PrestaShop tárhely

Tegyen szert több bevételre és futtassa a PrestaShopot kivételes teljesítménnyel,

check_circle

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Válasszon PrestaShop tárhely csomagot

PrestaShop Starter

2 689 Ft
82%-os megtakarítás!
485
Ft
/hó

949 Ft/hó megújításkor

 • Végtelen Számú honlap
 • 20 GB SSD háttértár
 • Korlátlan adatforgalom
 • Ingyenes domain és SSL
 • Heti automatikus biztonsági mentések
Legnépszerűbb

PrestaShop Premium

3 589 Ft
78%-os megtakarítás!
779
Ft
/hó

2 099 Ft/hó megújításkor

 • Végtelen Számú honlap
 • 100 GB SSD háttértár
 • Korlátlan adatforgalom
 • Ingyenes domain és SSL
 • Napi mentések

PrestaShop Business

6 714 Ft
75%-os megtakarítás!
1 679
Ft
/hó

4 452 Ft/hó megújításkor

 • Végtelen Számú honlap
 • 100 GB SSD háttértár
 • Korlátlan adatforgalom
 • Ingyenes domain és SSL
 • Napi mentések
 • Dedikált IP cím
 • Dedikált erőforrások

Nagyobb teljesítményre van szüksége? Próbálja ki a felhő alapú tárhelyet!

PrestaShop tárhely az Ön sikeréért

Egy webáruház elindítása ne legyen feleslegesen bonyolult. A Hostinger-nél minden készen áll arra, hogy a webáruházak legjobbját hozhassa létre. Biztosíthatjuk, hogy kiváló vásárlói élmonyt és konverziós arányt érhet el PrestaShop tárhelyünkkel!!

live_help

Egész napos élő támogatás

A sikerhez vezető út elég döcögős lehet, de a Hostinger-nél mindig számíthat ránk! A szenvedélyes és professzionális ügyfélszolgálatos csapatunk 24/7/365-ös készenlétben áll arra, hogy bármilyen kérdést vagy kérést megválaszoljon!

dns

PrestaShop-ra optimalizált szerverek

Egy ház megtervezéséhez hasonlóan a webáruház elkészítése során is meg kell bizonyosodnia arról, hogy az alapzat stabil és megbízható. Célunk, hogy a lehető legjobb PrestaShop-teljesítményt kínáljuk Önnek azáltal, hogy szervereinket egyéni beállításokkal és konfigurációkkal látjuk el.

thumb_up

Ingyenes domain

Minden webáruháznak szüksége van egy jól csengő és könnyen megjegyezhető domain névre. Szerezze meg hát azt ingyen a Hostinger-nél! Minden 12 hónapos vagy annál nagyobb ciklus esetén az első évre ingyenes domain nevet adunk a PrestaShop tárhelyek mellé.

Miért a PrestaShop?

Mindent tartalmaz, amire egy webáruház élindításához szükséges. Nem számít, hogy Ön tapasztalt fejlesztő, vagy éppen legelső webshopját tervezi, a PrestaShop az egyik legjobb és legmegbízhatóbb választás!

 icon

check_circleKönnyen kezelhető

Sosem volt még ilyen könnyű egy webáruház elindítása A PrestaShop minden eszközzel rendelkezik a sikerhez: egyszerű adminisztratív panel, részletes dokumentáció és még sok egyéb. Nincs szükség technikai tudásra ahhoz, hogy webáruházat indítson!

check_circleMobilbarát

Tartson lépést a legújabb trendekkel és technológiai fejlődéssel! A mobilon végzett keresések száma minden eddiginél nagyobb. Vezesse őket a mobilbarát PrestaShop-áruházába és tegyen szert még több bevételre!

check_circleWebShop-orientált

Építsen webáruházat! A PrestaShop teljesen az online bizniszre épül, így a lehető legjobb teljesítményt és funkciógazdagságot biztosítja ezen a területen.

A saját PrestaShop áruháza csupán néhány lépésre van!

Kövesse ezt a 3 egyszerű lépést saját webáruházának elkészítéséhez.

Válassza ki a PrestaShop-csomagot

Első lépés

Válassza ki a PrestaShop-csomagot

Válassza ki a három elérhető opció közül az Önnek legmegfelelőbbet, majd rendelje meg 12 hónapos ciklussal, hogy ingyenes domainre tegyen szert!

Állítsa be online áruházát

Második lépés

Állítsa be online áruházát

Complete the cart checkout process and go through the initial order setup to get started.

Élvezze PrestaShop tárhelyét

Harmadik lépés

Élvezze PrestaShop tárhelyét

Itt kezdődik az igazi móka. Telepítse PrestaShop áruházát egy szempillantás alatt és vegye fel adatbázisába a forgalmazni kívánt termékeket és szolgáltatásokat. Ezt követően már csak annyi a dolga, hogy a bevételre figyeljen.

