image description

Felhő-alapú virtuális szerver

A virtuális szerverek tartalmazzák a felhő-alapú infrastruktúrát, naponta egy teljes biztonsági mentést, egy könnyen kezelhető vezérlőpultut és alapfokú kezelhetőséget.

image description

Dedikált erőforrások

Ha szüksége van dedikált szerver erőforrásokra, ha bármilyen szoftvert futtat, amit a tárhelyszolgáltatásunk nem kezel, illetve ha olyan honlapja van amely nagyon aktív, akkor a virtuális szerver csomagunkat ajánljuk.

image description

A legjobb árak a piacon

A legmegfizethetőbb premium virtuális szerver az interneten! Frissítheti fiókját bármikor, költségek nélkül. Telepíthet operációs rendszert és futtathat bármilyen programot korlátlanul.

VPS Szerver Az ön pénztárcájának & szükségleteinek

Garantáltan a legjobb VPS szolgáltatást kapja a piacon!

Válassza ki a megfelelő csomagot, amelyre leginkább szüksége van

image description
Csomag 1
2.240Ft
Csomag 2
4.480Ft
Csomag 3
6.715Ft
Csomag 4
8.955Ft
Csomag 5
13.435Ft
Csomag 6
17.915Ft
RAM
Ez a RAM mennyiség, amit a szerver kaphat. Az erőforrások garantáltak.
1 GB
2 GB
3 GB
4 GB
6 GB
8 GB
Erőltetett RAM
Ha szüksége van a szerveréhez több memóriához, akkor a vezérőpulton beállíthatja azt. A szerver 2x több memóriát használhat.
2 GB
4 GB
6 GB
8 GB
12 GB
16 GB
CPU
A CPU magok száma a szerverhez. A szerver összesen 2-4 magot tartalmaz.
2.4 Ghz
4.8 Ghz
7.2 Ghz
9.6 Ghz
12.0 Ghz
14.4 Ghz
Tárhely
Ez a merevlemez kapacitása, ami elérhető a szerveréhez. A mentés az adatairól minden nap el lesz készítve!
20 GB
40 GB
60 GB
80 GB
120 GB
160 GB
Sávszélesség
Ez az adatmennyiség, amit a szever eltud küldeni az Internetre havonta. A hálózati sebesség 100 Mb/s
1000 GB
2000 GB
3000 GB
4000 GB
5000 GB
6000 GB
Dedikált IP
Kinálunk dedikált IPv4 IP cimet a szerveréhez.
Teljes Root hozzáférés
Rendszergazdai jogosultságot fogunk adni önnek, így lehetősége lesz teljes kéz alatt futattni a szervert.
100 MB/S Hálózat
Minden szervert 100 MB/s-es kapcsolalttal látunk el.
IPv6 Támogatás
A szerverek támogatják a legújabb generációs internetet - IPv6
Ár
Ez a virtuális szerver havi ára. Nincsen hosszútávú szerződés, a szerver bármikor megszüntethető.
2.240Ft/havonta
4.480Ft/havonta
6.715Ft/havonta
8.955Ft/havonta
13.435Ft/havonta
17.915Ft/havonta

A virtuális szerver tulajdonságai

A Hostinger virtuális szerver szolgáltatása tartalmaz automatikus biztonsági mentést és egy 30-napos pénzvisszafizetési garanciát.

image description

Vezérlőpult

A saját egyénileg készített vezérlőpultunkkal széleskörű feladatokat tud elvégezni: be/kikapcsolás, újraindítás, új OS telepítése, root jelszó változtatása, szerver statisztikák és valós-idejű erőforrás információk, hálózati grafikonok, mentések, visszaállítások és még sok más.

image description

Intel SSD Meghajtó

A szervereink alatt Intel Xeon E5-2600 processzorok találhatóak, amelyek 80%-al gyorsabbak bármilyen más Intel processzorhoz képest. Ezen kívül szintén Intel SSD meghajtók találhatóak, amelyeket RAID-10-es technológiával védünk, így mindez 500%-al gyorsabb egy átlagos meghajtóhoz I/O képességekben .

image description

Teljes biztonsági mentés

A vállalati-szintű mentések könnyebbé teszik az életet. Tudjuk, hogy az adatai a legértékesebbek az ön számára. Így készíthet mentéseket a jelenlegi szerveréről és azt visszaállíthatja bármikor a vezérlőpulttal.

