A legjobb olcsó webtárhely

A legjobb olcsó webtárhely-csomag

Ingyenes SSL tanúsítvány Nonstop ügyfélszolgálat
599 Ft /hó
-
nap
:
-
óra
:
-
perc
:
-
másodperc
:
30 napos pénzvisszafizetési garancia
A legjobb olcsó webtárhely-csomag

Válassza ki webtárhelycsomagját

Fizetési feltételek

Miért válassza a Hostingert olcsó tárhelyszolgáltatónak?

Nonstop technikai segítségnyújtás

Függetlenül attól, hogy a tárhelyszolgáltatás mely aspektusához kér segítséget, ügyfélszolgálatunk Ön mellett áll, hogy segítsen a tanulásban, fejlődésben és sikerei elérésében. Válassza olcsó webtárhely szolgáltatásainkat, és professzionális technikai támogatásban részesül.

Alacsony ár egy nagyszerű szolgáltatásért

Megbízható megosztott tárhely verhetetlen áron. Tárolja webhelyét a Hostingernél, és nem kell tartania az olyan kellemetlen meglepetésektől, mint a rejtett díjak vagy a rossz szolgáltatás.

Könnyű beállítás és vezérlés

Az intuitív dizájnnak köszönhetően hPanelünkben gyorsan és könnyen eligazodhat. Ezáltal a bonyolultabb feladatokat, például FTP-fiók létrehozását vagy az e-mail beállítását is pillanatok alatt elvégezheti. Az Autoinstaller segítségével a WordPress beállítása csak pár percet igényel.

Nonstop technikai segítségnyújtás

Nagy sebesség és üzemidő garancia

A világ különböző pontjain elhelyezett adatközpontjainkkal gyors betöltési sebességet és 99,99%-os üzemidő garanciát biztosítunk. Még legolcsóbb csomagunkkal is elegendő szervererőforrást nyújtunk a zökkenőmentes felhasználói élményhez és az igazán alacsony késleltetéshez.

Óriási erőforrások egy nagyszerű kezdethez

Szerezze be az 50 GB SSD-területet, bőséges sávszélességet, PHP, MySQL, FTP támogatást, domain-alapú e-mail fiókot, ingyenes SSL-tanúsítványt és minden olyan speciális eszközt, amely nélkülözhetetlen egy jól működő webhelyhez.

Nagy sebesség és üzemidő garancia

30 napos pénzvisszatérítési garancia

Ha nem 100%-ban elégedett, a vásárlást követő 30 napon belül visszakérheti a befizetett összeget. A folyamat gördülékeny és kockázatmentes.

WordPresshez tökéletes

Minden megosztott tárhely csomagunk WordPress webhelyekre optimalizált. Minden tárhelycsomag része egy praktikus, egy kattintással elérhető WordPress telepítő a gyors és egyszerű beállításhoz. A WordPress webhelykészítő varázsló segítségével könnyedén hozhat létre WordPress-webhelyet, míg a LiteSpeed webszerver a gyors betöltésről gondoskodik.

WordPresshez tökéletes

Növelje megbízhatóságát és hírnevét

Minden tárhelcsomaghoz ingyenes SSL-tanúsítvány jár, amely a biztonságos kapcsolatról gondoskodik látogatói és webhelye között. Ez azonban nemcsak az Ön és látogatói biztonságát védi, hanem fokozza márkája hitelességét és hírnevét is.

Növelje megbízhatóságát és hírnevét

A jó kezdet már félsiker

Törjön előre a funkciókban gazdag környezethez hozzáférést nyújtó legolcsóbb tárhelycsomagunkkal. A Megosztott webtárhely vezérlőpultjának használata könnyű és intuitív, így könnyen megvalósíthatja ötleteit és tanulhat, kísérletezhet kedve szerint.

A jó kezdet már félsiker

Kérdései vannak?

Ügyfélsiker-szakértőink a nap 24 órájában készséggel válaszolnak minden kérdésére. Nyugodtan írjon nekünk bármikor, és mi megadunk minden szükséges segítséget.

Beszéljünk!

Olcsó webtárhely GYIK

Kapjon választ az olcsó tárhellyel kapcsolatosan felmerülő leggyakoribb kérdésekre.

Mit jelent az olcsó webtárhely?

Frissíthetem olcsó tárhelyemet egy nagyobb csomagra a jövőben?

Hogyan juthatok ingyenes domaint biztosító olcsó tárhelyhez?

Milyen támogatást kapok a Hostinger olcsó tárhelyéhez?

Kapok domain alapú e-mail fiókot a Hostinger olcsó tárhelyéhez?

Futtathatom cégem webhelyét az olcsó webtárhely szolgáltatással?

Már van domain nevem. Hogyan tudom csatlakoztatni a tárhelyhez?

Támogatja az olcsó tárhely az ingyenes átköltöztetést?