PrestaShop tárhely

Tegyen szert több bevételre és futassa a PrestaShopot kivételes teljesítménnyel, mindezt optimalizálva.

check_circle

30-napos pénzvisszafizetési garancia

Válasszon PrestaShop tárhely csomagot

Webtárhely

1.799Ft
Spóroljon 90%-ot
179
Ft
/hó
 • 1 Weblap
 • 1 Free Business mailbox for 6 months!
 • 100 GB Adatforgalom
 • 1X PrestaShop Optimized Speed
Legnépszerűbb

Premium Webtárhely

2.689Ft
Spóroljon 82%-ot
485
Ft
/hó
 • 100 webhely
 • 1 Free Business mailbox for 6 months!
 • Végtelen Adatforgalom
 • Heti Mentések
 • 2X-esen PrestaShop Optimalizált

Business webtárhely

3.589Ft
Spóroljon 78%-ot
779
Ft
/hó
 • Minden Premium Előny
 • Napi Mentések
 • Ingyenes SSL tanusítvány
 • 4X-esen PrestaShop Optimalizált

Tudtad? A sajátingyenes domain neveket az éves Premium & Business webtárhely csomagok tartalmazzák!

Nagyobb teljesítményre van szükséged? Próbáld ki a felhő alapú tárhelyet!

PrestaShop Tárhely a Sikerért

Egy online áruház elindítása ne legyen nehéz. A Hostingernél, minden készen áll arra, hogy a WebShop kereskedelem tetejére kerüljön a világban. Biztosíthatjuk, hogy a kosár teljesítménye és a konverziós arány a legjobb a PrestaShop tárhely platformon!

live_help

Egésznapos élő támogatás

Az út a sikerhez elég döcögős lehet. De a Hostingernél mindig számíthat ránk! A szenvedélyes és professzionális ügyfél csapatunk elérhető 24/7/365 napon át, hogy figyelje a válaszokat vagy megválaszolja a kérdéseket!

dns

PrestaShop Optimimalizált Szerverek

Hasonlóan akár egy ház megtervezéséhez, meg kell bizonyosodnia arról, hogy az alapzat stabil és megbízható. Célunk, hogy a lehető legjobb PrestaShop teljesítményt kínáljuk önnek azáltal, hogy szervereinket fejlesztjük egyéni beállításokkal és konfigurációkkal.

thumb_up

Ingyenes domain

Minden online áruháznak szüksége van egy jólcsengő és könnyen megjegyezhető domain névre. Szerezze meg hát azt ingyen a Hostingernél! Minden 12 hónapos vagy annál nagyobb ciklus esetén a PrestaShop tráhelyek ingyenes domain névvel rendelkeznek az első évre.

Miért a PrestaShop?

Mindent tartalmaz, amire szüksége van egy online áruház élindításához. Akár egy szezonális fejlesztő, vagy első webshopját tervezi, a PrestaShop az egyik legjobb és legmegbízhatóbb választás!

 icon

check_circleKönnyen kezelhető

A WebShop elindítása sosem volt könnyebb korábban. A PrestaShop minden eszközzel rendelkezik a sikerhez: könnyed adminisztratív panel, részletes dokumentáció és még sok más. Nincs szükség technikai tudásra, hogy webáruházat indítson!

check_circleMobilbarát

Tartson lépést a legújabb trendekkel és technológiai fejldősékkel! A mobil keresések száma nagyobb mint valaha. Vezesse őket a mobilbarát PrestaShop áruházába és tegyen szert még több bevételre!

check_circleWebShop Orientált

Építsen online áruházat! A PrestaShop teljesen az online bizniszre épül és a lehető legjobb teljesíményt és funkciógazdagságot kapja ezen az áron.

A saját PrestaShop áruháza csupán néhány lépésre van!

Kövesse a 3 egyszerű lépést az online áruháza elkészítéséhez.

Válassza ki a PrestaShop csomagot

First step

Válassza ki a PrestaShop csomagot

Válassza ki a három elérhető opció közül és nézze át a kosár tartalmát. Rendelje meg 12 hónapos ciklussal, hogy ingyenes domainre tegyen szert!

Állítsa be online áruházát

Second step

Állítsa be online áruházát

Complete the cart checkout process and go through the initial order setup to get started.

Élvezze az Email szolgáltatást

Third step

Élvezze az Email szolgáltatást

Ez az ahol az igazi móka kezdődik. Telepíse PrestaShop áruházát egy szempillantás alatt, és adja hozzá a termékeket és szolgáltatásokat, majd kezdje el a bevételek szerzését.

