Joomla Tárhely

Hozzon létre olyan weboldalt, amilyet mindig is szeretett volna! Segítségére van gyors és megbízható, Joomlára optimalizált tárhelyünk

check_circle

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Webtárhely csomagok Joomlára optimalizálva

Webtárhely

1 799 Ft
90%-os megtakarítás!
179
Ft
/hó

569 Ft/hó megújításkor

 • 1 webhely
 • 1 email fiók
 • 100 GB adatforgalom
 • 1X-esen Joomla-optimalizált
Legnépszerűbb

Prémium webtárhely

2 689 Ft
82%-os megtakarítás!
485
Ft
/hó

949 Ft/hó megújításkor

 • Korlátlan*számú webhely
 • Korlátlan*számú email fiók
 • Korlátlan*sávszélesség
 • Heti mentések
 • 2X-esen Joomla-optimalizált

Üzleti webtárhely

3 589 Ft
78%-os megtakarítás!
779
Ft
/hó

2 099 Ft/hó megújításkor

 • A Prémium előnyei
 • Napi mentések
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • 4X-esen Joomla-optimalizált

Tudta? A Prémium és az Üzleti webtárhely csomagok tartalmazzák a saját ingyenes domain neveket.

Nagyobb teljesítményre van szüksége? Próbálja ki a felhő alapú tárhelyet!

Joomla webtárhely, ami elvarázsolja Önt.

Éveken át tökéletesítettük szerver-infrastruktúránkat, hogy mindent maximum hatékonysággal használhassunk ki. Nálunk mindent megkap, amire csak szüksége lehet egy sikeres Joomla-alapú webhelyhez!

live_help

Joomla-rajongó ügyféltámogatás

Szüksége van segítségre webhelyének létrehozásához vagy áthelyezéséhez? Számíthat ránk! Egy kifejezetten a Joomlára szakosodott csapattól kérhet segítséget bármikor és bárhol! 24/7/365-ös elérhetőség!

dns

Joomlára optimalizált szerverek

Tapasztalja meg a villámgyors betöltési időt és a legjobb teljesítményt. Minden szerverünk a legjobb Joomla-élményt nyújtja, bármilyen webhely üzemeltetéséről legyen szó!

thumb_up

Ingyenes domain

Minden projekt számára szükséges egy jó név. Üssön két legyet egy csapással és szerezze meg azt ingyen a Hostingernél! Minden egy éves vagy annál többre nyúló Joomla tárhely csomag esetében ingyenes domain nevet kap az első évre.

Miért válasszam a Joomla CMS-t?

A Joomla a világ második legnépszerűbb tartalomkezelője - ezt az előkelő helyezését nagyban köszönheti hihetetlenül egyszerű kezelésének. Bármilyen webhelyről is legyen szó, a Joomla mindent biztosít ahhoz, hogy gyönyörű oldalakkal támogassuk meg online jelenlétünket.

 icon

check_circleEgyszerű és testreszabható

Még ha első weblapját is készíti, a Joomla egyszerűsége meg fogja Önt lepni. Telepítse egere egyetlen kattintásával és tegye professzionálissá weboldalát kódolási ismeretek nélkül!

check_circleHatalmas közösség

A Joomla tekintélyes felhasználói bázist gyűjtött össze az évek során. Elkészítheti saját weboldalát egyszerűen - ha bármiben elakadna, a hatalmas közösség biztosan nyújt rá megoldást!

check_circleTémák és kiegészítők

Rengeteg ingyenes témával és bővítménnyel valóban teljes mértékben egyénre szabhatja a Joomlát. Pillanatok alatt hozzáadhat új funkciókat és gyönyörű, ugyanakkor funkcionális design-elemeket is!

Készítse el webhelyét a Joomlával még ma!

Indítson Joomla honlapot csupán 3 egyszerű lépésben

Válasszon Joomla tárhely csomagot

Első lépés

Válasszon Joomla tárhely csomagot

Válasszon egyet a három megoldás közül és tekintse meg kosarát. Válasszon 12 hónapos periódust, ha ingyenes domainnevet és SSL-t szeretne!

Fejezze be a vásárlást

Második lépés

Fejezze be a vásárlást

Fejezze be a tranzakciót, hogy elérje a kezelőfelületet és telepíthesse a szolgáltatásokat.

Indítsa el Joomla weblapját

Harmadik lépés

Indítsa el Joomla weblapját

Most kezdődik az igazi munka! Telepítse egyetlen kattintással a Joomlát, hogy rögtön munkához is láthasson!

