VPS szerver bérlés

Olcsó felhő alapú VPS szerverek a lehető legnagyobb teljesítménnyel és tökéletes megbízhatósággal! Valódi virtuális szerverek csúcsteljesítményre kihegyezve.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Egyszerű. Gyors. Megbízható.

A csomag jellemzői
vCPU
Memória (RAM)
SDD háttértár
Többmagos Geekbench pontszám
Adatforgalom
Inode limit
Dedikált IP cím
Teljes gyökér hozzáférés
100 Mb/s hálózat
IPV4 és IPV6 támogatás
0-24 órás ügyfél támogatás

VPS 1

VPS 1

1 115 Ft/hó
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
1 magos
1 GB
20 GB
608
1 TB
1 310 720

VPS 2

VPS 2

2 525 Ft/hó
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
2 magos
2 GB
40 GB
991
2 TB
2 621 440

VPS 3

VPS 3

3 649 Ft/hó
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
3 magos
3 GB
60 GB
1 407
3 TB
3 932 160

VPS 4

VPS 4

4 499 Ft/hó
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
4 magos
4 GB
80 GB
1 770
4 TB
5 242 880

VPS 5

VPS 5

6 755 Ft/hó
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
6 magos
6 GB
120 GB
2 545
6 TB
7 864 320

VPS 6

VPS 6

12 990 Ft/hó
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 magos
8 GB
160 GB
3 203
8 TB
10 485 760

VPS 7

VPS 7

17 990 Ft/hó
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 magos
12 GB
200 GB
3 203
10 TB
13 107 200

VPS 8

VPS 8

23 990 Ft/hó
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 magos
16 GB
250 GB
3 203
12 TB
16 384 000

Az összes VPS csomagunk alapja az OVZ technológia.

A VPS szerverek jellemzői

A VPS szerverek jellemzői

SSD háttértárak

Egész biztosan nem fog csalódni, ha csúcskategóriás dedikált szervereinket választja, hiszen ezekben a legújabb Intel Xeon processzorok mellett több terabájtos SSD háttértárak és szerverenként 128 GB RAM nyújtja Önnek a lehető legjobb teljesítményt.

100 Mb/s hálózat

Folyamatosan garantáljuk ügyfeleinknek a kiváló felhasználói élményt és a villámgyors betöltési időt, így online vállalkozásának ügyfelei nem fogják idő előtt elhagyni weboldalát.

Dedikált IP cím

A számos prémium funkció egyike a dedikált IP cím. Még a legolcsóbb VPS tárhelyhez is jár az egyedi IPv4 és IPv6 cím.

WordPress szakértőink örömmel segítenek!
WordPress szakértőink örömmel segítenek!
Teljes gyökér hozzáférés

A teljes körű gyökér hozzáférésnek köszönhetően Ön nagyon egyszerűen és gyorsan teljes ellenőrzése alá vonhatja saját szerverét. A gyökér hozzáférés által nyújtott számtalan lehetőség kihasználásához még szakértelemre sincs szükség.

IPv6 támogatás

VPS szolgáltatásunkkal dedikált IPv6 címeket is biztosítunk. Ennek köszönhetően minden szkript és bővítmény a lehető leggyorsabban fog működni.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Ha bármilyen okból nem lesz 100%-osan elégedett a Hostinger szolgáltatásával, mindenféle kérdés nélkül visszaadjuk a pénzét. Így nyugodtan és kockázatok nélkül próbálhatja ki a Hostingert.

Előtelepíthető operációs rendszerek

Virtuális szerver platform a maximális sebességért és stabilitásért

CentOS operációs rendszer

Könnyűsúlyú, gyors és megbízható - ezek a CentOS fő jellemzői. Ez az egyik legjobb vállalati szintű operációs rendszer, amely a stabilitás és a sebesség mellett a biztonságot helyezi előtérbe. A Red Hat Enterprise Linux által ihletett CentOS kiváló választás lehet VPS szerverek üzemeltetésére.

Architektúra

CentOS 7 64bit cPanellel és WHM-mel (lincensz szükséges)

CentOS 7 64 bit Webuzo vezérlőpulttal

CentOS 7 64 bit Webmin/Virtualmin/LAMP megoldásokkal

CentOS 7 64 bit Webmin-nal

CentOS 7 64bit VestaCP vezérlőpulttal

CentOS 7 64 bit CyberPanel-lel

CentOS 7 64bit CentOS vezérlőpulttal

CentOS 7 64 bit minimál

CentOS 7 64 bit

CentOS 6 64 bit

CentOS

Ubuntu operációs rendszer

Webszerver-üzemeltetők körében az Ubuntu az egyik legnépszerűbb választás. A rendszer nyílt forráskódú, így a rugalmas és stabil környezetet igénylő felhasználók körében igencsak közkedvelt. Ideális választás minden nagyfokú biztonságot és egyénre szabhatóságot igénylő online projekthez.

