Zyro a Hostingertől

A webáruház felépítésének gyors és egyszerű módja

Az online áruház elindítása, kezelése és bővítése rendkívül egyszerű a Zyro segítségével.

Uniszex légpárnás cipő terméklistaUniszex légpárnás cipő terméklistaUniszex légpárnás cipő terméklistaUniszex légpárnás cipő terméklistaUniszex légpárnás cipő terméklista

Gyors kezdés

Haladjon előre!

Válassza ki a tervező kínálatából a vállalkozásának megfelelő sablont, majd "húzd és vidd" szerkesztőnk segítségével szabja saját igényeire és keltse életre online áruházát!

Készítse el saját online áruházát!
Példák a tervező által készített online áruházsablonokra

Adjon el mindenhol!

Adjon el ott, ahol célközönsége megfordul! A Zyro online áruház megkönnyíti a termékek eladását a Facebookon, az Instagramon és az Amazonon.

Adjon el mindenhol!
Példa a Facebook áruházak listájából

Mobil és biztonságos

Haladjon Ön is a korral! Az online áruház kiépítése és üzemeltetése biztonságos vásárlási élményt kínál a vásárlóinak.

Vágjon bele!
Reagáló e-kereskedelmi weboldal kialakítása

Egyszerűsített elektronikus kereskedelem!

Tegyen be egy online áruházat pár kattintással a már meglévő vagy az új Zyro weboldalaiba! Mutassa be összes termékét a lehető legjobb módon, és árusítson könnyedén!

Kezdje el az online értékesítést!
Megrendelés gomb hozzáadása a meglévő weboldalhoz

Egyszerű kezelés

Egyszerű készletkezelés

Kövesse és kezelje több felülete és boltja termékleltárát egyetlen irányítópult segítségével! Rendelje összes webáruháza termékleltárát közös és intuitív irányítás alá!

Fizetési lehetőségek százai

Könnyítse meg ügyfelei és saját életét, és soha ne hagyjon ki egyetlen eladást sem. Ehhez csak be kell állítania a leggyakrabban használt fizetési lehetőségeket!

Indítsa el online áruházát!
Online áruház kezelőfelület.

A kézbesítés és a kiszállítás megoldva

Engedje, hogy a Zyro kiszámolja vevői számára a legjobb szállítási díjakat, majd vegye át az irányítást a megrendelések részleteinek követésével és az automatikus ügyfél e-mailek frissítésével.

Egyszerű adminisztráció

Nem kell az adózás és az adminisztráció miatt aggódnia. A Zyro ehhez szükséges eszközei egyszerűvé teszik a papírmunkát és a logisztikát.

Vásárolja meg webáruházát!
Szállítási és kézbesítési beállítások

Egyszerű növekedés

Legyen naprakész!

A beépített jelentésekkel és az értékesítés nyomkövetőivel folyamatosan valós idejű képet kaphat vállalkozása minden részéről. Integrálja a Google Analytics szolgáltatást, hogy vásárlóiról és látogatóiról minél teljesebb képet nyerjen.

Kezdjen bele most!
A forgalmat és a felhasználókat megjelenítő grafikon

Erőfeszítések nélküli marketing

A Zyro segít a testreszabott hirdetések futtatásában a Facebookon és a Google Shoppingon, valamint a hasonló felületeken. Keresse és találja meg a valódi célközönségét, és fokozza az értékesítést.

Online eladás
Stilizált példa a Google Shopping hirdetésekre

Egyszerű kedvezmények

A Zyro áruházban könnyedén alkalmazhat különféle rögzített kedvezményeket és kupon kódokat.

Vágjon bele most!
Kupon kódok használata a termékekhez

Ajándékkártya kínálat

Tegye online áruházát örömtelivé ajándékkártyák eladásával! Hagyja, hogy vásárlói az általuk választott ajándékot adják szeretteiknek!

Indítsa el saját kereskedelmi weboldalát!
Példák különféle ajándékkártyákra

Hogyan hozza létre online boltját?

Kövesse az alábbi egyszerű lépéseket online webáruháza létrehozásához:

Termékek hozzáadása a Zyro webbolthoz
1. Csatlakozzon a Zyro-hoz.

A Zyro weboldal készítő szabadon kipróbálható. Kezdje el most - mindenféle korlátozás nélkül. Kísérletezzen vele, hogy megtudja, pontosan mely funkciókra van szüksége.

Fogjon hozzá!
2. Válasszon egy online bolt sablont!

Keressen egy, a vállalkozásának és márkájának megfelelő stílust, majd szabja saját igényeire "fogd és húzd be" szerkesztőnkkel.

Fogjon hozzá!
3. Jelenítse meg áruházában a termékeket.

Töltse ki áruháza bevásárlói oldalait, majd állítsa be a preferenciáit (árak, akciók, fizetési lehetőségek és szállítás).

Fogjon hozzá!
4. Tegye közzé a webáruházát!

Kattintson a „közzététel” gombra, válasszon egy webshop csomagot az online áruház igényei alapján, és máris készen áll az online értékesítés megkezdésére.

Fogjon hozzá!
5. Kezdjen marketing tevékenységbe!

Használja a Zyro hatékony marketing eszközeit, hogy minél több embernek bemutatathassa vállalkozását és maximalizálhassa eladásai számát és értékét.

Fogjon hozzá!

Online áruház GYIK

Válaszaink az online áruházzal kapcsolatosan felmerülő leggyakoribb kérdésekre

Az e-kereskedelem célja a termékek és szolgáltatások online vásárlása és értékesítése. A webboltokban ilyen jellegű tevékenység zajlik.

Létrehozhat olyan e-kereskedelmi weboldalt, melyeken magánszemélyeknek áusít, vagy olyan online áruházat, mely más vállalkozásoknak ad el valamit. Webboltokat szinte bármilyen céllal kialakíthat!

Az olyan platformokon, mint a Shopify, a WooCommerce és a Magento, a jártasságától függően akár néhány napig vagy hétig is eltarthat az üzlet felépítése és elindítása.

A Zyro egyszerűen használható üzletépítő szolgáltatásaival akár a tervezési és kódolási tapasztalatok nélküli felhasználók is percek alatt felkészülhetnek az online értékesítésre.

Gondoljon arra, hogy Ön mit talál hasznosnak az online vásárlásokban. Fotók, árak, leírások - tegye be mindezt az áruházába, és máris jól fog minden működni.

Használja a Zyro felületét a készlet nyomon követéséhez. A Zyro a hitelkártyáktól a PayPalig és még azon is túl számos fizetési lehetőséget kínál.

Szeretnénk megkímélni Önt attól a szívfájdalomtól, amikor az ügyfél fizetés előtt otthagyja a kosarát a pénztárnál.

A Zyro kiszámítja a vevőinek legmegfelelőbb szállítási díjakat, és segít megtalálni az Ön preferenciái alapján a legjobb árakon dolgozó szállítókat.

Az irányító felületen a teljes kézbesítési folyamat nyomon követhető, így a továbbiakban csak folytatnia kell az üzlet alakítását.

Nem, az online áruházból származó nyereség mind az Öné. Néhány hasonló felülethez hasonlóan a Zyro nem von le jutalékot és nem számít fel tranzakciós díjat.