logo

Fekete péntek
akció

  •  99.9% üzemidő
  •  Ingyenes domain
  •  Állandó Élő Támogatás
  •  30-napos pénzvisszafizetési garancia
Kezdjen bele

Up To

90

%

OFF

00
NAP
03
ÓRA
00
PERC
56
MÁSODPERC
Fekete Péntek Akció: Webtárhely
Már 179Ft /Hónap!
See All Deals
×
.com domain
.xyz domain
.online domain
.tech domain
.site domain
.space domain
.website domain
.store domain

A legolcsóbb domain nevek, amik önhöz illenek

10 tipp az ideális tartománynév megtalálásához a tartományellenőrzővel

1

Legyen a domain név megjegyezhető. A természetes & rövid szavak vagy kapós kifejezések a legjobbak!

2

Legyen domain neve rövid. A Domain kereső megtalálja az ön számára a legjobbat!

3

Legyen kapcsolódó a közönséghez. A kulcsszavak a domain névben fontosak.

4

Kezdjen bele egy domain végződés kutatásba a Domain keresővel - több mint 800 létezik már.

5

Használja a Domain kereső & találjon domain neveket népszerű kulcsszavakkal. A kulcsszavak fontosak a SEO esetében!

6

Védje meg márkáját azáltal, hogy megveszi a domain nevet & változatait a legnépszerűbb domain végződésekkel.

7

Kerülje a kötőjelet & számokat, ne használjon Non-Unicode karaktereket a domain nevekben.

8

Gondoljon a domain névre, mint befektetés. Később, egy jó domain rengeteget érhet.

9

Használjon Adatvédelmi Szolgáltatást, ha nem szeretné privát adatait publikálni a WHOIS adatbázisban.

10

Talált egyet? Lépjen gyorsan! Aranyszabály - minden jó domain név gyorsan eladásra kerül.

Rendelkezik már domain névvel?
Éljen vele!

Könnyedén elkezdheti domain nevének átregisztrálását egy másik tárhelyszolgáltatótól a
Hostingerhez kattintások alatt!

Az .XYZ elérhetővé teszi a kedvenc domain nevét!

A kiválasztott domain neve már foglalt? Nem az .XYZ domainnel! Használja a Domain kereső, hogy megszerezze egyedi domain nevét, ami már foglalt más TLD esetében.

Felhő alapú tárhelyMegjegyezhető olcsó domain nevet keres, ami még elérhető? Használja az .xyz végződést!
Az .XYZ domain nevek olcsóak, rövidek és szuper trendik. Nevezze el domain nevét és ne legyen nyelv vagy címke korlát. Kezde el a Domain kereső használatát & célozza meg közönségét a kulcsszóval, amit szeretne a domain nevében: találja meg az önét, amit szeretne, anélkül hogy sokat költene a premium domain névre. Ne feledje - .XYZ az új .COM!

Miért regisztráljon domain nevet a Hostingerrel?

A Hostinger a legolcsóbb domain regisztráció kínálja azonnali aktivációval & dedikált élő támogatással.

Olcsó domain nevek & újítások

Olcsó domain nevek a küldetésünk! Csak a Hostingernél találja meg a legolcsóbb domain neveket premium szolgáltatással. A speciális szerződésünknek köszönhetően a TLD tulajdonosaival, exkluzív árakat tudunk biztosítani a legnépszerűbb domain neveknél. 99 centes domain nevünk remek szolgáltatás, olcsó domain újítás a legnagyobb erősségünk, így speciális domain keresőnk pedig a sikeresség felé vezeti.

Domain Regisztráció

Premium tárhely minőség és a legjobb domain árak - csak a Hostingernél. Milliók bíznak bennünk, a legmenőbb cégek és TLD tulajdonosok elismernek. A Hostinger tagja az elit ICANN akkreditált domain regisztrátor közösségnek, több mint 40 céges egységgel a világon. Vlasszon csak megbízható domain szolgáltatót a legjobb minőséggel & dedikált élő támogatással.

