Egyszerűen a legjobb funkciók a weboldala elkészítéséhez!

A honlap elkészítése 100% ingyenes és könnyű. A Zyro honlapszerkesztő támogatja a reszponzív honlapokat, több mint 160 kézzel készített sablon, többnyelvű honlapok (31 nyelv) hirdetésmentesen és még sok más. Akármire van szüksége - nekünk megvan.

image description

Mobilbarát

A legújabb technológia használatával, könnyedén készíthet tökéletes honlapokat, akár számítógépre akár telefonra mindenféle méretezés és kódolás nélkül.

image description

Könnyen használható

A fogd és vidd felület nagyon egyszerűvé teszi a honlapokkal való munkát, még egy kezdő is képres profi honlapok készítésére technikai tudások nélkül.

image description

100+ webes sablon

Kérem válasszon a 100 professzionális sablon közül, amivel könnyedén elvégezhet olyan egyszerű feladatokat mint: tartalom és képek hozzáadása, szövegszerkesztés, menük beállítása és a honlap közzététele az internetre.

Vágjon bele!
image description

SEO barát

Frissítse weboldal nevét, adjon hozzá kulcsszavakat és leírást könyedén. Ezek a elemek segíteni fognak a Google keresőmotorjának, hogy megértse az ön weboldalának a tartalmat és fejlessze annak rangsorát az azonos keresési eredményekre.

image description

Határtalan lehetőségek

Adjon hozzá képgalériát, YouTube videókat, MP3 lejátszót vagy Google Térképet a weboldalára egy kattintással. Szerezzen pénzt a Google Adsense kóddal vagy kövesse honlapja látogatóit a Google Analytics szolgáltatással.

image description

Szocális Hálózat

Adjon hozzá Facebook, Google Plus és Twitter gombokat a weboldalához, így a látogatói követhetik az ön szociális társaságát és ajánlhatják a barátaiknak.

image description

Mindezt teljesen Ingyen!

Az ingyenes honlapszerkesztőnk szintén 2000 MB tárhellyel jön a weboldal fájljai tárolására, mint képek, zenék és videók. Szintén kínálunk ingyenes aldomaint, így elkezdheti honlapjának készítését azonnal.

image description
Által
Indulás!
  • php
  • my sql
  • intel
  • cloudlinux
  • nginx
  • cloudflare
  • wordpress