Korlátolt idejú akció - már 179Ft/hó
00
NAP
20
ÓRA
04
PERC
52
MÁSODPERC
Kezdjen bele
×
PrestaShop tárhely

PrestaShop tárhely

Tegyen szert több bevételre és futassa a PrestaShopot kivételes teljesítménnyel, mindezt optimalizálva.
Kezdjen bele Most
 • Garantált 99,9% -os üzemidő
 • Kiváló sebességű teljesítmény
 • Kitűnő támogató csevegés
 • 30-napos pénzvisszafizetési garancia

Válasszon PrestaShop tárhely csomagot

Webtárhely

1.799Ft
Spóroljon 90%-ot
179
Ft
/hó
 • 1 Weblap
 • 1 Email fiók
 • 100 GB Adatforgalom
 • 1X PrestaShop Optimized Speed
Legnépszerűbb

Premium Webtárhely

2.689Ft
Spóroljon 82%-ot
485
Ft
/hó
 • Korlátlan° számú webhely
 • Korlátlan* számú e-mail fiók
 • Végtelen Adatforgalom
 • Heti Mentések
 • 2X-esen PrestaShop Optimalizált

Business webtárhely

3.589Ft
Spóroljon 78%-ot
779
Ft
/hó
 • Minden Premium Előny
 • Napi Mentések
 • Ingyenes SSL tanusítvány
 • 4X-esen PrestaShop Optimalizált
Több erőre van szüksége a projektjéhez? Tekintse meg elképesztő felhő technológiai megoldásunkat!.

Tudtad? A sajátingyenes domain neveket az éves Premium & Business webtárhely csomagok tartalmazzák!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard

PrestaShop Tárhely a Sikerért

Egy online áruház elindítása ne legyen nehéz. A Hostingernél, minden készen áll arra, hogy a WebShop kereskedelem tetejére kerüljön a világban. Biztosíthatjuk, hogy a kosár teljesítménye és a konverziós arány a legjobb a PrestaShop tárhely platformon!

Egésznapos élő támogatás

Az út a sikerhez elég döcögős lehet. De a Hostingernél mindig számíthat ránk! A szenvedélyes és professzionális ügyfél csapatunk elérhető 24/7/365 napon át, hogy figyelje a válaszokat vagy megválaszolja a kérdéseket!

PrestaShop Optimimalizált Szerverek

Hasonlóan akár egy ház megtervezéséhez, meg kell bizonyosodnia arról, hogy az alapzat stabil és megbízható. Célunk, hogy a lehető legjobb PrestaShop teljesítményt kínáljuk önnek azáltal, hogy szervereinket fejlesztjük egyéni beállításokkal és konfigurációkkal.

Ingyenes domain

Minden online áruháznak szüksége van egy jólcsengő és könnyen megjegyezhető domain névre. Szerezze meg hát azt ingyen a Hostingernél! Minden 12 hónapos vagy annál nagyobb ciklus esetén a PrestaShop tráhelyek ingyenes domain névvel rendelkeznek az első évre.

A saját PrestaShop áruháza csupán néhány lépésre van!

Kövesse a 3 egyszerű lépést az online áruháza elkészítéséhez.

Válassza ki a PrestaShop csomagot

Válassza ki a PrestaShop csomagot

Válassza ki a három elérhető opció közül és nézze át a kosár tartalmát. Rendelje meg 12 hónapos ciklussal, hogy ingyenes domainre tegyen szert!

Állítsa be online áruházát

Állítsa be online áruházát

Complete the cart checkout process and go through the initial order setup to get started.

Élvezze az Email szolgáltatást

Élvezze az Email szolgáltatást

Ez az ahol az igazi móka kezdődik. Telepíse PrestaShop áruházát egy szempillantás alatt, és adja hozzá a termékeket és szolgáltatásokat, majd kezdje el a bevételek szerzését.

Miért a PrestaShop?

Miért a PrestaShop?

Mindent tartalmaz, amire szüksége van egy online áruház élindításához. Akár egy szezonális fejlesztő, vagy első webshopját tervezi, a PrestaShop az egyik legjobb és legmegbízhatóbb választás!

Könnyen kezelhető

A WebShop elindítása sosem volt könnyebb korábban. A PrestaShop minden eszközzel rendelkezik a sikerhez: könnyed adminisztratív panel, részletes dokumentáció és még sok más. Nincs szükség technikai tudásra, hogy webáruházat indítson!

Mobilbarát

Tartson lépést a legújabb trendekkel és technológiai fejldősékkel! A mobil keresések száma nagyobb mint valaha. Vezesse őket a mobilbarát PrestaShop áruházába és tegyen szert még több bevételre!

WebShop Orientált

Építsen online áruházat! A PrestaShop teljesen az online bizniszre épül és a lehető legjobb teljesíményt és funkciógazdagságot kapja ezen az áron.

Minden ami szükséges a legjobb PrestaShop áruházhoz

Az ön sikeréért dolgozunk - az egyik érdekünk az, hogy minden eszköz használatra készen álljon, hogy elérje céljait. Ellenőrizze ezeket a PrestaShop eszközöket, amelyek a lista tetejére kerítik Önt.

