CyberPanel VPS tárhely: az ideális webtárhely vezérlőpult

A LiteSpeed ​​által működtetett CyberPanel lehetővé teszi a felhasználók számára a feladatok gyorsabb, biztonságosabb és hatékonyabb elvégzését.

CyberPanel VPS tárhely: az ideális webtárhely vezérlőpultCyberPanel VPS tárhely: az ideális webtárhely vezérlőpult

Egyszerű. Gyors. Megbízható.

A csomag jellemzői
vCPU
Memória (RAM)
SSD háttértár
Geekbench pont
Adatforgalom
Dedikált IPv4 és IPv6
Teljes gyökér hozzáférés
100 MB/s hálózat
Heti mentés
LSCache modul
GIT támogatás
Autoinstaller
ModSecurity
Egy-kattintásos biztonsági mentés/visszaállítás
Ingyenes SSL
Docker kezelő
HTTP/3 támogatás

VPS 1

VPS 1

1 115 Ft/hó
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
1 magos
1 GB
20 GB
608
1 TB

VPS 2

VPS 2

2 525 Ft/hó
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
2 magos
2 GB
40 GB
991
2 TB

VPS 4

VPS 4

4 499 Ft/hó
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
4 magos
4 GB
80 GB
1 770
4 TB

VPS 8

VPS 8

23 990 Ft/hó
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 magos
16 GB
250 GB
3 800
12 TB

Valami mást keres? Nézze meg VPS csomagjainkat.

CyberPanel funkciók

LSCache

A LiteSpeed ​​Cache beépített modult kínál beépülő elemekkel a dinamikus tartalomépítéshez. Gyorsítsa fel a WordPress, a Joomla, a Drupal, a MediaWiki és más oldalait.

GIT támogatás

Kapcsolja hozzá a Github és GitLab repókat, és telepítse a kódot néhány kattintással a GIT webhookok-on keresztül.

Autoinstaller

Mire van szükség a WordPress (LSCache-lel), a Joomla és a Prestashop telepítéséhez a CyberPanelre? Egyetlen kattintásra.

Több objektumot tartalmazó gyorsítótár támogatás

Objektum gyorsítótár integráció egyszerűen. A CyberPanel segítségével olyan objektumokat integrálhat, mint a Redis, a Memcached vagy a LiteSpeed ​​Memcached (LSMCD).

Könnyű biztonsági mentés és visszaállítás

Egy kattintással biztonsági másolatot készíthet és/vagy visszaállíthat a Google Drive-ról, az AWS S3-ról, a távoli SFTP-ről vagy a helyi gépről.

HTTP/3 és QUIC támogatás

A legújabb HTTP protokoll jobb teljesítményt nyújt több objektum egyidejű beolvasásához, gyors kapcsolatokat, az elveszett csomagok továbbítását és a legkisebb késedelmi időt.

WordPress Staging

Kerülje el az élő webhelyén történő teszteléssel járó felesleges kockázatokat. Kísérletezzen, teszteljen és módosítson az előnézetben élesítés előtt.

WordPress Staging

Intuitív beüzemelés

A szerverkezelés egyszerű és könnyű. A webszerverhez kapcsolható OpenLiteSpeed ​​használatával a hozzáférhet az összes LiteSpeed ​​szolgáltatáshoz.

Intuitív beüzemelés

Web alapú terminál és parancssori felület

Ha Ön szeret terminálon dolgozni, most az irányító felület luxusát élvezve teheti ezt a CyberPanellal. Lehetővé teszi, hogy akár CLI-ben, akár a kezelőfelületenvégezze el a munkáját. A webalapú terminál segítségével könnyedén elérheti a VPS SSH szerverét, és a böngészőjéből is végrehajthatja feladatait.

Web alapú terminál és parancssori felület

Használt technológiák

OpenLiteSpeed

OpenLiteSpeed

OpenLiteSpeed ​​/ LiteSpeed ​​webkiszolgáló

Pure-FTPD

Pure-FTPD

Pure-FTPD fájlátviteli szerver

MariaDB

MariaDB

MariaDB adatbázis szerver

GIT

GIT

GIT verziókezelő rendszer

Docker kezelő

A Docker menedzser egyszerűsíti a Docker konténer használatát és a képkezelést. A képek keresése és lehúzása lehetséges közvetlenül a Docker Hub alkalmazásból, vagy akár néhány kattintással létrehozhat tárolókat a már rendelkezésre álló vagy az előhívott képekből.

