Olcsó tárhely

Megbízható tárhelyszolgáltatás megfizethető áron.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Olcsó tárhelyOlcsó tárhelyOlcsó tárhely

Minden az egyben megfizethető tárhely

Az alacsony ár nem jár rossz minőséggel. Olcsó tárhelycsomagunk minden olyan funkciót tartalmaz, amely megkönnyíti webhelye beindítását.

Egyszerű megosztott tárhely

 • 1 webhely
 • 50 GB SSD tárhely  help_outline
 • Havi ~10 000 látogatás  help_outline
 • 1 e-mail fiók
599Ft/hó

1 199 Ft/hó megújításkor

A csomag jellemzői
 • Korlátlan ingyenes SSL  help_outline
 • 100 GB adatforgalom
 • Felügyelt WordPress  help_outline
 • WordPress gyorsítás  help_outline
A csomag jellemzői
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia  help_outline
 • 2 adatbázis
 • GIT hozzáférés  help_outline
 • Heti mentések
 • 1 webhely
 • 50 GB SSD tárhely  help_outline
 • Havi ~10 000 látogatás  help_outline
 • 1 e-mail fiók
 • Cloudflare-rel védett névszerverek  help_outline
 • Nonstop ügyfélszolgálat  help_outline
 • 99,9%-os üzemidő garancia  help_outline
 • DNS menedzsment  help_outline
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia  help_outline
 • 2 adatbázis
 • GIT hozzáférés  help_outline
 • Heti mentések
 • Webhelyszerkesztő
 • Access kezelés  help_outline
 • 2 aldomain  help_outline
 • 1 FTP fiók
 • 2 Cronjob  help_outline

Miért válassza a Hostinger pénztárcabarát tárhelyszolgáltatását?

24/7 Technikai támogatás

Függetlenül attól, hogy a tárhelyszolgáltatás mely aspektusához kér segítséget, ügyfélszolgálatunk Ön mellett áll, hogy segítsen a tanulásban, fejlődésben és sikerei elérésében. Válassza olcsó webtárhely szolgáltatásainkat, és professzionális technikai támogatásban részesül.

Alacsony ár egy nagyszerű szolgáltatásért

Megbízható megosztott tárhely verhetetlen áron. Tárolja webhelyét a Hostingernél, és nem kell tartania az olyan kellemetlen meglepetésektől, mint a rejtett díjak vagy a rossz szolgáltatás.

Könnyű beállítás és vezérlés

Az intuitív dizájnnak köszönhetően hPanelünkben gyorsan és könnyen eligazodhat. Ezáltal a bonyolultabb feladatokat, például FTP-fiók létrehozását vagy az e-mail beállítását is pillanatok alatt elvégezheti. Az Autoinstaller segítségével a WordPress beállítása csak pár percet igényel.

Nagy sebesség és üzemidő garancia

A világ különböző pontjain elhelyezett adatközpontjainkkal gyors betöltési sebességet és 99,99%-os üzemidő garanciát biztosítunk. Még legolcsóbb csomagunkkal is elegendő szervererőforrást nyújtunk a zökkenőmentes felhasználói élményhez és az igazán alacsony késleltetéshez.

Óriási erőforrások egy nagyszerű kezdethez

Szerezze be a 50 GB SSD-területet, bőséges sávszélességet, PHP, MySQL, FTP támogatást, domain-alapú e-mail fiókot, ingyenes SSL-tanúsítványt és minden olyan speciális eszközt, amely nélkülözhetetlen egy jól működő webhelyhez.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Ha nem elégedett 100%-osan a Hostingerrel, akkor visszautaljuk a pénzét. Próbálja ki szolgáltatásainkat kockázat nélkül!

Kis ráfordítását váltsa nagy sikerekre

Lépjen a világhálóra még ma. Tanuljon, alkosson és fejlődjön.

WordPresshez tökéletes

Minden megosztott tárhely csomagunk WordPress webhelyekre optimalizált. Minden tárhelycsomag része egy praktikus, egy kattintással elérhető WordPress telepítő a gyors és egyszerű beállításhoz. A WordPress webhelykészítő varázsló segítségével könnyedén hozhat létre WordPress-webhelyet, míg a LiteSpeed webszerver a gyors betöltésről gondoskodik.

WordPresshez tökéletes

Növelje megbízhatóságát és hírnevét

Minden tárhelcsomaghoz ingyenes SSL-tanúsítvány jár, amely a biztonságos kapcsolatról gondoskodik látogatói és webhelye között. Ez azonban nemcsak az Ön és látogatói biztonságát védi, hanem fokozza márkája hitelességét és hírnevét is.