Architektúra

Ubuntu 20.04 64bit

Ubuntu 18.04 64bit Webmin/Virtualmin/LAMP megoldásokkal

Ubuntu 18.04 64bit Webmin-nal

Ubuntu 18.04 64bit VestaCP vezérlőpulttal

Ubuntu 18.04 64bit minimál telepítéssel

Ubuntu 18.04 64bit

Ubuntu 16.04 64bit Webuzo vezérlőpulttal

Ubuntu 16.04 64 bit Webmin/Virtualmin/LAMP megoldásokkal

Ubuntu 16.04 64 bit Webmin-nal

Ubuntu 16.04 64 bit LXDE asztallal

Ubuntu 16.04 64bit minimál

Ubuntu 16.04 64 bit

Ubuntu 14.04 64 bit

Ubuntu

Fedora operációs rendszer

A Fedora egyszerű, sallangoktól mentes és nagyon letisztult rendszer, így kiváló választás kiindulási pontnak. Ráadásul biztonságos, hatékony és jól egyénre is szabható. A rendszer a Red Hat-en alapul, ők támogatják is a Fedorát, így Ön egy hatékony és rendszeresen karbantartott alapot adhat projektjének.

Architektúra

Fedora 23 64bit

Fedora

Debian operációs rendszer

Stabilitás és sebesség - ezek a Debian két legerősebb előnyei webszerverként működve. Számos különféle architektúrát támogat, komoly hibakövető rendszerei vannak, emellett kiemelkedően gyors és megbízható. Továbbá egyszerű frissítések és fejlesztések, valamint a fokozott biztonság teszik ezt kiváló operációs rendszerré.

Architektúra

Debian 10 64bit

Debian 10 64bit Hostinger játékvezérlő pulttal

Debian 9 64bit Webmin-nel/Virtualmin-nel/LAMP-pal

Debian 9 64bit Webmin-nal

Debian 9 64bit VestaCP vezérlőpulttal

Debian 9 64bit minimál

Debian 9 64bit

Debian 8 64bit VestaCP vezérlőpulttal

Debian 8 64 bit

Debian

Suse operációs rendszer

A számos nagy projekthez aktívan közreműködő, nyílt forráskódú Suse már a kezdetektől nagyszerű felhasználói élményt kínált. A folyamatosan megjelenő új kiadásokkal mindig naprakészen tarthatjuk. A rendszer gyors, stabil, teljesítmény-orientált és nagy közösség támogatását élvezi.

Architektúra

Suse 42.2 64 bit

Suse

Keltse új életre weboldalát a Hostinger felhőalapú VPS megoldásaival

Egyszerűen használható VPS szerverek

Virtuális szerverének kezelése sosem volt még ennyire egyszerű. A VPS vezérlőpulton mindössze néhány kattintással kezelheti virtuális szerverét. A virtuális szerverek könnyedén újraindíthatóak, be- és kikapcsolhatóak, bármikor új rendszer vagy program telepíthető rájuk, emellett pillanatok alatt módosíthatóak gyökér jelszavaik vagy naplózásuk és felhasznált VPS erőforrásaik, ráadásul a cPanel-lel bármikor egyszerűen elmentheti és visszaállíthatja VPS tárolójának állapotát.

Élő chat támogatás

A dedikált élő támogatás az év minden napján az Ön rendelkezésére áll. Még a felügyelet nélküli VPS szerver szolgáltatást igénybe vevőknek is szívesen segítünk bármiben. Igazi szakértők állnak készenlétben az év minden percében, hogy késlekedés nélkül nyújthassanak segítséget bármilyen probléma esetén. Díjnyertes ügyfélsiker csapatunk magasabb színvonalú a szokásosnál , s szakértőink töviről hegyire ismerik saját felhőalapú technológiáinkat és szervereinket.

Magas szintű adatmentés

Az Ön adatainak védelme különösen fontos számunkra!! A virtuális szerverek biztonsági mentése sosem volt még egyszerűbb. Mostantól pár kattintással elmentheti és visszaállíthatja mappáit, fájljait és adatbázisait. Felhő alapú VPS-eink a Hostinger VPS kezelőfelületén bármikor pillanatok alatt visszaállíthatóak. A felhő alapú technológiáinknak és a kettős RAID-védelemnek köszönhetően garantáljuk, hogy adatai sosem lesznek az enyészeté!