Domain adatvédelem

Az ön domain adatvédelme a legnagyobb piroitásunk. Alapvetően, azáltal hogy regisztrál egy domain nevet, más regisztrátorok kilistázzák személyes adatait a WHOIS adatbázisban, amely a legtöbb esetben publikusan elérhető. A Hostinger, mint megbízható & ICANN akkreditált domain szolgáltató, exkluzív Domain Adatvédelmi szolgáltatást biztosít, hogy elrejtse minden adatát a szemek elől. Titkosítsa adatait!

Ingyenes domain

A domain kereshetőnk megtalálja a legnépszerűbb domain neveket a széleskörű TLD-k választékából: .com, .net, co.uk, .org... Tudta hogy a Hostinger még ingyenes domain nevet is biztzosít a legtöbb webtárhely csomagjával? Egyszerűen rendelje meg valamelyik webtárhely szolgáltatásunkat egy ingyenes domain névvel és élvezze a telejskörű csomagot egy remek pénztárcabarát áron.

Spóroljon az idővel - használja a domain kereső & szerezze meg a legjobb domain neveket még ma.

Domain Kereső Gyakran Ismételt Kérdései (GYIK):

Találja meg a válaszokat a gyakran ismételt kérdésekre a domain keresővel kapcsolatban és a domainekkel általában.

A domain név olyasmi mint, a fizikai címe, így találják meg Önt a Világhálón. Azért is hívják a fenti sávot a böngészőben címsávnak vagy címsornak - ez az a hely, ahol megadja a domain nevet a weboldalakhoz.

Ha a domain név, olyan mint a címe, akkor a szerver, ahol a weboldala van tárolva, olyan mint egy épület. Amikor elkészíti a weboldalát, akkor beállít hozzá egy domain nevet, amely a szerverre mutat, így az emberek, akik a weobldalát keresik, csupán megadják a domain nevet és azonnal odakerülnek. Domain nélkül a látogatóknak be kellene írniuk az IP címét (pl:. 87.249.281.92) a szervernek.

Minden weboldalt, amit látogat rendelkezik egy domain névvel. A Google.com is egy domain név, például. A Facebook a weboldal neve és a Facebook.com a domain nevük.

A domain nevek minden típusban és méretben vannak, de egy dolog közös bennük, két részből állnak. - a címke (pl:. 'Hostinger') és az teljes-értékű domain (pl:. '.com'). A széleskörű teljes-értékű domainek elérhetőek egészen az országkódoktól (pl:. '.co.uk vagy .de') a specifikus dolgokig, mint .gov a kormányzatoknak és .edu az oktatási intézményeknek.

Ráadásul, több mint 330 millió regisztrált domainnel, az ICANN vállalat, amely kezeli az egész domain név rendszer felépítését, nemrégiben felfedezett egy új típusú domain nevet. Ezért bejelentették egy teljesen új teljes-értékű domain végződést (gTLDs), a .bike és .clothing-tól a .guru és .ventures-ig.

Az eredmény, hogy rengeteg fajta létezik, ami jól jön, ha domain nevet választ, de ezzel egyidejűleg szintén nehéz megtalálni azt, amelyik a leginkább az ön válllalatának illik. Ez egy nehéz döntés - és valószínűleg az egyik legnagyobb, amit valaha megfog hozni. Még ha később meg is változtathatja, ha szükséges, akkor sem ajánlott, így jobb ha elfelejti azt.

Amikor regisztrált egy domain nevet, egy elfogadott regisztrátortól (mint a Hostinger), akkor ön bebiztosítsa a domain név használatát egy bizonyos időtartamra.

Amikor regisztrált egy domain nevet, akkor a következő lépés, hogy a szerverre irányítja azt, ahol a weblap is tárolva van. Ne feledje, hogy a változtatások elterjedése akár 72 órát is igénybe vehet, ez egy hatalmas feladat, hiszen ezen frissítéseknek különböző internetszolgáltatóknál a világ minden táján meg kell történnie.

