image description

Felhő-alapú virtuális szerver

A virtuális szerverek tartalmazzák a felhő-alapú infrastruktúrát, naponta egy teljes biztonsági mentést, egy könnyen kezelhető vezérlőpultut és alapfokú kezelhetőséget.

image description

Dedikált erőforrások

Ha szüksége van dedikált szerver erőforrásokra, ha bármilyen szoftvert futtat, amit a tárhelyszolgáltatásunk nem kezel, illetve ha olyan honlapja van amely nagyon aktív, akkor a virtuális szerver csomagunkat ajánljuk.

image description

A legjobb árak a piacon

A legmegfizethetőbb premium virtuális szerver az interneten! Frissítheti fiókját bármikor, költségek nélkül. Telepíthet operációs rendszert és futtathat bármilyen programot korlátlanul.

VPS Szerver Az ön pénztárcájának & szükségleteinek

Garantáltan a legjobb VPS szolgáltatást kapja a piacon!

Válassza ki a megfelelő csomagot, amelyre leginkább szüksége van

image description
Csomag 1
2.240Ft
Csomag 2
4.480Ft
Csomag 3
6.715Ft
Csomag 4
8.955Ft
Csomag 5
13.435Ft
Csomag 6
17.915Ft
RAM
Ez a RAM mennyiség, amit a szerver kaphat. Az erőforrások garantáltak.
1 GB
2 GB
3 GB
4 GB
6 GB
8 GB
Erőltetett RAM
Ha szüksége van a szerveréhez több memóriához, akkor a vezérőpulton beállíthatja azt. A szerver 2x több memóriát használhat.
2 GB
4 GB
6 GB
8 GB
12 GB
16 GB
CPU
A CPU magok száma a szerverhez. A szerver összesen 2-4 magot tartalmaz.
2.4 Ghz
4.8 Ghz
7.2 Ghz
9.6 Ghz
12.0 Ghz
14.4 Ghz
Tárhely
Ez a merevlemez kapacitása, ami elérhető a szerveréhez. A mentés az adatairól minden nap el lesz készítve!
20 GB
40 GB
60 GB
80 GB
120 GB
160 GB
Sávszélesség
Ez az adatmennyiség, amit a szever eltud küldeni az Internetre havonta. A hálózati sebesség 100 Mb/s
1000 GB
2000 GB
3000 GB
4000 GB
5000 GB
6000 GB
Dedikált IP
We provide dedicated IPv4 IP address for your server.
Teljes Root hozzáférés
Rendszergazdai jogosultságot fogunk adni önnek, így lehetősége lesz teljes kéz alatt futattni a szervert.
100 MB/S Hálózat
Minden szervert 100 MB/s-es kapcsolalttal látunk el.
IPv6 Támogatás
Servers support the latest generation of the Internet - IPv6.
Ár
Ez a virtuális szerver havi ára. Nincsen hosszútávú szerződés, a szerver bármikor megszüntethető.
2.240Ft/havonta
4.480Ft/havonta
6.715Ft/havonta
8.955Ft/havonta
13.435Ft/havonta
17.915Ft/havonta

A virtuális szerver tulajdonságai

A Hostinger virtuális szerver szolgáltatása tartalmaz automatikus biztonsági mentést és egy 30-napos pénzvisszafizetési garanciát.

image description

Vezérlőpult

A saját egyénileg készített vezérlőpultunkkal széleskörű feladatokat tud elvégezni: be/kikapcsolás, újraindítás, új OS telepítése, root jelszó változtatása, szerver statisztikák és valós-idejű erőforrás információk, hálózati grafikonok, mentések, visszaállítások és még sok más.

image description

Intel SSD Meghajtó

A szervereink alatt Intel Xeon E5-2600 processzorok találhatóak, amelyek 80%-al gyorsabbak bármilyen más Intel processzorhoz képest. Ezen kívül szintén Intel SSD meghajtók találhatóak, amelyeket RAID-10-es technológiával védünk, így mindez 500%-al gyorsabb egy átlagos meghajtóhoz I/O képességekben .

image description

Teljes biztonsági mentés

A vállalati-szintű mentések könnyebbé teszik az életet. Tudjuk, hogy az adatai a legértékesebbek az ön számára. Így készíthet mentéseket a jelenlegi szerveréről és azt visszaállíthatja bármikor a vezérlőpulttal.

