Email szolgáltatás vállalkozásoknak

Használjon egyedi üzleti email címet és növelje márkája hitelességét!

Minden fontos dolog egyetlen helyen

01

Válasszon email tárhely csomagot!

Válassza ki a két elérhető csomagból az Önnek megfelelőt! Fizessen elő legalább egy éves időtartamra és mi ingyen domaint adunk ajándékba!

02

Fizesse ki a vásárolt csomagot!

Kérjük, fizetési adatainak megadásával véglegesítse a vásárlást, majd ezt követően automatikusan átirányítjuk az ügyfeleinknek fenntartott belső oldalra!

03

Élvezze a magas szintű email szolgáltatást!

A beüzemelési útmutatónk segítségével könnyen, gyorsan és egyszerűen létrehozhatja első domain alapú email címét!

Válassza ki a kívánt email szolgáltatás csomagot!

Üzleti email

645 Ft
54% KEDVEZMÉNY
295Ft/hó

A postafiókok darabára

 • 10 GB email tárhely
 • Vírusellenőrzés
 • Több eszköz támogatása
 • Magasfokú spam blokkoló
 • Funkciógazdag webmail
 • Beépített naptár és címzett lista
 • iOS és Android applikáció

  295 Ft/hó megújításkor

  Vállalati email

  1 025 Ft
  28% KEDVEZMÉNY
  735Ft/hó

  A postafiókok darabára

  • 30 GB email tárhely
  • Korlátlan levélszűrő
  • 50 email alias
  • Vírusellenőrzés
  • Több eszköz támogatása
  • Magasfokú spam blokkoló
  • Funkciógazdag webmail
  • Beépített naptár és címzett lista
  • iOS és Android applikáció

   735 Ft/hó megújításkor

   Funkciók

   A kapcsolatkezelő mindenki számára elérhető.

   Rendezett kapcsolat lista

   Az együttműködés soha nem volt még ilyen egyszerű. Kapcsolatba lépni és kommunikálni a kollegáival, barátaival vagy külső munkatársaival most már néhány kattintással is lehetséges. Kényelmesen importálhat adatokat és információkat más eszközökről, vagy egyszerűen tudja exportálni például a névjegyzékét az eddigieknél is hatékonyabb csapatmunka érdekében.

   Minden eszközön elérhető

   Nem számít, hogy Ön épp hol van s milyen eszközt használ, vagy egyáltalán van-e éppen kapcsolódása a hálózathoz. A Titán on- és offline egyaránt zökkenőmentesen működik az összes nagyobb böngészőben, mind Android, mind IOS rendszerekben.

   A kapcsolatkezelő mindenki számára elérhető.

   App integrációk

   Mi lehet jobb a Titannál? A Titan együtt dolgozik az Ön kedvenc alkalmazásaival. Egy kattintátos integrációs rendszerünk lehetővé teszi a Titan összekapcsolását több, mint 50 alkalmazással, például azt Asanával, a Twitterrel, a Google Driveval és a Todoisttel, optimalizálva a hatékonyságot és egyszerűsítve a munkafolyamatokat.

   Hatékonyság növelő eszközök

   A Titan böngésző rétegekből álló funkcióival, valamint hatékony, üzleti együttműködést segítő eszközeivel és megoldásaival megkönnyíti az Ön életét, és számos előnyt biztosít a versenytársaihoz képest. A megosztott feladatlistától és szavazásoktól kezdve a jegyzetek és az emlékeztetők megosztásig tartó választási lehetőségeivel rendkívüli módon elkényezteti a felhasználóit.

   Részletes keresés

   Részletes keresési lehetőségek

   Tegye egyszerűbbé az életét villámgyors kereséssel. A Flockmail keresőjével pillanatok alatt előkerítheti a megtalálni kívánt emailt. Kereshet tárgy, küldés dátuma vagy kulcsszavak szerint.

   Csomagok listája
   A kapcsolatkezelő mindenki számára elérhető.

   Integrált videóhívások

   Turbózza fel videóval az emailjeit!

   A Titanmail segítségével akár 50 fős online megbeszéléseket is folytathat. Ez a gyors és megbízható megoldás felgyorsítja cége növekedését.

   Csomagok listája
   Integrált videóhívások
   Egy pillantással áttekintheti a napirendjét, és gyorsan ütemezheti az eseményeket.

   Ütemezze be az értekezleteit és tervezze meg a napját!

   Tekintse át napirendjét egy pillantással!

   Nem marad le egyetlen fontos megbeszélésről vagy határidőről se, mert naptárunk segítségével minden tennivalóját egy helyen rögzítheti

   Az eseményeket gyorsan írja be a naptárjába!

   Gyorsan kellene egy időpont, amikor megbeszélheti alkalmazottaival a dolgokat? Nem probléma, egy pillanat alatt megnézheti, hogy mikor elérhetőek.

   30 napos pénzvisszatérítési garancia

   Ha nem elégedett 100%-osan a Hostingerrel, akkor visszautaljuk a pénzét. Próbálja ki szolgáltatásainkat kockázat nélkül!

   GYakori kérdések az email szolgáltatásról

   Válaszaink az email szolgáltatással kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre

   Az email szolgáltatás egy olyan egyedi megoldás, amelyet főleg levelező szerverekre optimalizáltunk. Teljes mértékben elkülönül a tárhely szolgáltatástól, így vállalkozása teljes gőzzel üzemelhet még a kezdeti beállítások alatt is.

   Manapság kiemelten fontos kiépíteni márkánk ismertségét és megszerezni vásárlóink bizalmát, viszont ez nem is olyan egyszerű. Jelentősen megkönnyíthetjük dolgunkat, ha domain alapú email címmel levelezünk! Minden egyes elküldött levélben megjelenik domain nevünk is, így potenciális ügyfeleink akár meg is nézhetik weboldalunkat az email cím alapján. Emellett felmérések is igazolják, hogy nagyobb valószínűséggel vásárolnak olyan cégektől, amelyek professzionális üzleti email címet használnak!

   Természetesen! Minden csomag tartalmaz beépített email migrációs eszközt, mellyel áthozhatja őket a régi tárhelyéről. Ráadásul ügyfélszolgálatunk szívesen segít Önnek bármilyen probléma esetén, vagy ha kérdése merülne fel a költöztetéssel kapcsolatban!

   Persze! Minden email tárhely csomag teljesen kompatibilis bármilyen eszközzel vagy email klienssel. A Titannak saját mobil applikációja van minden Apple és Android eszközhöz. Az applikációt letöltheti itt - iOS, Android.

   Nem találja amit keresett?