 GB tárhely
 • Korlátlan adatforgalom
 • Heti automatikus biztonsági mentések
 • Jetpack ingyen
Legnépszerűbb

WordPress Premium

6.714Ft
Spóroljon 75%-ot
1.679
Ft
/hó

4.452Ft/hó megújításkor

 • Végtelen Számú honlap
 • 40 GB tárhely
 • Korlátlan adatforgalom
 • Napi mentések
 • Jetpack Personal

WordPress Business

13.429Ft
Spóroljon 75%-ot
3.365
Ft
/hó

8.904Ft/hó megújításkor

 • Végtelen Számú honlap
 • 80 GB tárhely
 • Korlátlan adatforgalom
 • Napi mentések
 • Jetpack Premium
 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard

Egész napos élő támogatásEgész napos élő támogatás

Biztonságos fizetésBiztonságos fizetés

Próbálja ki a 30 napos kötetlen próbát30-napos kötetlen próba

Gyorsak vagyunk. Ez tény.

Hostinger sebességének statisztikája

A válaszidő 0 ms. A leggyorsabb weboldal betöltési idő.

SiteGround sebességének statisztikája

A válaszidő 0 ms átlagosan.

Már van egy WordPress tárhelye máshol?

Amíg más tárhelyszolgáltatóknál sokat számolnak fel az áthelyezésre, a mi csapatunk megteszi azt teljesen ingyen!

Miért a WordPress tárhely?

Miért a WordPress?

A WordPress platformban megbízott már az egész internet 28%-a, és jó okkal. Egy egyszerű bevezetőként indul az első honlapszerkesztők számára, mindemellett rendkívül sokoldalú a tapasztalt fejlesztők számára. Ezernyi bővítménnyel, sablonnal és kapacitással teszi lehetővé, hogy az összes tartalmát egy kezelőfelületen kezelje, miért is keresne mást? Hozza létre WordPress weboldalát a Hostingeren ma.

Sokoldalú

A WordPress bármire használható a kezdőoldalaktól egészen a teljes-funkcionalitású online közösségi fórumokig. A WordPress használatával kezelheti weboldalának tartalmát, kialakítását és funkcionalitását, ráadásul mindezt egy egyszerű felületen végezheti. A világ az Ön WordPresse.

Könnyen tanulható

Akár professzionális fejlesztő vagy teljesen kezdő a weboldalak és kódolás terén, a WordPress segít Önnek. Mivel ez a legnépszerűbb CMS a világon, a WordPresshez rengeteg útmutatót, cikket és fejlesztési tippeket kaphat, hogy biztos legyen a teljes működésben.

és még sok más

A páratlan mennyiségű bővítmények könyvtárával, widgetjeivel, sablonjaival és témáival a WordPress egy tökéletes lehetőség bármely domain-tulajdonosnak, akik szeretnék testreszabni megjelenésüket és érezni az internetes megjelenés előnyeit. Ez még nem minden, a WordPress SEO-barát, ráadásul minden megtalálható hozzá az interneten.

WordPress tárhely: Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Megválaszoljuk a leggyakrabban feltett kérdéseket a WordPress-szel és WordPress tárhellyel kapcsolatban.

A WordPress egy nyílt forráskódú, kifinomult eszköz, amelyet feltelepíthet a webtárhelyére és segítségével elkészítheti weboldalát, közösségét, blogját vagy hálózatát. PHP alapú, ezért széleskörűen a legegyszerűbb, jelenleg leghatékonyabb és legerősebb tartalomkezelő rendszernek (CMS) tartják. A WordPresst rengeteg Fortune 500-as cég is használja, továbbá az olyan híres blogok is ezt a platformot alkalmazzák, mint a TechCrunch vagy a Mashable. A rendelkezésre álló ingyenes útmutatók, témák, bővítmények és kiegészítők szinte bárhol és bármikor elérhetőek, így a WordPress kezdők és profi fejlesztők számára egyaránt tökéletes megoldás.

A WordPress blogszoftverként indult, de idővel a legkomplikáltabb webes áruházak, közösségek, blogok és hálózatok is elkezdték használni. Szó szerint bármilyen weboldalt elkészíthet a WordPress-szel. A személyes információs blogtól kezdve online céges weblap, munkáltatói oldalak, Kérdés-válasz oldalak, galéria, online közösség, wiki, enciklopédia vagy akár affiliate weboldalak is készíthetők vele.