A jó hír azonban, hogy ha saját domain névvel rendelkezik, akkor azt hozzátársíthatja más szolgáltatásokhoz, mint pl email címek. Készíthet aldomaineket (pl:. http://aldomain.sajatneve.com) és átirányíthatja azokat. Ezen kívül vásárolhat több domain nevet is, amelyet aztán ugyan arra a weboldalra irányít.

A tartománynevek is interoperábilisak, ami azt jelenti, hogy nem arra az egy szolgáltatóra korlátozódik, amelynél vásárolta azt. Ugyanúgy, ahogyan megváltoztathatja a tárhely szolgáltatóját, átregisztrálhatja a domain nevét is.

Rengeteg oka van ennek, a legfőbb ok természetesen a márka. Semmi sem hangzik rosszabbul, mint egy márka, amelynek domain neve a marka.wordpress.com. Ez egy általános szabály, a weboldalak, amelyek domaint vásárolnak és karbantartanak híresebbek, mivel azok egyszerűen jobbak és megalapozottabbak.

De a domain név sokkal több ennél. Gyarkan, az oka, amiért az emberek weboldalt indítanak, az amiért teljes irányíásuk van felette. Amikor közösségi hálózatot használ vagy ingyenes blog szolgáltatóklat, esetleg elad az Amazonon és eBayen, akkor ön teljesen rá van utalva azokra a weboldalakra. Ha megváltoztatják a szolgáltatási feltételeiket vagy a szolgáltatásuk teljesen leáll, akkor bajban van.

Ha regisztrált egy domain nevet, akkor senki másra nem kell támaszkodnia. Ez a domain név Önhöz és Magához tartozik, és teljes mértékben azt tesz vele, amit akar. Megadhatja az összes kapcsolódó e-mail címet, meghatározhatja, hogy a webhely melyik kiszolgálóhoz fér hozzá, sőt eladhatja vagy átruházza a tulajdonjogát, ha ezt szeretné.

Eközben, a domain nevének állapota folyamatosan kihat a weboldalára a keresőmotorok találati oldalain (SERPs). A régebbi domain nevek elsőbbséget élveznek az újabbaknál és minden keresőmotor magjában egy idézési modell van. Ez azt jelenti, hogy meghatározzák, mennyire befolyásos a webhelye az rámutató linkek alapján. Tehát ha nem a saját domain nevét használja, minden olyan link, amely a weboldalán van, értéket ad valakinek.

This is a tricky one with no concrete answer. The good news is that you can register multiple domain names, and so it’s usually a good idea to do that for every domain name that you think of. That way, no matter what happens, you own it.

To get started, you’ll want to use our domain checker so that you can look up the availability of your domain name including each of the popular extensions. As a default, you should start by entering your company name - or, if you’re launching a blog site, the name of the blog. If that’s available as a .com address then the decision is pretty much made for you. Go ahead and register it.

Sajnálatos módon, ez nem mindig egyszerű, hiszen már rengeteg domain név lett regisztrálva. Valószínűleg nem sok szót fog találni, amely elérhető .com domainnel, ezáltal, sokkal kreatívabbnak kell lennie. Ez az a rész, ahol a domain kereső nagyon hasznos lesz, hiszen egy szót megadva, biztosan találni fog valamit jót.

As a general rule, the best domain names are memorable and easy to spell, and many of the most popular companies named themselves by merging two words together (like YouTube, Snapchat, Instagram, etc.). Try different words in different combinations until you find something that’s available.

While you’re at it, it’s also a good idea to check whether your domain name is available as a username on the most popular social networkings sites. If it is, register there as well, even if the account is only a placeholder. The last thing you want to do is to create a super successful website and to find that your fans and followers have hijacked the username before you could take it.

Finally, remember that you can always buy multiple domain names and point them to the same site. This comes in useful if you’re not sure whether to buy the .com or the .us name, for example, or if you’re worried that people might misspell it. Be creative!

Amint megvásárolta a domaint, az már a birtokában van az időtartamra, amennyire regsztrálta, habár eladhatja azt vagy átruházhatja a tulajdonjogát másnak.

