image description

Regisztrált ügyfél:

12,019,566
image description

Napi regisztráció:

10,000+
image description

Honlap:

6,165,446

A mi cégünk

A szenvedélyünk az, hogy egyszerű, megfizethető és hasznos webes szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek megismertetik mindekivel az internet igazi hatalmát. Cégünk 2004-ben lett megalapítotva, mint egy egyéni vállalkozás, büszkén jelentjük be, hogy Hostinger Csapat a világ egyik vezető és az ipar elismert tárhely szolgáltatójává nőtte ki magát. Szolgáltatásaink millió fogyasztóhoz juthat el, és sikerül több száz web szervert üzemeltetni, így biztosítván ügyfeleink folyamatos igényeit.

Az elit ICCAN tagok részesei lenni a regisztrátorok közösségében, amire igazán büszkék a Hostinger csapata. Az ICANN elfogadottság azt jelenti, hogy a cég igazolva van és erős pénzügyi sikerekkel rendelkezik, valamint megbízható. Biztosan lehet, hogy a domainje a Hostingernél teljesen biztonságban van.

image description

Az elképzelésünk, hogy milliók embereinek kínáljuk az internetes lehetőségeket a földön és hogy megadjuk a lehetőséget a tanulásra, építésre és növekvésre. Lehetővé tegyük az ingyenes indítást és hogy legyen lehetőség magabiztosan nőni, ha arra szükség van.

A küldetésünk, hogy segítsük ügyfeleinket az internetes sikeresség felé vezetni. Minden nap azzal a céllal kelünk fel, hogy könnyebbé és jobbá tegyük a honlap elkészítését futtatását. Arra összpontosítunk, hogy ügyfeleink mosolyogjanak.

Értékeink

Változás, amit keres. Meg kell lennie a bátorságunknak és találékonyságunknak hogy előhozzuk a változás szikráját – ahhoz, hogy jobbá tegyük termékeinket és technológiánkat, dolgozóinkat, helyünket. A folyamatos fejlesztések a megosztott felelősség. A cselekvés egy függetlenség.

Ne #@!% az ügyféllel. Az ügyfelek az éltetőink. Elégedett ügyfelek nélkül kudarcra vagyunk ítélve. Így az ügyfél szempontja az első.

Csapatként játszunk. Rengeteg időt töltünk a munkával. Így a többi olyan idő, ami nem tűnik munkának a legjobb. Lehetünk komolyak anélkül, hogy túlságosan is komolyan vennénk magunkat. Arra türekszünk először is, ami a csapatnak a legjobb.

Nyílt cég. Az információ nyílt alapból és megosztjuk azt elsőként alapelvből.

Hostinger Magyarország

Magyarország -on, a Hostinger megnyitota kapuit 2013-ban. Minden nap több mint 10000 új ügyfélfiókot regisztrálunk. Örülünk, hogy az emberek Magyarország-ról most már csatlakozni tudnak és élvezni az internetes szolgáltatásainkat.

image description

Hostinger International Ltd mindenféle szolgáltatást kínál. A Hostinger csapat olyan változatos kínálattal rendelkezik, mint webes tulajdonságok és szolgáltatások. Ahhoz, hogy visszaéllést jelentsen be (spam, adathalálszat, adware, stb.) bármilyen Hostinger szolgáltatással kapcsolatban, írjon egy emailt nekünk ide [email protected]

  • php
  • my sql
  • intel
  • cloudlinux
  • nginx
  • cloudflare
  • wordpress