Joomla Tárhely

Hozza létre weblapját, amit mindig is akart gyors és megbízható tárhellyel, amely a Joomlára optimalizált

check_circle

30-napos pénzvisszafizetési garancia

Webtárhely csomagok Joomlára optimalizálva

Limitált ajánlat: SSL tanúsítvány INGYENESEN

Webtárhely

1.799Ft
Spóroljon 90%-ot
179
Ft
/hó
 • 1 Weblap
 • 1 Email fiók
 • 100 GB Adatforgalom
 • 1X Joomla Optimized Speed
Legnépszerűbb

Premium Webtárhely

2.689Ft
Spóroljon 82%-ot
485
Ft
/hó
 • Végtelen Számú honlap
 • Végtelen Email Fiók
 • Végtelen Adatforgalom
 • Heti Mentések
 • 2X-esen Joomla Optimalizált

Business webtárhely

3.589Ft
Spóroljon 78%-ot
779
Ft
/hó
 • Minden Premium Előny
 • Napi Mentések
 • Ingyenes SSL tanusítvány
 • 4X-esen Joomla Optimalizált

Tudtad? A sajátingyenes domain neveket az éves Premium & Business webtárhely csomagok tartalmazzák!

Nagyobb teljesítményre van szükséged? Próbáld ki a felhő alapú tárhelyet!

Joomla webtárhely, ami elvarázsolja Önt.

Éveken át, tökéletesítettük a szerver infrastruktúránkat, hogy mindent kihajtsanak maximum hatékonysággal. Szerezzen meg mindent, hogy sikeresen elindítja Joomla honlapját.

live_help

Támogatás, aki imádja a Joomlát

Szüksége van segítségre a weblapjának áthelyezéséhez? Számíthat ránk! Egy dedikált csapat, aki specializált a Joomlában segíteni fogja önt bármilyen kérdésekkel vagy kérésekkel 24/7/365!

dns

Joomla Optimalizált Szerverek

Tapasztalja meg a villámgyors betöltési időt és a legjobb teljesítményt. Minden szerverünk tuningolt és optimalizált, hogy a legjobb Joomla tárhely élményt nyújtsa, nem számít, hogy milyen fajta weblapot futtat.

thumb_up

Ingyenes domain

Minden projekt számára szükséges egy jó név. Üssön össze két madarat egsy kővel és szerezze meg azt ingyen a Hostingernél! Minden egy éves vagy annál többre nyúló Joomla tárhely csomag esetében ingyenes domain nevet kaphat az első évre.

Miért válasszam a Joomla CMS-t?

A második legjobb CMS hellyel a világban a Joomla úgy teszi egyszerű a tartalomkezelést, mintha a parkban sétálnánk. Nem számít mit szeretne, minden szükség eszköz megvan, hogy csodálatos honlapokat készítsen egy erős online megjelenéshez.

 icon

check_circleEgyszerű és testreszabható

Még ha első weblapját is készíti, a Joomla egyszerűsége megfogja Önt lepni. Telepítse egere egyetlen kattintásával és tegye professzionálissá azt kódolás nélkül!

check_circleHatalmas közösség

Éveken át, Joomla rengeteg felhasználó szívét vonzotta az internet minden sarkán. Töltse ki weboldalának minden részét és törjön át minden útblokkot, amit tapasztal a céljai során!

check_circleTémák és kiegészítők

Rengeteg ingyenes témával és bővítménnyel, a Joomla megadja a legnagyobb szabadságot. Adjon hozzá új lehetőségeket szempillantás alatt és nyűgözze le látogatóit a csodálatos és gyönyörű funkciókkal.

Irány a web a Joomla tárhellyel még ma

Indítson Joomla honlapot csupán 3 egyszerű lépésben

Válasszon Joomla tárhely csomagot

First step

Válasszon Joomla tárhely csomagot

Válasszon egyet a három megoldás közül és tekintse meg kosarát. Válasszon 12 hónapos periódust és szerezzen ingyen domaint, illetve SSL-t.

Fejezze be a vásárlást

Second step

Fejezze be a vásárlást

Fejezze be a tranzakciót, hogy elérje a kezelőfelületet és telepítse a szolgáltatásokat.

Indítsa el Joomla weblapját

Third step

Indítsa el Joomla weblapját

Most kezdődik az igazi munka! Telepítse Joomla weblapját egyetlen kattintással és induljon a móka!

