logo

Fekete péntek
akció

 •  99.9% üzemidő
 •  Ingyenes SSL tanusítvány
 •  Állandó Élő Támogatás
 •  30-napos pénzvisszafizetési garancia
Kezdjen bele

Up To

90

%

OFF

03
NAP
11
ÓRA
15
PERC
45
MÁSODPERC
Fekete Péntek Akció: Webtárhely
Már 179Ft /Hónap!
See All Deals
×

Choose your Email Hosting plan

Business Email

645Ft
Spóroljon 54%-ot
295
Ft
/hó
 • 10 GB Email storage
 • 2 Mail Filters
 • Unlimited Email Aliases
 • Antivirus Check
 • Multi-device Support
Legnépszerűbb

Vállalati Email

1.025Ft
Spóroljon 28%-ot
735
Ft
/hó
 • 30 GB Email storage
 • Unlimited Mail Filters
 • Unlimited Email Aliases
 • Antivirus Check
 • Multi-device Support

Email szolgáltatás kizárólag Önnek készítve!

Akár egy csoport projektet kezel vagy egy kis vállalatot, az email szolgáltatás megadja azokat az eszközöket, amire szüksége van. Minden sikeres vállalkozás középpontja a kommunikáció. Csinálja helyesen a Hostingerrel. Küldjön olyan üzenetet, amely az üzletet sugallja! Használja ki produktív eszközök gyűjteményének előnyeit, amely majd pozitívan hat ki az Ön mindennapi munkájára!

Egésznapos élő támogatás

A Hostingerrel, úton a sikeres felé, sosem lesz egyedül! Ha szüksége lesz valaha is is segítségre - a profi ügyfélszolgálati csapatunk készen áll majd segíteni bármikor 24/7/365. Szerezzen azonnal támogatást függetlenül attól, hogy hol van!

Több eszköz

Manapság a gyorsan forgó világban, mindenhová figyelnie kell, nem számít mik a körülmények. Legyen reszponzív a Hostinger email szolgáltatásával! Érje el postafiókját bárhonnan, bármikor és bármilyen eszközön.

Ingyenes domain

Ennek az email csomagnak a tetejére, még ingyenes domain nevet is kínálunk 12 hónapos ciklus vagy annál több választása esetén. Szerezzen meg a kirakós összes darabjt egyetlen vásárlással és tökélesítse a szálakat!

Email Szolgáltatás Mégtöbb Szuper funkcióval!

Nem csupán a jéghegy csúcsát adjuk, hanem az egészet beleértve! Tekintse meg ezeket az Email funkciókat!

Naptárkezelés

Minden csomag tartalmaz megosztható naptárat, hogy maximalizálja a csapatmunkát, hatékonyáságot és együttműködést. Maradjon a csúcson mindenben, akármi is történik a cégében!

Közösségi Hálózat Integráció

Vegye kezébe a 21. századi email élményt - Integrálja a közösségi hálózati platformokat, mint Facebook, Twitter, LinkedIn és egyéb más!

Email Importálás

Tartson minden egyensúlyban és rendezetten. Fontos üzenetei vannak a korábbi postafiókjában? Semmi probléma! Ezek importálása szinte gyerekjáték!

Email listák

Hozza ki a legtöbbet a közösségéből! Készítsen egyéni email listákat, amelyek mindig elérik a célt, 100 százalékban!

HTML Mail Template

A HTML email sablonokkal a következő szintre emelheti az üzeneteinek kinézetét! Tűnjön ki a csodálatos email sablonokkal a tömegből!

A postafiók akár egy bankszéf

Sose kapja el az őr! A Cloudmark Email védelem segítségével, megbizonyosodunk arról, hogy üzenetei védettek a spammolók és egyéb fenyegetések elől!

Email szolgáltatás GYIK

A válaszaink a leggyakrabban feltett kérdésekre az email szolgáltatással kapcsolatosan

Az email szolgáltatás egy egyedi megoldás amely az email szerverekre összpontosít. Ez a szolgáltatás különállóan működik a webtárhelytől, így a cége teljesen működőképes lesz, amíg minden mást beállít.

Manapság, egy márka kiépítése és annak ismerete nagyon fontos. De nem egyszerű sajnos. Viszont, ez sokkal egyszerűbb a domain-alapú email szolgáltatással! Minde egyes része a domain nevnek küldésre kerül majd a ponciális ügyfeleknek, amelyek arra késztetik majd őket, hogy meglátogassák weblapját. A felmérések szerint a felhasználók leginkább válasszák azokat, akik professzionális email címmel rendelkeznek!

Természetesen! Minden csomag tartalmaz belépített email migrációs eszközt, hogy áthelyezze őket a platformunkra. És ha esetleg bármi hibába ütközik vagy szimplán segítségre van szüksége, a dedikált csapatunk készséggel áll majd rendelkezésére.

Persze! Minden email szolgáltatás teljesen kompatibilis bármilyen eszközzel vagy email klienssel. Konfigurálja akár több eszközre is és szinkronizálja azokat több emailre. Legyen reszponzív, függetlenül attól, hogy hol van!

Több emailre lenne szüksége?

Tartson mindent rendezetten a minden-az-egyben webtárhellyel. A legjobb minőségű email szolgáltatások és weblap teljesítmény garantált!