Minden fontos egy helyen

Minden ami szükséges a legjobb PrestaShop áruházhoz

Az ön sikeréért dolgozunk - az egyik érdekünk az, hogy minden eszköz használatra készen álljon, hogy elérje céljait. Vegyen egy pillantást az alábbi PrestaShop eszközökre, melyek a lista tetejére repíthetik Önt.

tune

1 kattintásos telepítés

Az idő pénz - a manuális telepítések hosszasak és bonyodalmasak lehetnek. Pont ezért nyújtunk egy kattintásos telepítőt a vezérlőpultban!

update

SSL/TLS védett

Maradjon biztonságban és tartson mindig egy lépéssel a vetélytársai előtt. Minden éves csomag esetében életreszóló SSL/TLS tanúsítványt kínálunk, hogy weboldalán biztosítsuk a tranzakciókat, emellett jobb SEO rangra is szert tehet, ha weboldalát tanúsítvány védi.

https

Extra CloudFlare

A gyors működés és állandó elérhetőség kifejezetten fontosak egy webáruház számára. Legyen egy lépéssel előrébb a beépített CloudFlare CDN-nel és DDoS-támadások elleni védelemmel.

Vezérlőpult
Webáruház
cloud

Integrált gyorsítótárazás

A jobb sebesség és teljesítmény több elégedett felhasználót és nagyobb konverziós arányt jelent . Erről szól a szerveroldali statikus cache-rendszerünk!

people

Fókuszált fejlődés

Nincsenek korlátok! Nem számít, hogy milyen tempóban növekszik webáruháza, mindig lesz egy megoldásunk. Kezdjen kicsiben és fejlődjön naggyá a Hostinger-rel!

trending_up

Jogosultságkezelő

Az adatok megosztása gondokat okozhat, ha másokkal együtt építi áruházát. Dolgozzon együtt más emberekkel ugyanazon a projekten a jogosultságkezelő használatával!

PrestaShop Tárhely GYIK

Válaszaink a PrestaShop tárhellyel kapcsolatban leggyakrabban feltett kérdésekre

A PHP nyelven írt és MySQL adatbázist használó, nyílt forráskódú PrestaShop elsődlegesen webáruházak építésére szolgál. Ez a tartalomkezelő mindent biztosít ahhoz, hogy Ön sikeres webáruházat hozhasson létre. Napjainkban nagyjából 1.5%-os részesedéssel bír a tartalomkezelő rendszerek piacán, így világszerte több mint 250 ezer webáruházat üzemeltet.
A PrestaShop tárhely a legjobb teljesítményt kínálja az online áruházának. Egyéni szerver konfiguráció, a legújabb PHP és MySQL verziók, integrált cache, és HTTP/2 csak néhány a sok közül, amely felturbózza majd webshopját. Tegye ezt össze a CloudFlare és az életreszóló SSL tanúsítvánnyal és mindene meglesz, hogy biztonságos és SEO optimalizált boltja legyen.
A Hostinger-nél minden PrestaShop telepítés egyedi, véletlenszerű betűk és számok kombinációjából álló mappanevet biztosít az adminisztrációs felület számára. Ennek célja az, hogy megvédjük webáruházának adminisztrációs felületét a támadásoktól és brute force behatolási kísérletektől. Egyedi hozzáférési URL-jét a beépített fájlkezelő segítségével találhatja meg, majd böngészője segítségével léphet be (például: http://www.sajatprestaboltom.com/adminfelulet/).
Minden fizikai termékeket árusító webáruház számára kritikus pont a kiszállítás és annak költségeinek kezelése. A PrestaShop képes árkategóriák és súlycsoportok szerinti költségszámításra is, emellett figyelembe tudja venni a földrajzi távolságokat, az országokat és a pénznemeket is. Mindezeket a PrestaShop adminisztrációs felületén módosíthatja igényei szerint.
Természetesen igen! A PrestaShop többáruházas funkciója lehetővé teszi az Ön számára, hogy többnyelvű vagy több pénznemet kezelő áruházat hozzon létre - ilyen esetekben válik igen hasznossá a többáruházas funkció.
PrestaShop tárhelyeinken nincsenek korlátozások a telepíthető modulokkal kapcsolatban. Annyi bővítményt használhat webáruházához, amennyit csak szeretne - feltéve, ha a bérelt tárhely elbírja őket. Ha nagyobb teljesítményre van szüksége, akkor minden probléma nélkül válthat nagyobb csomagra!
Sajnos vannak köztük fizetősek is. Habár viszonylag sok ingyenes modult találhatunk a PrestaShop-hoz, a jobb minőségűek jelentős része fizetős. Szerencsére elég korrekt visszafizetési garanciával rendelkeznek, így kockázatmentesen letesztelhetjük őket. Emellett az ingyenes modulok nagyrészt lefedik az átlagos webáruházak igényeit.
Minden PrestaShop-ot futtató szerverünket okos WAF és egyéni tűzfal-szabályok védenek, így a DDoS-támadások, beékelődések, brute-force támadások és hasonlók ellen elég jó védelmet nyújtunk. Ha még többet szeretne, elérheti CloudFlare-integrációs szolgáltatásunkat is. Továbbá minden webáruháznak nagyon erősen ajánlott az SSL/TLS tanúsítvány használata, mivel egyrészt ezzel növelhetjük vásárlóink bizalmát, másrészt megvédhetjük adataikat a lehallgatásoktól és közbeékelődéses támadásoktól is.
Természetesen! Igen hasznos automatikus telepítőnket megtalálja személyes vezérlőpultjában. Ezzel mindössze néhány kattintással telepítheti vagy törölheti a legtöbb népszerű webalkalmazást. Így ha nem jön be Önnek a PrestaShop, akkor pár kattintást követően már próbálgathatja például a Magento-t vagy akár a WordPress+WooCommerce kombót is.