Everything you need

Megvan minden a sikerhez a Joomla segítségével

A Hostingernél, nyugodtan összpontosíthat arra, amire szükséges. Minden szerver optimalizált a tetőpontig, hogy a legjobbat nyújtsa a Joomla tárhelyen. Egy sajátkezűleg készített vezérlőfelület rengeteg lehetőséggel, hogy kiváló biztonságot és teljesítményt kínáljon!

tune

Cache gyorsító

Gyorsítsa fel Joomla weblapját a szerver-oldali cache motorral és tartsa meg látogatóit, nem számít hányan jönnek!

update

Legújabb PHP Verzió

A szervereink mindig frissek a legújabb PHP és MySQL verziókkal, hogy megbizonyosodjanak a legjobb teljesítményről és a fetörhetetlen biztonságról.

https

SSL Tanúsítvány

Mivel a HTTPS nemsokára szabvány lesz a weben, minden éves Joomla tárhely csomagot életreszóló SSL-el bizttosítunk, hogy turbózzuk a bizalmat és a SEO-t!

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

Extra CloudFlare

Szintén kínálunk CloudFlare integrációt, ezzel segítve a sebességet, ami köszönhető a globális CDN hálózatnak és a nagyteljesítményű DDoS/WAF védelemnek. A biztonság az első!

people

99.9% Elérhetőség

A dedikált fejlesztői és a mérnöki csapat ellenőrzi a szervereket minden kerek órában, hogy minden rendben legyen a weblapjával, legfőgképp, ha szükség van rá.

trending_up

Hozzáférési Kezelő

Több ember dolgozik a weblapon? Nem probléma! Tartsa titokban fiók információit és dolgozzon mással együtt az egyéni Hozzáférési Kezleővel.

Joomla Tárhely GYIK

Megválaszoljuk a leggyakrabban feltett kérdéseket a Joomla tárhellyel kapcsolatban.

Jelenleg a második címet tartja a legnépszerűbb tartalom kezelő rendszerek között (CMS), a Joomla testreszabható platform és tényleg rengeteg dologra használható. A 2005-ben kiadásra került az alapváltoza, lehetőséget kínál weblapkészítésre több milliónyi webmester, blogger és vállalkozó számára a világon mindenütt.
Teljesítménybeli frissítésekkel és egyéni beállításokkal megpakolva, a Joomla tárhely a tökéletes lehetőség a Joomla alapú weboldalaknak. Összpontosítson a minőségre és a tartalomra, amíg mi biztosítsuk az elérhetőséget, frissítéseket és fejlesztéseket. Hozza ki a legtöbbet a Joomla rendszerből a Hostingerrel.
A Joomla weblapja áthelyezéséhez, először hozzon létre egy teljes mentést. A legkönnyebb megoldás az Akeeba Backup bővítmény használata, amely könnyedén létrehozza és visszaálljtja meglévő Joomla weblapját.

Mint tartalom kezelő rendszer, a Joomla rengeteg lehetőséget kínál a szabadságra. Olyan jó néhány weblaptípust készíthet vele, mint:

 • Blogok;
 • Véleménygyűjtő oldalak;
 • Munka kínáló oldalak;
 • Partnerprogrammal foglalkozó oldalak;
 • Személyes portfóliók;
 • Online áruházak;

és még sok más, köszönet a hatalmas ingyenes gyűjteményért, amit a Joomla kínál.

Természetesen van lehetőség és még több is! A Joomla ingyenes gyűjteményéből jónéhány bővítményt találhat, amely átalakítja weblapját egy internetes áruházzá. Mindegyik egyedi lehetőségeket ad és kipróbálhatja azokat, mielőtt eldöntené melyiket kedveli jobban.
A legsimább online élmény érdekében a Joomla tárhelyek BitNinja valós-idejű védelemmel vannak ellátva. Párosítsa azt egyedi tűzfal szabályokkal és az eredmény egy webes környezet, malware, DDoS, brute force, XSS és hasonló támadások nélkül.
Míg nincs igazi győztes a két tartalom kezelő rendszerek között, a Joomla az egyik legjobb WordPress alternatíva, ami szóba jöhet. Majdnem az interneten lévő weblapok negyede nyílt forráskodú platformot használ. Ezenkívül, mikor honlapokat készítünk, mindkettő a legjobb megoldásokat nyújta legyen is az bármilyen féle honlap.