Korlátolt idejú akció - már 179Ft/hó
00
NAP
21
ÓRA
11
PERC
56
MÁSODPERC
Kezdjen bele
×
WordPress tárhely
WordPress tárhely
Könnyű telepítés, gyors beállítás és azonnali online elérhetőség az olcsó WordPress tárhellyel.
Egyszerű a Hostingerrel.
Kezdjen bele MOST
 • Garantált 99,9% -os üzemidő
 • Kiváló sebességű teljesítmény
 • Kitűnő támogató csevegés
 • 30-napos pénzvisszafizetési garancia
Akárcsak a forbes-onAkárcsak a mediumonAkárcsak a techradaronAkárcsak a trustpilotonAkárcsak a huffpostonAkárcsak a bloombergen

Egy tárhelyszolgáltató, amely imádja a WordPress-t

24/7 WordPress támogatás

A Hostinger ügyfélszolgáltatása mindig készen áll a WordPressel kapcsolatos kérdésekre, egész napon át, mindig. A 24/7 támogatással, nyugodt lehet teljesen, mert a WordPress szakik kijavítanak minden hibát új weblapjához seperc alatt. Nincs túl nagy vagy kicsi munka a Hostinger sikeres ügyfélcsapatának!

1 Kattintásos WordPress telepítés

Felejtse el a túlkomplikált és időhosszas WordPress telepítéseket, ez már a múlté. Miután kitöltött egy egyszerű űrlapot a Hostingernél, csupán arra van szüksége, hogy megnyitja tárhely vezérlőpultját, beírja az adatokat, és telepíti a WordPress egy kattintással. Ennyire egyszerű.

A teljesítményre építve

Ne féljen megbízni a Hostinger villámgyors WordPress tárhelyében. A HTTP/2, PHP 7.1, NGINX, és az egyénileg készített, előretelepített gyorsítómotor pluginokon át minden elérhető, a dönthetetlen sebesség elérhető minden ügyfelünk számára. Az ön látogatóinak nincs szükség várni a szövegek, grafikus elemek vagy fájlok betöltésére mostantól.

Megerősített biztonság

A Hostinger felismeri, védi és megsemmisíti az ügyfeleink honlapjain végrehajtott minden számítógépes támadást a BitNinja legjobb biztonsági technológiájával. A partnerkapcsolatunk segítségével, minden weboldal, a BitNinja védelme alatt áll, amely számos védelemmel el van látva, így teljes biztonságot nyújt az automatizált támadásokkal szemben.

Fejlesztőkész

Nem először fejleszt a WordPressel? Akkor szerencsés! Ahelyett, hogy csak a fájlait tartogatja a felhőben, a Hostinger proaktív megközelítést alkalmaz a fejlesztők weboldalára. Töltse kellemesen az időt a WP-CLI és GIT használatával, hogy maximális irányítást vegye kezébe a WordPress fejlesztésében.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Biztosak vagyunk abban, hogy a világon mindenki szeretni fogja a WordPress hostingunk egyszerűségét, megfizethetőségét és sebességét, amelyet 30 napos visszafizetési garanciával biztosítunk. Készítse el weboldalát feláras költségek nélkül és hozza ki a legtöbbet az összes funkcióból és előnyből. Ez egy nyertes megoldás.

Válassza ki webtárhely csomagját

Egyszerű WordPress tárhely

1.799Ft
Spóroljon 90%-ot
179
Ft
/hó
 • 1 Websites
 • 10 GB SSD Tárhely
 • 100 GB Adatforgalom
 • Funkciógazdag Vezérlőpult
 • Felhasználóbarát hozzáférési kezelő
Legnépszerűbb

Premium WordPress tárhely

2.689Ft
Spóroljon 82%-ot
485
Ft
/hó
 • Korlátlan° számú webhely
 • 20 GB SSD Tárhely
 • Végtelen Adatforgalom
 • Funkciógazdag Vezérlőpult
 • Felhasználóbarát hozzáférési kezelő
 • 2X WordPress Optimalizált
 • Ingyenes Domain (éves előfizetés esetén)

WordPress Business Tárhely

3.589Ft
Spóroljon 78%-ot
779
Ft
/hó
 • Korlátlan° számú webhely
 • 30 GB SSD Tárhely
 • Végtelen Adatforgalom
 • Funkciógazdag Vezérlőpult
 • Felhasználóbarát hozzáférési kezelő
 • 4X WordPress Optimalizált
 • Ingyenes Domain (éves előfizetés esetén)
 • Napi Mentések
 • Deluxe Élő Támogatás
 • Ingyenes SSL, hogy biztonságossá tegye ügyfeleit & javítsa SEO helyezését.
Több erőre van szüksége a projektjéhez? Tekintse meg elképesztő felhő technológiai megoldásunkat!.

