Újgenerációs technológia

Nem számít, hogy gyorsabb hardverről, egy innovatív hálózati architektúráról vagy egy új szoftver megoldásról van szó, mi leszünk az elsők, akik azt beépítik.

Szerverek a világ minden táján

Minden adatot több szintű biztonsági vészmegoldásokkal, RAID-10-zel, illetve napi vagy heti mentésekkel védünk.

Great price

Hostinger: globális adatközpontok

Szervereink az alábbi hét régióban üzemelnek: Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Brazília, Hollandia, Szingapúr, Indonézia és Litvánia (hamarosan). Ügyfeleink kiemelten alacsony késleltetést és megbízhatóságot kapnak a globális kapcsolatokkal bíró Tier 3-as adatközpontoknak köszönhetően.

Great price

Csomagjaink tartalma:

Egyedi hPanel, hozzáférés-kezelő, LiteSpeed, Cloudflare-integráció, LetsEncrypt-integráció.

Szerverek a világ minden táján
Szerverek a világ minden táján

Védelem DDoS ellen

Szerezzen jobb SEO-t, több látogatót és konverziót a legújabb frissítésekkel, melyeknek köszönhetően webhelye akár másodpercenként 3-szoros mennyiségű kérést lehet képes feldolgozni.

Great price

Hostinger: magas rendelkezésre állás

Minden adatközpontunk dupla adatkapcsolattal rendelkezik több internetszolgáltató felé. Ügyfeleink DDoS-védelmét több rétegen keresztül biztosítjuk, emellett alkalmazzuk a Wanguard anti-DDoS forgalom-elemző rendszerét. Ezeken felül switch-ek szintjén működő intelligens tűzfal szabályok, az összes szerveren Bitninja vagy Imunify360 webalapú tűzfal fut, sőt pluszban opcionálisan igénybe vehető Cloudflare-aktivációt és egyéni webszerver-szabályokat is nyújtunk a minél fokozottabb védelem érdekében.

Great price

Csomagjaink tartalma:

Napi biztonsági mentések, CloudLinux, LVE konténerek fiókok elszigetelésére, valós idejű Wanguard DDoS-védelem a switch-eken.

Villámgyors működésre tervezve

Új szervereket általában nagyjából 10 perc alatt üzemelünk be. Az egész folyamat teljesen automatizált. Megnyomjuk a bekapcsológombot, bekötjük a hálózati kábeleket, - az automatizmus (kickstart, ansible) beindul, a szerver pedig használatra kész is.

Great price

Hostinger: Egyénre szabható szerverszintű gyorsítótárak

Egyénre szabható szerverszintű gyorsítótárazási megoldások. A legnépszerűbb webalkalmazások minél egyszerűbb felturbózására LiteSpeed bővítményeket használunk, így azok még a hirtelen forgalomnövekedéseket is problémamentesen képesek lekezelni, emellett a gyorsítótár felügyeletét a hatékony Smart Purge technológia is segíti.

Great price

Csomagjaink tartalma:

SSD-háttértárak a villámgyors működésért. Egyszerűsített, automatikus szerver-üzembehelyezés. Intercom. HTTP/2

Szerverek a világ minden táján
Szerverek a világ minden táján

A teljesítmény ereje

Bármilyen váratlan esemény is történjen, perceken belül visszaállítható a legújabb biztonsági mentés. Teljes és növekményes biztonsági mentések biztosítják minden típusú fiók adatainak biztonságát.

Great price

Hostinger: teljes körűen felügyelt

Gondoskodunk arról, hogy szervereink és rendszereink folyamatosan üzemkészek és naprakészek legyenek. Minden mérnökünk folyamatos készenlétben áll, így az incidensekre szinte azonnal reagálunk. Emellett a Prometheus-szal folyamatos megelőző felügyeletet biztosítunk, így már megtörténtük előtt megelőzhetjük az incidensek jó részét.

Great price

Csomagjaink tartalma:

Proaktív és prediktív szerverfelügyelet. Valós idejű szerver-figyelő Litespeed micro cache és WAF minden szerveren

Elsőosztályú WordPress teljesítmény

HTTP/2, HTTP/3 (Quic) és IPv6 engedélyezve, PHP7, Litespeed gyorsítótár (bővítménnyel), GZIP tömörítés, spam- és támadás-szűrés. Szerezzen jobb SEO-t, több látogatót és konverziót a legújabb frissítésekkel, melyeknek köszönhetően webhelye akár másodpercenként 3-szoros mennyiségű kérést lehet képes feldolgozni.

Szerverek a világ minden táján

Átlagos válaszidő: 43 ms

Fizessen kevesebbet!

Nálunk találja a legjobb tárhelyszolgáltatást

399
Ft
/hó
Vágjon bele!