Ukrajna mellett állunk

Ukrajna zászlaja

Az orosz kormány Ukrajna elleni támadása ártatlanok millióit sodorta veszélybe. Kiállunk Ukrajna, valamint a szabadság és a demokrácia védelme mellett. Ha Ön is támogatni szeretné Ukrajnát és az ukrán népet szükségük idején, kérjük, fontolja meg, hogy adományoz.

Tegye webhelyét biztonságossá SSL tanúsítvánnyal

Védje webhelyét és látogatóit biztonságos és titkosított kapcsolatokkal. Építse márkája megbízhatóságát, és javítsa rangsorolását a keresőmotoroknál SSL tanúsítványaink segítségével.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

SSL tanúsítványSSL tanúsítványSSL tanúsítvány

Vásároljon SSL tanúsítványt

Weboldal SSL nélkül

Weboldal SSL nélkül
 • Nincs adattitkosítás
 • Gyenge SEO
 • Nincs ügyfélbizalom
 • Lakat a címsorban
 • "Nem biztonságos" figyelmeztetés a Google Chrome-ban

Örökös SSL

3 365Ft
 • Egy életre biztosítva
 • Típus: Szabványos LE SSL
 • Titkosítás: 256 bit
 • Ügyféladatok biztonságban
 • Fokozott SEO
 • Lakat a címsorban
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Megfelelés a PCI DSS adatbiztonsági szabványnak

Comodo PositiveSSL

2 599Ft/év
 • Egy évre szól
 • Típus: Comodo PositiveSSL
 • Titkosítás: 256 bit
 • Ügyféladatok biztonságban
 • Fokozott SEO
 • Lakat a címsorban
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Megfelelés a PCI DSS adatbiztonsági szabványnak
 • Megbízható fél garanciája: 50 000 $

Az örökös SSL, és a Comodo PositiveSSL tanúsítvány közötti különbség

Az életre szóló SSL tanúsítvány aktiválási csomagja egyszeri fizetéssel megvásárolható, és korlátlan időre szól. Ez egy szabványos biztonsági tanúsítvány, amely automatikusan és ingyenesen újul meg.

A Comodo PositiveSSL tanúsítványcsomag évente fizetendő, és további eszközöket biztosít webhelye biztonságához. A Comodo PositiveSSL Megbízható Fél Garanciát is kínál, amely kártérítésre jogosít fel a Secure Sockets Layer védelem meghibásodása esetére.

Mindkét biztonsági termék erős titkosítást biztosít a webhely és a látogatók közötti kapcsolathoz. Mindazonáltal tulajdonságaikban kissé eltérnek egymástól. Például a Comodo PositiveSSL tanúsítvány csomag tartalmazza a technikai segítségnyújtást, SSL tanúsítványkezelő eszközöket és egy Comodo Secure webhelypecsétet, míg az örökös SSL tanúsítvány csomag nem.

Az örökös SSL, és a Comodo PositiveSSL tanúsítvány közötti különbség

Miért van szükség SSL tanúsítványra?

Keltsen bizalmat

SSL tanúsítványaink a webhely címsorában található HTTPS-en kívül egy lakatot is elhelyeznek az URL-ben, amely jelzi látogatóinak, hogy webhelye SSL szolgáltatást használ. Ez automatikusan bizalmat kelt látogatói számára, akik tudni fogják, hogy adataik biztonságban lesznek az Ön webhelyén.

Keltsen bizalmat

Növelje helyezését a Google-on

A webhely biztonságossága a Google egyik elsődleges rangsorolási tényezője. Az SSL tanúsítvány biztosítja az HTTPS-előtagot a biztonságos webhelyek URL-címének elején, megmutatva a keresőmotornak, hogy a webhely adattitkosítást használ az érzékeny adatok védelmére. Ez arra ösztönzi a Google-t, hogy az SSL tanúsítvánnyal rendelkező webhelyeket előrébb hozza a keresési eredmények között, növelve ezzel az organikus forgalmat.

