WooCommerce Tárhely

Készítsen WordPress-alapú webáruházat a lehető legjobb WooCommerce-teljesítményre optimalizált szervereinken!

check_circle

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Válassza ki a WooCommerce tárhely csomagját

Woo Starter

3 589 Ft
78%-os megtakarítás!
779
Ft
/hó

2 099 Ft/hó megújításkor

 • Végtelen Számú honlap
 • 20 GB SSD háttértár
 • Korlátlan adatforgalom
 • Ingyenes domain és SSL
 • Heti automatikus biztonsági mentések
 • Jetpack ingyen
Legnépszerűbb

Woo Premium

6 714 Ft
75%-os megtakarítás!
1 679
Ft
/hó

4 452 Ft/hó megújításkor

 • Végtelen Számú honlap
 • 100 GB SSD háttértár
 • Korlátlan adatforgalom
 • Ingyenes domain és SSL
 • Napi mentések
 • Jetpack Personal

Woo Business

13 429 Ft
75%-os megtakarítás!
3 365
Ft
/hó

8 904 Ft/hó megújításkor

 • Végtelen Számú honlap
 • 140 GB SSD háttértár
 • Korlátlan adatforgalom
 • Ingyenes domain és SSL
 • Napi mentések
 • Jetpack Premium

Nagyobb teljesítményre van szüksége? Próbálja ki a felhő alapú tárhelyet!

Szerezzen bevételt egyszerűbben a Hostinger-rel

Minden webshop számára az idő a legfontosabb. Menjen biztosra a legjobb sebességgel és konverzióval- válassza a Hostinger-t. Nálunk mindent megtalál, amire a sikerhez szüksége lehet!

live_help

24 órás technikai támogatás

Az ön személyes IT-csapata segít abban, hogy minden kérdése, kérése és problémája megválaszolásra, illetve megoldásra kerüljön. Éjjel-nappal elérhető segítséget biztosítunk, 24/7/365!

dns

Rohambiztos szerverek

A legújabb PHP-verziótól kezdve a HTTP/2-ig mindent bevetettünk, hogy a lehető legjobb teljesítményt biztosítsuk. Így a nagyobb vásárlói rohamokat is biztosan lekezeljük.

thumb_up

Ingyenes domain regisztráció

Minden áruháznak kell egy remekül hangzó név. Szerezze meg ingyen a Hostinger-nél! A 12 hónapos csomagok részeként választhat többek között a .com; .net; vagy a .xyz végződések közül!

Miért válassza a WooCommerce-t webáruházához?

A WordPress egy platform amely webmesterek millióinak biztosít lehetőséget,arra, hogy kódolási ismeretek nélkül indíthassanak bármilyen weboldalt. A WooCommerce projekt pedig még ezt is továbbviszi: webáruház-képességekkel ruházza fel a WordPress-t, így lett ez a platform számos webáruház és online vállalkozás kedvence!

 icon

check_circleRugalmas és testreszabható

Ingyenes bővítmények és sablonok hatalmas tárházával hozhatjuk létre az ideális vásárlói platformot. Integráljon új eszközöket, funkciókat és fizetési módokat egy szempillantás alatt!

check_circleSEO-orientált

A megfelelő keresőoptimalizálás segítségével biztosíthatjuk, hogy webáruházunk könnyen megtalálható legyen. A WordPress minden eszközt biztosít ahhoz, hogy SEO-nkat jelentősen feljavíthassuk.

check_circleEgyszerű kezelés

A modern WordPress-kezelőfelület olyan egyszerűvé teszi WooCommerce-alapú áruházának kezelését, mint a karikacsapást. Adjon hozzá könnyedén új terméket, szolgáltatást, kedvezményeket és turbózza fel bevételeit!

Indítsa el még ma WooCommerce webáruházát

3 egyszerű lépés. Ennyi kell ahhoz, hogy elindítsa webáruházát!

Válassza ki a csomagot

Első lépés

Válassza ki a csomagot

Válassza ki a csomagot és irány a kosár. Ne féljen, minden csomag 30 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosít!

Állítsa be az áruházát

Második lépés

Állítsa be az áruházát

Telepítse fel a WordPress-t egy kattintással és kezdje el építeni webáruházát a WooCommerce segítségével.

Számolgassa bevételeit!