Tudtad? A sajátingyenes domain neveket az éves Premium & Business webtárhely csomagok tartalmazzák!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard

Egésznapos élő támogatásEgésznapos élő támogatás

Biztonságos fizetésBiztonságos fizetés

Próbálja ki a 30 napos kötetlen próbát30-napos kötetlen próba

Gyorsak vagyunk. Ez tény.

Hostinger sebességének statisztikája

A válaszidő 180 ms. A leggyorsabb weboldal betöltési idő.

SiteGround sebességének statisztikája

A válaszidő 459 ms átlagosan.

Már van egy WordPress tárhelye máshol?

Amíg más tárhelyszolgáltatóknál sokat számolnak fel az áthelyezésre, a mi csapatunk megteszi azt teljesen ingyen!

Miért a WordPress tárhely?

Miért a WordPress?

A WordPress platformban amelyben megbízott már az egész internet 28%-a és jó okkal. Egy egyszerű bevezetőként indul az első honlapszerkesztők számára és rendkívül sokoldalú a tapasztalt fejlesztők számára. Ezernyi féle bővíténnyel, sablonnal és kapacitással, hogy az összes tartalmát kezelje egy kezelőfelületen, miért keresne mást? Hozza létre WordPress weboldalát a Hostingeren ma.

Sokoldalú

A WordPress használható bármire a kezdőoldalaktól egészen a teljes-funkcionalitású online közösségi fórumokig. A WordPress használatával, kezelheti weboldala tartalmát, kialakítását és funkcionalitását, mindezt egy egyszerű felületen. A világ az ön WordPresse.

Könnyen tanulható

Akár professzionális fejlesztő vagy teljesen kezdő a weboldalak és kódolás terén, a WordPress segít Önnek. A legnépszerűbb CMS a világon, a WordPresshez rengeteg útmutatót, cikket és fejlesztési tippeket kaphat, hogy biztos legyen a teljes működésben.

és még sok más

A párhuzamos bővítmények könyvtárával, widgetjeivel, sablonjaival és témáival, a WordPress egy tökéletes lehetőség bármely domain tulajdonosnak, akik szeretnék testreszabni megjelenésüket és érezni az internet határait. Ez még nem minden, a WordPress SEO barát és minden megtalálható hozzá az interneten.

WordPress tárhely: Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Megválaszoljuk a leggyakrabban feltett kérdéseket a WordPress és WordPress tárhellyel kapcsolatban.

A WordPress egy nyílt-forráskodú, kifonomult eszköz, amely telepíthető a webtárhelyére és segíti elkészíteni weboldalát, közösségét, blogját vagy hálózatát. PHP alapú és széleskörűen a legegyszerűbb, jelenleg leghatékonyabb és legerősebb tartalomkezelő rendszer (CMS). A WordPresst több mint, 500 Gazdagabb vállalat használja és egyéb híres blog is, mint TechCrunch vagy Mashable. A rendelkezésre álló ingyenes útmutatók, témák, bővítmények és kiegészítők szinte bárhol elérhetőek, a WordPress akár kezdők és profi fejlesztők számára is tökéletes megoldás.

A WordPresst egy blog eszközként indult, de idővel a legkomplikáltabb webes áruházak, közösségek, blogok és hálózatok is elkezdték használni. Szó szerint bármilyen weboldalt elkészíthet a WordPressen. A személyes információs blogtól kezdve online céges weblap, munkáltatói oldalak, Q&A oldalak, galéria, onine közösség, wiki enciklopédia egészen a partner weboldalakig.