Docker kezelő

Beépített biztonsági elemek

A CyberPanel a SpamAssassin programmal együtt teszi lehetővé, hogy többé ne legyen teleszpemmelve az email fiókja, s az alapértelmezett FirewallD telepítés fokozott biztonságot és védelmet nyújt.

Beépített biztonsági elemek

CyberPanel VPS - VPS gyors és megbízható kezelőpanellel

Élvezze azt a páratlan megbízhatóságot, amelyet az összekapcsolt globális Tier-3 adatközpontok biztosítanak.

Vps servers locationsVps servers locations

Nem találja amit keresett?

CyberPanel tárhely GYIK

Kapjon választ a CyberPanel-lel kapcsolatosan felmerülő leggyakoribb kérdésekre

A CyberPanel egy, az OpenLiteSpeed által működtetett webtárhely-vezérlőpult, olyan megemlítendő funkciókkal,mint például az automatikus biztonsági mentés, az automatikus SSL, az FTP-szerver, a PHP-kezelés és sok hasonló. Ráadásul könnyedé, csupán egy kattintással konvertálhatja webszerverét OpenLiteSpeed-ből LiteSpeed-be.

A CyberPanel segítségével korlátlanul használhatjuk az Encrypt SSL-t. Így telepítheti:

 • CyberPanel bejelentkezés
 • A főmenüben kattintson a „webhelyek” gombra
 • Kattintson a webhelyek kilistázásához
 • Webhelyének fő adatai megjelennek
 • Kattintson az „SSL kiadása” linkre
 • Egy olyan korban, amikor a webtárhely egyre hozzáférhetőbbé, majd termékként még versenyképesebbé vált, a CyberPanelnek több módon sikerült kiemelkednie a versenytársak közül.

  Először is beszéljünk a használhatóságáról. A telepítéstől a weboldalkezelésig minden kiváló rajta, de a felületet tekintik az egyik legversenyképesebb tulajdonságának. A telepítés egyetlen paranccsal elérhető, és a a minimalista, letisztult kialakításnak köszönhetően a panelen való navigálás ugyanilyen egyszerű.

  Továbbá a funkciók elrendezése és elérhetővé tétele is a versenytársak fölé emeli a panelt. Például az. hogy az OpenLiteSpeed ​​/ LiteSpeed ​​be van ágyazva az alapkínálatba, már önmagáéban gyorsabb weboldalt, automatikus weboldal-optimalizálást és hatékony biztonsági védelmet tesz lehetővé A panelben már egy kattintással a LiteSpeed-re frissíthet, ha szükségesnek tartja.

  Mindezzel együtt jár a felhasználók kedvence, az LSCache modul. Ezzel a felhasználók könnyedén engedélyezhetik az LSCache beépülő modulokat a beépített oldal-gyorsítótár és a sebesség gyorsítása, valamint a weboldal automatikus optimalizálása érdekében a legnépszerűbb CMS-eken, például a WordPress-en, a Joomla-n és a Magento-n.

  Végül, de nem utolsósorban szólnunk kell a biztonságról is. Mivel a rosszindulatú internetes támadások napról napra elterjedtebbek, fontos tudni, hogy az Ön által használt bármely termék beépített biztonsági protokollokkal rendelkezik. Szerencsére a CyberPanel tele van biztonsági garanciákkal. A LiteSpeed ​​Web Application Firewallját (WAF) a legjobbnak tekintik tekintik a kategóriájában.

  Ezenkívül az OpenLiteSpeed ​​/ LiteSpeed ​​golyóálló az általános PHP és HTTP fenyegetésekkel szemben, ami azt jelenti, hogy a webhelye biztonságos. Ha ehhez azt a tényt is hozzászámítja, hogy az SSL-tanúsítványok néhány kattintással hozzáadhatók az összes webhelyhez, akkor megérti, hogy teljes körű védelemmel rendelkezik mindenfajta fenyegetés ellen.

  Ugyancsak a könnyen használható kezelőfelületen mutathatjuk be, hogy miért tartják számon ezt a webtárhely-kezelőpanelt a legjobbak között. A több helyes hálózat engedélyezése egyszerű és intuitív. Ehhez rendelkezésére áll egy dedikált erőforrás, valamint aWordPress által biztosított útmutató is.

  30 napos pénzvisszafizetési garancia

  Ha nem elégedett 100%-osan a Hostingerrel, akkor visszautaljuk a pénzét. Próbálja ki szolgáltatásainkat kockázat nélkül!