A hagyományos webtárhelyek és a kifejezetten WordPress-re optimalizált tárhelyek közötti fő különbséget a hatékonyságban, teljesítményben és a kiosztott erőforrásokban kell keresni. A Hostinger kínálatában megtalálhatók a kifejezetten a WordPress-re optimalizált tárhelyek is. Ezeken olyan izgalmas funkciók érhetők el, mint a weboldalba integrált WP-CLI, GIT és SSH támogatás. Emellett a WordPress telepítése is szó szerint egyetlen kattintással megoldható. Weboldalának sebessége kiváló lesz az előtelepített WordPress-gyorsítótárazó bővítményeknek köszönhetően!

Nem szeretnénk dicsekedni, de más webtárhely-szolgáltatókkal ellentétben a WordPress telepítését a Hostingeren a lehető legegyszerűbbé tettük. Csupán egy kattintás. Igen - szó szerint - használhatja az 1 kattintásos telepítőt a WordPress feltelepítésére (minden szükséges konfigurációt automatikusan megold a rendszer). Miután a telepítés befejeződött, használja a weboldalának címén belül lévő /wp-admin (például www.weboldalam.hu/wp-admin) címet a WordPress adminisztrátori felületének eléréséhez.

Természetesen igen! Csupán egy kattintással átköltöztetheti weboldalát a Hostinger-hez! Az egész áttelepítési folyamat gyors és egyszerű, nincs szükség semmilyen beavatkozásra az Ön részéről. Ha, esetleg mégis akadályba ütközne, csupán lépjen kapcsolatba a tapasztalt és magasan képzett csapatunkkal. Meg fognak győződni arról, hogy mindenben zökkenőmentesen menjen a WordPress áthelyezésével kapcsolatban, és minden kérdésére választ kapjon.

Semmiben. Mi a Hostingerél büszkék vagyunk, hogy mindig a legfrissebbet tudjuk biztosítani. Ugyanaz a verzió, amit a WordPress.org oldalon talál, elérhető lesz a Hostinger tárhelyén is. A felhasználóink telepítés közben bekapcsolhatják az automatikus frissítést, így a WordPress automatikusan frissülni fog minden egyes új verziónál. Egyáltalán nincsenek korlátozások; akármennyi témát vagy plugint telepíthet, testreszabhatja teljes mértékben a WordPress-honlapját, sőt még a WordPress fájljaihoz is hozzáférhet.

Teljesen biztosan mondhatjuk, hogy a Hostinger biztonságos webtárhely. A BitNinja-t használjuk a szervereink megóvására, amely az egyik legjobb szerver védelem. Új rosszindulatú programokat észlel és eltávolításukra is képes, valamint behatolásérzékeléssel és a legfejlettebb (D)DoS támadások ellen is képes védekezni. A BitNinja információ-gyűjtő képessége lehetővé teszi, hogy minden védett kiszolgálóra nagy bizalmi kapcsolatot alakítson ki. Ezenkívül a portok használata és webes honeypotsok nagy szerepet játszanak a nagyobb támadások kivédésére. Röviden, a biztonság az egyik olyan tényező, ami miatt feleslegesen aggódik, ha a Hostinger-t választja.

Készen áll a kezdésre?

A WordPress egyszerűen használható és még könyebb, ha a Hostingert választja a WordPress oldalához. A 30 napos pénzvisszafizetéssel, 24/7-es ügyféltámogatással és szupergyors tárhellyel nincs oka arra, hogy ne keljen fel és fusson velünk. Gyerünk, kezdje el WordPress-túráját a Hostingerrel még ma!

Fizessen igazi webtárhely technológiáért, ne a marketingért!

Felejtse el a marketinget. Fizessen csak a tényleges szolgáltatásért. Spóroljon okosan, használja a legolcsóbb webtárhelyeket anélkül, hogy lemondana a prémium minőségről! A magas árak nem feltétlenül jelentenek egyet a minőségi szolgáltatással!

29,659,751

Ügyfél már spórolt

10,000+

Új ügyfél minden nap

24,894,152

Honlap indult el

Kezdjen spórolni most!

Minden az egyben webtárhely és domain név már

179
Ft
/hó