Professzionális e-mail vállalkozásának

A saját domainjével megegyező e-mail cím hitelesebbé teszi márkáját.

Hostinger e-mail szolgáltatásHostinger e-mail szolgáltatás

Beállításához mindössze néhány kattintás szükséges

01

Válasszon e-mail tárhelycsomagot

Új vállalkozását egyengeti? Válassza az Üzleti kezdő csomagot 295 Ft/hó-ért. Ha több erőforrásra van szüksége, a Prémium üzleti csomag 295 Ft/hó-ért tökéletes választás. Felhívjuk figyelmét, hogy az árak postafiókonként értendők.

02

Véglegesítse megrendelését

Válassza ki a postafiókok számát és az előfizetési időszakot. Miután befejezte a vásárlást, a tárhelyfiókja vezérlőpultjára irányítjuk.

03

Állítsa be email tárhelyét

Végezetül hozzon létre egy email fiókot, állítsa be a DNS-beállításokat, és szinkronizálja azt más eszközökkel. Ezután már csak az e-mailek küldésével kell foglalkoznia.

Válasszon e-mail tárhelycsomagot

Kezdő vállalkozás

645 Ft
54% KEDVEZMÉNY
295Ft/hó

A postafiókok darabára

 • 10 GB email tárhely
 • 10 továbbítási szabály
 • Az email cím és a jelszó mezők kitöltése kötelező
 • Vírusellenőrzés
 • Magas szintű spam szűrő
 • Felhő alapú infrastruktúra

  295 Ft/hó megújításkor

  Haladó vállalkozás

  1 025 Ft
  28% KEDVEZMÉNY
  735Ft/hó

  A postafiókok darabára

  • 30 GB email tárhely
  • 50 továbbítási szabály
  • Az email cím és a jelszó mezők kitöltése kötelező
  • Vírusellenőrzés
  • Magas szintű spam szűrő
  • Felhő alapú infrastruktúra

   735 Ft/hó megújításkor

   Fizetési feltételek

   A csomagokat előre, egy összegben kell kifizetni, részletfizetésre nincs lehetőség. A feltüntetett összeg a termék teljes árát jelenti, elosztva a csomagban előfizetett hónapok számával.

   Professzionális e-mail cím az Ön vállalkozásához

   A saját e-mail-fiók a kisvállalkozások online identitása és egyben marketingkommunikációs csatornája. Demonstrálja profizmusát domainalapú üzleti email címmel. Tegye márkáját hitelessé azonnal, és nyerje el a potenciális ügyfelek bizalmát.

   Biztonságos, privát és hirdetésmentes e-mailek

   Az ingyenes magán e-mail-szolgáltatásokkal ellentétben az Ön adatai nálunk biztonságban vannak. Védje e-mail-fiókját az illetéktelenekkel szemben iparágvezető biztonsági intézkedések segítségével. Szervereink fejlett védelemmel rendelkeznek a spam, a rosszindulatú szoftverek és az adathalász támadások megelőzése érdekében.

   99,9% -os üzemidő-garancia és 24/7 ügyféltámogatás

   E-mail tárhely szolgáltatásunk páratlan üzemidőt biztosít, és automatikus e-mail biztonsági mentéseket végez az adatvesztés megelőzése, és a vészhelyreállítás érdekében. Ha segítségre van szüksége, 24 órás globális ügyfélszolgálati csapatunk bármikor a rendelkezésére áll.

   Bőséges tárhely a vállalkozása bővítéséhez

   Ha bővíteni szeretné vállalkozását, ehhez erőforrásokra lesz szüksége. E-mail-tárhely szolgáltatásunk akár 30 GB tárhelyet is kínál – bőséges helyet az e-mailek fogadására és kézbesítésére. 5000 e-mailt küldhet naponta, és akár 50 automatikus továbbítási szabályt is beállíthat az üzenetek más e-mail-fiókokba történő átirányításához.

   Kezelje e-mail-fiókjait bárhonnan

   Akár asztali számítógépről, akár mobiltelefonról e-mailezik, ránk számíthat. Az e-mail-tárhely szolgáltatás lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a levelezési szerverét iOS vagy Android mobil eszközökhöz és olyan e-mail kliensekhez, mint a Thunderbird és az Outlook.

   Gyors és egyszerű beüzemelés

   A vezérlőpult és az e-mail felület intuitív designnal egészül ki, így bármilyen képzettségi szintű felhasználó használhatja az e-mail tárhely szolgáltatásokat. Ráadásul az automatikus konfigurációs funkciónkkal egyszerűen beállíthatja fiókját különböző eszközökön és levelezőprogramokon – nem lesz szüksége IMAP-, POP3- és SMTP-ismereteke sem.

