Korlátolt idejú akció - már 179Ft/hó
00
NAP
20
ÓRA
05
PERC
28
MÁSODPERC
Kezdjen bele
×
Drupal Tárhely

Drupal Tárhely

Valósítsa meg ötletét egy király webolldallal a Drupal optimalizált webtárhelyen
Kezdjen bele Most
 • Garantált 99,9% -os üzemidő
 • Kiváló sebességű teljesítmény
 • Kitűnő támogató csevegés
 • 30-napos pénzvisszafizetési garancia

Válasszon Drupal tárhely csomagot

Webtárhely

1.799Ft
Spóroljon 90%-ot
179
Ft
/hó
 • 1 Weblap
 • 1 Email fiók
 • 100 GB Adatforgalom
 • 1X-esen Drupal Optimizált
Legnépszerűbb

Premium Webtárhely

2.689Ft
Spóroljon 82%-ot
485
Ft
/hó
 • Korlátlan° számú webhely
 • Korlátlan* számú e-mail fiók
 • Végtelen Adatforgalom
 • Heti Mentések
 • 2X-esen Drupal Optimizált

Business webtárhely

3.589Ft
Spóroljon 78%-ot
779
Ft
/hó
 • Minden Premium Előny
 • Napi Mentések
 • Ingyenes SSL tanusítvány
 • 4X-esen Drupal Optimizált
Több erőre van szüksége a projektjéhez? Tekintse meg elképesztő felhő technológiai megoldásunkat!.

Tudtad? A sajátingyenes domain neveket az éves Premium & Business webtárhely csomagok tartalmazzák!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard

Drupal tárhely, amely az elsők közé emeli önt!

Szerezzen meg mindent, amire szüksége van, indítsa el és kezelje Drupal honlapját. Éveken keresztül a tárhely iparban, tökéletesítettük a szerver infrastruktúrát, hogy kínáljuk ezt a platformot, amely garantlja az online sikert. Rugalmasság, sebesség és elérhetőség!

Az Ön Saját Drupal Szakértője

Segíségre van szüksége a weblapjának áthelyezéséhez? Nem probléma! A dedikált csapatunk, segíteni fog Önnek, hogy áthelyezze azt és azonnal elérhető is legyen. Bármikor is keres minket, mi mindig boldogan segítünk!

Ingyenes domain

Először csak egyet, a weblapjának szüksége van egy egyedi névre. Szerezzen egyet ingyen a Hostingerrel! Minden éves Drupal tárhely csomag tartalmaz egy domain nevet az első évre, díjmentesen!

Drupal Optimalizált Szerverek

Valósítsa meg a legjobb Drupal elérhetőséget és teljesítményt minden pillanatban! A HTTP/2-től a legstabilabb PHP és MariaDB verzióig, az ön weblapja bármilyen ellenfelet legyőz majd ezzel a megoldással.

Indítsa el weblapját a Drupal tárhellyel még ma

Hozza létre honlapját és indítsa azt el 3 egyszerű lépésben.

Válassza ki Drupal csomagját

Válassza ki Drupal csomagját

Kezdjen bele az utazásba probléma mentesen! 30 napos pénzvisszafizetési garanciát tartalmaz.

Kezdjen bele

Kezdjen bele

Fejezze be a szolgáltatás telepítését. Érje el a Drupal szakértőket bármikor, ha szükség van rá!

Valósítsa meg ötleteit

Valósítsa meg ötleteit

Ez az ahol, a jó rész jön! Telepítse fel Drupalt 1 kattintással és kezdje el a munkát.

Miért válasszam a Drupal CMS-t?

Miért válasszam a Drupal CMS-t?

Az egyik legjobb tartalom kezelő rendszer a világon, a Drupal olyan rugalmas platformot kínál, amellyel igazából bármiféle honlap megszülethet. Építsen akár egyszerű portfóliót akár egy közösségig vagy webshopot. Tele van fejlesztő orientált lehetőségekkel is, ez a legjobb platform akár a kezdők és haladók számára egyaránt. Tehát ha Blogot szeretne válassza a WordPresst, de ha WordPresst szeretne indítani, válassza a Drupalt.

Fejlesztő fókuszált

Az egyik legrugalmasabb CMS platformként ismert, a Drupal rengeteg lehetőséget kínál a modulokkal és a testreszabhatósággal. Készítsen vagy építsen be olyan funkciókat, amelyeket a sikert garantálják!

Áthatolhatatlan Biztonság

Maradjon biztonságban minden támadás elől! A Drupla az egyik olyan platform, amely megállja a helyét az OWASP formáknak. Egyesítse ezt az egyedi szerver védelmünkkel és megkapja a legsimább tárhely élményt.

