Google
Rating:
4.8/5
|
1,237
reviews
HostAdvice
Rating:
4.5/5
|
2,416
reviews
WpBeginner
Rating:
4.7
|
874
reviews

Válassza ki VPS tárhely csomagját!

Fizetési feltételek

NVMe SSD tároló és AMD EPYC processzorok

Izgalmas projektötlete támadt? Megvan hozzá a megvalósításhoz szükséges technológiánk. Tapasztalja meg a sziklaszilárd teljesítményt az iparágvezető HPE és DELL szervereken futó NVMe SSD-tárolókkal és AMD EPYC processzorokkal, amelyek négy kontinensen is elérhetők. Az iparági szabványnak megfelelő KVM virtualizációs platform teljes körű irányítást biztosít a hardvererőforrások felett.

NVMe SSD tároló és AMD EPYC processzorok

300 Mb/s hálózat

Üvegszálas kapcsolatú infrastruktúránk 300 Mb/s hálózati sebességet kínál a VPS tárhelyet használó ügyfeleink számára, ami nagyobb rendelkezésre állást és gyorsabb betöltési sebességet biztosít. Ez VPS tárhelycsomagjainkat alkalmassá teszi a játékra, streamingre és a kettő között bármire.

300 Mb/s hálózat

Biztonsági mentések és pillanatképek

Automatizált heti biztonsági mentéseinknek köszönhetően adatai biztonságban vannak. Jelentős változtatásokat kell végrehajtania? Készítsen manuális pillanatképet egyszerűen. Hiba esetén perceken belül visszatérhet az előző verzióhoz.

Biztonsági mentések és pillanatképek
trustpilot-dark

Már egy pár éve a Hostinger Virtuális Privát Szerver szolgáltatásait használjuk, és minden nagyon stabilan működik.

rating
trustpilot-dark

Egyértelműen a legjobb tárhelyszolgáltatás, amit eddig használtam. Nincsenek problémák és tökéletesen támogatja a webhelyemet.

rating
trustpilot-dark

Jól működő VPS, nagyszerű támogatás (élő csevegés), szép irányítópult, azt mondhatom, hogy ez egy nagyszerű szolgáltatás, és amikor csak lehetőségem lesz rá, ezt fogom választani az ügyfeleim számára.

rating

1 kattintásos szoftvertelepítés a virtuális szerverhez

Az összes elérhető VPS-sablont megtalálhatja a tudásbázisunkban.

Operációs rendszerek

Válasszon egyet a legnépszerűbb Linux-alapú operációs rendszerek közül virtuális szervereihez, és mi automatikusan telepítjük Önnek.

Operációs rendszerek

Vezérlőpultok és alkalmazások

Kezelje szerverét egy megbízható vezérlőpulton keresztül, és telepítse az Ön által választott webes alkalmazásokat. VPS-sablonjainkkal az alkalmazások beállítása csak néhány percet vesz igénybe.

Vezérlőpultok és alkalmazások

Tűzfal és DDoS-védelem

Tegye minden szempontból biztonságossá virtuális szerverét. Wanguard DDoS-szűrőnkkel és könnyen konfigurálható tűzfalunkkal távol tarthatja a káros forgalmat.

Tűzfal és DDoS-védelem

AI-asszisztens

AI-asszisztensünk még egyszerűbbé teszi a VPS kezelését. Gondoljon rá úgy, mint egy hozzáértő társra, aki mindenféle feladaton végigvezeti, a WordPress telepítésétől a tűzfalszabályok konfigurálásáig.

AI-asszisztens

Böngészőterminál

Futtasson parancsikonokat, kezelje fájljait, vagy módosítsa a VPS-beállításokat közvetlenül a böngészőjéből. Nincs szükség további szoftver telepítésére – csak írja be a parancsokat, és hajtsa végre őket a webalapú terminálon keresztül.

Böngészőterminál

Skálázható VPS-tárhely

Kezdje el kicsiben és amikor kinőtte a csomagját, váltson nagyobbra. Ha több szervererőforrásra van szüksége a projektjeihez, a magasabb szintű VPS tárhelycsomagra való áttérés mindössze néhány kattintást igényel.

Skálázható VPS-tárhely
trustpilot-dark

Nemrég vásároltam VPS-t, és soha nem tapasztaltam leállást. A támogató csapat gyors és segítőkész.

rating
trustpilot-dark

Az ügyfélszolgálat mindig nagyon reszponzív és segítőkész. Különösen szimpatikus, hogy tetszés szerint frissíthetem vagy visszaminősíthetem a VPS-emet, és nem kell fizetnem ezekért a műveletekért.

rating
trustpilot-dark

Kiemelkedő a Hostinger folyamatában, hogy a VPS az irányítópulton keresztül frissíthető.

rating

Adatközpontok világszerte

Stratégiailag elhelyezett adatközpontjaink Ázsiában, Európában, Észak-Amerikában és Dél-Amerikában is megtalálhatók. A gyorsabb tartalomkézbesítés érdekében válassza a célközönségéhez legközelebb eső szervert.

Adatközpontok világszerte

30 napos pénzvisszatérítési garancia

Ha nem 100%-ban elégedett, a vásárlást követő 30 napon belül visszakérheti a befizetett összeget. A folyamat gördülékeny és kockázatmentes.

VPS tárhely GYIK

Találjon választ a VPS szolgáltatással kapcsolatos gyakran ismételt kérdésekre.

Mi az a VPS?

Mi az a Linux VPS?

Miért válassza a VPS tárhelyet?

Mennyibe kerül a virtuális szerver tárhely?

Milyen előnyei vannak a Hostinger KVM VPS szolgáltatásának?

Mi az a virtuális dedikált szerver? Miben különbözik a virtuális privát szervertől?

Kapok valamilyen segítséget a VPS használatához?

Biztonságosak a virtuális privát szerverek?

A VPS jó a WordPresshez?

Telepíthetek egyedi szoftvert a virtuális szerver tárhelyemre?

Mikor kell VPS-re váltanom?