Egyszerű script- és operációs rendszer telepítő

Minden VPS tárhelyünkhöz fejlesztőbarát automatikus telepítőt kínálunk, amely tartalmazza a legnépszerűbb operációs rendszerek előtelepíthető változatait és a legjobb webalkalmazások telepítőit. A kiváló mérnökök által optimalizált VPS telepítőink elvégzik Ön helyett a munka nehezét. Mostantól bármit megtehet, azaz telepíthet szinte bármilyen Linux rendszert bővítményekkel vagy azok nélkül, építhet Minecraft vagy VPN szervereket, indíthat villámgyors VPS-alapú WordPress-oldalakat, vagy előhívhatja akár egyetlen kattintással a a mindent tartalmazó LAMP vermet.

Dedikált IPv4 és IPv6 címek

Megfizethető árú VPS szervereinkhez prémium szolgáltatások járnak! Alappilléreink egyike, hogy mindig a lehető legkedvezőbb áron kínáljuk a legjobb teljesítményt. Prémium szolgáltatásainkhoz dedikált IP-címeket adunk, és még a legolcsóbb VPS tárhely is tartalmaz dedikált IPv4 és IPv6 címeket. Virtuális privát szervereinken IPv4-port kötéseket hozhat létre, így a dedikált IP segítségével problémamentesen használhat minden szkriptet és bővítményt!

Erős hardver, hatalmas SSD-háttértár

A garantált privát szerver erőforrások nyújtása hitvallásunk része! Mi valóban azt nyújtjuk, amit hirdetünk, így minden webhelye mindig csúcs állapotú és hihetetlenül nagy sebességű lesz. Érezze a különbséget saját, igazán kiváló minőségű dedikált szervereinkkel, melyeket Intel CPU-val és SSD háttértárakkal látunk el a lehető legjobb felhasználói élmény érdekében. A legkorszerűbb technológiával működő szervereinkk garantálják Önnek a maximális teljesítményt és a nagy sebességet.

Minden igényt kielégítő VPS szolgáltatás

A legerősebb megosztott webtárhelyes szolgáltatásokhoz képest akár 30-szor gyorsabb. A villámgyors működés és az üzemidő-garancia alap elvárás a 100%-ban felhő alapú VPS-tárhely technológiánkkal szemben.

Építsen és birtokoljon!

A Hostinger lehetőséget ad rá, hogy olyan projekteket hozzon létre amilyeneket szeretne. Az egyetlen kernel meg van osztva van az összes VPS között. VPS webtárhelyünk számos operációs rendszert kínál, amelyek egy kattintással telepíthetőek.

Egyszerű és mégis hatékony felügyeleti eszközök

Maximálisan kihasználhatja VPS szolgáltatásunkat. Erős hardver, komoly Linux optimalizáció és a nap minden órájában elérhető szakértők biztosítják a zavartalan működést.

WordPress szakértőink örömmel segítenek!

VPS oktatóanyagok az egyszerű kezdéshez

Minden fontos információ egy helyen! Bármilyen kérdésre keresi a választ, csak egy kattintásra van tőle

35 Linux parancs, amelyeket minden felhasználónak ismernie kell
35 Linux parancs, amelyeket minden felhasználónak ismernie kell

Legtöbben azt gondoljuk a Linux-ról, hogy ez egy bonyolult, csak programozók által használt operációs rendszer.

Tovább
How does SSH Work
Hogy működik az SSH?

Az SSH, azaz a Secure Shell egy távoli adminisztrációs hálózati protokoll, amely titkosított hálózati kapcsolattal teszi lehetővé a felhasználók számára a távoli kiszolgálók vezérlését és szükséges módosítását.

Tovább
A Cron használata: átfogó útmutató kezdőknek (2020)
A Cron használata: átfogó útmutató kezdőknek (2020)

Mindig találhatunk praktikusabb módszereket, például a repetitív feladatokat automatikussá tehetjük - ez webmesterek számára kimondottan hasznos!

Tovább

30 napos pénzvisszatérítési garancia

Ha bármilyen okból nem elégedett a szolgáltatásainkkal, mi kérdés nélkül visszaküldjük a pénzét, így semmit nem kockáztat.

VPS tárhely GYIK

Kapjon választ a VPS tárhellyel kapcsolatosan felmerülő leggyakoribb kérdésekre

A VPS rövidítés annyit tesz, hogy “Virtual Private Server.” (virtuális magánszerver). Alaposabban kifejtve ez annyit jelent, hogy ez egy privát szerver, vagyis kizárólag az Öné. A VPS szolgáltatással bizonyos mennyiségű erőforrást bérel, melyen nem osztozik másokkal. Lényegében olyan tehát, mintha saját dedikált vagy privát szervere lenne, csak virtuális formában.

