Build a beautiful website fast

Egy honlap készítése nem feltétlenül bonyolult. Egy online áruház, portfólió vagy blog, készítse azt el technikai tudás nélkül! Egyszerű mint egy mobil alkalmazás használata.

Build a website

Fast and Easy

Építsen holnapot perceken belül, ne napokon át

Egy honlap elkészítése sok időt vehet igénybe. Ezért készítettünk egy honlap szerkesztőt, amely elkészíti azt Ön helyett. Nincs szükség technikai tudásra. Legyen online kevesebb mint egy órán belül! Használja az egyszerű fogd és vidd honlapszerkesztőt és vegye kezébe az irányítást.

Hogyan készítsek honlapot?

Könnyú, négy lépés, kevesebb mint egy óra és már fut is.

Create a Website Now

01

Regisztráció

Készítse el Hostinger fiókját és válassza ki a csomagot, amely a projekthez tökéletesen illeni fog.

02

Choose or create a template

Válassza ki az egyik dizájner által készített sablont, amely garantálja a funkcionalitást és formalitást, vagy készítsen honlapot a nulláról a fogd és vidd honlapszerkesztőjével.

03

Szabja azt testre

Készítsen profi honlapot, amely kivállóan kifejezi önt! Találja meg az összes eszközt amely blog posztjait, webshop termékeit és portfólió bejegyzéseit fényessé varázsolja.

04

Közzététel

Hódítsa meg az internetet a Hostingerrel! A honlap elkészítése csak a kezdet! Szerezzen ingyen domaint, optimalizálja a keresőmotorokra és másszon fel a csúcsra!

Hogyan készítsek honlapot?

Sablonok az ÖN projektjéhez

Pick from hundreds of ready to use website templates. With our drag and drop website builder, you can customize, change and adapt these templates to your needs. Make it easier for yourself, get it done in less than an hour! Find the look that you want and start creating your website now!

Running 99.9% of the time

Több mint egy Honlapszerkesztő

Készítsen weblapot egyszerűen a fogd és vidd alkalmazással. Perceken belül ötleteit valósággá alakíthatja. Amint a weblapja készen áll az online sikerre, tegye azt az elsővé és tartsa optt. Az eszközök garantálják a 99.9%-os futtatást és segítök önt, hogy a keresők elejére kerüljön.

Több mint egy Honlapszerkesztő
Responsive Design

Responsive Design

Készítettünk valami egyszerűt és csodálatost

Everything you need to make sure your website excels in function and form! It's a chance to make sure your site looks great on mobile devices & tablets. Use one of the fastest web hosting in the industry and tools to grow and help maintain top positions.

That’s the tip of the iceberg!
See more features:

language

Ingyenes domain

Minden sztori egy jó címmel kezdődik. Rajtoljon simán! Regisztráljon Business vagy Premium csomagra és szerezzen ingyenes domaint!

dvr

Fogd és Vidd felület

Creating a website is as easy as dragging and dropping. Our tool will help you create a beautiful website intuitively and quickly.

important_devices

Mobil barát

Készítsen honlapot amely minden kijelzőn szépen mutat! A golyóálló dizájn biztosítsa Önt a blog posztjai ragyogását minden platformon.

perm_phone_msg

24 Órás Ügyfél támogatás

Mindig jó ha van egy kis segítség. A Hostinger az egész csapatot kínálja! Bármi történik, a csapatunk készen áll segíteni Önnek! 24/7/365

color_lens

Dizájner készített sablonok

Nem érzi úgy, hogy inkább üresen kezdené? Tekintse meg a sablon archívumot! A csapatunk több száz sablont készített, amelyek bármikor műküdésre készek.

dns

Webtárhely Igazi Erővel

Our website builder is the tip of the iceberg. When you choose our website builder, you get cutting-edge web hosting. 99.9% uptime guarantee, 24/7 customer support and much more.

Válassza ki webtárhely csomagját

Limitált ajánlat: SSL tanúsítvány INGYENESEN

Webtárhely

1.799Ft
Spóroljon 90%-ot
179
Ft
/hó
 • 1 Weblap
 • Optimalizált a WordPresshez
 • 1 Ingyenes üzleti postafiók 6 hónapig!
 • 100 GB Adatforgalom
 • 1X Több Erő & Memória
Legnépszerűbb

Premium Webtárhely

2.689Ft
Spóroljon 82%-ot
485
Ft
/hó
 • Optimalizált a WordPresshez
 • 1 Ingyenes üzleti postafiók 6 hónapig!
 • 100 webhely
 • Végtelen Adatforgalom
 • 2X Több Erő & Memória
 • Heti Mentések
 • Ingyenes Domain Regisztráció

Business webtárhely

3.589Ft
Spóroljon 78%-ot
779
Ft
/hó
 • Minden Premium Előny
 • Napi Mentések
 • Ingyenes SSL tanusítvány
 • 4X Több Erő & Memória

Tudtad? A sajátingyenes domain neveket az éves Premium & Business webtárhely csomagok tartalmazzák!

