Zyro icon

Weboldalépítő

Egy honlap készítése nem feltétlenül bonyolult. Egy online áruház, portfólió vagy blog, készítse azt el technikai tudás nélkül! Egyszerű mint egy mobil alkalmazás használata.

Építsen holnapot perceken belül, ne napokon át

Építsen holnapot perceken belül, ne napokon át

Egy honlap elkészítése sok időt vehet igénybe. Ezért készítettünk egy honlap szerkesztőt, amely elkészíti azt Ön helyett. Nincs szükség technikai tudásra. Legyen online kevesebb mint egy órán belül! Használja az egyszerű fogd és vidd honlapszerkesztőt és vegye kezébe az irányítást.

Hogyan készítsek honlapot?

Könnyú, négy lépés, kevesebb mint egy óra és már fut is.
 1. Regisztráció
  Készítse el Hostinger fiókját és válassza ki a csomagot, amely a projekthez tökéletesen illeni fog.
 2. Válasszon sablont vagy készítse el sajátját
  Válassza ki az egyik dizájner által készített sablont, amely garantálja a funkcionalitást és formalitást, vagy készítsen honlapot a nulláról a fogd és vidd honlapszerkesztőjével.
 3. Szabja azt testre
  Készítsen profi honlapot, amely kivállóan kifejezi önt! Találja meg az összes eszközt amely blog posztjait, webshop termékeit és portfólió bejegyzéseit fényessé varázsolja.
 4. Közzététel
  Hódítsa meg az internetet a Hostingerrel! A honlap elkészítése csak a kezdet! Szerezzen ingyen domaint, optimalizálja a keresőmotorokra és másszon fel a csúcsra!

Sablonok az ÖN projektjéhez

Miért nem kezdi nulláról? Készítsen weblapot percek alatt a professzionális sablonokat használva. Nem kell dizájnernek fizhetni, elkészítheti magának is! Webshop, amely bankkártyákat fogad? Nem probléma! Egy portfólió egy kisvállalatnak? Készítse el egy órán belül!

Több mint egy Honlapszerkesztő

Több mint egy Honlapszerkesztő

Készítsen weblapot egyszerűen a fogd és vidd alkalmazással. Perceken belül ötleteit valósággá alakíthatja. Amint a weblapja készen áll az online sikerre, tegye azt az elsővé és tartsa optt. Az eszközök garantálják a 99.9%-os futtatást és segítök önt, hogy a keresők elejére kerüljön.

Hostinger Website Builder

Készítettünk valami egyszerűt és csodálatost

Minden amire szüksége van, hogy weblapja funkcionáljon és működjön, egy lehetőség, hogy weblapja mobilon, tableten tökéletesen múködjön, mindezt nagyon gyorsan és olyan eszközökkel együtt, amelyek segítik hogy a toppon maradjon.

Ez a jéghegy csúcsa! Továbbiak megtekintése:

Ingyenes domain

Ingyenes domain

Minden sztori egy jó címmel kezdődik. Rajtoljon simán! Regisztráljon Business vagy Premium csomagra és szerezzen ingyenes domaint!

Fogd és Vidd felület

Fogd és Vidd felület

Készítsen honlapot könnyedén a fogd és vidd műveletekkel. Az eszközünk segítségével gyorsan és hatékonyan készíthet csodálatos honlapokat.

Mobil barát

Mobil barát

Készítsen honlapot amely minden kijelzőn szépen mutat! A golyóálló dizájn biztosítsa Önt a blog posztjai ragyogását minden platformon.

24 Órás Ügyfél támogatás

24 Órás Ügyfél támogatás

Mindig jó ha van egy kis segítség. A Hostinger az egész csapatot kínálja! Bármi történik, a csapatunk készen áll segíteni Önnek! 24/7/365

Dizájner készített sablonok

Dizájner készített sablonok

Nem érzi úgy, hogy inkább üresen kezdené? Tekintse meg a sablon archívumot! A csapatunk több száz sablont készített, amelyek bármikor műküdésre készek.

Webtárhely Igazi Erővel

Webtárhely Igazi Erővel

A honlapszerkesztő csak a jéghegy csúcsa. Amikor a Honlapszerkesztőt választja. Egy elképesztő webtárhelyet kap, 99.8%-os elérhetőséggel, 24 órás ügyfélszolgálattal és még sok mással.

