Drupal Tárhely

Valósítsa meg ötletét egy király weboldallal Drupal-ra optimalizált webtárhelyen

check_circle

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Válasszon Drupal tárhely csomagot

Webtárhely

1 799 Ft
90%-os megtakarítás!
179
Ft
/hó

569 Ft/hó megújításkor

 • 1 webhely
 • 1 email fiók
 • 100 GB adatforgalom
 • 1X-esen Drupal-optimalizált
Legnépszerűbb

Prémium webtárhely

2 689 Ft
82%-os megtakarítás!
485
Ft
/hó

949 Ft/hó megújításkor

 • Korlátlan*számú webhely
 • Korlátlan*számú email fiók
 • Korlátlan*sávszélesség
 • Heti mentések
 • 2X-esen Drupal-optimalizált

Üzleti webtárhely

3 589 Ft
78%-os megtakarítás!
779
Ft
/hó

2 099 Ft/hó megújításkor

 • A Prémium előnyei
 • Napi mentések
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • 4X-esen Drupal-optimalizált

Tudta? A Prémium és az Üzleti webtárhely csomagok tartalmazzák a saját ingyenes domain neveket.

Nagyobb teljesítményre van szüksége? Próbálja ki a felhő alapú tárhelyet!

Drupal tárhely, amely az elsők közé emeli önt!

Szerezzen meg minden szükséges dolgot egy helyen, majd indítsa el és kezelje Drupal alapú webhelyét. A tárhelyszolgáltatói iparban töltött éveink során tökéletesítettük a szerver infrastruktúrát, így garantált online sikert tudunk biztosítani hatalmas rugalmassággal, kiemelkedő sebességgel és üzemidővel!

live_help

Az Ön saját Drupal-szakértője

Segítségre van szüksége webhelyének áthelyezéséhez? Nem probléma! A dedikált csapatunk, segíteni fog Önnek a költözésben és az új helyen történő üzembe helyezésben.. Bármikor is keres minket, mi mindig örömmel segítünk!

thumb_up

Ingyenes domain

Webhelyének mindenekelőtt egyedi névre van szüksége. Szerezzen egyet ingyen a Hostinger-rel! Minden éves Drupal tárhely csomag tartalmaz egy domain nevet, amely az első évre díjmentesen jár!

dns

Drupal-ra optimalizált szerverek

Legyen bármikor és bárhol elérhető Drupal-alapú webhelye! A HTTP/2-től a legstabilabb PHP és MariaDB verzióig minden azt a célt szolgálja, hogy webhelye leiskolázza konkurenseit.

Miért válasszam a Drupal CMS-t?

A Drupal olyan rugalmas platformot kínál, amellyel igazából bármiféle webhely megszülethet - ezért ez az egyik legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer. Építsen akár egyszerű portfóliót, akár egy közösségi oldalt vagy webáruházat, a Drupal mindenre kínál hasznos megoldásokat, ezért kezdőknek és haladóknak egyaránt javasoljuk. Ahogy a szakértők szokták mondani: ha blogot szeretne készíteni, válassza a WordPress-t, viszont ha WordPress-t szeretne készíteni, erre a Drupal a legjobb megoldás.

 icon

check_circleFejlesztő fókuszált

Az egyik legrugalmasabb CMS platformként ismert Drupal rengeteg lehetőséget kínál moduljainak és egyénre szabási lehetőségeinek köszönhetően. Bármilyen funkciót elkészíthet, hogy weboldala sikeres lehessen!

check_circleÁthatolhatatlan biztonság

Maradjon biztonságban minden támadás elől! A Drupal az egyik olyan platform, amely megállja a helyét az OWASP elvárásaival szemben is. Egyedi szerver-védelmünkkel együtt a lehető legjobb tárhely-védelmet biztosítjuk, hogy Drupal-alapú weboldala biztonságba legyen.

check_circleSEO-barát

Tudassa a világgal, hogy mit szeretne! Tegye jobban láthatóvá webhelyét a beépített SEO funkciókkal. Rangsorolja holnapját a legjobbak közé a keresőmotorban és élvezze az erős organikus forgalmat.

Indítsa el weblapját a Drupal tárhellyel még ma!

Hozza létre honlapját és indítsa azt el 3 egyszerű lépésben.

Válassza ki Drupal csomagját

Első lépés

Válassza ki Drupal csomagját

Kezdjen bele problémamentesen! 30 napos pénzvisszafizetési garanciát tartalmaz minden csomagunk.