Ez esetben a "virtuális" annyit tesz, hogy Ön egy fizikai szerver elszigetelt részét kapja meg. Ezen a virtuális szerveren teljes gyökérhozzáférési jogot és szabadságot kap projektje megvalósításához. Mindehhez szabadon választhat még operációs rendszert is.

Mi elvégezzük a háttérmunkákat és ellátjuk a fizikai szerverek felügyeletét, továbbá biztosítjuk a megfelelő sebességet, üzemidőt és megbízhatóságot, hogy Ön kizárólag csak a projektjére koncentrálhasson.

Bár a két szolgáltatás hasonló egymáshoz, mégis számos alapvető eltérés van köztük. A VPS szerverekből egyetlen dedikált szerveren több példány is futtatható, viszont a VDS avagy virtuális dedikált szerver elfoglalja a fizikai szervergép teljes egészét.

A VPS szolgáltatás az egyik legköltséghatékonyabb megoldás a nagy projektek számára, mert amellett, hogy jelentősen olcsóbb a fizikai dedikált szerver bérlésénél, ugyanúgy nagy mennyiségű különálló erőforrást biztosít, ráadásul nagy mértékű felhasználói beavatkozás lehetőségével.

A felhő alapú számítástechnika az egymástól távoli szerverek által összekapcsolt erőforrások felhasználásának módja, nem pedig egyetlen dedikált gép használata. A felhő alakú számítástechnika kihasználja a nagy sebességű internet előnyeit, és kifinomult szoftverek segítaségével nagy pontossággal képes kiszámolni az alkalmazások erőforrás igényét.


Az ilyen számítástechnika képes normál szerverként kezelni, feldolgozni és tárolni az adatokat. Számos jelentős előnye van a felhő alapú számítástechnikának: hihetetlenül rugalmas, tökéletesen bővíthető, stabil, és nem utolsósorban lehetőbé teszi az egyszerű adatátvitelt.

Bizonyos projektekhez a VPS tárhely illik a legjobban. Röviden szólva: ha sok erőforrásra és verhetetlen stabilitásra van szüksége, akkor válassza a VPS szolgáltatást. Érdemes azonban megismernie a részleteket is!

Különösen fontos tudnia, hogy a VPS szerver dedikált erőforrásokat biztosít, vagyis a CPU-teljesítményen, a memórián és a háttértáron nem kell másokkal osztoznia. A bérelt mennyiséggel teljes mértékben Ön rendelkezik.

A VPS webtárhely jellege garantálja a stabilitást. Minden erőforrást gondosan osztunk ki a felhasználók között, így a magas használati idő nem befolyásolja a szerver stabilitását.

Végül, de nem utolsósorban a VPS szerver legnagyobb előnye egyben a legnagyobb hátránya is lehet. Teljeskörű hozzáféréssel és gyökér hozzáférési joggal veheti igénybe a bérelt erőforrásokat, vagyis operációs rendszerek széles skálájából válogathat és olyan erőforrásigényes projekteken dolgozhat, amelyeket megosztott tárhelyeken nem tudna megtenni. Azonban az ügyfélszolgálat kizárólag a VPS tárhely felügyeletével és a hasonló, háttérmunkákkal kapcsolatos kérdésekben tud segíteni, az Ön által végzett fejlesztésekben és projektekben nem.

Habár vannak hasonlóságok köztük, mégis két alapvetően eltérő szolgáltatásról beszélhetünk.

A megosztott webtárhelycsomagokat olyan kis projektekhez ajánljuk, mint személyes blogok vagy hasonló webhelyek. A sok erőforrást vagy nagy forgalmat igénylő projektek bonyodalmakat okozhatnak a megosztott tárhely használatával. Nagyobb weboldalak számára inkább a VPS tárhelyet ajánljuk.

Ezzel szemben a VPS szerverek dedikált erőforrásokat nyújtanak, melyekkel kizárólagosan Ön rendelkezik. Minden virtuális privát szerver-csomag biztosítja a bérelt erőforrások teljeskörű használatának lehetőségét, így a kívánt operációs rendszerrel vezérelheti a kiosztott CPU-erőforrásokat, a Burst RAM-ot, illetve kezelheti a root-hozzáférési jogosultságokat is. Viszont nagy hátránya a VPS-nek, hogy habár a háttérmunkákat és a szerverfelügyeletet mi biztosítjuk, projektjéhez már csak korlátozott ügyféltámogatást tudunk nyújtani. Minden kérdésre válaszolunk, ami a VPS tárhellyel és a vezérlőpanellel kapcsolatos, azonban a programozási, kódolási és hasonló fejlesztési problémákra nem tudunk megoldásokat nyújtani.

