Drupal Tárhely

Valósítsa meg ötletét egy király webolldallal a Drupal optimalizált webtárhelyen

check_circle

30-napos pénzvisszafizetési garancia

Válasszon Drupal tárhely csomagot

Webtárhely

1.799Ft
Spóroljon 90%-ot
179
Ft
/hó
 • 1 Weblap
 • 1 Free Business mailbox for 6 months!
 • 100 GB Adatforgalom
 • 1X-esen Drupal Optimizált
Legnépszerűbb

Premium Webtárhely

2.689Ft
Spóroljon 82%-ot
485
Ft
/hó
 • 100 webhely
 • 1 Free Business mailbox for 6 months!
 • Végtelen Adatforgalom
 • Heti Mentések
 • 2X-esen Drupal Optimizált

Business webtárhely

3.589Ft
Spóroljon 78%-ot
779
Ft
/hó
 • Minden Premium Előny
 • Napi Mentések
 • Ingyenes SSL tanusítvány
 • 4X-esen Drupal Optimizált

Tudtad? A sajátingyenes domain neveket az éves Premium & Business webtárhely csomagok tartalmazzák!

Nagyobb teljesítményre van szükséged? Próbáld ki a felhő alapú tárhelyet!

Drupal tárhely, amely az elsők közé emeli önt!

Szerezzen meg mindent, amire szüksége van, indítsa el és kezelje Drupal honlapját. Éveken keresztül a tárhely iparban, tökéletesítettük a szerver infrastruktúrát, hogy kínáljuk ezt a platformot, amely garantlja az online sikert. Rugalmasság, sebesség és elérhetőség!

live_help

Az Ön Saját Drupal Szakértője

Segíségre van szüksége a weblapjának áthelyezéséhez? Nem probléma! A dedikált csapatunk, segíteni fog Önnek, hogy áthelyezze azt és azonnal elérhető is legyen. Bármikor is keres minket, mi mindig boldogan segítünk!

thumb_up

Ingyenes domain

Először csak egyet, a weblapjának szüksége van egy egyedi névre. Szerezzen egyet ingyen a Hostingerrel! Minden éves Drupal tárhely csomag tartalmaz egy domain nevet az első évre, díjmentesen!

dns

Drupal Optimalizált Szerverek

Valósítsa meg a legjobb Drupal elérhetőséget és teljesítményt minden pillanatban! A HTTP/2-től a legstabilabb PHP és MariaDB verzióig, az ön weblapja bármilyen ellenfelet legyőz majd ezzel a megoldással.

Miért válasszam a Drupal CMS-t?

Az egyik legjobb tartalom kezelő rendszer a világon, a Drupal olyan rugalmas platformot kínál, amellyel igazából bármiféle honlap megszülethet. Építsen akár egyszerű portfóliót akár egy közösségig vagy webshopot. Tele van fejlesztő orientált lehetőségekkel is, ez a legjobb platform akár a kezdők és haladók számára egyaránt. Tehát ha Blogot szeretne válassza a WordPresst, de ha WordPresst szeretne indítani, válassza a Drupalt.

 icon

check_circleFejlesztő fókuszált

Az egyik legrugalmasabb CMS platformként ismert, a Drupal rengeteg lehetőséget kínál a modulokkal és a testreszabhatósággal. Készítsen vagy építsen be olyan funkciókat, amelyeket a sikert garantálják!

check_circleÁthatolhatatlan Biztonság

Maradjon biztonságban minden támadás elől! A Drupla az egyik olyan platform, amely megállja a helyét az OWASP formáknak. Egyesítse ezt az egyedi szerver védelmünkkel és megkapja a legsimább tárhely élményt.

check_circleSEO Barát

Tudassa a világgal, hogy mit szeretne! Tegyen szert több online lehetőségre a beépített SEO funkciókkal. Rangsorolja holnapját a legjobbak közé a keresőmotorban és élvezze az erős organikus forgalmat.

Indítsa el weblapját a Drupal tárhellyel még ma

Hozza létre honlapját és indítsa azt el 3 egyszerű lépésben.

Válassza ki Drupal csomagját

First step

Válassza ki Drupal csomagját

Kezdjen bele az utazásba probléma mentesen! 30 napos pénzvisszafizetési garanciát tartalmaz.

Kezdjen bele

Second step

Kezdjen bele

Fejezze be a szolgáltatás telepítését. Érje el a Drupal szakértőket bármikor, ha szükség van rá!

