Korlátolt idejú akció - már 179Ft/hó
00
NAP
20
ÓRA
10
PERC
58
MÁSODPERC
Kezdjen bele
×

Következő generációs technológia

Nem számít, ha egy gyors hardver egy innovatív hálózati architektúra vagy új szoftver megoldás, mi leszünk az elsők, akik azt beépítik.

Hostinger Globális Adatközpontok

Hostinger Globális Adatközpontok

A szervereink 7 különböző régióban vannak -> UK, US, Brazília, Hollandia, Szingapúr, Indonézia és Litvánia (hamarosan). Az ügyfeleink a legalacsonyabb késleltetést és megbízhatóságok élvezhetik a globálisan összekötött 3-as szintű adatközpontokban.

Hostinger adat redundancia

Hostinger adat redundancia

Minden adat védve van több szintű biztonsági vészmegoldással, RAID-10, napi és heti mentések.

Hostinger magas elérhetőség

Hostinger magas elérhetőség

Mindegyik adatközpontban dupla elérhetőségi lnik több szolgáltatóval. Az ügyfeleinket a DDoS támadás ellen védjük több rétegen,- Wanguard anti-DDoS forgalom ellenőrzés és intelligens tűzfal szabályok váltásokkal, BitNinja (Web Alkalmazás) minden szerveren, opcionális CloudFlare minden fiókra, és egyéni webszerver szabályok teszik az ön weblapját teljesen védetté bármilyen támadással szemben.

Hostinger PHP HTTP

Hostinger PHP HTTP

Szerezzen jobb SEO-t, több látogatót és konverziót a legújabb frissítésekkel, amelyek akár 3x több kérést tudnak feldolgozni másodpercenként.

Hostinger többszintű gyorsítótár

Hostinger többszintű gyorsítótár

Egy egyedi gyorsítótárat használunk a webszerverhez (Nginx), valamint memcachedet a Twittertől (fatcache). Ez dramatikusan csökkenti a betöltés idejét statikus és dinamikus tartalmaknál egyaránt. CMS rendszerek, mint WordPress, Joomla majdnem 10x-es fejlődést mutatnak a cache rendszerrel bekapcsolva.

Hostinger skálázható architektúra

Hostinger skálázható architektúra

Az új szerver elhelyezési idők változók, de általában úgy 10 perc. Az egész folyamat teljesen automatizált. Nyomja meg a bekapcsoló gombot, kösse be a hálózati kábeleket, - az automatikusan folyamat (bekapcsol, ansible) és a szerver már azonnal online.

A Hostinger teljesen menedzselt

A Hostinger teljesen menedzselt

Biztosíthatjuk, hogy szervereink és minden egyéb infrastruktúránk fut, minden csomagunk friss. Az összes mérnök elérhető, majdnem azonnal újraaktiválható válasz az incidensekre. Szintén telepítettunk egy prediktív figyelést a Prometheuson keresztül, hogy megelőzzük a hibákat, mielőtt azok eljönnének.

Hostinger katasztrófa elhárítás

Hostinger katasztrófa elhárítás

Abban az esetben, ha egy váratlam esemény történne, akkor visszatudjuk állítani a legutóbbi mentést pillanatok alatt. Az összes fiók teljes és részleges mentést kínál, hogy adatai biztonságban legyenek.

Egyedi hPanelHozzáférési KezelőOpenResty nginx+luaCloudFlare integrációLetsEncrypt IntegrációNapi mentésekCloudLinuxLVE tároló a fiókokhozSSD tárhely az extrém sebességekértWanguard valós idejű anti-DDoS védelemEgyszerűsített és automatizált szervertelepítésIntercomHTTP/2Proaktív és prediktív szerverfigyelésValós-idejű szerverfigyelésNginx micro gyorsítótárIntelligens WAF (webalkalmazás alapú tűzfal) minden szerverenMemcached (Twitter fork - Fatcache)

Első-osztályú WordPress teljesítmény

HTTP/2 és IPv6 engedélyezett, PHP7, NGINX gyorsítótár, GZIP tömörítés, spam és fenyegetés érzékelés .

Tegyen szert több látogatóra a SEO és konverziókra a legmodernebb technológiák, segítségével, amely másodpercenként akár 3 további lekérdezést is el tud látni.

Átlagos WordPress válaszidő 118 ms .

30-napos pénzvisszafizetési garancia

Ha nem elégedett 100%-osan a Hostingerrel, akkor visszaküldjük pénzét. Nincs fennakadás, nincsenek rizikók.

Tudj Meg TöbbetPénzvisszafizetési Garancia Jelvény
  • Egyszerű Honlapszerkesztő
  • 99.9% Elérhetőség
  • Állandó Élő Támogatás
  • Funkciógazdag Kezelőfelület
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
Korlátolt idejű ajánlat!
Már
179
Ft
/hó
Save 90%
Kezdjen bele