Válassza ki webtárhely csomagját

Limitált ajánlat: SSL tanúsítvány INGYENESEN

Webtárhely

1.799Ft
Spóroljon 90%-ot
179
Ft
/hó
 • 1 Weblap
 • Optimised for WordPress
 • 100 GB Adatforgalom
 • 1X Több Erő & Memória
Legnépszerűbb

Premium Webtárhely

2.689Ft
Spóroljon 82%-ot
485
Ft
/hó
 • Végtelen Számú honlap
 • Végtelen Email Fiók
 • Végtelen Adatforgalom
 • 2X Több Erő & Memória
 • Heti Mentések

Business webtárhely

3.589Ft
Spóroljon 78%-ot
779
Ft
/hó
 • Minden Premium Előny
 • Napi Mentések
 • Ingyenes SSL tanusítvány
 • 4X Több Erő & Memória
Több erőre van szüksége a projektjéhez? Tekintse meg elképesztő felhő technológiai megoldásunkat!.

Tudtad? A sajátingyenes domain neveket az éves Premium & Business webtárhely csomagok tartalmazzák!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard

Honlapszerkesztő GYIK

Gyakran ismételt kérdések a Honlapszerkesztővel kapcsolatban

Egy Honlapszerkesztő egy speciális eszköz, amelynek segítségével honlapot készíthet. A honlapeszerkesztő lehetővé teszi, hogy közel bármilyenféle honlapot készítsen. Akár egy teljesen működő webshop amely több fizetési módot elfogad, vagy interaktív portfóló, egy platform a blog posztokhoz és még sok más.

Úgy készítettük, hogy az könnyen használható legyen, ezért is alapul a fogd és vidd műveleteken, amely perceken belül megtanulható. Ennek a megoldásak a segítségével kódolás nélkül készíthet honlapokat. Egyetlen sor kód nélkül. Módosíhatja a kinézetet a saját látásmódja szerint.

A honlapszerkesztőnk azok számára készült kifejezetten, akik technikai háttér nélkül és nagyon rövid idő alatt akarnak weblapot létrehozni. Amikor weblapot készít ezzel az eszközzel, akkor a felhasználók testreszbhatják és felépíthetik azt anélkül, hogy bármi más technikai rész miatt kelelene aggódni. Amíg a haladó felhasználóknak van opciója választani több platform közül a CMS_en, a felhasználók technikai tudás nélkül is használhatják ezt az előnyt egy profi megoldással.

Természetesen! Tesreszabhatja és felépítheti weboldalát úgy, ahogy azt ön szeretné. A honlapszerkesztő úgy lett kialakítva, hogy használata rugalmas legyen. Ez látható a funkciók számán és azon, hogy mennyi fajta honlapot készíthet vele. Továbbá találhat számos féle képgalériát, blog sablonokat, webshop megoldásokat és még sok mást. A sablonok segítségével könnyedén kezdhet, amely egy jó alapot kínál. Egyszerűen alakíhatja úgy, ahogy ön akarja és egyénivé teheti azt. Betűtípusok, struktúra, közösségi média ingegráció és még sok más várja Önt

Nem számít, ha nulláról indul vagy sablont választ, elkészítheti a weboldaltá teljesen sajátkezűleg, sok időt spórolva.

Természetesen! A honlapszerkesztő segítségével készíthet percek alatt! Úgy alakíthatja azt, hogy intuitív legyen és használata az ügyfeleknek egyszerű legyen nagyon jó teléjesítménnyel és számos fizetési móddal. Ha szüksége van segítségre, a profi csapatunk segíteni fogja önt percek alatt a hibával. Nem számít, ha online árul fizikai dolgokat, a honlapszerkesztőnkkel profi, vonzó weblapokat fog készíteni.

Igen! A honlapszerkesztővel, olyan oldalakat készíthet, amelyek keresőbarátok. Szerkessze a meta címeket és leírásokat. Az eszköz úgy lett alakíva, hogy segítse megérteni és javítani a kereső optimizációt. Sőt, vásárolhat SEO eszközt, amely hasznos tanácsokkal és statisztikákkal látja el Önt, amellyel az első sorba kerülhet. Értse meg a helyzetét, az ellenfeleit és kapjon értékes információkat a fejlődéshez.

A honlapszerkesztő teljesen ingyenes minden tárhelycsomaggal, ha szeretne weblapot készíteni gyorsan, könnyedén, technikai tudás nélkül, annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy csomagot igénye szerint, regisztrál és mikor létrehozza a weblapot, a honlapszerkesztőt választja a preferált opció közül.

 • Egyszerű Honlapszerkesztő
 • 99.9% Elérhetőség
 • Állandó Élő Támogatás
 • Funkciógazdag Kezelőfelület
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
Korlátolt idejű ajánlat!
Már
179
Ft
/hó
Save 90%
Kezdjen bele