Valósítsa meg ötleteit

Third step

Valósítsa meg ötleteit

Ez az ahol, a jó rész jön! Telepítse fel Drupalt 1 kattintással és kezdje el a munkát.

Everything you need

Az összes itt lévő funkció hozzájárul a kivételes Drupal teljesítményhez.

A Drupal tárhely tartalmaz minden szükséges eszközt, hogy weblapja kitűnjön a többi közül. Nyisson ajtót a végtelen lehetőségeknek.

tune

Egyedi Kezelőfelület

Hogy a teljes szabadságot, arra gondoltunk, hogy kínálunk egy egyedi kezelőfelületet GIT integrációval és a legújabb stabil PHP verziókkal, de sok más is megtalálható még!

update

Egyetlen kattintás

Telepítse a Drupalt egyetlen kattintással a Hostinger automatikus telepítőjének használatával. Összpontosítson arra ami igazán fontos és dolgozzon weboldalán azonnal!

https

Cache gyorsítás

Nyűgözze le látogatóit gyorsan betöltő honlapjával. Érje el a legnagyobb page speed pontszámot az egyedi Nginx gyorsítótár rétegünkkel és fatcache gyorsíóval.

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

CloudFlare integráció

Kapcsolja a CloudFlare-t a tárhelyére könnyedén és adjon hozzá egy extra réteg sebességet és biztonságot. DDoS védelem, web alkalmazás tűzfal és CDN előnyököt tartalmaz!

people

SSL Tanúsítvány

A HTTPS biztosítja a látogatóit és ügyfelei adatait. Szerezzen életreszóló SSL tanúsítványt és turbózza fel a Drupal honlapja megbízhatóságát és SEO-ját.

trending_up

Hozzáférési Kezelő

A fejlesztőkkel való ergyüttműködést szeretné? Adjon nekik hozzáférést anélkül, hogy megosztaná személyes adatait!

Drupal Tárhely FAQ

Válaszaink a leggyakrabban feltett kérdésekre a Drupal tárhellyel kapcsolatban.

A Drupal tartsa a színvonalat a legbiztonságosabb tartalom kezelő rendszerek körében. Hatalmas számú fejlesztők közösséggével, emellett azt a lehetőséget kínálja, hogy bármilyen típusú honlapot készíthet. Részletes útmutatóival és online közösségével biztosíthatja Önt arról, hogy instant megoldást talál bármilyen kérdésre a Drupal CMS-el kapcsolatban.
Optimalizált kivételes elérhetőség és teljesítmény. A Drupal tárhely stabil alapot biztosít weblapjának és online cégének. Az automatikus telepítéstől a HTTP/2-ig a legújabb stabil PHP és MySQL frissítésekkel, biztos lehet, hogy közelebb jut a célhoz és sikerhez. A házonbelüli ellenőrző és támogatási csapatunkkal pedig az oldalán, nincs semmi ami megállíthatja önt a dobogótól!
Természetesen! A Drupal rengeteg lehetőséget kínál ingyenesen, amellyel kiterjeszthető a honlapjának tudása. Ha esetleg komolyabb premium kiegészítők íránt érdeklődik, azok is megtalálhatóak, így áruházát tökéletessé és sikeresebbé teheti.
Ha bármikor szüksége van segítségre honlapja áthelyezésével a mi Drupal tárhely platformunkra, akkor készen állunk segítő-kezet nyújtani. Lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálati munkatárssainkkal és biztosíthatjuk, hogy elérhető lesz rövid időn belül!
Az adminisztratív felületen belül a Drupalban, megtalálhat egy könyvtárat tele modulukkal és témákkal, amelyek segítenek az eredmények elérésében. Helyezzen el új funkciókat honlapján, mint pl:. kapcsolati mező, élő chat vagy más egyéb király kiegészítő, amihez nem kell kódolás!
Mindkét platform a legjobb választás, ha tartalom kezelő rendszert szeretne. Amíg nincs nyertes, addig a Drupal és WordPress mindkét oldalán van egyedi különbség, amely tökéletessé teszi őket. Próbálja őket ki a Hostingernél és válassza ki amelyik a legjobb Önnek!
closelogo

Fekete péntek
akció

 • check 99.9% üzemidő
 • check Ingyenes SSL tanusítvány
 • check Állandó Élő Támogatás
 • check 30-napos pénzvisszafizetési garancia
Kezdjen bele

Up To

90

%

OFF

44
NAP
21
ÓRA
18
PERC
54
MÁSODPERC
Fekete Péntek Akció: Webtárhely
Már 179Ft /Hónap!
See All Deals
×