Az Ön fejlődésére tervezve

A Hostinger erősebbé és gyorsabbá tételéhez nem elegendő, ha a legújabb technológiákra hagyatkozunk. Éppen ezért a legnagyobb erősségünk a cél megvalósítása érdekében együtt dolgozó csapatok csapata.

Az Ön fejlődésére tervezve
Sebesség

Sebesség

Válaszidő 11-274 ms.

Támogatás

Támogatás

Élő chat 24/7.

Hatékonyság

Hatékonyság

A legjobb ár/érték arány.

Egyszerűség

Egyszerűség

10-ből 9-en egyszerűnek és intuitívnak találják a hPanelünket.

Adatközpontok

Minden adat - Biztonságban

Webhelyeit többszintű hibabiztosítással, RAID-10-el, és napi vagy heti biztonsági mentésekkel védjük. Mind a 10 adatközpontunkat globálisan osztottuk el, hogy webhelyei mindenhol gyorsak legyenek. Látogatói a globálisan összekapcsolt Tier-3 adatközpontoknak köszönhetően minimális késleltetést és páratlan megbízhatóságot élvezhetnek.

A csomagok tartalma:

Házon belül fejlesztett hPanel, Access Manager, LiteSpeed ​​webszerver, ingyenes SSL, saját fejlesztésű WAF.

Minden adat - Biztonságban

Infrastruktúra

Maximális Hatékonyság

A biztonság, a gyors teljesítmény és a stabilitás egyaránt fontos. Arra törekszünk, hogy 99,99%-os üzemidőt biztosítsunk webhelyének. Szervereink CloudLinux-on működnek – a tárhelyszolgáltatók vezető operációs rendszerén. Rendszereinket rendszeresen megújítjuk, megvédjük szervereinket a DDoS támadásoktól, és a legújabb LiteSpeed technológiákkal javítjuk azok sebességét.

A csomagok tartalma:

Napi mentések, CloudLinux, LVE tárolók a fiókok elkülönítéséhez, Wanguard valós idejű DDoS elleni védelem a switcheken, teljes SSD szerverek.

Maximális Hatékonyság

Hpanel

Sima vezérlésre tervezve

Büszkék vagyunk házon belül fejlesztett hPanelünkre. 2011-es születése óta termékünk minden aspektusát finomítjuk, hogy a kezdők számára intuitív, a profik számára egyszerű hosting élményt biztosítsunk. A hPanel 17 nyelven érhető el, és házon belüli WordPress migrációs szolgáltatással rendelkezik a gyors automatikus migrációkhoz.

Sima vezérlésre tervezve

Támogatás

A sikerre összpontosítva

Hisszük, hogy a problémák megoldásának bemutatása a kulcs ügyfeleink sikereihez. Technikai csapatunk minden nap 24 órában a rendelkezésére áll, hogy átsegítse Önt a webhelyén végzett munkálatok során tapasztalt nehézségeken.

A sikerre összpontosítva

Ismerkedjen meg termékeinkkel

Legújabb blogbejegyzések

Cloudprober Explained

2021. szeptember 02Tervezés

A Cloudprober egy olyan szoftver, amely a rendszer különböző összetevőinek elérhetőségét és teljesítményét figyeli.

Írta: Ieva T.

hPanel vs. cPanel

2021. augusztus 26.Tervezés

A Vezérlőpult a tárhelycsomagok kezelésének népszerű eszköze.

Írta: rusnesmitaite

GraphQL vs. REST

2021. július 2.Tervezés

Az API, az Application Programming Interface mozaikszava, egy szoftverközvetítő, amely lehetővé teszi, hogy két alkalmazás kommunikáljon egymással.

Írta: Ieva T.