Zyro a Hostingertől

Valósítsa meg ötleteit. A Zyro weboldal készítővel egyszerű.

Webhely, online áruház vagy portfólió készítése. A felhasználók több mint 90%-a kevesebb mint 1 óra alatt teszi közzé webhelyét a Zyro honlapszerkesztővel egyszerűen, kódolás nélkül.

Csodaszép weboldal gyorsanCsodaszép weboldal gyorsanCsodaszép weboldal gyorsanCsodaszép weboldal gyorsan

Könnyen használható weboldalkészítő

Készítse el webhelyét vagy webáruházát percek alatt a Zyro weboldalkészítővel.

01

Válasszon sablont

Kerüljön lépéselőnybe és válasszon a több mint 100, tervező által készített, SEO-optimalizált sablon közül.

02

Alakítsa át

Fogd és vidd a szövegek, képek és integrációk tökéletes elrendezéséhez.

03

Közzététel

Válassza ki az igényeinek megfelelő csomagot, csatlakoztasson egy egyéni domaint, és tegye elérhetővé webhelyét online.

Honlapkészítés egyszerűen

Designer sablonok

SEO-optimalizált sablonjaink professzionális kiindulópontot biztosítanak webhelye kialakításához.

Válasszon egy sablont!

Minden testreszabható

Fogd és vidd webhelykészítőnk lehetővé teszi, hogy könnyedén, kódolás nélkül formálhassa webhelyét.

Építsen weboldalt!
Minden testreszabható

Pixel tökéletes design

A Zyro rács automatikusan a helyükre illeszti az elemeket, így webhelyének igazítása mindig tökéletes lesz.

Próbálja ki ingyen
Pixel tökéletes design

Hatékony AI eszközök

Hozzon létre SEO-optimalizált szöveget, egyedi logót, fülbemászó szlogent és még sok mást az AI erejével.

Fedezze fel eszközeinket
Hatékony AI eszközök

Gyors növekedés

Egyszerű eCommerce

Gyorsan közzé teheti gyönyörű webshopját. Használja ki hatékony marketing eszközeinket jutalék nélkül.

Készítsen webshopot!

Tökéletesen mobilbarát

Weboldala mindenhol fantasztikusan néz ki, az asztali számítógépektől és laptopoktól kezdve a táblagépekig és okostelefonokig.

Indítsa el mobil weboldalát!
Tökéletesen mobilbarát

Beépített keresőoptimalizálás

Webhelye már eleve optimalizálva van, ezáltal a keresőmotorokban könnyebben felfedezhető.

Készítse el a honlapját
Beépített keresőoptimalizálás

Professzionális alkalmazások

Az olyan eszközök, mint a Google Analytics, a Facebook Pixel és a Messenger Live Chat hatékonyan segítenek weboldala teljesítményének optimalizálásában.

Hozzon létre profi weboldalt!
Professzionális alkalmazások

Fedezze fel az AI eszközeit!

Spóroljon időt és növekedjen gyorsan a gépi tanulás erejével.

Komoly fejlődési lehetőséget jelent vállalkozása számára az AI vezérelt márkaépítés és az ehhez kapcsolódó üzleti eszközök alkalmazása.

Fedezze fel az AI eszközeit!
Fedezze fel az AI eszközeit!

Megerősített biztonság

Minden Zyro weboldal ingyenes SSL biztonsággal védett, így Ön és ügyfelei biztonságban vannak.

Szerezzen be egy biztonságos webhelyet!
Megerősített biztonság

Több mint egymillió ingyenes kép

Több mint 1 millió kiváló minőségű képhez férhet hozzá ingyen, amelyeket az Unsplash segítségével közzé tehet webhelyén.

Több mint egymillió ingyenes kép

24/7 Támogatás

Mindig Ön mellett állunk

Barátságos és segítőkész támogató csapatunk a hét minden napján 24 órán át az Ön rendelkezésére áll és készségesen válaszol minden lehetséges kérdésére.

Mindig Ön mellett állunk

Weboldalkészítő GYIK

Találjon választ a weboldalkészítővel kapcsolatos gyakran ismételt kérdésekre.

A weboldalkészítők olyan platformok, amelyek lehetővé teszik, hogy bárki készíthessen webhelyet minimális erőfeszítéssel.

Az Ön számára megfelelő weboldalkészítő kiválasztása során arról dönt, hogy hogyan nézzen ki webhelye, milyen funkciókra van szüksége, és hogy mennyit enged meg a költségvetése. Mindent összevetve úgy gondoljuk, hogy a legjobb weboldalkészítő a Zyro.

A Zyro kezdők számára készült, ami azt jelenti, hogy nem kell webdizájnerek vagy fejlesztők segítségére támaszkodnia.

