WordPress tárhely
WordPress tárhely
Effortless installation, quick set-up and immediate online exposure with cheap WordPress hosting.
It's simple with Hostinger.
Kezdjen bele MOST
 • Garantált 99,9% -os üzemidő
 • Kiváló sebességű teljesítmény
 • Kitűnő támogató csevegés
 • 30-napos pénzvisszafizetési garancia
Akárcsak a forbes-on
Akárcsak a mediumon
as seen on techradar
as seen on trustpilot
as seen on huffpost
as seen on bloomberg

Egy tárhelyszolgáltató, amely imádja a WordPress-t

24/7 WordPress támogatás

Hostinger’s customer support is there to help you with your WordPress concerns and queries all day, every day. With 24/7 support, you will have a constant peace of mind, because our WordPress experts will fix any issues related to your new website in no time. No job is too big or small for the Hostinger customer success team!

1 Kattintásos WordPress telepítés

Forget the over-complicated and time-consuming WordPress setups used in the past. After filling out our simple form with Hostinger, all you need to do is open your hosting control panel, enter your details, and click one button to install WordPress. It's as simple as that.

A teljesítményre építve

Don't be afraid to trust Hostinger’s lightning quick WordPress hosting. Through the use of HTTP/2, PHP7.1, NGINX, and custom built, pre-installed caching WordPress plugins, we achieve unbeatable loading speeds for all of our clients. Your web visitors will not have to wait for text, graphics or files to load ever again.

Megerősített biztonság

A Hostinger felismeri, védi és megsemmisíti az ügyfeleink honlapjain végrehajtott minden számítógépes támadást a BitNinja legjobb biztonsági technológiájával. A partnerkapcsolatunk segítségével, minden weboldal, a BitNinja védelme alatt áll, amely számos védelemmel el van látva, így teljes biztonságot nyújt az automatizált támadásokkal szemben.

Fejlesztőkész

Nem először fejleszt a WordPressel? Akkor szerencsés! Ahelyett, hogy csak a fájlait tartogatja a felhőben, a Hostinger proaktív megközelítést alkalmaz a fejlesztők weboldalára. Töltse kellemesen az időt a WP-CLI és GIT használatával, hogy maximális irányítást vegye kezébe a WordPress fejlesztésében.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Biztosak vagyunk abban, hogy a világon mindenki szeretni fogja a WordPress hostingunk egyszerűségét, megfizethetőségét és sebességét, amelyet 30 napos visszafizetési garanciával biztosítunk. Készítse el weboldalát feláras költségek nélkül és hozza ki a legtöbbet az összes funkcióból és előnyből. Ez egy nyertes megoldás.

Válasszon WordPress tárhelycsomagot

Világszerte több millió felhasználó bízik meg a Hostinger premium, de olcsó WordPress tárhelyszolgáltatásában költséges árak nélkül. A három legjobban eladott csomagok közül választhat, amelyet 100% rizikómentes programmal láttunk el, így habozás nélkül választhatja a Hostingert. Válasszon ideális csomagot még ma és indítsa el a WordPressel való utazását a Hostingerrel.

Egyszerű WordPress tárhely

1.165Ft
80%-os AKCIÓ
233
Ft
/hó

Túlélő csomag: egyszerű, de nagyon olcsó webtárhely 1 kis projekthez.

 • 1 Websites
 • 10 GB Tárhely
 • 100 GB Adatforgalom
 • Egyszerű Honlapszerkesztő
 • Funkciógazdag Vezérlőpult
 • Felhasználóbarát hozzáférési kezelő
Legnépszerűbb!

Premium WordPress tárhely

2.339Ft
80%-os AKCIÓ
469
Ft
/hó

Majdnem végtelen webtárhely jópár közepes & komolyabb honlaphoz.

 • Végtelen Számú honlap
 • Végtelen SSD Tárhely
 • Végtelen Adatforgalom
 • Egyszerű Honlapszerkesztő
 • Funkciógazdag Vezérlőpult
 • Felhasználóbarát hozzáférési kezelő
 • 2X WordPress Optimalizált
 • Ingyenes Domain (éves előfizetés esetén)

Business WordPress tárhely

3.739Ft
76%-os AKCIÓ
899
Ft
/hó

Legjobb végtelen webtárhely több stabil & céges honlaphoz.