image description

Rengeteg OS

Megcsináltuk a legszéleskörűbb OS sablonokat és webes scripteket az iparban. Minden a Wordpress-től a Minecraft-ig és OpenVPN-ig elérhető. Használja, tesztelje és játszon vele.

image description

Legújabb IPv6 & IPv4 technológia

Minden VPS szerver tartalmazza a legfrissebb IPv6 és IPv4 internetes protokolt. Megbizonyosodva afelől, hogy a legújabb technológiát, végződést, scripteket és motorokat tudja ön használni problémák nélkül. Minden virtuális-szerver rendelkezik dedikált IPv6 és IPv4 címekkel. Szintén használhatja az IPv4 térkép funkciót, hogy csatlakoztassa VPS-ét egyedi porton keresztül másra.

image description

Erős hardver

Nem lehet semmi baj az Intel Xeon E5-2600-as processzorokkal, amelyek 20 MB gyorsítótárral rendelkeznek. Sosem fog hibába futni a 128 GB-os memóriával rendelkező szerverrel. És ennek tetejébe még RAID-10-es védelemmel is elvannak látva Intel SSD meghajtókkal a végtelen teljesítmény érdekében. Nem adjuk túl a szervereket sem, így mindenképpen garantáljuk a fénysebesség elérését.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Találjon válaszokat gyakran feltett kérdésekre a Virtuális szerverrel kapcsolatban.

 • Mi az a felhő alapú számítástechnika?

  A felhő alapú számítástechnika egy rendszer, amely több szerverre van csatlakozva, hogy önt kiszolgálja. Képzelje el a felhő alapú technikát úgy, mint egy 5 csillagos hotelt. Lehet szobája bizonyos mérettel és mennyiséggel, amit szeretne. Ha a szobája megrongálódott, akkor átköltözhet a másik szobába vagy akár egy másik épületbe is.

 • Mi az a Virtuális Szerver (VPS)?

  A Virtuális szerver egy technológia, amely a fizikai szerver erőforrásait több kis résztre osztja egy bizonyos operációs rendszerrel. Olyan minta kibérelne egy szobát (vagy többet) magának egy apartmanban.

 • Mi a felhő VPS előnyei pontosan?

  Soha többé nem kell megosztani a szerver forrásait több száz más felhasználónak, mint a megosztott tárhelyszolgáltatásnál. Konfigurálhatja és telepítheti az operációs rendszert mint a dedikált szervereken. Végülis kibérli a dedikált szervert csak ez sokkal pénztárcabarátabb megoldás és ami a legfontosabb, hogy sokkal stabilabb, hiszen a felhő alapú számítástechnikát használja.

 • Telepíthetek bármilyen szoftvert a VPS szerverre?

  Telepíthet bármilyen szoftvert, amely elérhető a listából és futtathat bármilyen alkalmazást, amely támogatja a rendszert. Viszont Windows alapú operációs rendszer neme telepíthető, hiszen Linux alapú a szerverünk.

 • Telepíthetek vezérlőpultot a Virtuális szerverre?

  Igen, telepítheti legújabb tárhely kezelő felületeket, mint cPanel Webuzo vagy sok más. Vegye figyelembe, hogy a teljes kezelésükhöz licensz kulcs szükséges, ezután már teljesen használható.

 • Frissíthetem a Virtuális szerverem csomagját is?

  Így van, frissítheti csomagját bármikor azonnal a kezelőfelületen keresztül kikötések és frissítési költségek nélkül. A virtuális szerver automatikusan növekszik, ahogyan beállította a frissítést.

 • Milyen segítséget kapok ehhez?

  Mi önkiszolgáló virtuális szervert kínálunk. Ez azt jelenti, hogy ha egy bizonyos szoftvert szeretne telepíteni, akkor önnek kell azt telepítenie a yum-al a terminálon keresztül. Habár a technikai csapatunk folyamatosan ellenőrzi a szerverek hardverét és DDoS védettségét 24 órán át.

image description

99.9% elérhetőség GARANTÁLTAN

24 órán keresztül ellenőrizzük a hardvereket és a DDOS támadásokat a szervereknél, hogy az ön munkájára összpontosítsunk.

Próbálja ki most
image description

24/7/365 támogatás

Javítsa ki a hibákat pillanatok alatt a 24 órás technikai támogatással, így jobban összpontosíthat munkájára.

Kapcsolat

Garantáltan a legjobb VPS szolgáltatást kapja a piacon! • php
 • my sql
 • intel
 • cloudlinux
 • nginx
 • cloudflare
 • wordpress