Ami különbé teszi a Wordpress tárhelyet az áltlagos webtárhelytől az a hatékonyság, teljesítmény és erőforrások. A Hostinger tárhelycsomagot kínál, amely optimalizálva van a Wordpressre. A kifinomult platformunk segítségével olyan szolgáltatásokat használhat, mint a WP-CLI, GIT és SSH. A WordPress telepítése a szerverünkön, szó szerint egy kattintás. Az előretelepített WordPress gyorsító bővítményekkel, a sebesség és teljesítmény a weboldalán egyszerűen zseniális!

Nem szeretnénk dicsekedni, de ellentétben más web hosting cégekkel, a WordPress telepítését a Hostingeren a lehető legegyszerűbbé tesszük. Csupán egy kattintás. Igen - szó szerint - használhatja az 1 kattintásos telepítőt, hogy telepítse a WordPresst a szerveren (minden szükséges konfigurációval) egy kattintással, pillanatok alatt. Miután a telepítés befejeződött, használhatja a www.weboldalam.hu/wp-admin címet (csupán cserélje le a domain nevére), hogy hozzáférjen a WordPress adminisztrátori felületéhez.

Természetesen igen! Hogy átmozgassa a WordPress oldalát a hostingerre csupán egy kattintás! Az egész áttelepítési folyamat gyors és sima és nincs szükség semmilyen beavatkozásra. Ha, esetleg még is akadályba ütközne, csupán lépjen kapcsolatba a tapasztalt és magasan képzett csapatunkkal. Megfognak győződni arról, hogy mindenben segítsenek a WordPress áthelyezésével kapcsolatban és minden kérdésére választ kapjon.

Semmiben. Mi, a Hostingerél, büszkék vaggyunk, hogy mindig a legfrissebbet tudjuk biztosítani. Ugyan az a verzió, amit a WordPress.org oldalon talál, elérhető lesz a Hostinger tárhelyén is. A felhasználóink bekapcsolhatják az automatikus frissítést a telepítővel és a WordPress automatikusan frissülni fog minden egyes új verziónál. Egyáltalán nincsenek korlátozások; Akármennyi témát vagy plugint szeretne telepíteni, testreszabni a WordPress honlapját, esetleg úgy dönt, hogy szeretne hozzáférni a WordPress fájlaihoz.

Teljesen biztosan mondhatjuk, hogy a Hostinger biztonságos webtárhely. A BitNinja-t használjuk a szervereink megóvására, amely az egyik legjobb szerver védelem. Új rosszindulatú programokat észlel és eltávolításukra is képes, valamint behatolásérzékeléssel és a legfejlettebb (D)DoS támadások ellen is képes védekezni. A BitNinja információ-gyűjtő képessége lehetővé teszi, hogy minden védett kiszolgálóra nagy bizalmi kapcsolatot alakítson ki. Ezenkívül a portok használata és webes honeypotsok nagy szerepet játszanak a nagyobb támadások megóvására. Röviden, a biztonság az egyik utolsó tényező, amit figyelembe kell vennie, ha a Hostingert választja.

Készen áll a kezdésre?

A WordPress egyszerűen használható és még könyebb, ha a Hostingert választja a WordPress oldalához. A 30 napos pénzvisszafizetéssel, 24/7-es ügyféltámogatással és szupergyors tárhellyel, nincs oka arra, hogy ne keljen fel és fusson velünk. Gyerünk, kezdje el WordPress túráját a Hostingerrel még ma!

Fizessen igazi webtárhely technológiáért, ne a marketingért!

Felejtse el a marketinget. Fizessen csak a szolgáltatásért. Spóroljon okosan, használja a legolcsóbb webtárhelyet anélkül, hogy eldobná a premium minőséget! A legmagasabb ár nem mindig a legjobb minőség!

29,659,751

Ügyfél már spórolt

10,000+

Új ügyfél minden nap

24,894,152

Honlap indult el

Kezdjen spórolni most!

Minden az egyben webtárhely & domain név már

179
Ft
/hó
 • Egyszerű Honlapszerkesztő
 • 99.9% Elérhetőség
 • Állandó Élő Támogatás
 • Funkciógazdag Kezelőfelület
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
Korlátolt idejű ajánlat!
Már
179
Ft
/hó
Save 90%
Kezdjen bele