 • Végtelen Számú honlap
 • Végtelen SSD Tárhely
 • Végtelen Adatforgalom
 • Egyszerű Honlapszerkesztő
 • Funkciógazdag Vezérlőpult
 • Felhasználóbarát hozzáférési kezelő
 • 4X WordPress Optimalizált
 • Ingyenes Domain (éves előfizetés esetén)
 • Napi Mentések
 • Deluxe Élő Támogatás
 • 2X Több Erő & Memória
 • Ingyenes SSL, hogy biztonságossá tegye ügyfeleit & javítsa SEO helyezését.
 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard

Egésznapos élő támogatásEgésznapos élő támogatás

99.9% elérhetőség99.9% elérhetőség

Próbálja ki a 30 napos kötetlen próbát30-napos kötetlen próba

Gyorsak vagyunk. Ez tény.

Hostinger sebességének statisztikája

A válaszidő 218 ms. A leggyorsabb weboldal betöltési idő.

SiteGround sebességének statisztikája

A válaszidő 859 ms átlagosan.

Már van egy WordPress tárhelye máshol?

Amíg más tárhelyszolgáltatóknál sokat számolnak fel az áthelyezésre, a mi csapatunk megteszi azt teljesen ingyen!

Miért a WordPress tárhely?

Miért a WordPress?

A WordPress platformban amelyben megbízott már az egész internet 28%-a és jó okkal. Egy egyszerű bevezetőként indul az első honlapszerkesztők számára és rendkívül sokoldalú a tapasztalt fejlesztők számára. Ezernyi féle bővíténnyel, sablonnal és kapacitással, hogy az összes tartalmát kezelje egy kezelőfelületen, miért keresne mást? Hozza létre WordPress weboldalát a Hostingeren ma.

Sokoldalú

A WordPress használható bármire a kezdőoldalaktól egészen a teljes-funkcionalitású online közösségi fórumokig. A WordPress használatával, kezelheti weboldala tartalmát, kialakítását és funkcionalitását, mindezt egy egyszerű felületen. A világ az ön WordPresse.

Könnyen tanulható

Akár professzionális fejlesztő vagy teljesen kezdő a weboldalak és kódolás terén, a WordPress segít Önnek. A legnépszerűbb CMS a világon, a WordPresshez rengeteg útmutatót, cikket és fejlesztési tippeket kaphat, hogy biztos legyen a teljes működésben.

és még sok más

A párhuzamos bővítmények könyvtárával, widgetjeivel, sablonjaival és témáival, a WordPress egy tökéletes lehetőség bármely domain tulajdonosnak, akik szeretnék testreszabni megjelenésüket és érezni az internet határait. Ez még nem minden, a WordPress SEO barát és minden megtalálható hozzá az interneten.

WordPress tárhely: Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Megválaszoljuk a leggyakrabban feltett kérdéseket a WordPress és WordPress tárhellyel kapcsolatban.

A WordPress egy nyílt-forráskodú, kifonomult eszköz, amely telepíthető a webtárhelyére és segíti elkészíteni weboldalát, közösségét, blogját vagy hálózatát. PHP alapú és széleskörűen a legegyszerűbb, jelenleg leghatékonyabb és legerősebb tartalomkezelő rendszer (CMS). A WordPresst több mint, 500 Gazdagabb vállalat használja és egyéb híres blog is, mint TechCrunch vagy Mashable. A rendelkezésre álló ingyenes útmutatók, témák, bővítmények és kiegészítők szinte bárhol elérhetőek, a WordPress akár kezdők és profi fejlesztők számára is tökéletes megoldás.

A WordPresst egy blog eszközként indult, de idővel a legkomplikáltabb webes áruházak, közösségek, blogok és hálózatok is elkezdték használni. Szó szerint bármilyen weboldalt elkészíthet a WordPressen. A személyes információs blogtól kezdve online céges weblap, munkáltatói oldalak, Q&A oldalak, galéria, onine közösség, wiki enciklopédia egészen a partner weboldalakig.

