Weboldal készítés egyszerűen

Egyszerűen, programozás és webdesign-ismeretek nélkül hozhatja létre saját webhelyét. Válasszon profi sablonjaink közül, alakítsa át MI-vel támogatott eszközeinkkel, majd publikálja a kész művet.

Ingyenes weboldal létrehozása

Könnyen használható weboldal-készítő

Készítsen weboldalt percek alatt!

Mi sem szeretünk időt vesztegetni, ezért egyetlen tető alá hoztunk minden olyan eszközt, amelyre szükség lehet egy webhely létrehozása és fejlesztése közben. Ebben nagyon sokat segít a Zyro weboldal-készítő.

01

Válasszon sablont

Dizájnerek által tervezett sablonjaink közül találjon egy megfelelőt.

02

Alakítsa ízlése szerint

Mdosítsa az elrendezést, tegyen be képeket, szöveget és videót.

03

Tegye közzé a kész művet

Tegye közzé webhelyét a nyilvánosság elé, majd híresztelje azt.

Professzionális sablonok

Csinosnak tetszik lenni!

Dizájnerek által megálmodott sablonjainkkal még ma elkészítheti álmainak webhelyét. Elfelejtheti a lassú és körülményes weboldal-tervezési és elkészítési folyamatokat - dizájnereink levették ezt a terhet az Ön válláról. Csak válasszon egy sablont és már kész is van.

It’s time – get yourself a beautiful website
Your free website, done for you

Webhely finomhangolása

Legyen kreatív!

Zyro-val elkészített webhelyén szinte mindent módosíthat a kialakítástól és színektől kezdve a képekkel és betűtípusokkal bezárólag. Online jelenléte hűen tükrözi márkáját, így mindent megadunk ahhoz, hogy bizalmat sugárzó, emlékezetes webhelyet készíthessen vállalkozásának.

Innovatív rácsszerkezet

Tökéletes illeszkedés

Innovatív elrendező eszközünk gondoskodik arról, hogy webhelye mindig jól nézzen ki, akárhogy is tologatja a sablon elemeit - így nyugodtan kísérletezhet és kreatívkodhat, a rács-alapú elrendezéssel minden elem tökéletesen fog illeszkedni.

Building a beautiful website doesn’t have to be hard. We’ll do it for you.
Building a website – the easiest part of growing your business online and beyond.

Felkészülve a jövőre

Ingyenes MI-eszközök

A Zyro olyan weboldal-szerkesztő, amely még az MI erejét is beveti az újgenerációs webhelyek létrehozásának érdekében. Az AI Writer funkcióval azonnal megírathat külöböző témájú szövegeket, az AI Heatmap segítségével pedig a konverziós arányt javíthatja. Mindkét eszköz sokat segíthet Önnek abban, hogy gyorsabban létrehozhassa és publikálhassa webhelyét.

Több mint 1 millió kép az Unsplash-ről

Mindenki szereti az ingyenes képeket

Több mint 1 millió, kiváló minőségű képből válogathat ingyen, ha a Zyro-val hozza létre webhelyét. Ezzel a hatalmas - és teljesen ingyenes - képgyűjteménnyel már csak annyi gondja lehet, hogy sok időt eltölthet a webhelyéhez igazán hozzáillő képek keresésével!

Building a website – the easiest part of growing your business.
Creating a website is quick and simple with Zyro

Bármilyen eszközön villámgyors

Komolyan vesszük a könnyű hozzáférést

Bárhol is legyenek ügyfelei, gyorsan elérhetik az Ön webhelyét. A Zyro-val készült oldalak a gyorsaságot tartják első szempontnak, így a világ bármely táján, bármilyen eszközről egyszerűen kezelhető lesz webhelye.

Keresőoptimalizálásra készen

Legyen megtalálható!

Nálunk mindenféle SEO-eszközt megtalál, emellett minden Zyro weboldal alapból keresőbarát felépítéssel rendelkezik. Egyénre szabhatja oldalainak címeit és leírásait, hogy kitűnjön a keresési találatok között.

We’ve made it easy to build and grow an online brand
We’ve made it easy to build and grow a successful online brand

Ingyenes üzleti eszközök

Vezesse vállalkozását a siker felé!

Ha még csak most kezdett bele, akkor minden kis segítség jól jön. Ezért rengeteg hasznos üzleti célú eszközt nyújtunk, így Ön gyorsan elkészülhet a siker felé vezető vállalkozásának webhelyével. Ingyen generáltathat nevet és szlogent cégének, de akár még a logót is elkészítheti.

Bármikor elérhető ügyféltámogatás

Segítségre van szüksége?

