Korlátolt idejú akció - már 179Ft/hó
00
NAP
21
ÓRA
12
PERC
37
MÁSODPERC
Kezdjen bele
×
WooCommerce tárhely logó

WooCommerce Tárhely

Készítsen WordPress alapú online áruházat a szervereken, amely optimalizálva van a legjobb WooCommerce teljesítményre.
Kezdjen bele Most
 • Garantált 99,9% -os üzemidő
 • Kiváló sebességű teljesítmény
 • Kitűnő támogató csevegés
 • 30-napos pénzvisszafizetési garancia

Válassza ki a WooCommerce tárhely csomagját

Webtárhely

1.799Ft
Spóroljon 90%-ot
179
Ft
/hó
 • 1 Weblap
 • 1 Email fiók
 • 100 GB Adatforgalom
 • 1X-esen WooCommerce Optimizált
Legnépszerűbb

Premium Webtárhely

2.689Ft
Spóroljon 82%-ot
485
Ft
/hó
 • Korlátlan° számú webhely
 • Korlátlan* számú e-mail fiók
 • Végtelen Adatforgalom
 • Heti Mentések
 • 2X-esen WooCommerce Optimizált

Business webtárhely

3.589Ft
Spóroljon 78%-ot
779
Ft
/hó
 • Minden Premium Előny
 • Napi Mentések
 • Ingyenes SSL tanusítvány
 • 4X-esen WooCommerce Optimizált
Több erőre van szüksége a projektjéhez? Tekintse meg elképesztő felhő technológiai megoldásunkat!.

Tudtad? A sajátingyenes domain neveket az éves Premium & Business webtárhely csomagok tartalmazzák!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard

Szerezzen bevételt egyszerűbben a Hostingerrel

Minden webshop számára, az idő a legfontosabb. Legyen biztos a legjobb sebességgel és konverzióval Hostingerrel. Megvan minden, ami a sikert garantálja!

Állandó támogatás

Az ön személyes IT csapata segít minden kérdésben, kérése megválaszolásra, illetve megoldásra kerüljön. Szerezzen azonnali segítséget nappal vagy este, 24/7/365!

Szerver amely igazából üzlet

A legújabb PHP-től a HTTP/2-ig, a szervereink felvannak turbózva a legújabb technológiákkal, a legjobb teljesítmény érdekében.

Ingyenes Domain Regisztráció

Minden áruháznak kell egy remek név. Szerezze ingyen azt a Hostingernél! A 12 hónapos rendeléssel választhat a .com; .net; .xyz és még sok más közül!

Kezdje el WooCommerce utazását ma

3 egyszerű lépés. Ez kell ahhoz, hogy elindítsa az online vállalkozását!

Válassza ki a csomagot

Válassza ki a csomagot

Válassza ki a csomagot és irány a kosár. Ne féljen, minden csomag tartalmaz 30 napos pénzvisszafizetési garanciát!

Állítsa be az áruházát

Állítsa be az áruházát

Telepítse fel a WordPress-t egy kattintással és kezdje el építeni az online áruházát a WooCommerce segítségével.

Szerezze a bevételeket!

Szerezze a bevételeket!

És ez az ahol a móka kezdődik. Adjon el, fektessen be, fejlődjön, ismételje!

Miért válassza a WooCommerce-t a boltjának?

Miért válassza a WooCommerce-t a boltjának?

A WordPress egy platform amely millió webmester számára ad lehetőséget, hogy kódolás nélkül bármilyen-féle honlapot tudjanak indítani. Ezt a WooCommerce projekt egy lépéssel előlrébb teszi. Kaput nyit a webshop renndszerek felé, amellyel számtalan vállalatnak és áruháznak ad lehetőséget!

Rugalmas és testreszabható

Egy hatalmas könyvtár ingyenes bővítményekkel és sablonokkal amely lehetőséget kínál a tökéletes vásárlási platformnak. Integráljon új eszközöket, funkciókat és fizetési módokat egy szempillantás alatt!

SEO Orientált

A megfelelő kereső motor optimalizálás megbizonyosodik arról, hogy a weblapja látható a weben. A WordPress egyszerűségével, megvannak az eszközök arra, hogy a SEO-t a következő szintre vigye.

Egyszerű kezelés

A modern WordPress kezdőlapja a WooCommerce áruházának kezelését olyan egyszerűvé teszi, mint a parkban való sétálást. Adjon hozzá könnyedén új terméket, szolgáltatást, kedvezményeket és turbózza fel bevételeit!

