cPanel tárhely az egyszerű webhelykezeléshez

Megbízható tárhelycsomagok, amelyekkel egyszerűen kezelheti és javíthatja webhelye teljesítményét.

pages.cpanelHosting.header.heading

Válassza ki a legjobb cPanel tárhelycsomagot

Mi a cPanel tárhely?

A cPanel tárhelyszolgáltatás lényegében egy Linux webtárhely, amelyen telepítve van a cPanel. Megbízható, könnyen használható, és mindent tartalmaz, amire szüksége van a webhelye zökkenőmentes kezeléséhez. Felhasználóbarát felülete, valamint a webhelyfájlok kezeléséhez, a MySQL-hez, az adatkövetéshez, a statisztikákhoz és más fejlett szempontokhoz tartozó funkciók széles skálája teszi a cPanel-t a világ egyik legnépszerűbb vezérlőpultjává.

Mi a cPanel tárhely?

Gyors és rugalmas

Minden cPanel tárhelycsomag integrálva van a LiteSpeed Web Cache Managerrel. Ez jelentős mértékben lerövidíti az oldalak betöltési idejét, és biztosítja a gyorsítótár automatikus kezelését. Felgyorsíthatja és optimalizálhatja webhelyét a forgalom és a sebesség tekintetében, ezáltal felturbózhatja online jelenlétét.

Gyors és rugalmas

Megbízható és biztonságos

Linux-alapú cPanel tárhelycsomagjaink fejlett biztonsági funkciókkal vannak ellátva, beleértve a CloudLinux CageFS-t, amely privát és biztonságos környezetet biztosít, az Imunify360-t, amely védelmet nyújt a rosszindulatú programokkal és támadásokkal szemben, és a Jetbackup-ot, amely rendszeres biztonsági mentéseket hajt végre weboldalán.

Megbízható és biztonságos

Egyszerű tárhelykezelés

A webhelykezelés további egyszerűsítése érdekében a cPanel webtárhely-csomagjaihoz a Softaculous Apps Installer is jár, amellyel egy kattintással telepíthető a legtöbb népszerű webalkalmazás, mint például a phpBB, a Joomla, a WordPress és sok más is.

Egyszerű tárhelykezelés

Hostinger cPanel tárhely GYIK

Kapjon választ a Hostinger cPanel tárhellyel kapcsolatosan felmerülő leggyakoribb kérdésekre

Mi az a cPanel?

Mi a különbség a Megosztott Tárhely és a cPanel között?

Megéri a cPanel webtárhely-szolgáltatás?

Milyen más jó vezérlőpultok vannak még a webtárhelyekhez?

Miért vegyek cPanel-tárhelycsomagot a Hostingertől?

Jár ügyfélszolgálat a cPanel tárhellyel?

Kapok cPanel-licencet, ha cPanel Megosztott Tárhelyet vásárolok?

30 napos pénzvisszatérítési garancia

Ha nem 100%-ban elégedett, a vásárlást követő 30 napon belül visszakérheti a befizetett összeget. A folyamat gördülékeny és kockázatmentes.