Ügyfélszolgálatunk gondoskodik arról, hogy minden Zyro-val elkészített weboldal sikerélményt jelentsen. Kérdéseivel és problémáival nyugodtan fordulhat hozzánk, bármikor elérhetőek vagyunk.

Segítségre van szüksége?

Weboldal készítő GYIK

Gyakran ismételt kérdések a weboldalszerkesztővel kapcsolatban

A weboldal-készítő olyan szoftver, amellyel felhasználója webhelyet hozhat létre és tehet közzé.

Általában a kevésbé tapasztalt felhasználók szokták igénybe venni ezeket, mert segítségükkel webdesign vagy programozói ismeretek nélkül is könnyen létrehozhatják saját webhelyüket.

A Zyro névre hallgató új weboldal-készítőnk mindenben segít a felhasználóknak. A dizájnerek által megalkotott sablonoktól kezdve a szövegíró eszközökig mindenféle segítséget megtalálhatunk benne, így napjainkban ezzel a wweboldal-készítővel készíthetők a legegyszerűbben webhelyek.

A Zyro-t nagyon könnyű használni. Mindenekelőtt regisztrálnunk kell egy fiókot, ha publikálni szeretnénk egy webhelyet.

Regisztráció nélkül is kipróbálhatjuk a weboldal-készítőt, azonban fiók nélkül nem lehet közzétenni a kész művet.

Ezt követően hatalmas sablontárunkból kikereshetjük a vállalkozásunkhoz legjobban illeszkedő sablont.

Ennek testreszabását is igen könnyen elvégezhetjük, mivel a Zyro-val mindent automatizálva és érthető módon végezhetünk el. Kicserélhetjük a képeket, átírhatjuk a szöveget és átformálhatjuk az elrendezést, a színeket és a betűtípusokat is.

Ha elégedettek vagyunk a munkánkkal, készen is állunk arra, hogy a nyilvánosság előtt is közzétegyük webhelyünket.

Gyors és egyszerű kezelhetőségének köszönhetően ez a legjobb választás kisvállalkozások számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy az ilyen típusú vállalkozásoknak sem az idejükbe, sem a költségvetésükbe nem fér bele a hagyományosan történő weboldal-fejlesztés megvalósítása.

Anélkül hozhatunk létre új webhelyet a Zyro-val, hogy közben akár csak egy sor programkódot látnánk, vagy hogy nekünk kellene megírnunk a szöveget.

A Zyro weboldal-készítő mindent elintéz a felhasználó helyett, így villámgyorsan elkészülhet új webhelyünk.

Nem. Úgy terveztük meg a weboldal-készítőnket, hogy a felhasználóknak egyetlen sor programkódot se kelljen látniuk használata során.

Intuitívan használható rács-eszközünk, valamint a "fogd-és-vidd" elven működő elrendezési módszerünk segítségével automatikusan igazodik webhelyének tartalma.

A kódolást és fejlesztést így rábízhatjuk a valóban elszánt programozókra, hogy mi csak a vállalkozásunk futtatására koncentrálhassunk.

A Zyro nem csak hogy keresőbarát, de már alapból kereső-optimalizált is. Úgy terveztük meg a weboldal-szerkesztőt, hogy még a SEO-t is levegye a felhasználók válláról.

Ennek köszönhetően a Zyro-val elkészített webhelyek automatikusan SEO-barátak lesznek.

Azonban ha még jobb helyezésre van szükségünk egy webhelyhez, lehetőséget adunk a címek és leírások szerkesztésére.

A Zyro ingyenes használható. Ezt úgy kell érteni, hogy egyetlen forintot se kell fizetni azért, hogy létrehozzunk és publikáljunk egy webhelyet a Zyro-val.

Ingyenes csomagban található meg a tárhely, melyhez ráadásként egy ingyenes SSL tanúsítvány is jár.

A nagyobb fokú testreszabhatósághoz, a komolyabb funkciók és eszközök igénybevételéhez, valamint a webhely számára elérhető adatforgalom növeléséhez fizetős Prémium csomagot is kínálunk.

Igen. A Zyro segítségével teljesen ingyen hozhatunk létre webhelyet. Ebben benne van a sablon kiváalsztása, annak finomhangolása és a webhely közzététele is, ráadásul mindehhez nincs szükség bankkártya-adatok megadására sem.

Mindez annak köszönhető, hogy a Hostinger-rel működünk együtt.

Prémium csomagjaink nagyon versenyképes árképzéssel érhetők el, így olcsón juthat hozzá több adatforgalomhoz, funkcióhoz és nagyobb fokú testreszabhatósághoz.