A jó hír, hogy ha szeretne vásárolni egy új domain nevet és azt használni helyette, az nem probléma. Egyszerűen csak azokat a lépéseket kell megtenni, amit az előző domainnél is tett és átirányítani az új domaint a webszerverre.

Sajnálatos módon, ez nem mindig egyszerű, hiszen már rengeteg domain név lett regisztrálva. Valószínűleg nem sok szót fog találni, amely elérhető .com domainnel, ezáltal, sokkal kreatívabbnak kell lennie. Ez az a rész, ahol a domain kereső nagyon hasznos lesz, hiszen egy szót megadva, biztosan találni fog valamit jót.

Végezetül, az igaz, hogy megváltoztahatja a domain nevét, de ajánlott nem tenni azt. Így minél többet használja a domain nevet, annál erősebb lesz az. Ha megváltoztatja azt, akkor elveszti annak erejét, amiért olyan keményen dolgozott.

A minimum időtartam, amelyre regisztrálhatja a domain nevet az egy év, de meghosszabbíthatja azt akár 3 évre is, ha tovább szeretné azt használni.

Ezenkívül, mi javasoljuk domain nevének megújítását. Kapni fog értesítéseket emailben, ha szükséges a domain név újítása. Szintén van lehetőség az automatikus újításra, amelynek segítségével ameddig a fizetési lehetőség rendben van, az automatikusan meg lesz újítva a már megadott időtartamra.

Ez függ a kérdésének természetétől. Amikor a domain keresőről beszélünk, nem szükséges hozzáadni a www előtagot a kereséshez.

Amikor már arról beszélünk, hogy szeretné pofásabbé tenni domain nevét, miután megvásárolta azt, ez az Ön döntése, habár bárhogyan is dönt, bizonyosodjon meg arról, hogy az mindig következetes. Ha mindkét weboldal válaszol http://www.sajatneve.com és http://sajatneve.com, akkor az két weboldalként van értelmezve.

Történelmileg a weboldalak www-t tartalmaztak a domain előtt, így amikor az URL-eket a csomagoláson, posztereken és egyéb offline marketinganyagokon szerepeltették, az emberek tudták, hogy ez egy "World Wide Web" cím. Manapság az internet olyannyira mindenütt jelen van, hogy többé nem szükséges a www-t beilleszteni, és sokan azt állítják, hogy az eltávolítás megkönnyíti az emberek számára, hogy emlékezzenek a webcímekre.

A domain kereső általában, akkor működik a legjobban, ha egy listából indul, azokból a nevekből, amely először az eszébe jutott. Ne aggódjon, ha a végződés (pl:. .com) túl hosszú - csak írja be a neveket és legyen magánál, hogy ha szüksége van más variációkra, akkor megtalálja az elérhetőt.

Mondjuk, hogy amit keres az 'azonpeldaoldala' egy potenciális domain név. Amikor megadjuk azt a domain kereső mezőjébe és rákattintunk a 'ellenőrzésre', akkor megkapjuk eredményül, hogy az 'azonpeldaoldala.xyz elérhető'. Azonkívül, hogy megmutatja, hogy az azonpeldaoldala.com már foglalt, szintén tudatja velünk, hogy az azonpeldaoldala.org és azonpeldaoldala.net elérhető.

De itt kezd érdekes lenni. Azon kívül, hogy rákeresünk a beírt névre, a domain kereső javaslatokat is tesz. A fenti példával, megkapjuk a 'yes.it és 'yoexsi.com' amely szintén érdekes alternatíva lehet. Gyakran előfordul, hogy a javaslatok új ötleteket támasztanak, és még ha az emberek nem is döntenek a javasolt domainnel, akkor egy hasonlót regisztálnak.

Használhatja a domain nevet, hogy bármennyi domain közül válasszon, így nem kell aggódnia, hogy kreatív legyen. És ne feledje, amint megtalálja a legideálisabb domain nevet.

Jó hírek: nincsenek speciális követelménye a domain regisztrációnak velünk. Sőt, nyíltak vagyunk mindenkinek - amelybe ön is beletartozik!