Növelje helyezését a Google-on

Megfelel a PCI DSS szabványoknak

A digitális fizetési lehetőségeket kínáló és a látogatók adatait kezelő online vállalkozásoknak meg kell felelniük a PCI biztonsági szabványoknak, amelyek magukban foglalják az SSL tanúsítványt is. Ha nem nyújt megfelelő biztonságot, céges webhelye veszélynek teheti ki látogatóit, ráadásul a szükséges előírásoknak sem felel meg.

Megfelel a PCI DSS szabványoknak

Biztonságos ügyfél adatok

SSL tanúsítványaink 256 bites titkosítást használnak, amely megfelel az ipari adatvédelmi szabványnak. Ez a titkosítási szint garantálja, hogy az Ön és látogatói között megosztott összes privát információ rejtve legyen a kíváncsi tekintetek és a nem kívánt megfigyelők elől.

Biztonságos ügyfél adatok

Hogyan működnek az SSL tanúsítványok

Az SSL tanúsítvány biztonságos internetes kapcsolatot hoz létre webhelye és annak látogatói között. Illetéktelenek által nem dekódolható, és minden bejelentkezési adatot, személyes információt és hitelkártyaadatot biztonságban tart a hackerek és tolvajok elől.

01

Kapcsolat létrehozása

Amikor egy látogató megpróbál hozzáférni a webhelyéhez, a böngészője lekéri annak azonosítóját. Az SSL tanúsítvány beállítása után webhelye HTTP-ről HTTPS-re változik, jelezve ezzel a böngészőknek, hogy a kapcsolat biztonságos lesz. Ha a látogató böngészője felismeri és jóváhagyja az SSL tanúsítvány érvényességét, akkor megbízhatónak minősíti az Ön webhelyét, és biztonságos, titkosított kapcsolatot hoz létre.

02

Az adatok titkosítása

A biztonságos kapcsolat létrehozása után a látogató böngészője és az Ön webhelye között továbbított összes adat 256 bites titkosítással titkosításra kerül. Csak a jóváhagyott felek (a látogató böngészője és az Ön webhelye) rendelkeznek az SSL titkosítási kulccsal, amely lehetővé teszi az adatok biztonságos visszafejtését.

03

Vizuális indikátorok

Az SSL-tanúsítvánnyal rendelkező webhely számos látható indikátorral rendelkezik, amelyeket látogatói azonnal felismerhetnek. A webhely URL-je lakat ikont és HTTPS-előtagot fog tartalmazni, ezzel jelezve, hogy webhelye biztonságos. Az SSL tanúsítvány típusától függően a webhely pecsétje is megjeleníthető a megbízhatóság növelése érdekében.

SSL tanúsítványok GYIK

Találjon választ az SSL tanúsítványainkkal és csomagjainkkal kapcsolatos gyakran ismételt kérdésekre.

Az SSL (Secure Sockets Layer) vagy TLS (Transport Layer Security) egy biztonsági protokoll, amelyet egy tanúsító hatóság bocsát ki a webhelyek számára. Célja az oldal és a webszerver/böngésző közötti kapcsolat titkosítása, annak érdekében, hogy megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést és a kapcsolat láthatóságát.

Az SSL tanúsítványok a titkosítás és a biztonságos webhely előnyei mellett a márka megbízhatóságára és a SEO rangsorolásra is hatással vannak.

A keresőmotorok és a felhasználók előnyben részesítik az SSL-tanúsítvánnyal rendelkező, nyilvános webhelyeket, mivel ezek jelzik az adott szervezet elkötelezettségét a webhelybiztonsági intézkedések iránt. Ez egy kötelező biztonsági protokoll, amelyet mind a felhasználók, mind a keresőmotorok elvárnak.

A legjobb módja annak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy webhelye védett-e SSL-tanúsítvánnyal, ha megnézi, hogy a böngésző címsorában megjelenik-e egy lakat ikon a domain neve előtt. Ha igen, akkor biztos lehet benne, hogy webhelye SSL-tanúsítvánnyal védett.

Az érvényesítési szinttől függően háromféle SSL/TLS tanúsítvány létezik:

Domain érvényesítés (DV SSL tanúsítvány) – a leggyakoribb SSL tanúsítvány kisebb webhelyek számára. A Domain érvényesítéssel a tanúsító hatóság csak a domain tulajdonjogának igazolását kéri e-mailben, telefonon vagy DNS-rekordon keresztül.

