.xyz domain
.com domain
.net domain
.org domain
.info domain
.biz domain
.eu domain
.co domain

100% hozzáférés webes projektjei felett

Ez mindenkinek szól, nem számít milyen tárhely vagy domain szolgáltatót választ. Minden egy helyen egyszerűen mindent hatékonyabbá tesz - teljes írányítás a szolgáltatásai felett, anélkül hogy lekésné az újítást, könyebb használhatóság több fiók és jelszavak nélkül és professzionális ügyféltámogatás a válaszokra, amire szüksége van. Bármilyen esetben megéri, hogy átregisztrálja domain nevét a Hostinger fiókjába.

Mielőtt átregisztrálja a domain nevét, kérem nézze a következőt át:

  • Már több mint 60 nap eltelt a regisztráció vagy utolsó átregisztráció óta.
  • A domain nincs Törlése vár vagy Visszaszerzési állapotban.
  • Tudja az EPP kódot - Egy meghatalmazási kód, amely bizonyítja a tulajdonjogát a domain felett. Tehát Megtudja szerezni az EPP kódot a jelenlegi domain szolgáltatójától
  • Whois adatvédelmi szolgáltatás ki van kapcsolva.

Kezdjen bele most - Regisztrálja át

Amint megvan minden, amire szüksége van, lépjen be a Hostinger vezérlőpultjába, válassza a Domain -> Új domain transzfer lehetőséget és végezze el ezt a 3 egyszerű lépést:

1írja be a domain nevet, amit átszeretne regisztrálni.

2Írja be az EPP kódot.

3Erősítse meg az átregisztrálást.

Ezekután ellenőrizze emailjét. Kapnia kell egy megerősítő levelet a számlával. Amint azt kifizette, azonnal elkezdjük a domain átregisztrálását. Az egész folyamat ideje függ a domain végződésétől. Általában, nem telik bele többe, mint 5 nap.

Reméljük, hogy ezt remek kis információnak találja és a domain átregisztrlás folyamata most már egyszerűbbnek tűnik. Itt visszafáradhat a Domain Kereső oldalához

Kezdjen spórolni most!

Minden az egyben webtárhely & domain név már

449
00
Ft /hó

Tegye valaki napját szebbé!