Egy professzionális honlap létrehozásához nincs szüksége semmilyen kódolási vagy tervezési készségre.

A munka oroszlánrészét elvégeztük Önnek – egyszerűen húzza a szükséges elemeket az oldalára, és máris készen áll az indulásra. A Zyro mindent megkönnyít – tökéletes választás azon kezdők és a kisvállalkozások számára, akik szeretnék online jelenlétüket biztosítani.

A legjobb weboldalkészítők nem csak honlapok elkészítését teszik lehetővé, hanem segítenek Önnek az online értékesítésben, üzlete népszerűsítésében, és közönsége megtalálásában.

A Zyro tele van SEO-eszközökkel, profi marketing eszközökkel és mindenféle integrációval, amelyek segítségével a megfelelő emberek fedezik majd fel professzionális webhelyét.

A legtöbb Zyro csomaghoz ingyenes domain is jár, így pénzt, időt és energiát takaríthat meg.

Ha fogalma sincs, hogyan készítsen weboldalt vagy webshopot, mi biztosítjuk a megfelelő eszközt az Ön számára. A Zyro weboldalkészítő használata magától értetődő.

A Zyro-t ingyen is kipróbálhatja, de ha egy weboldal közzétételét tervezi, ahhoz regisztrálnia kell egy fiókot.

A weboldalkészítőt fiók regisztrálása nélkül is megtekintheti, de webhelyét nem fogja tudni élesíteni.

Ezután válasszon egy sablont, amely az online üzleti igényeihez leginkább megfelel. Terjedelmes honlaptervező sablonkönyvtárunk van.

A sablon testreszabása egyszerű, a Zyro-val minden automatizált és intuitív. Módosítsa a képeket, a szöveget és az elrendezést – a színek és a betűtípusok is szabadon módosíthatók.

Ezután hozzáadhatja az összes integrációt, amelyre vállalkozásának szüksége van. A weboldalkészítő ezen hatékony elemei teszik lehetővé weboldalának funkcionálissá tételét.

Foglalási vagy kapcsolatfelvételi űrlapra van szüksége? Van hozzá integrációnk. Szeretné, hogy megtalálják a keresőmotorokon keresztül? Ehhez is vannak integrációink. Bármire is legyen szüksége egy igényeinek megfelelő professzionális weboldal létrehozásához, nálunk megtalálja.

Amikor elégedett az oldal megjelenésével, akkor készen áll weboldala közzétételére, azaz megoszthatja a világgal mindazt, amit szeretne.

A Zyro nem csak weboldalak létrehozására alkalmas, hanem eCommerce webhelyeket is készíthet, és percek alatt elérhetővé teheti webáruházát.

Pár kattintással hozzáadhat, szerkeszthet és törölhet tételeket, és egyéb speciális funkciókat használhat. Egyetlen irányítópulton kezelheti az értékesítést, a szállítást, az adót és a CRM-et is. Akár útközben is kezelheti az üzleteit egy külön mobilalkalmazás segítségével.

A Zyro a világ legjobb e-kereskedelmi eszközeihez biztosít hozzáférést. Sok felhasználónk egy nap alatt felépítette webáruházát és még aznap sikeresen megkezdte az értékesítést is.

A Zyro nagyon népszerű weboldalkészítő a kisvállalkozások körében, egyszerűen azért, mert nagyon gyors és könnyen kezelhető.

Tudjuk, hogy egy átlagos kisvállalkozó nem rendelkezik elegendő idővel és erőforrásokkal ahhoz, hogy hagyományos módon indítsa el weboldalát.

Ön tehát nyugodtan használhatja a Zyro alkalmazást, és már ma elindíthat egy weboldalt anélkül, hogy egyetlen kódsort is látna vagy saját maga írna szöveget hozzá.

A webhely készítőnk mindent elvégez, amit Ön csak szeretne, hogy Ön mindehelyett inkább üzleti tevékenységei irányítására összpontosíthasson.

Nem. A weboldalkészítőt úgy terveztük, hogy egyetlen sor kódot sem lát a folyamat közben.

A weoldala létrehozása során használja az intuitív rács és a rendkívül könnyen kezelhető "fogd és vidd" eszközeinket az elemek mozgatásához és a szükséges változtatások elvégzéséhez.

Hagyja a kódolást a profikra! Koncentráljon arra, amiben Ön a legjobb!

De ha jártas a weboldal készítésben, vagy tudja, hogyan kell kódolni, még mindig fontolóra veheti egy weboldalkészítő használatát. Egy weboldalkészítő eszköz felgyorsítja a webhelyek építését.

Ahelyett, hogy a semmiből kódolna egy webhelyet, vagy WordPress témákkal bajlódna, egyszerűen válasszon a meglévő webhelysablonok közül, használjon kód nélküli szerkesztőprogramot, és élvezze az extrákat, például a SEO-funkciók és az értékesítési eszközök előnyeit.

