Újgenerációs technológia

Nem számít, hogy gyorsabb hardverről, egy innovatív hálózati architektúráról vagy egy új szoftver megoldásról van szó, mi leszünk az elsők, akik azt beépítik.

Szerverek a világ minden táján

Minden adatot több szintű biztonsági vészmegoldásokkal, RAID-10-zel, illetve napi vagy heti mentésekkel védünk.

Great price

Hostinger: globális adatközpontok

Szervereink az alábbi hat régióban üzemelnek: Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Hollandia, Szingapur, Indonézia és Litvánia. Tier 3-as, globális adatközpontjainknak köszönhetően rendkívül megbízható és gyors, gyakorlatilag késleltetés nélküli szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Great price

Csomagjaink tartalma:

Egyedi hPanel, Access menedzser, LiteSpeed, Cloudflare integráció, LetsEncrypt integráció.

Szerverek a világ minden táján
Szerverek a világ minden táján

Védelem DDoS ellen

Szerezzen jobb SEO-t, több látogatót és konverziót a legújabb frissítésekkel, melyeknek köszönhetően webhelye akár másodpercenként 3-szoros mennyiségű kérést lehet képes feldolgozni.

Great price

Hostinger: magas rendelkezésre állás

Minden adatközpontunk dupla adatkapcsolattal rendelkezik több internetszolgáltató felé. Ügyfeleink DDoS-védelmét több rétegen keresztül biztosítjuk, emellett alkalmazzuk a Wanguard anti-DDoS forgalom-elemző rendszerét. Ezeken felül switch-ek szintjén működő intelligens tűzfal szabályok, az összes szerveren Bitninja vagy Imunify360 webalapú tűzfal fut, sőt pluszban opcionálisan igénybe vehető Cloudflare-aktivációt és egyéni webszerver-szabályokat is nyújtunk a minél fokozottabb védelem érdekében.

Great price

Csomagjaink tartalma:

Napi biztonsági mentések, CloudLinux, LVE konténerek fiókok elszigetelésére, valós idejű Wanguard DDoS-védelem a switch-eken.

Villámgyors működésre tervezve

Új szervereket általában nagyjából 10 perc alatt üzemelünk be. Az egész folyamat teljesen automatizált. Megnyomjuk a bekapcsológombot, bekötjük a hálózati kábeleket, - az automatizmus (kickstart, ansible) beindul, a szerver pedig használatra kész is.

Great price

Hostinger: Egyénre szabható szerverszintű gyorsítótárak

Egyénre szabható szerverszintű gyorsítótárazási megoldások. A legnépszerűbb webalkalmazások minél egyszerűbb felturbózására LiteSpeed bővítményeket használunk, így azok még a hirtelen forgalomnövekedéseket is problémamentesen képesek lekezelni, emellett a gyorsítótár felügyeletét a hatékony Smart Purge technológia is segíti.

Great price

Csomagjaink tartalma:

SSD-háttértárak a villámgyors működésért. Egyszerűsített, automatikus szerver-üzembehelyezés. Intercom. HTTP/2

Szerverek a világ minden táján
Szerverek a világ minden táján

A teljesítmény ereje

Bármilyen váratlan esemény is történjen, perceken belül visszaállítható a legújabb biztonsági mentés. Teljes és növekményes biztonsági mentések biztosítják minden típusú fiók adatainak biztonságát.

Great price

Hostinger: teljes körűen felügyelt

Gondoskodunk arról, hogy szervereink és rendszereink folyamatosan üzemkészek és naprakészek legyenek. Minden mérnökünk folyamatos készenlétben áll, így az incidensekre szinte azonnal reagálunk. Emellett a Prometheus-szal folyamatos megelőző felügyeletet biztosítunk, így már megtörténtük előtt megelőzhetjük az incidensek jó részét.

Great price

Csomagjaink tartalma:

Proaktív és prediktív szerverfigyelés. Valós idejű reaktív szerver figyelés LiteSpeed ​​micra cache. WAF minden szerveren

Elsőosztályú WordPress teljesítmény

A HTTP/2, HTTP/3 (Quic) és IPv6 engedélyezett, LiteSpeed (bővítménnyel) caching, GZIP tömörítés, spam és fenyegetés észlelés. Jobb keresőoptimalizálást, látogatómegtartást és magasabb konverziót érhet el az élvonalbeli technológiával, amely másodpercenként akár háromszor több kérést képes kiszolgálni

Szerverek a világ minden táján

Átlagos válaszidő: 43 ms

Fizessen kevesebbet!

Nálunk találja a legjobb tárhelyszolgáltatást

399
Ft
/hó
Vágjon bele!