Everything you need

Minden ami szükséges a legjobb PrestaShop áruházhoz

Az ön sikeréért dolgozunk - az egyik érdekünk az, hogy minden eszköz használatra készen álljon, hogy elérje céljait. Ellenőrizze ezeket a PrestaShop eszközöket, amelyek a lista tetejére kerítik Önt.

tune

1 kattintásos telepítés

Az idő pénz. És a manuális telepítések hosszasak és bonyodalmasak lehetnek és pont ezért fogja megtalálni az egy kattintásos telepítőt a kezelőfelületen!

update

SSL/TLS védett

Maradjon biztonságban a vetélytárssal szemben. Minden éves csomag esetében életreszóló SSL/TLS tanúsítványt kínálunk, hogy weboldalán lévő tranzakciókat biztosítsuk és jobb SEO rangra tehessen szert.

https

Extra CloudFlare

A sebesség és elérhetőség fontos egy online áruház számára. Legyen egy lépéssel előlrébb a beépített CloudFlare CDN és DDoS támadás védelemmel.

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

Integrált gyorsítótárazás

Több sebesség és teljesítmény több elégedett felhasználót jelent és nagyobb konverziós arányt. Ez-az amiről a szerver oldali statikus cache rendszerünk szól!

people

Fejlődés fókuszált

The sky's the limit! No matter how large your online store grows, we’ll always have a solution. Start small and grow big with Hostinger!

trending_up

Hozzáférési Kezelő

Az adatok megosztása gondokat okozhat, ha másokkal építi áruházát. Dolgozzon együtt más emberekkel ugyan azon a projekten a Hozzáférési Kezelő használatával!

PrestaShop Tárhely GYIK

A leginkább felkett kérdések a PrestaShop tárhellyel kapcsolatban

Elsődlegesen online áruházak építésére szolgál a Prestashop, amely egy nyílt forráskódú webshop rendszer. PHP és MySQL-ben írva, amely minden szükséges eszközt kínál, hogy létrehozza boltját és bevételre tegyen szert. Jelenleg, több mint 250 ezer áruház használja ezt országszerte és nagyjából 1.5% piaci részesedést tudhat magáénak a CMS-ek körében.
A PrestaShop tárhely a legjobb teljesítményt kínálja az online áruházának. Egyéni szerver konfiguráció, a legújabb PHP és MySQL verziók, integrált cache, és HTTP/2 csak néhány a sok közül, ameléy felturbózza majd webshopját. Tegye ezt össze a CloudFlare és az életreszóló SSL tanúsítvánnyal és mindenene meglesz, hogy biztonságos és SEO optimalizált boltja legyen.
A Hostingernél, minden PrestaShop telepítés egyedi mappával és adminisztratív felülettel érkezik. Véletlenszerű betűk és számok, amelyek megvédik a weblapját a betolakodóktól vagy bruteforce próbálkozásoktól. Hogy megtalálja az egyedi PrestaShop admin URL-jét, nyissa meg a Fájlkezelőt és tekintse meg a telepített mappákat. Amint megvan, nyissa meg a böngészőjében (például http://www.azenprestashopom.com/valami/).
Egy terv léte a szállítási költségekről nagyon fontos az online rendszerének a fizikai termékek miatt. A PrestaShop kiszámítja a szállítási költségeket az ár vagy súly skálán. Illetve az olyan szempontok, mint a geológiai helyzet, ország vagy valuta az ön profilján. Szerencsére, van léehetősége szerkeszteni ezen értékeket a helyi PrestaShop adminisztrátori beállításaiban.
Természetesen igen! A több áruházas funkciója a PrestaShopnak lehetővé teszi az ön számára, hogy létrehozza majd kezelje azokat jobb hatékonysággal. Akár többnyelves áruházat vagy több pénznemet szeretne, ez egy remek megoldás lesz az ön számára.
The amount of modules that you can implement is not limited on our PrestaShop hosting plans. As long as you have the resources, you can add as many extensions to your online store as you need. And whenever you need more power, we have various seamless upgrade options available!
Unfortunately, no. While there is a moderate selection of free PrestaShop modules, most of them have a price tag. However, they also include refund policies, which let you test everything out risk-free. And the free module library consists of the most essential tools that online shops need!
All PrestaShop hosting servers are protected with a smart WAF and custom firewall rules. They defend every user against abusive activity such as DDoS attacks, injections, brute forcing and similar. For an additional layer of security, we also offer CloudFlare integration. Furthermore, every e-commerce store should consider setting up an SSL/TLS certificate, which will boost trust and protect user data against man in the middle attacks.
You surely can! A convenient auto installer will be available in your control panel. Using it, you can set up and remove popular scripts with just a few mouse clicks! In case PrestaShop is not the right solution, you can try a lot of other popular e-commerce platforms such as Magento or WordPress+WooCommerce.
closelogo

Fekete péntek
akció

 • check 99.9% üzemidő
 • check Ingyenes SSL tanusítvány
 • check Állandó Élő Támogatás
 • check 30-napos pénzvisszafizetési garancia
Kezdjen bele

Up To

90

%

OFF

44
NAP
21
ÓRA
18
PERC
08
MÁSODPERC
Fekete Péntek Akció: Webtárhely
Már 179Ft /Hónap!
See All Deals
×