Ami különbé teszi a Wordpress tárhelyet az áltlagos webtárhelytől az a hatékonyság, teljesítmény és erőforrások. A Hostinger tárhelycsomagot kínál, amely optimalizálva van a Wordpressre. A kifinomult platformunk segítségével olyan szolgáltatásokat használhat, mint a WP-CLI, GIT és SSH. A WordPress telepítése a szerverünkön, szó szerint egy kattintás. Az előretelepített WordPress gyorsító bővítményekkel, a sebesség és teljesítmény a weboldalán egyszerűen zseniális!

Nem szeretnénk dicsekedni, de ellentétben más web hosting cégekkel, a WordPress telepítését a Hostingeren a lehető legegyszerűbbé tesszük. Csupán egy kattintás. Igen - szó szerint - használhatja az 1 kattintásos telepítőt, hogy telepítse a WordPresst a szerveren (minden szükséges konfigurációval) egy kattintással, pillanatok alatt. Miután a telepítés befejeződött, használhatja a www.weboldalam.hu/wp-admin címet (csupán cserélje le a domain nevére), hogy hozzáférjen a WordPress adminisztrátori felületéhez.

Természetesen igen! Hogy átmozgassa a WordPress oldalát a hostingerre csupán egy kattintás! Az egész áttelepítési folyamat gyors és sima és nincs szükség semmilyen beavatkozásra. Ha, esetleg még is akadályba ütközne, csupán lépjen kapcsolatba a tapasztalt és magasan képzett csapatunkkal. Megfognak győződni arról, hogy mindenben segítsenek a WordPress áthelyezésével kapcsolatban és minden kérdésére választ kapjon.

Semmiben. Mi, a Hostingerél, büszkék vaggyunk, hogy mindig a legfrissebbet tudjuk biztosítani. Ugyan az a verzió, amit a WordPress.org oldalon talál, elérhető lesz a Hostinger tárhelyén is. A felhasználóink bekapcsolhatják az automatikus frissítést a telepítővel és a WordPress automatikusan frissülni fog minden egyes új verziónál. Egyáltalán nincsenek korlátozások; Akármennyi témát vagy plugint szeretne telepíteni, testreszabni a WordPress honlapját, esetleg úgy dönt, hogy szeretne hozzáférni a WordPress fájlaihoz.

Teljesen biztosan mondhatjuk, hogy a Hostinger biztonságos webtárhely. A BitNinja-t használjuk a szervereink megóvására, amely az egyik legjobb szerver védelem. Új rosszindulatú programokat észlel és eltávolításukra is képes, valamint behatolásérzékeléssel és a legfejlettebb (D)DoS támadások ellen is képes védekezni. A BitNinja információ-gyűjtő képessége lehetővé teszi, hogy minden védett kiszolgálóra nagy bizalmi kapcsolatot alakítson ki. Ezenkívül a portok használata és webes honeypotsok nagy szerepet játszanak a nagyobb támadások megóvására. Röviden, a biztonság az egyik utolsó tényező, amit figyelembe kell vennie, ha a Hostingert választja.

Ready to Start?

A WordPress egyszerűen használható és még könyebb, ha a Hostingert választja a WordPress oldalához. A 30 napos pénzvisszafizetéssel, 24/7-es ügyféltámogatással és szupergyors tárhellyel, nincs oka arra, hogy ne keljen fel és fusson velünk. Gyerünk, kezdje el WordPress túráját a Hostingerrel még ma!

Fizessen igazi webtárhely technológiáért, ne a marketingért!

Felejtse el a marketinget. Fizessen csak a szolgáltatásért. Spóroljon okosan, használja a legolcsóbb webtárhelyet anélkül, hogy eldobná a premium minőséget! A legmagasabb ár nem mindig a legjobb minőség!

29,659,751

Ügyfél már spórolt

20, 000+

Új ügyfél minden nap

24,894,152

Honlap indult el

Kezdjen spórolni most!

Minden az egyben webtárhely & domain név már

233
Ft
/hó