Kezdjen bele!

Második lépés

Kezdjen bele!

Fejezze be a szolgáltatás telepítését. Ha bármiben elakadna, Drupal-szakértőink bármikor örömmel segítenek!

Valósítsa meg ötleteit

Harmadik lépés

Valósítsa meg ötleteit

Ez az ahol, a jó rész jön! Telepítse fel 1 kattintással a Drupal-t és lásson munkához!

Minden fontos egy helyen

Az összes itt lévő funkció hozzájárul a kivételes Drupal-teljesítményhez.

A Drupal tárhelyen mindent megtalálhat ahhoz, hogy webhelye kitűnjön a tömegből. Nyisson ajtót a végtelen lehetőségek előtt a Hostinger-rel!

tune

Egyedi vezérlőpult

Egyedi kezelőfelületet kínálunk GIT integrációval és a legújabb stabil PHP verziókkal, de sok más extra is megtalálható még benne!

update

Telepítés egyetlen kattintással

Telepítse a Drupal-t egyetlen kattintással a Hostinger automatikus telepítőjével. Összpontosítson az igazán fontos dolgokra, és azonnal elkezdheti webhelyének kialakítását!

https

Cache gyorsítás

Nyűgözze le látogatóit gyorsan betöltő honlapjával. Érje el a legnagyobb oldalbetöltési pontszámot az egyedi Nginx gyorsítótár rétegünkkel és fatcache gyorsítóval.

Vezérlőpult
Webáruház
cloud

CloudFlare integráció

Kapcsolja a CloudFlare-t egyszerűen, hogy extra sebességet és biztonságot nyújtson weboldalának. DDoS-védelmet, webalkalmazás-szintű tűzfalat és CDN funkciót is nyújt a CloudFlare!

people

SSL/TLS tanúsítvány

A HTTPS biztosítja a látogatóinak és ügyfeleinek adatait. Szerezzen életreszóló SSL tanúsítványt és turbózza fel Drupal-alapú webhelyének megbízhatóságát és SEO-ját.

trending_up

Jogosultságkezelő

Több fejlesztővel vagy személlyel együtt dolgozik? Adjon nekik hozzáférést anélkül, hogy megosztaná személyes adatait!

Drupal Tárhely GYIK

Válaszaink a Drupal tárhellyel kapcsolatban leggyakrabban feltett kérdésekre.

A Drupal az egyik legbiztonságosabbnak tartott tartalomkezelő rendszer. A rengeteg fejlesztőt magában foglaló közösségének köszönhetően szinte bármilyen webhely létrehozására alkalmas, emellett bármilyen kérdése is merülne fel, az igen kiterjedt dokumentációval és hatalmas felhasználói bázisával egészen biztosan megtalálja a választ.
A Drupal tárhelyeink kivételes sebességre és teljesítményre vannak optimalizálva, így remek alapot biztosítanak vállalkozásához. Az azonnali telepítéstől kezdve a HTTP/2-n keresztül a legújabb MySQL és PHP verziókig minden azt a célt szolgálja, hogy Ön sikeres webhelyet hozhasson létre. Házon belüli felügyeleti eszközeinknek és támogató csapatunknak köszönhetően semmi sem állíthatja meg abban, hogy a csúcsra törjön weboldalával!
Természetesen! A Drupal rengeteg ingyenes bővítményt kínál, ezekkel kibővíthető vagy módosítható webhelyének funkcionalitása. Ha komolyabb dolgokra van szüksége, akkor érdemes szétnéznie a prémium kiegészítők között, mert ott jóval minőségibb webáruház-modulokat is találhat.
Ha szüksége van segítségre weblapjának áthelyezésével kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Ügyfélszolgálatos szakértőink mindent megtesznek, hogy az Ön webhelye minél gyorsabban élesben működjön nálunk!
A Drupal adminisztrációs felületén belül találja meg a téma- és bővítményközpontot. Itt telepíthet új funkciókat, űrlapokat, élő chat-dobozokat és egyéb nagyszerű bővítményeket - ráadásul semmilyen programozási tudásra nincs ehhez szükség
Mindkét platform a legjobb tartalomkezelők között szerepel. Egyértelmű győztest nem lehet kijelenteni, azonban mindkettőnek megvannak a maguk előnyei és hátrányai. A Hostinger-nél nyugodtan kipróbálhatja mindkét platformot, így eldöntheti, hogy Önnek melyik megfelelőbb!