Növelje megbízhatóságát és hírnevét

A jó kezdet már félsiker

Törjön előre a funkciókban gazdag környezethez hozzáférést nyújtó legolcsóbb tárhelycsomagunkkal. A Megosztott webtárhely vezérlőpultjának használata könnyű és intuitív, így könnyen megvalósíthatja ötleteit és tanulhat, kísérletezhet kedve szerint.

A jó kezdet már félsiker

Kérdései vannak?

Ügyfélsiker-szakértőink a nap 24 órájában készséggel válaszolnak minden kérdésére. Nyugodtan írjon nekünk bármikor, és mi megadunk minden szükséges segítséget.

Nem elegendő az olcsó webtárhely?

Válassza a projektjéhez legjobban illő tárhelyszolgáltatást.

Olcsó webtárhely GYIK

Találjon választ az olcsó tárhelyszolgáltatással kapcsolatos gyakran ismételt kérdésekre.

Az általunk kínált legjobb olcsó webtárhely-szolgáltatás az Egyszerű megosztott tárhely csomagunk. Kiváló lehetőség kezdőknek, akik saját webhelyet szeretnének indítani, de nem akarnak külön fizetni olyan haladó tárhelyfunkciókért, amelyeket nem fognak kihasználni.

Bár a megosztott tárhely általában nem ideális több webhely tárolásához, webáruház működtetéséhez, vagy nagy forgalmú webhelyekhez, az Egyszerű megosztott tárhely a kezdéshez megfelel.

Ehhez 50 GB SSD-t, 100 GB sávszélességet, ingyenes SSL tanúsítványt, DDoS elleni védelmet és 30 napos pénzvisszatérítési garanciát biztosítunk.

Ha a megosztott tárhely nem elégíti ki az igényeit, fiókján keresztül könnyedén frissítheti tárhelycsomagját. Egyszerűen válasszon másik tárhelycsomagot a kínálatunkból, és fizesse be a frissítés díját – nem kell leállással vagy forgalomvesztéssel számolnia.

A frissítés megrendeléséhez is garantáljuk a 30 napos pénzvisszafizetést. Ha nem elégedett új csomagjával, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, és visszaállítjuk az eredeti csomagot.

A legolcsóbb Egyszerű megosztott tárhely csomagunkhoz nem jár ingyenes domain név. A Prémium webtárhely csomagunkhoz azonban igen. Ez valamivel többe kerül, és rengeteg további funkciót és erőforrást tartalmaz, például 100 GB SSD-t, korlátlan sávszélességet és adatbázisokat, valamint 100 domain alapú e-mail címet.

A Prémium webtárhely csomag kiváló lehet kisvállalkozások, blogok, portfóliók és nagyobb forgalmú személyes webhelyek számára.

Ha a Hostingert választja, tárhelycsomagjától függetlenül élvezni fogja aktuális domain ajánlatainkat. Ezekhez az első évben szinte ingyen, 296 Ft áron juthat hozzá. Vásároljon egyet, és az automatikusan az olcsó tárhelyéhez kapcsolódik majd.

Sok olcsó webtárhely-szolgáltató nem nyújt ügyféltámogatást a legolcsóbb tárhelycsomagokhoz. A Hostingernél azonban ügyfeleink igényeit helyezzük előtérbe.

Az iparág szakértőiből álló csapatunk az év minden napján, 24 órában készséggel áll a rendelkezésére. Ügyfélsiker-csapatunk örömmel segít Önnek bármiben, az ingyenes domain név beállításával kapcsolatos kérdésektől a bonyolultabb technikai problémák elhárításáig.

Igen, még a legolcsóbb megosztott tárhely csomagunk is tartalmaz ingyenes domain alapú e-mail fiókot. Ha azonban egynél több e-mail fiókra van szüksége, frissítenie kell tárhelycsomagját.

Céges webhelyek esetén azt javasoljuk, hogy válasszon több erőforrást tartalmazó webtárhely csomagot, például Prémium tárhely csomagot vagy WordPress tárhely csomagot. Azonban nyugodtan kezdhet Egyszerű megosztott tárhely csomaggal is, és bármikor frissítheti, ha úgy találja, hogy az nem elég az Ön igényeinek.

Ha már rendelkezik domain névvel, és szeretné csatlakoztatni új tárhelyfiókjához, ezt néhány egyszerű lépésben megteheti. További részletekért kövesse nagyszerű domain társítási útmutatónkat.

Természetesen. Ha regisztrál tárhelyszolgáltatásunkra (csomagtól függetlenül), webhelyét teljesen ingyenesen migráljuk. Nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot ügyfélsiker-csapatunkkal, és jelezni az igényét.

Vagy ami még jobb, a hPanel ingyenes migrációs eszközzel rendelkezik, ahol a kezdeti beállítások során a szükséges adatok megadásával automatikusan migrálja webhelyét.