image description

Rengeteg OS

Megcsináltuk a legszéleskörűbb OS sablonokat és webes scripteket az iparban. Minden a Wordpress-től a Minecraft-ig és OpenVPN-ig elérhető. Használja, tesztelje és játszon vele.

image description

Legújabb IPv6 & IPv4 technológia

Minden VPS szerver tartalmazza a legfrissebb IPv6 és IPv4 internetes protokolt. Megbizonyosodva afelől, hogy a legújabb technológiát, végződést, scripteket és motorokat tudja ön használni problémák nélkül. Minden virtuális-szerver rendelkezik dedikált IPv6 és IPv4 címekkel. Szintén használhatja az IPv4 térkép funkciót, hogy csatlakoztassa VPS-ét egyedi porton keresztül másra.

image description

Erős hardver

Nem lehet semmi baj az Intel Xeon E5-2600-as processzorokkal, amelyek 20 MB gyorsítótárral rendelkeznek. Sosem fog hibába futni a 128 GB-os memóriával rendelkező szerverrel. És ennek tetejébe még RAID-10-es védelemmel is elvannak látva Intel SSD meghajtókkal a végtelen teljesítmény érdekében. Nem adjuk túl a szervereket sem, így mindenképpen garantáljuk a fénysebesség elérését.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Találjon válaszokat gyakran feltett kérdésekre a Virtuális szerverrel kapcsolatban.

 • Mi az a felhő alapú számítástechnika?

  A felhő alapú számítástechnika egy rendszer, amely több szerverre van csatlakozva, hogy önt kiszolgálja. Képzelje el a felhő alapú technikát úgy, mint egy 5 csillagos hotelt. Lehet szobája bizonyos mérettel és mennyiséggel, amit szeretne. Ha a szobája megrongálódott, akkor átköltözhet a másik szobába vagy akár egy másik épületbe is.

 • Mi az a Virtuális Szerver (VPS)?

  A Virtuális szerver egy technológia, amely a fizikai szerver erőforrásait több kis résztre osztja egy bizonyos operációs rendszerrel. Olyan minta kibérelne egy szobát (vagy többet) magának egy apartmanban.

 • Mi a felhő VPS előnyei pontosan?

  Soha többé nem kell megosztani a szerver forrásait több száz más felhasználónak, mint a megosztott tárhelyszolgáltatásnál. Konfigurálhatja és telepítheti az operációs rendszert mint a dedikált szervereken. Végülis kibérli a dedikált szervert csak ez sokkal pénztárcabarátabb megoldás és ami a legfontosabb, hogy sokkal stabilabb, hiszen a felhő alapú számítástechnikát használja.

 • Telepíthetek bármilyen szoftvert a VPS szerverre?

  Telepíthet bármilyen szoftvert, amely elérhető a listából és futtathat bármilyen alkalmazást, amely támogatja a rendszert. Viszont Windows alapú operációs rendszer neme telepíthető, hiszen Linux alapú a szerverünk.

 • Telepíthetek vezérlőpultot a Virtuális szerverre?

  Igen, telepítheti legújabb tárhely kezelő felületeket, mint cPanel Webuzo vagy sok más. Vegye figyelembe, hogy a teljes kezelésükhöz licensz kulcs szükséges, ezután már teljesen használható.

 • Frissíthetem a Virtuális szerverem csomagját is?

  Így van, frissítheti csomagját bármikor azonnal a kezelőfelületen keresztül kikötések és frissítési költségek nélkül. A virtuális szerver automatikusan növekszik, ahogyan beállította a frissítést.

 • Milyen segítséget kapok ehhez?

  Mi önkiszolgáló virtuális szervert kínálunk. Ez azt jelenti, hogy ha egy bizonyos szoftvert szeretne telepíteni, akkor önnek kell azt telepítenie a yum-al a terminálon keresztül. Habár a technikai csapatunk folyamatosan ellenőrzi a szerverek hardverét és DDoS védettségét 24 órán át.

image description

99.9% elérhetőség GARANTÁLTAN

24 órán keresztül ellenőrizzük a hardvereket és a DDOS támadásokat a szervereknél, hogy az ön munkájára összpontosítsunk.

Próbálja ki most
image description

24/7/365 támogatás

Javítsa ki a hibákat pillanatok alatt a 24 órás technikai támogatással, így jobban összpontosíthat munkájára.

Kapcsolat

Garantáltan a legjobb VPS szolgáltatást kapja a piacon! • php
 • my sql
 • intel
 • cloudlinux
 • nginx
 • cloudflare
 • wordpress