Harmadik lépés

Számolgassa bevételeit!

És itt kezdődik az igazi móka! Eladás, befektetés, növekedés újra meg újra!

Minden fontos egy helyen

Funkciók, amelyek a boltját a legjobbá teszik!

A dolgunk az, hogy segítsük önt a sikerben! Ezért kiemelten fontos funkciókkal tökéletesítettük webtárhely-platformunkat, hogy az Ön áruháza kitűnhessen a tömegből!

tune

Egyedi vezérlőpult

Mindent megtalál egy központi helyen. Innen felügyelheti webhelyét, e-mailjeit és beállításait,

update

Cache gyorsítás

Nyűgözze le látogatóit a villám-gyors oldalakkal. Használja ki a cache konfiguráció előnyeit és tapasztalja meg az igazi sebességet.

https

SSL/TLS tanúsítvány

Győződjön meg, hogy látogatói biztonságban érzik magukat. Az Üzleti tárhely 12 hónapra vagy annál hosszabb időre történő megrendelésekor ingyenes életreszóló SS-t adunk, amellyel jobb SEO-rangot és nagyobb látogatói bizalmat érhet el!

Vezérlőpult
Webáruház
cloud

CloudFlare integráció

Integrálja a CloudFlare-t könnyedén egy extra réteg gyorsaságért és védelemért. DDoS-védelmet, WAF-ot és globális CDN-t is tartalmaz!

people

Jogosultságkezelő

Több emberrel dolgozik egyszerre? Tartsa privát adatait biztonságban és dolgozzon együtt könnyedén az egyedi jogosultságkezelőnk segítségével!

trending_up

Lehetőség a fejlődésre

Mindig lesz megoldás arra, ha WooCommerce-áruházának több erőforrásra van szüksége. Frissítsen könnyen és felejtse el a korlátokat!

WooCommerce tárhely GYIK

Válaszaink a WooCommerce tárhellyel kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdésekre

A WooCommerce egy teljesen ingyenes WordPress bővítmény (hívják kiegészítőnek is), amely egyaránt alkalmas kis vagy nagyobb projektekre. Lehetőséget kínál, hogy fizikai vagy digitális termékeket árusító webáruházat nyisson. Az egyik legnagyobb előnye, hogy a működtetéséhez nincs szükség kódolási vagy programozási ismeretekre! De ha szeret programozni, akkor akár még többet is kihozhat belőle.
A WooCommerce a hivatalos WordPress bővítmény-tárolóban is megtalálható, így egyszerűen telepíthető. Amint befejeződött a telepítés, néhány új részt fogunk látni a WordPress vezérlőpultjában. Ezekben módosíthatjuk beállításainkat, itt adhatunk hozzá új termékeket, illetve kezelhetjük a már meglévő tartalmakat. Vagyis lényegében úgy működik a WooCommerce, hogy kibővíti a meglévő WordPress-oldalt.
Ez a legjobb az egészben - teljesen ingyenes! Habár vannak prémium témák és fizetős kiegészítők, amelyek több lehetőséget kínálnak, a WooCommerce telepítéséhez és használatához nem kell fizetnünk. Amire szüksége van, az a webtárhely és mivel már itt van a Hostinger-nél, ez már adott!
A WooCommerce tárhely egy kivételes sebességet és teljesítményt kínáló, WordPress-en alapuló megoldás webáruházak számára. Az egyedi szerver beállításainknak és a házon belüli admin csapatunknak köszönhetően folyamatos felügyelet alatt állhat webáruháza. Megvan tehát a tökéletes környezet, hogy gyors és reszponzív webáruházat nyisson. Egyszerű a Hostinger-rel!
Természetesen! Ha segítségre van szüksége a WooCommerce-alapú webhelyének költöztetésével kapcsolatban, a nap 24 órájában, egész héten elérhet minket. Csak vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk áthozni webáruházát!
A legjobb WooCommerce tárhely platform függ az Ön áruházának méretétől és szükségleteitől. Ha épp csak most vág bele , akkor a megosztott tárhely tökéletes kezdésnek, mivel elegendő a korai fejlődéshez és a kezdeti sikerekhez. Majd ha tovább fejlődik, lehetősége lesz kipróbálni az Üzleti tárhely megoldást, amely tökéletes nagyobb mennyiségű látogatóval rendelkező webáruházaknak!