   Váltson a Hostinger e-mail szolgáltatására még ma

   Praktikus e-mail importáló eszközünk segítségével gyorsan és egyszerűen áthozhatja e-mailjeit jelenlegi e-mail szolgáltatójától.

   Professzionális e-mail tárhely funkciók

   Felhasználóbarát kezelés
   Felhasználóbarát kezelés

   A Hostinger E-mailhez intuitív vezérlőpanel jár. Ez magában foglal mindent, amire szüksége lehet e-mail fiókjai kezeléséhez – az eszköz-konfigurációtól a DNS-beállításokig. Próbálja ki egyszerűen használható webmail kliensünket e-mailek küldésére, postafiókok és e-mailek rendszerezésére és új névjegyek hozzáadására.

   Automatikus konfiguráció
   Automatikus konfiguráció

   Alapértelmezés szerint e-mail szervereinken támogatott az IMAP, a POP3 és az SMTP, így konfigurálhatja az e-mail tárhelyét olyan külső levelezőprogramokkal, például az Apple Mail, az Outlook, a Thunderbird vagy bármely más e-mail alkalmazással a számítógépén vagy mobileszközén. Az automatikus konfiguráció megkönnyíti az alkalmazások beállítását.

   Automatikus e-mail funkciók
   Automatikus e-mail funkciók

   Tegye egyszerűbbé az e-mailes kommunikációt az automatizálással. Ha gyakran kap e-maileket munkaidőn kívül, állítson be automatikus válaszokat, így ügyfelei tudni fogják, mikor tér vissza. Irányítsa át bejövő üzeneteit több fiókba e-mail továbbítás és aliasok használatával, valamint engedélyezze a hibásan írt e-mail címekre küldött e-mailek rögzítését.

   Speciális e-mail üzenetbiztonság
   Speciális e-mail üzenetbiztonság

   E-mail platformunkon támogatott a DKIM, a DMARC és az SPF, hogy megakadályozhassuk a rosszindulatú feleket abban, hogy visszaéljenek a kimenő e-mail forgalmával. A spamek és vírusok ellen magas megbízhatóságú tartalomszűrőket, valamint az azonos domainen belüli fiókok közötti e-mailek belső védelmét is biztosítjuk.

   Részletes hozzáférési, művelet- és kézbesítési naplók
   Részletes hozzáférési, művelet- és kézbesítési naplók

   A hPanel hozzáférési és műveleti naplói segítségével nyomon követheti, hogy mi történik az e-mail fiókjában, és ellenőrizheti a gyanús tevékenységeket. Információkat kaphat arról, hogy mikor és honnan fértek hozzá a fiókokhoz, ennek során milyen műveleteket hajtottak végre, illetve milyen e-maileket küldtek és fogadtak.

   30 napos pénzvisszafizetési garancia

   Ha elégedetlen az e-mail szolgáltatásunkkal, tudassa velünk a vásárlástól számított 30 napon belül, és visszatérítjük a kifizetett összeget.

   Email tárhely GYIK

   Kapjon választ az e-mail szolgáltatással kapcsolatos gyakran ismételt kérdésekre.

   Az e-mail tárhely segítségével e-maileket tárolhat, kézbesíthet és fogadhat az e-mail szervereken.

   A céges e-mail fiók a vállalat egyéni domainnevét használja, például: pelda@businessname.com. Ez különbözik a magán e-mail címtől, amely általában a szolgáltató domainjét használja – mint például a pelda@gmail.com.

   Egy vállalati e-mail cím márkájának profi és hiteles megjelenést kölcsönöz – ami elengedhetetlen, ha kisvállalkozását online működteti. Az ügyfelek általában gyanakvóbbak azokkal a vállalatokkal szemben, akik magán e-maileket használnak, mivel ilyet bárki könnyen létrehozhat ingyen.

   A professzionális e-mail címek segítségével vállalkozása megkülönböztethető lesz a rosszhírű cégektől, növelheti márkájának hitelességét, és bizalmat kelthet ügyfeleiben.

   Igen, természetesen. Miután megvásárolt egy csomagot és létrehozott egy e-mail fiókot, a könnyen kezelhető email import eszközünk segítségével néhány kattintással áthozhatja emailjeit a korábbi szolgáltatójától. Nem lesz szüksége semmilyen műszaki ismeretre. Az e-mail szolgáltatások Hostingerre migrálásával kapcsolatos részletes információk itt találhatók.

   Ha webtárhely csomagot vásárol a Hostingertől, és kap hozzá ingyenes e-mail fiókot, azonnal használhatja a szolgáltatást.

   Ebben az esetben a rendelkezésre álló erőforrások korlátozottabbak. Ezeket az Üzleti kezdő vagy Üzleti Premium csomagokkal bővítheti.