Dicsöségfal

Nézze meg az ügyfeleink véleményeit!

Georgi Damyanov
Full-stack webfejlesztő
Nagyszerű áron nyújtanak nagyszerű szolgáltatásokat. Nagyon örülök, hogy kiegészítő domaineket is lehet használni, de a hab a tortán a korlátlan tárhely - meg ne szüntessétek ezt! Az ügyfélszolgálat villámgyors segítséget nyújt problémák esetén.
Petar Mikulcic
Vállalkozás tulaja
Elégedett vagyok a szolgáltatással, most készítettem életemben először weboldalt, és mindössze pár nap alatt kész voltam vele! Először a Zero weboldalkészítőt használtam, majd miután megtudtam, hogy mi az a SEO, elkezdtem ezzel foglalkozni WordPress-oldalamon.
Belgrade Sports Timing
Versenyidő-mérők
Egyszerűen faszák vagytok. Eddig semmi rosszat nem tudok mondani, maradjon is így.
Renee Koutsis
Vállalkozás tulaja
Azért választottam a Hostinger-t, mert megbízhatóak és megfizethetőek.
Mark
Felhasználó
Korábban megosztott tárhelyet használtam, de kinőttem azt, így igénybe vettem a VPS-szolgáltatást. Szerintem ez rendelkezik a legjobb ár-érték aránnyal, ráadásul nem tapasztaltam kieséseket sem, az ügyfélszolgálat pedig mindig segítőkész.
Mark A. Grooves
Szabadúszó fejlesztő
Eredetileg kedvező árképzése miatt választottam a Hostinger-t, de a kiváló ügyféltámogatás által nyújtott segítség is nagyon jó minőséget képvisel. Elégedettek vagyunk a Hostinger szervereivel és üzemidejével.
"A Hostinger Kiváló értékelésekkel szerepel a Trustpilot-on"
Oscar
WordPress-fejlesztő
Nagyrészt kedvező árai miatt választottam a Hostinger-t, viszont kellemes csalódást okozott a jó ügyfélszolgálat, valamint a fiókom egyszerű aktiválása és a domainnevem áthozatala.
Andrisoa
Kommunikációs vezető
Nagy részben azért választottuk a Hostinger-t, mert a cég mindent megtesz felhasználóiért, emellett kedvező árakat kínálnak.
Amith Mudugamuwa
Gépészmérnök
A Hostinger tökéletesen működik. Segítettek domainnevem megvásárlásában. Legelső weboldalam elkészítése óta velük vagyok, és nem is tervezek szolgáltatót váltani. Minden ismerősömnek a Hostinger-t ajánlom, ha webtárhelyet keresnek!
Kevin Clark
Web- és szoftverfejlesztő szabadúszó
Meg kell mondjam: az Önök ügyfélszolgálatát találom a legjobbnak. Szinte biztos vagyok benne, hogy az ügyfeleikkel ilyen jól bánó cégek a toplista élére kerülnek.
Cima Now
Szórakoztató weboldal
Kedvező áraik, kiváló sebességük és segítőkész ügyféltámogatásuk miattválasztottam a Hostinger-t. Kiváló cég, mindenkinek ajánlom.
Ilya Kanatov
UI/UX tervező
Kiváló ár-érték arányuk, valamint az ingyenes SSL-t tartalmazó ajánlatuk miatt választottam a Hostinger-t. Ha bármilyen olyan problémám van, amit nem tudok a Google segítségével megoldani, bátran kérhetek segítséget az ügyfélszolgálattól.
Nick Yasa
Grafikus művész
Kiváló az Önök ár-érték aránya! Továbbá az ügyfélszolgálat is 5 csillagot érdemel, ráadásul még azok is könnyen elboldogulnak a Hostinger szolgáltatásaival, akik alig értenek a webtárhelyekhez!
Anime Tech
Szórakoztató weboldal
A 000webhost-ot használtam, innen egyértelmű továbblépési irány volt a Hostinger. Kiváló ügyféltámogatást és szolgáltatást nyújtanak.
Dimitrios Kosmidis
Grafikus művész
Újonc webdizájner vagyok, Önöket egy barátom ajánlotta a kiváló ügyféltámogatás okán.

Köszönjük a hihetetlenül sok dicséretet!

Nagyon sok nagyszerű és elégedett ügyfelünk van. Az alábbi ajánlattal Ön is csatlakozhat:

399
Ft
/hó