1 kattintásos telepítés

Az idő pénz. És a manuális telepítések hosszasak és bonyodalmasak lehetnek és pont ezért fogja megtalálni az egy kattintásos telepítőt a kezelőfelületen!

SSL/TLS védett

Maradjon biztonságban a vetélytárssal szemben. Minden éves csomag esetében életreszóló SSL/TLS tanúsítványt kínálunk, hogy weboldalán lévő tranzakciókat biztosítsuk és jobb SEO rangra tehessen szert.

Extra CloudFlare

A sebesség és elérhetőség fontos egy online áruház számára. Legyen egy lépéssel előlrébb a beépített CloudFlare CDN és DDoS támadás védelemmel.

Integrált gyorsítótárazás

Több sebesség és teljesítmény több elégedett felhasználót jelent és nagyobb konverziós arányt. Ez-az amiről a szerver oldali statikus cache rendszerünk szól!

Fejlődés fókuszált

Nincsenek korlátok! Nem számít mekkorára nő online áruháza, mindig lesz egy megoldásunk. Kezdjen kicsiben és fejlődjön naggyá a Hostingerrel!

Hozzáférési Kezelő

Az adatok megosztása gondokat okozhat, ha másokkal építi áruházát. Dolgozzon együtt más emberekkel ugyan azon a projekten a Hozzáférési Kezelő használatával!

PrestaShop Tárhely GYIK

A leginkább felkett kérdések a PrestaShop tárhellyel kapcsolatban

Elsődlegesen online áruházak építésére szolgál a Prestashop, amely egy nyílt forráskódú webshop rendszer. PHP és MySQL-ben írva, amely minden szükséges eszközt kínál, hogy létrehozza boltját és bevételre tegyen szert. Jelenleg, több mint 250 ezer áruház használja ezt országszerte és nagyjából 1.5% piaci részesedést tudhat magáénak a CMS-ek körében.

A PrestaShop tárhely a legjobb teljesítményt kínálja az online áruházának. Egyéni szerver konfiguráció, a legújabb PHP és MySQL verziók, integrált cache, és HTTP/2 csak néhány a sok közül, ameléy felturbózza majd webshopját. Tegye ezt össze a CloudFlare és az életreszóló SSL tanúsítvánnyal és mindenene meglesz, hogy biztonságos és SEO optimalizált boltja legyen.

A Hostingernél, minden PrestaShop telepítés egyedi mappával és adminisztratív felülettel érkezik. Véletlenszerű betűk és számok, amelyek megvédik a weblapját a betolakodóktól vagy bruteforce próbálkozásoktól. Hogy megtalálja az egyedi PrestaShop admin URL-jét, nyissa meg a Fájlkezelőt és tekintse meg a telepített mappákat. Amint megvan, nyissa meg a böngészőjében (például http://www.azenprestashopom.com/valami/).

Egy terv léte a szállítási költségekről nagyon fontos az online rendszerének a fizikai termékek miatt. A PrestaShop kiszámítja a szállítási költségeket az ár vagy súly skálán. Illetve az olyan szempontok, mint a geológiai helyzet, ország vagy valuta az ön profilján. Szerencsére, van léehetősége szerkeszteni ezen értékeket a helyi PrestaShop adminisztrátori beállításaiban.

Természetesen igen! A több áruházas funkciója a PrestaShopnak lehetővé teszi az ön számára, hogy létrehozza majd kezelje azokat jobb hatékonysággal. Akár többnyelves áruházat vagy több pénznemet szeretne, ez egy remek megoldás lesz az ön számára.

The amount of modules that you can implement is not limited on our PrestaShop hosting plans. As long as you have the resources, you can add as many extensions to your online store as you need. And whenever you need more power, we have various seamless upgrade options available!

Unfortunately, no. While there is a moderate selection of free PrestaShop modules, most of them have a price tag. However, they also include refund policies, which let you test everything out risk-free. And the free module library consists of the most essential tools that online shops need!

All PrestaShop hosting servers are protected with a smart WAF and custom firewall rules. They defend every user against abusive activity such as DDoS attacks, injections, brute forcing and similar. For an additional layer of security, we also offer CloudFlare integration. Furthermore, every e-commerce store should consider setting up an SSL/TLS certificate, which will boost trust and protect user data against man in the middle attacks.

You surely can! A convenient auto installer will be available in your control panel. Using it, you can set up and remove popular scripts with just a few mouse clicks! In case PrestaShop is not the right solution, you can try a lot of other popular e-commerce platforms such as Magento or WordPress+WooCommerce.

Kezdjen spórolni most!

Minden az egyben webtárhely & domain név már

179
Ft
/hó
 • Egyszerű Honlapszerkesztő
 • 99.9% Elérhetőség
 • Állandó Élő Támogatás
 • Funkciógazdag Kezelőfelület
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
Korlátolt idejű ajánlat!
Már
179
Ft
/hó
Save 90%
Kezdjen bele