Minden fontos egy helyen

Megvan minden a sikerhez a Joomla segítségével

A Hostinger-nél nyugodtan összpontosíthat arra, amire szüksége van. Minden szervert a végsőkig optimalizáltunk, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a Joomlából. Egyedi vezérlőpultunkkal számos extra biztonsági és teljesítményfokozó lehetőséget nyújtunk!

tune

Cache gyorsító

Gyorsítsa fel Joomla weblapját a szerver-oldali cache motorral és tartsa meg látogatóit attól függetlenül, hogy épp hányan jönnek!

update

Legújabb PHP verzió

A szervereink mindig a legújabb PHP és MySQL verziókkal futnak, így gondoskodva a legjobb teljesítményről és a feltörhetetlen biztonságról.

https

SSL/TLS tanúsítvány

Mivel a HTTPS nemsokára szabvány lesz a weben, minden éves Joomla tárhely csomagot életreszóló SSL-el bizttosítunk, hogy turbózzuk a bizalmat és a SEO-t!

Vezérlőpult
Webáruház
cloud

Extra CloudFlare

CloudFlare integrációt is kínálunk a gyorsabb működés érdekében, ez köszönhető a globális CDN hálózatnak és a nagyteljesítményű DDoS/WAF védelemnek. A biztonság az első!

people

99.9%-os elérhetőség

A dedikált fejlesztői és mérnöki csapataink folyamatosan felügyelik a szervereket annak érdekében, hogy az Ön weboldala mindenkor elérhető legyen.

trending_up

Jogosultságkezelő

Több ember dolgozik a webhelyen? Nem probléma! Tartsa titokban fiókjának belépési adatait és dolgozzon másokkal együtt az egyéni jogosultságkezelő segítségével.

Joomla Tárhely GYIK

Megválaszoljuk a Joomla tárhellyel kapcsolatban leggyakrabban feltett kérdéseket.

Jelenleg a második helyet tartja a legnépszerűbb tartalom kezelő rendszerek között (CMS), a Joomla. Ez egy végletekig testreszabható platform, amely tényleg rengeteg dologra használható. A 2005-ben kiadott első verziója óta mindig is az volt a célja, hogy megkönnyítse webmesterek, bloggerek és vállalkozók millióinak az online jelenlétük kiépítését.
Teljesítménybeli frissítésekkel és egyéni beállításokkal megpakolt Joomla tárhelyeink kifejezetten a Joomla-alapú webhelyek igényeire lettek szabva. Koncentráljon csak weboldalainak tartalmára és minőségére - mi foglalkozunk a szerver üzemidejének biztosításával, a szoftverfrissítésekkel és a finomhangolásokkal. A Hostinger-nél a lehető legtöbbet hozhatja ki a Joomlából.
Joomla-alapú webhelyének áthelyezéséhez először készítsen róla egy teljes mentést, erre például az Akeeba Backup bővítményt is használhatja. Ha a költöztetés során bármilyen problémába futna, nyugodtan forduljon szakértői csapatunkhoz, akik éjjel-nappal rendelkezésre állnak.

Mint tartalom kezelő rendszer, a Joomla rengeteg lehetőséget kínál. Csak néhány példa arra, hogy milyen webhelyek hozhatók létre a Joomlával:

 • Blogok;
 • Véleménygyűjtő oldalak;
 • Álláskereső oldalak;
 • Partnerprogrammal foglalkozó oldalak;
 • Személyes portfóliók;
 • Online áruházak;

és még sok más. A Joomla rugalmassága nagyban köszönhető az ingyenes bővítmények hatalmas tárházának.

Természetesen van lehetőség erre, ráadásul nem is csak egy módszerrel! A Joomla ingyenes gyűjteményében jó néhány webáruház létrehozását célzó bővítményt találhat, Ezek mindegyike más-más funkciókkal és szolgáltatásokkal rendelkezik, így érdemes mindegyiket próbára tenni, mielőtt meghozná a döntést.
A legsimább online élmény érdekében a Joomla tárhelyek BitNinja valós-idejű védelemmel vannak ellátva. Ezt egyedi tűzfal szabályokkal párosítottuk, az eredmény egy olyan biztonságos webes környezet, amely fokozottan védett kártevők, DDoS, brute force, XSS és hasonló támadások ellen.
Habár a két tartalomkezelő között nem lehet egyértelmű győztest hirdetni, a Joomla az egyik legjobb WordPress-alternatíva. Az interneten lévő webhelyek negyede nyílt forráskódú platformot használ. Ezenkívül mindkét platform kiváló választás bármilyen webhely elkészítéséhez - mindkettőnek megvannak a saját előnyei és hátrányai.