Habár, hogy bizonyos információkat kérünk a regisztrációs folyamat során, hogy bármilyen probléma esetén meglegyenek az Ön kapcsolattartási adatai. Szüksége lesz egy érvényes fizetési módra is, hogy megfizesse domain nevét.

Nem kell Önnek meglévő ügyfelünknek lennie, hogy használja a Hostinger domain keresőjét és domaint regisztráljon. Átirányíthatja domain nevét máshová is, amelyet velünk regisztrált. Habár, a legtöbb esetben a legjobb (és legkényelmesebb), ha mindent egy helyen tart. Ezért kínálunk tárhely és domain regisztrációs szolgáltatást is.

Természetesen! Ahogyan már korábban is említettük, ha regisztrál egy új domaint, akkor az Önhöz tartozik - és nem a vállalathoz, akivel regisztrálta azt.

Habár, a domain névnek meg kell felelnie néhány követelménnyel. Ha többet szeretne tudni az átregisztrációról, akkor kattintson ide hogy meglátogassa átregisztrációs oldalunkat. Segít, ha bele szeretne kezdeni és minden szükséges információt megtalál itt, hogy a folyamat sikeres legyen.

A TLD a 'top-level domaint jelenti', amely magyarul teljes értékű domain, ez pedig a domain legutolsó részét jelöli az utolsó pont után. Például .com, .gov és .org. Nem lehet weboldala TLD nélkül és minden domain név egy címből (pl:. hostinger) és TLD-ből áll (pl:. .com).

A legjobb dolog a TLD-kkel kapcsolatban, hogy általában mondanak valamit a weboldalról, amit látogatni szeretne, mint pl a .com esetében a 'commercial' közösségi, de mostanság már mindenki használja azt. De vannak olyanok is, mint pl .org (céges) .edu (oktatási) és .gov (közigazgatási).

A TLD-k két további kategóriába oszthatóak: ország-kódos teljes értékű domainek (ccTLD-k) és általános teljes értékű domainek (gTLD-k).

Az ország-kódos teljes értékű domain (ccTLD-k) a TLD-k kategóriájában vannak, általában egy bizonyos országra utalnak. Megmutatják, mind a felhasználónak és mind a kereső motoroknak, hogy a weboldal bizonyos régiókra van szabva, amely fix látogatók számára készült. Például, a Google számár a Google.com egy általános oldal, de az Egyesült Királyságbeli látogatók meglátogathatják a Google.co.uk és a német közösség pedig a Google.de-t.

Az általános teljes-értékű domainek (gTLD-k) a leggyakoribb típusú domain nevek, így például ebbena kategóriába sorolható a .com is – amely sokkal több regisztrációval rendelkezik már mind az összes ccTLD együtt.

Történelmileg a fő gTLD-k voltak a .com, .org, .net, .edu, .gov és .mil, de a rendelkezésre álló gTLD-ek száma kibővült, és így több száz elérhető gTLD létezik, köztük a .online, .xyz és .name.

Egyáltalán nem sok! Sőt, mi azonnali domain regisztrációt és aktivációt kínálunk, így biztos lehet benne, hogy a domain készen áll a startolásra azonnal.

Még jobb, hogy a regisztrációs folyamatot a lehető leggyorsabban a legkönnyebbé tettük. Csak pár percig tart egy domain név regisztrálása.

Hostinger offers a free domain name with premium and business hosting plans. You can get started with web hosting and a free domain name for just $3.45/month. So once you’ve used the domain checker to settle on the perfect domain name, don’t delay - sign up today and snatch it up!

Ha a domain név amit szeretne, már regisztrálva van, akkor a legjobb, ha hasonló variációkat keres. Például, talán hozzáadhatna egy másik szót vagy kicserélhetne egy szót egy másikra. Valószínűleg lehetséges lesz regisztrálni a domaint egy másik végződéssel, netán egy ccTLD-t használva a .com helyett.

A másik opció a két szó elválasztása, tehát az enweboldalam.com helyett használhatná az en-weboldalam.com-ot. Legyen óvatos, – a legutolsó dolog, amit javaslunk, mivel így összetéveszthetik a látogatók egy hasonló domainnel.

