Joomla Tárhely

Hozzon létre olyan weboldalt, amilyet mindig is szeretett volna a gyors és megbízható, Joomlára optimalizált tárhelyünk segítségével.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Webtárhelycsomagok Joomlára optimalizálva

Tudta? A Prémium és az Üzleti Webtárhely csomagok tartalmazzák a saját ingyenes domainneveket.

Fizetési feltételek

Joomla webtárhely, amely elvarázsolja Önt

Éveken át tökéletesítettük szerver-infrastruktúránkat, hogy mindent maximális hatékonysággal használhassunk ki. Nálunk mindent megkap, amire csak szüksége lehet egy sikeres Joomla alapú webhelyhez!

Joomla webtárhely, amely elvarázsolja Önt
Joomláért rajongó ügyféltámogatás

Joomláért rajongó ügyféltámogatás

Segítségre van szüksége webhelyének létrehozásához vagy áthelyezéséhez? Számíthat ránk! Egy kifejezetten a Joomlára szakosodott csapattól kérhet segítséget a hét minden napján, napi 24 órában!

Joomlára optimalizált szerverek

Joomlára optimalizált szerverek

Tapasztalja meg a villámgyors betöltési időt és a legjobb teljesítményt. Minden szerverünket arra szabtuk, hogy a legjobb Joomla-élményt nyújtsák, bármilyen webhely üzemeltetéséről legyen is szó.

Ingyenes domain

Ingyenes domain

Minden projektnek kell egy jó név. Üssön két legyet egy csapással, és szerezze be ingyen a Hostingernél! Minden egy éves vagy hosszabb Joomla tárhelycsomag előfizetése esetében ingyenes domainnevet adunk az első évre.

Miért válasszam a Joomla CMS-t?

A Joomla a világ második legnépszerűbb tartalomkezelője - ezt az előkelő helyezését hihetetlenül egyszerű kezelésének köszönheti. Bármilyen webhelyről is legyen szó, a Joomla mindent biztosít ahhoz, hogy gyönyörű oldalakkal támogathassa online jelenlétét.

Miért válasszam a Joomla CMS-t?
Egyszerű és testreszabható

Egyszerű és testreszabható

Még ha első weblapját is készíti, a Joomla egyszerűsége le fogja nyűgözni. Telepítse egyetlen kattintással, és alkosson profi weboldalt kódolási ismeretek nélkül!

Hatalmas közösség

Hatalmas közösség

Az évek során a Joomla tekintélyes felhasználói tábort gyűjtött össze az internet minden szegletéből. Készítse el saját weboldalát egyszerűen és ha bármiben elakadna, a hatalmas közösség segít megoldást találni.

Sablonok és kiegészítők

Sablonok és kiegészítők

A rengeteg ingyenes sablonnal és bővítménnyel valóban teljes mértékben testreszabhatja a Joomla-t. Pillanatok alatt hozzáadhat új funkciókat és gyönyörű, ugyanakkor funkcionális designelemekkel kápráztathatja el látogatóit.

Készítse el webhelyét a Joomla tárhellyel még ma

Indítson Joomla webhelyet csupán 3 egyszerű lépésben

Válasszon Joomla tárhelycsomagot

Válasszon Joomla tárhelycsomagot

Válasszon egyet a három lehetőség közül és nézze át a kosarát. Válasszon 12 hónapos előfizetést az ingyenes domainért és SSL-ért!

Fejezze be a vásárlást

Fejezze be a vásárlást

Fejezze be a tranzakciót, menjen a kezelőfelületre és telepítse a szolgáltatást.

Indítsa el Joomla webhelyét

Indítsa el Joomla webhelyét

Most kezdődik az igazi munka! Telepítse egyetlen kattintással a Joomlát, és kezdje el megalkotni a weblapját!

Nálunk minden adott a Joomla sikeres használatához

A Hostingernél nyugodtan összpontosíthat arra, ami igazán fontos. Minden szervert csúcstechnológiával optimalizáltunk, hogy Ön a lehető legtöbbet hozhassa ki a Joomla tárhelyből. Egyedi vezérlőpultunkkal számos extra biztonsági és teljesítményfokozó funkciót nyújtunk!

Nálunk minden adott a Joomla sikeres használatához
Cache-gyorsító

Cache-gyorsító

Gyorsítsa fel Joomla webhelyét a szerver oldali cache motorral és tartsa meg látogatóit függetlenül attól, hogy épp hányan jönnek!

A legújabb PHP verzió

A legújabb PHP verzió

A szervereink mindig a legújabb PHP és MySQL verziókkal futnak, így gondoskodva a legjobb teljesítményről és a tökéletes biztonságról.

SSL/TLS-tanúsítvány

SSL/TLS-tanúsítvány

Mivel a HTTPS egyre inkább elvárás szerte az interneten, minden éves Joomla tárhelycsomagot életreszóló SSL-el látunk el, hogy növeljük a bizalmat és a SEO-t!

Fokozott biztonság

A biztonság mindig az első, és ez vonatkozik a webhelyére is. Minden webtárhely-csomagunk SSL-tanúsítványokkal és DDoS-védelemmel rendelkezik, hogy Ön és a webhelyét meglátogatók egyaránt biztonságosan böngészhessenek.

99,9%-os üzemidő

A fejlesztőkből és mérnökökből álló csapataink folyamatosan felügyelik a szervereket, hogy az Ön weboldala mindig elérhető legyen.

Jogosultságkezelő

Több ember dolgozik együtt a webhelyen? Nem gond! Tartsa titokban fiókjának belépési adatait és dolgozzon másokkal együtt az egyéni jogosultságkezelő segítségével.

Joomla Tárhely

30 napos pénzvisszatérítési garancia

Ha nem 100%-ban elégedett, a vásárlást követő 30 napon belül visszakérheti a befizetett összeget. A folyamat gördülékeny és kockázatmentes.

Joomla Tárhely GYIK

Kapjon válaszokat a Joomla Tárhellyel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre

Mi az a Joomla?

Miben más a Joomla tárhely?

Hogyan költöztethetem át meglévő Joomla alapú webhelyemet?

Milyen webhelyeket készíthetek a Joomlával?

Webáruház készítésére is használható a Joomla?

Mennyire biztonságos a Joomla?

Jobb a Joomla, mint a WordPress?