Cyber akció

Akár

90% LEÁRAZÁS

Limitált ajánlat: SSL tanúsítvány INGYENESEN

03
NAP
:
13
ÓRA
:
07
PERC
:
52
MÁSODPERC
check_circle

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Ajánlja a

wordpress-colorCreated with Sketch.
github-colorCreated with Sketch.
litespeedCreated with Sketch.
drupal-colorCreated with Sketch.
cloudflare-colorCreated with Sketch.
intercom-colorCreated with Sketch.

Válassza ki webtárhely-csomagját

loyalty Limitált ajánlat: SSL tanúsítvány INGYENESEN

Webtárhely

1.799Ft
Spóroljon 90%-ot
179
Ft
/hó

569Ft/hó megújításkor

 • 1 webhely
 • Optimalizált a WordPresshez
 • 1 Email fiók
 • 100 GB adatforgalom
 • 1-szeres teljesítmény és memória
Legnépszerűbb

Prémium Webtárhely

2.689Ft
Spóroljon 82%-ot
485
Ft
/hó

949Ft/hó megújításkor

 • Korlátlan*számú webhely
 • Korlátlan*számú e-mail fiók
 • Korlátlan*sávszélesség
 • 2-szeres teljesítmény és memória
 • Heti mentések
 • Ingyenes Domain regisztráció

Üzleti webtárhely

3.589Ft
Spóroljon 78%-ot
779
Ft
/hó

2.099Ft/hó megújításkor

 • A Prémium előnyei
 • Napi mentések
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • 4-szeres teljesítmény és memória
 • Ingyenes Domain regisztráció
Több erőre van szüksége a projektjéhez?
Tekintse meg csúcsteljesítményű felhőalapú tárhely-megoldásainkat!.

Tudta? A saját ingyenes domain neveket az éves Prémium és Üzleti webtárhely-csomagok tartalmazzák!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard
Sebességre tervezve

A tárhelyszolgáltatás jellemzői

Nem kell aggódnia, nincsenek korlátok! Tárolja a webhelyét korlátlanul és tapasztalja meg a növekvő weboldalak igényeit is maradéktalanul kiszolgáló felhőalapú tárhelyek előnyeit. Nem kell vagyonokat költenie csúcskategóriás webtárhely-szolgáltatásra - válasszon prémium szintet képviselő webtárhely-szolgáltatást az iparág legkedvezőbb árain! Ha bármilyen problémába ütközik, ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában elérhető.
Minőségi megosztott tárhelyek

A Hostingernél a legalacsonyabb árakon kaphatja meg a legjobb minőséget. 29 000 000 ügyféllel a Hostinger az iparág legjobbjai között szerepel. Itt a minőség és a webtárhely ára tökéletes egyensúlyban van. Korlátlan funkciókat, biztonsági mentéseket és felhő alapú technológiát kínál háromszor gyorsabban működő WordPress-szel. A Hostingernél mindent megtalál, amire csak szüksége lehet egy első osztályú weboldalhoz. A sikerhez válassza a legjobbat!

Korlátlan webtárhely funkciók

Minden egyben, mindent, amire szüksége van egy sikeresen növekvő webhely elindításához, üzemeltetéséhez és kezeléséhez. Korlátlan adatforgalommal és tárhellyel bíró megosztott tárhely rengeteg kiváló minőségű felhőfunkcióval. A Hostinger Prémium és Üzleti csomagjai hatalmas lemezterülettel és sávszélességgel bírnak, amelyet úgy terveztek, hogy tökéletesen megfeleljen webhelye igényeinek. A MySQL adatbázisok, e-mail fiókok és FTP felhasználók segítségével bármilyen webhelyet sikeresen üzemeltethet.

Megfizethető webtárhely

Save smart & keep your budget tight. Go with the unique high-quality hosting, provided by the leaders of the industry at the lowest cost. Only at Hostinger, you will get an even better website hosting quality than anywhere else for the most affordable price. Unlike well-advertised web hosting companies, who change renewal prices for up to 500% after the first year, we offer you the best price with our Loyal Customer Guarantee Program for web hosting & domain renewals!

Hosting features
Ingyenes Domain-tárhely és ingyenes SSL

A Prémium és Üzleti webtárhely-csomagok részeként ingyenesen biztosítunk domainnevet, gy a lehető legalacsonyabb költségekkel indíthatja el weboldalát. A Hostinger ICANN-akkreditált tág, így ingyenes domainnevek és egyéb, domainekkel kapcsolatos ajánlatok biztosítására is jogosult. A legjobb SEO-eredmények és a fokozott biztonság érdekében válassza az Üzleti tárhelycsomagot, mert ehhez ingyenes SSL tanúsítványt is adunk, amellyel akár webáruházat is nyugodtan üzemeltethet - látogatóinak adatai biztonságosan utaznak köztük és a webhelye között.

A legjobb weboldalépítő

Bármilyen tárhelycsomagot is választ, megkapja hozzá a legjobb weboldalkészítőt! Technikai és kódolási ismeretek nélkül, a fogd-és-vidd felület használatával hozhatja létre saját weboldalát. Több száz, profi dizájnerek által tervezett ingyenes sablon közül válogathat. A legegyszerűbb weboldalépítő segítségével létrehozott webhelyek keresőoptimalizáltak, szemet gyönyörködtetőek és könnyen használhatóak. Itt mindent megtalál, amivel a nulláról felépíthet egy megfelelően megtervezett weboldalt.

Tárhely WordPressre optimalizálva

Your WordPress website or blog speed is one of the most important factors needed to succeed. Thanks to servers optimized for WordPress and custom built caching plugins, Hostinger is able to achieve the industry’s fastest WordPress website speed for the most affordable cost. Let us help you start a qualitative WordPress website, without breaking the bank! Go with our WordPress hosting & speed up your website without overpaying. WordPress also runs up to 50% faster with our full SSD storage.

Builder steps
Pörgesse fel internetes jelenlétét

Miért válasszon prémium tárhelyet?

Takarítson meg okosan és tartsa alacsonyan a költségeit. Válassza az iparát vezetői által igen kedvező árakon kínált egyedi, kiváló minőségű tárhelyeket.
  20 GB lemezterület
 Korlátlan adatforgalom
 Saját e-mail fiók
 Élő 24/7/365 ügyfélszolgálat
 Heti mentések
 99.9% üzemidő
Hosting features

Csatlakozzon most.

Gyors és biztonságos tárhely CSAK MOST!  179Ft/month

03
NAP
13
ÓRA
07
PERC
52
MÁSODPERC
Cyber akció: Webtárhely
Már 179Ft /Hónap!
Összes ajánlat megtekintése
×