Nemcsak keresőbarát, de alapértelmezés szerint is keresőoptimalizált beállítással rendelkezik. Weboldalkészítőnket ugyanis úgy alakítottuk ki, hogy levegye az Ön válláról a SEO-zás terheit.

Tehát ahogy elkezdi építeni honlapját a Zyro-val, az automatikusan SEO-barát lesz.

Az oldal címeit és leírásait azonban tetszés szerint megváltoztathatja, hogy javítsa a keresőmotorokban elfoglalt rangsorolását.

Mit ér egy személyre szabott webhely egyéni domain nélkül? Természetesen össze tudja kapcsolni a saját domainjét a Zyro-val, hogy egyedivé tegye webhelyét.

Számos Zyro előfizetéshez ingyenes egyéni domain regisztráció jár, ami azt jelenti, hogy a regisztráció után egy teljes évig ingyenesen birtokolhatja webhelycímét.

Sőt, más népszerű webhely-készítőkkel ellentétben a Zyro-nál nincsenek rejtett extra költségek.

Igen. Minden Zyro weboldalhoz ingyenes tárhely jár a Hostinger jóvoltából. Ez azt jelenti, hogy a csomag ára mindent tartalmaz a tárhelytől és a biztonságtól kezdve a kiválasztott webhelysablonig.

Mivel a Zyro a Hostinger tárhely-infrastruktúráján fut, 99,9% -os üzemidőt, szupergyors betöltési sebességet és élvonalbeli online biztonságot tudunk garantálni.

Teljesen. Míg más webhelyszerkesztők lehetővé teszik egy asztali és egy mobil verzió létrehozását is a webhelyéhez, a Zyro webhelyek esetében ez alapértelmezett.

Ez annyit tesz, hogy csak egy webhely verziót kell készítenie, a Zyro intelligens technológiája pedig automatikusan úgy méretezi a tartalmat, hogy tökéletesen illeszkedjen bármilyen képernyőre.

Ez nemcsak nagyszerű felhasználói élményt biztosít eszköztől függetlenül, hanem segít abban is, hogy webhelye jobb helyen szerepeljen a keresőmotorok találati listájában.

Igen! Nem szükséges drága webfejlesztőket felfogadnia, profi tervezőkre támaszkodnia, vagy programozási ismereteket elsajátítania.

A Zyro fogd és vidd építője minden eszközt biztosít ahhoz, hogy egy eCommerce funkcióval rendelkező, lenyűgöző weboldalt hozzon létre előzetes ismeretek vagy tapasztalat nélkül is.

Igen. Ha csak egy egyszerű weboldalra van szüksége egyetlen céloldallal, a weboldalkészítő tökéletes kiindulópontul szolgálhat.

A Zyro több sablont is kínál egyoldalas webhelyekhez. Mindegy, hogy egy egyszerű információs oldalra, egy hitelkártyás fizetési helyre vagy egy e-mail marketing céloldalára van szüksége, a webhelykészítő pillanatok alatt elkészíti az oldalt.

Lehet, hogy nincs szüksége rá. Ha azonban vállalkozást vezet, hasznos lehet egy üzleti weboldal elindítása, amely a webes jelenléte sarokköveként működhet. Ha csak személyes márkája láthatóságát szeretné növelni, egy személyes honlap akkor is jól jöhet.

Egyszerű webhelyét használhatja portfólióként a munkája bemutatásához. Talán el szeretne adni valamit. Talán nagyobb közönséggel szeretné megosztani üzenetét. Esetleg saját tartalmat szeretne megosztani anélkül, hogy harmadik fél platformjára támaszkodna.

A profi megjelenésű weboldalak hitelesebbé és tekintélyesebbé teszik a márkákat. Elég egy egyszerű webhely is márkája képviseletéhez, amely lehetővé teszi, hogy megtalálják Önt a keresőmotorokban, és segít a közösségi média marketingben is.

Persze valószínűleg boldogulhat üzleti webhely nélkül is, de ha egyszer szert tesz egyre, nem fog visszakozni.

Természetesen. A legjobb weboldalkészítő funkciói között szerepel a közösségi média linkek hozzáadása is, vagy akár közvetlenül a webhelyén is megjelenítheti közösségi média hírfolyamát.

Plusz egy kis bónusz. A Zyro beépített marketingeszközeit nem csak arra használhatja, hogy több látogatót vonzzon a webhelyére, hanem arra is, hogy növelje az aktivitást a közösségi csatornáin.

Ha a közösségi média csatornáit hosszabb formátumú tartalmakra szeretné irányítani, a professzionális blogeszközök segítségével megoszthatja üzenetét a világgal.