Nagyobb teljesítményre van szükséged? Próbáld ki a felhő alapú tárhelyet!

Website Builder 2.0

A New Beginning Coming Soon

Whether you’re an blogger, a small business owner or online enthusiast, we can guarantee you that you will find a fully customizable Website Builder template which you will love.

dvr

New Modern User Interface

All designs are prepared by the world class professionals.

bar_chart

Unbeatable Performance and Speed

We are faster than ever. Great speed and performance leads to a great results

A New Beginning Coming Soon
How to start

Optimized for your brand’s success

We care about your success. That’s why every site is optimized for all devices.

No need to think about designs

Just relax and choose a template which you like the most. Your customers will love it.

Edit as easily as Drag & Drop

Once you have selected the template, you can adjust the template easier than ever.

Unsplash library at you fingertips

Choose the best images to represent your business from our huge library.

Fits on every screen you can imagine

Your new website will look great on every possible device and screen.

Honlapszerkesztő GYIK

Gyakran ismételt kérdések a Honlapszerkesztővel kapcsolatban

Egy Honlapszerkesztő egy speciális eszköz, amelynek segítségével honlapot készíthet. A honlapeszerkesztő lehetővé teszi, hogy közel bármilyenféle honlapot készítsen. Akár egy teljesen működő webshop amely több fizetési módot elfogad, vagy interaktív portfóló, egy platform a blog posztokhoz és még sok más.

Úgy készítettük, hogy az könnyen használható legyen, ezért is alapul a fogd és vidd műveleteken, amely perceken belül megtanulható. Ennek a megoldásak a segítségével kódolás nélkül készíthet honlapokat. Egyetlen sor kód nélkül. Módosíhatja a kinézetet a saját látásmódja szerint.

A honlapszerkesztőnk azok számára készült kifejezetten, akik technikai háttér nélkül és nagyon rövid idő alatt akarnak weblapot létrehozni. Amikor weblapot készít ezzel az eszközzel, akkor a felhasználók testreszbhatják és felépíthetik azt anélkül, hogy bármi más technikai rész miatt kelelene aggódni. Amíg a haladó felhasználóknak van opciója választani több platform közül a CMS_en, a felhasználók technikai tudás nélkül is használhatják ezt az előnyt egy profi megoldással.

Természetesen! Tesreszabhatja és felépítheti weboldalát úgy, ahogy azt ön szeretné. A honlapszerkesztő úgy lett kialakítva, hogy használata rugalmas legyen. Ez látható a funkciók számán és azon, hogy mennyi fajta honlapot készíthet vele. Továbbá találhat számos féle képgalériát, blog sablonokat, webshop megoldásokat és még sok mást. A sablonok segítségével könnyedén kezdhet, amely egy jó alapot kínál. Egyszerűen alakíhatja úgy, ahogy ön akarja és egyénivé teheti azt. Betűtípusok, struktúra, közösségi média ingegráció és még sok más várja Önt

Nem számít, ha nulláról indul vagy sablont választ, elkészítheti a weboldaltá teljesen sajátkezűleg, sok időt spórolva.

Természetesen! A honlapszerkesztő segítségével készíthet percek alatt! Úgy alakíthatja azt, hogy intuitív legyen és használata az ügyfeleknek egyszerű legyen nagyon jó teléjesítménnyel és számos fizetési móddal. Ha szüksége van segítségre, a profi csapatunk segíteni fogja önt percek alatt a hibával. Nem számít, ha online árul fizikai dolgokat, a honlapszerkesztőnkkel profi, vonzó weblapokat fog készíteni.
Igen! A honlapszerkesztővel, olyan oldalakat készíthet, amelyek keresőbarátok. Szerkessze a meta címeket és leírásokat. Az eszköz úgy lett alakíva, hogy segítse megérteni és javítani a kereső optimizációt. Sőt, vásárolhat SEO eszközt, amely hasznos tanácsokkal és statisztikákkal látja el Önt, amellyel az első sorba kerülhet. Értse meg a helyzetét, az ellenfeleit és kapjon értékes információkat a fejlődéshez.
A honlapszerkesztő teljesen ingyenes minden tárhelycsomaggal, ha szeretne weblapot készíteni gyorsan, könnyedén, technikai tudás nélkül, annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy csomagot igénye szerint, regisztrál és mikor létrehozza a weblapot, a honlapszerkesztőt választja a preferált opció közül.
closelogo

Fekete péntek
akció

 • check 99.9% üzemidő
 • check Ingyenes SSL tanusítvány
 • check Állandó Élő Támogatás
 • check 30-napos pénzvisszafizetési garancia
Kezdjen bele

Up To

90

%

OFF

04
NAP
00
ÓRA
01
PERC
40
MÁSODPERC
Fekete Péntek Akció: Webtárhely
Már 179Ft /Hónap!
See All Deals
×