Szervezeti érvényesítés (OV SSL tanúsítvány) – SSL tanúsítványok közepes szintű érvényesítéssel. A tanúsító hatóság általában dokumentumokat kér a webmester webhelyének, a szervezet nevének, elérhetőségi adatainak és címének ellenőrzéséhez.

Kiterjesztett érvényesítés (EV SSL tanúsítvány) – ezek az SSL tanúsítványok kínálják a legmagasabb szintű érvényesítést. Az EV SSL tanúsítványok esetében a tanúsító hatóság kiterjedt háttérellenőrzést végez az érintett tulajdonosokon, hogy ellenőrizhesse webhelyüket és szervezetüket.

Az érvényesítési szint mellett az SSL/TLS-tanúsítványok a védhető webhelyek száma alapján is megkülönböztethetők:

Single Domain SSL Certificate – egyetlen domain és annak alkönyvtárai számára nyújt védelmet.

Helyettesítő SSL-tanúsítványok – helyettesítő karakteres tanúsítvány, amely egyetlen domainre és annak aldomainjeire vonatkozik.

Többtartományos SSL tanúsítványok – több, egymástól független tartományt biztosít a tanúsítvány-aláíró kérésben (CSR) felsoroltak szerint.

A megfelelő SSL tanúsítvány kiválasztásához gondolja át webhelye célját és azt, hogy mennyi érzékeny adatot fog kezelni.

Valójában az SSL/TLS védelem minden típusa azonos titkosítási szintet biztosít. Egyes entitások azonban többet profitálhatnak a magasabb szintű érvényesítésből, mivel jobban igazolhatják legitimitásukat a látogatóik számára.

Blogok és személyes webhelyek esetén elegendő egyetlen SSL tanúsítvány Domain Validation (DV)-val. Míg a szervezeti érvényesítésű (OV) SSL tanúsítványok jobban megfelelnek a középvállalkozások számára.

A nagy mennyiségű érzékeny adatot kezelő webhelyeknek, például bankoknak vagy kormányzati webhelyeknek kiterjesztett érvényesítésű (EV) SSL tanúsítványra lesz szükségük. Ez gondoskodik arról, hogy a látogatók teljes biztonságban érezzék bizalmas adataikat, mivel az EV SSL tanúsítvánnyal rendelkező szervezetek kiterjedtebb érvényesítési folyamaton mennek keresztül.

Ha Prémium vagy Üzleti megosztott tárhelyet, Felhő alapú tárhelyet vagy WordPress tárhelyet vásárol a Hostingertől, akkor ingyenes SSL/TLS tanúsítványt kap a csomag részeként. Ez kiváló lehetőség azoknak a webhely-tulajdonosoknak, akik új webtárhely-szolgáltatóhoz szeretnének regisztrálni az SSL/TLS-tanúsítvány megszerzésével együtt.

Akár a örökös SSL tanúsítványt, akár a Comodo PositiveSSL tanúsítványcsomagot választja, mindkét tanúsítvány perceken belül aktiválódik a vásárlás véglegesítését követően.

Ha kérdése van az SSL tanúsítvány megvásárlásával kapcsolatban, ügyfélsiker-csapatunkhoz bizalommal fordulhat a hét minden napján, 24 órában.

Minden SSL tanúsítványunk automatikus megújítási funkcióval rendelkezik, így nem kell manuálisan új csomagot vásárolnia.

Ha életre szóló SSL tanúsítványcsomagot vásárol, azt a Hostinger automatikusan, ingyenesen megújítja. Az automatikus megújítás a Comodo PositiveSSL-csomaghoz is elérhető, mellyel az éves SSL tanúsítvány díja automatikusan levonásra kerül.

A webhely biztonságossága fontos rangsorolási tényező a Google számára. Webhelye sokkal nagyobb eséllyel jelenik meg a keresési eredmények tetején, ha SSL/TLS-tanúsítvánnyal rendelkezik.

Ha úgy dönt, hogy másik SSL-szolgáltatót választ, telepítheti azt a webtárhely vezérlőpultján keresztül. Kövesse az egyéni SSL tanúsítvány telepítési útmutatójában található egyszerű lépéseket, és azonnal üzembe helyezheti azt.