A megfelelő domain név megtalálása időbe telhet és egy kis tudományba. Sok türelmet és odafigyelést igényel. De ez rendben van. Tudja, a megfelelő domain valahol ott van, csak meg tovább kell keresnie egy picit, aztán biztosan megtalálja azt.

Az adatvédelmi szolgáltatást néha hívják WHOIS védelemnek is, hiszen bizonyos információkat rejt el a domain tulajdonosáról, amik alapvetően elérhetőek lennének a WHOIS adatbázisban.

A WHOIS egy nemzetközi vállalat, amely adatokat tárol és jelenít meg a domain nevekről és a regisztrátorukról, beleértve hogy mikor lettek regisztrálva, mikor járnak le és ki regisztrálta őket, valamint hova mutat a domain név.

Ez azt jelenti, hogy bárki hozzáférhet az adataihoz, aki beírja domain nevét a WHOIS adatbázisba és rákeres. Az adatvédelmi szolgáltatás egy lehetőség szerinti extra, amely segít megvédeni legféltettebb információinkat.

A védelem nem mindenki számára van, természetesen, de ha szeretné kicserélni nevét, címét, telefonszámát, email címét és cége nevét egy általános, nem azonosíthatóval, akkor ez az út az Ön számára.

Vegyünk egy pillantást a hasonlók között először: az összes gTLD (általános teljes-értékű domain név) amely elérhető publikus regisztrációra. Ez azt jelenti, hogy amíg senki sem regisztrálta a domain nevet, amit keres, addig megkaphatja ezeket, mielőtt regisztrálná azt valaki.

Each of the gTLDs has a slightly different meaning, and so it’s usually best to pick the one that’s most relevant to your website. .com domains are usually used for commercial purposes, such as for an online store or a business site, although they’re increasingly being used by default as they imply a certain amount of trust. .net domains were originally used by networking companies (such as internet service providers) but are now also multipurpose.

A .org végződést még mindig nagy körben használják, mivel ez hivatalosan került be, mint gTLD jótékonysági, közösségi és helyi vállalatok számára. Az .info eddig az információ alapú weboldalakhoz lett szánva, mint a wiki vagy útmutató oldalak.

Mindezen gTLD-ken van egy bizonyos rés. Nincs olyan szabály, amely szerint egyfajta domain névnek vagy másnak kell lennie - és nincs olyan teszt, amelyet meg kell csinálnia, hogyha regisztrálni szeretné azt. Gondoljon úgy mint iránymutató, szabályok helyett - és nyugodtan felejtse el őket, ha megtalálja a tökéletes domain nevet.

A domain neve olyan mint a lakcíme és a tárhely mint a háza, amelyben lakik. Ha szeretné elindítani a weboldalát, szüksége lesz midn domain névre, ahol az emberek megtalálják Önt és egy webtárhelyre, amiben az adott weblapot tárolja.

A domain névnek és a webtárhelynek van egyfajta szimbúlikus kapcsolata, mint szoftver és hardver vagy ying és yang. Amíg technikailag lehetséges az egyiket a másik nélkül használni, ketten működnek a legjobban együtt, ezért is jónéhány webtárhely szolgáltató kínál domain regisztrációt és tárhelyet egyszerre.

Ketté öszthatja őket, természetesen és regisztrálhat domain nevet az egyik cégtől, míg tárhelyet máshol vásárol. De általában a javasoltabb azt egy helyen megtenni, emellett jóval olcsóbb is – szóval miért tenné azt?

Fizessen igazi webtárhely technológiáért, ne a marketingért!

Felejtse el a marketinget. Fizessen csak a szolgáltatásért. Spóroljon okosan, használja a legolcsóbb webtárhelyet anélkül, hogy eldobná a premium minőséget! A legmagasabb ár nem mindig a legjobb minőség!

29,659,751

Ügyfél már spórolt

10,000+

Új ügyfél minden nap

24,894,152

Honlap indult el

Kezdjen spórolni most!

Minden az egyben webtárhely & domain név már

179
Ft
/hó