Funkciók, amellyek a boltját a legjobbá teszik!

A munkánk, hogy segítsük önt a sikerben! Így, tökéletessé tettünk a webtárhely platformunkat a legjobb funkciókkal, amellyek az online áruházát majd kielik a többi közül!

Egyedi Kezelőfelület

Találjon meg mindent amire szüksége van, egy helyen. Kezelje weboldalát, emailjeit és beállításait maximum hatékonysággal!

Cache gyorsítás

Nyűgözze le látogatóit a villám-gyors oldalakkal. Használja ki a cache konfiguráció előnyeit és tapasztalja meg az igazi sebességet.

SSL Tanúsítvány

Győződjön meg, hogy látogatói biztonságban érzik magukat. A Business tárhely 12 hónap vagy annál több rendelése esetében ingyenes életreszóló SS-t adunk, amellyek turbózzák a SEO-t és a bizalmat!

CloudFlare integráció

Integrálja a CloudFlare-t könnyedén egy extra réteg gyorsaságért és biztonságért. DDos Védelem, WAF és globális CDN-t tartalmaz!

Hozzáférési Kezelő

Több emberrel dolgozik egyszerre? Tartsa privát adatait biztonságban és dolgozzon együtt könnyedén az egyedi hozzáférési kezelőnk segítségével!

Lehetőség a fejlődésre

Amint a WooCommerce áruháznak több erőre van szüksége, mi segíthetünk a megoldásban. Frissítsen könnyen és felejtse el az összes korlátot!

WooCommerce tárhely GYIK

A válaszaink a legtöbbet feltett kérdésekre a WooCommerce tárhellyel kapcsolatban

A WooCommerce egy teljesen ingyenes WordPress bővítmény (hívják kiegészítőnek is), amely alkalmas egyaránt kis vagy nagyobb projektre. Lehetőséget kínál, hogy online áruházat nyisson akár fizikai vagy digitális termékekre. Az egyik legnagyobb előnye, hogy nincs szüksége kódolásra a működtetéséhez! De ha szereti a kódolást, akkor akár még többre is képes lehet.

A WoCommerce elérhető a hivatalos WooCommerce bővítmény repóban, valamint telepíthető az egy kis munkával. Amint telepíti, jó néhány új lehetőség megjelenik majd az ön kezelőfelületén. Lesz mód a beállítások módosítására, termékek hozzáadására vagy a jelenlegi tartalom kezelésére is. Röviden, a plugin egy bővítményként működik az Ön már meglévő WordPress honlapjához.

Ez a legjobb az egészben - teljesen ingyenes! Amíg vannak premium témák és fizetős kiegészítők, amelyek több lehetőséget kínálnak, addig itt nincs költség a WooCommerce telepítéséhez és használatához. Amire szüksége van egyedül, az a webtárhely and mivel már itt van a Hostingernél, ez már adott!

A WooCommerce tárhely egy megoldás, amely kivételes sebességet és teljesítményt kinál minden online áruháznak, amely WordPressen alapul. Az egyedi szerver beállításunkkal és a házonbelüli admin csapatunknak köszönhetően folyamatos figyelés alatt áll. Megvan a tökéletes környezet, hogy gyors és reszponzív online áruházat nyisson. Egyszerű a Hostingerrel!

Természetesen! Ha segítségre van szüksége a WordPress weblapjával a webtárhely platformunkra, akkor itt vagyunk mindig! (24/7). Lépjen kapcsolatba a csapatunkkal bármikor és már meg is oldjuk, hogy cége fusson és elérhető legyen!

A legjobb WooCommerce tárhely platform függ az ön áruháza méretétől és szükségleteitől. Ha szeretne kitűnni, akkor a megosztott tárhely tökéletes kezdésnek, fejlődéshez és a sikerhez. Aztán, ha tovább fejlődik, lehetősége lesz kipróbálni a business tárhely megoldást, amely tökéletes nagyobb áruházaknak nagyobb mennyiségű látogatóval!

Kezdjen spórolni most!

Minden az egyben webtárhely & domain név már

179
Ft
/hó
 • Egyszerű Honlapszerkesztő
 • 99.9% Elérhetőség
 • Állandó Élő Támogatás
 • Funkciógazdag Kezelőfelület
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
Korlátolt idejű ajánlat!
Már
179
Ft
/hó
Save 90%
Kezdjen bele