SEO Barát

Tudassa a világgal, hogy mit szeretne! Tegyen szert több online lehetőségre a beépített SEO funkciókkal. Rangsorolja holnapját a legjobbak közé a keresőmotorban és élvezze az erős organikus forgalmat.

Az összes itt lévő funkció hozzájárul a kivételes Drupal teljesítményhez.

A Drupal tárhely tartalmaz minden szükséges eszközt, hogy weblapja kitűnjön a többi közül. Nyisson ajtót a végtelen lehetőségeknek.

Egyedi Kezelőfelület

Hogy a teljes szabadságot, arra gondoltunk, hogy kínálunk egy egyedi kezelőfelületet GIT integrációval és a legújabb stabil PHP verziókkal, de sok más is megtalálható még!

Egyetlen kattintás

Telepítse a Drupalt egyetlen kattintással a Hostinger automatikus telepítőjének használatával. Összpontosítson arra ami igazán fontos és dolgozzon weboldalán azonnal!

Cache gyorsítás

Nyűgözze le látogatóit gyorsan betöltő honlapjával. Érje el a legnagyobb page speed pontszámot az egyedi Nginx gyorsítótár rétegünkkel és fatcache gyorsíóval.

CloudFlare integráció

Kapcsolja a CloudFlare-t a tárhelyére könnyedén és adjon hozzá egy extra réteg sebességet és biztonságot. DDoS védelem, web alkalmazás tűzfal és CDN előnyököt tartalmaz!

SSL Tanúsítvány

A HTTPS biztosítja a látogatóit és ügyfelei adatait. Szerezzen életreszóló SSL tanúsítványt és turbózza fel a Drupal honlapja megbízhatóságát és SEO-ját.

Hozzáférési Kezelő

A fejlesztőkkel való ergyüttműködést szeretné? Adjon nekik hozzáférést anélkül, hogy megosztaná személyes adatait!

Drupal Tárhely FAQ

Válaszaink a leggyakrabban feltett kérdésekre a Drupal tárhellyel kapcsolatban.

A Drupal tartsa a színvonalat a legbiztonságosabb tartalom kezelő rendszerek körében. Hatalmas számú fejlesztők közösséggével, emellett azt a lehetőséget kínálja, hogy bármilyen típusú honlapot készíthet. Részletes útmutatóival és online közösségével biztosíthatja Önt arról, hogy instant megoldást talál bármilyen kérdésre a Drupal CMS-el kapcsolatban.

Optimalizált kivételes elérhetőség és teljesítmény. A Drupal tárhely stabil alapot biztosít weblapjának és online cégének. Az automatikus telepítéstől a HTTP/2-ig a legújabb stabil PHP és MySQL frissítésekkel, biztos lehet, hogy közelebb jut a célhoz és sikerhez. A házonbelüli ellenőrző és támogatási csapatunkkal pedig az oldalán, nincs semmi ami megállíthatja önt a dobogótól!

Természetesen! A Drupal rengeteg lehetőséget kínál ingyenesen, amellyel kiterjeszthető a honlapjának tudása. Ha esetleg komolyabb premium kiegészítők íránt érdeklődik, azok is megtalálhatóak, így áruházát tökéletessé és sikeresebbé teheti.

Ha bármikor szüksége van segítségre honlapja áthelyezésével a mi Drupal tárhely platformunkra, akkor készen állunk segítő-kezet nyújtani. Lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálati munkatárssainkkal és biztosíthatjuk, hogy elérhető lesz rövid időn belül!

Az adminisztratív felületen belül a Drupalban, megtalálhat egy könyvtárat tele modulukkal és témákkal, amelyek segítenek az eredmények elérésében. Helyezzen el új funkciókat honlapján, mint pl:. kapcsolati mező, élő chat vagy más egyéb király kiegészítő, amihez nem kell kódolás!

Mindkét platform a legjobb választás, ha tartalom kezelő rendszert szeretne. Amíg nincs nyertes, addig a Drupal és WordPress mindkét oldalán van egyedi különbség, amely tökéletessé teszi őket. Próbálja őket ki a Hostingernél és válassza ki amelyik a legjobb Önnek!

Kezdjen spórolni most!

Minden az egyben webtárhely & domain név már

179
Ft
/hó
 • Egyszerű Honlapszerkesztő
 • 99.9% Elérhetőség
 • Állandó Élő Támogatás
 • Funkciógazdag Kezelőfelület
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
Korlátolt idejű ajánlat!
Már
179
Ft
/hó
Save 90%
Kezdjen bele