Megfelelő technikai szakértelemmel rendelkező felhasználóinknak javasoljuk a virtuális szervereket. Ha csak egy kis webhelyet üzemeltetne, akkor jobban jár a megosztott tárhellyel vagy a prémium tárhelyünkkel.

Ezzel szemben ha nagy számítási kapacitásra és teljes körűen kezelhető VPS szerverre van szüksége, akkor a VPS-nél már csak egy dedikált szerver lehet jobb. VPS tárhelyet érdemes bérelni nagy forgalmú weboldalakhoz, webalkalmazásokhoz, online játékok szervereihez, adatbázisokhoz és egyéb hasonló komplexitású projektekhez. A VPS-sel teljes körűen Ön kezeli projektjét, még gyökér hozzáférési jogot is kap, ráadásul tetszőleges operációs rendszert telepíthet a szerverére.

Bizonyos esetekben a tudásbázis és az oktatóanyagok minden szükséges információt tartalmaznak és gyorsabb megoldás lehet, mint az ügyfélszolgálatunkhoz fordulni.

A VPS-szel teljes körűen kezelheti tárhelyét, azonban ahhoz, hogy valóban kihasználhassa azt, már elég komoly szakértelemre van szükség.

A VPS webtárhely nem felügyelt, azonban ügyfélszolgálati csapatunk a rendelkezésére áll a számlázás és más problémák megoldásában.

Természetesen jó pár kérdése merülhet fel, miközben bárhol a VPS-ről olvas. Például fontos és gyakori kérdés, hogy miképpen működhet, hogy több felhasználó van jelen ugyanazon a virtuális szervereket futtató dedikált szerveren. A "társbérlők" eleláthatnak-e az adataimba? Jogos a kérdés, azonban megnyugodhat: mi gondoskodunk az Ön biztonságáról! Minden VPS szolgáltatás megfelelően el van szigetelve a többitől, ráadásul erről és a fokozott védelemről külön szoftverek gondoskodnak.

Továbbá a Hostinger összes szerverén folyamatosan futtatjuk a Bitninja védelmi szervert és a fejlett DDoS-védelmi szervereket, párhuzamosan a védelmet és a felügyeletetet ellátó egyéni fejlesztésű programjainkkal.

Igen, minden VPS tárhely rendelkezik dedikált IP címmel.

Hogyne! Pont az a szép a VPS tárhely szolgáltatásokban, hogy teljes körűen Ön kezelheti a bérelt erőforrásokat! A Hostingernél több tucat különböző Linux disztribúcióból választhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt.

Leginkább akkor, ha már rendelkezik mindazzal a technikai tudással és szakértelemmel, amelyre szüksége lehet a VPS kezeléséhez. Akkor is jó döntés lehet VPS szerverre váltani, ha projektje túlnőtt a megosztott tárhely korlátain, és nagyobb erőforrásokat és több helyet igényel.

Természetesen! 6 különböző csomagot kínálunk, melyek bármilyen projekthez megfelelőek. Amikor vállalkozásával elér egy újabb szintre, bármikor a nagyobb, igényeinek megfelelőbb csomagra válthat, ráadásul mindenféle leállás nélkül!

Nem, pillanatnyilag csak Linux operációs rendszeren alapuló VPS tárhelyet nyújtunk.

A sávszélesség korlát számláló minden hónap 1. napján visszaáll a nullára. Ha túllépi a teljes VPS sávszélességi korlátot, akkor a VPS hálózati sebessége a minimum 5Mbps-ra korlátozódik.

Minden héten ingyenes biztonsági mentéseket készítünk a VPS-ről, így mindig lehetősége van visszaállítani az előző verziót, ha valami baj történne. Az egyik legfrissebb biztonsági másolat mindig mentésre kerül.

A biztonsági mentések kibővíthetőek a heti biztonsági másolat bővítménnyel. Ezenkívül egy pillanatfelvételt addig tárolhat, amíg szüksége van rá.

Az automatikus biztonsági mentéseket és képernyőmentéseket nem lehet közvetlenül letölteni.

Mindaddig, amíg a szoftver nem igényli a VPS kernel módosítását, és a szerver rendelkezik elegendő memóriával, nem okoz problémát olyan általános alkalmazások, szolgáltatások vagy modulok futtatása, amelyek dedikált szerveren működnének.

A VPS-t a következő helyek egyikére állíthatja be: Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Szingapúr, Hollandia és Litvánia.

Nem találja amit keresett?