Nagy sebességű DirectAdmin VPS tárhely

Akár 200%-kal gyorsabb teljesítmény a hatékony webtárhely vezérlőpulttal. Ingyenes DirectAdmin licenc mellékelve – felár nélkül.

DirectAdmin tárhelyDirectAdmin tárhelyDirectAdmin tárhely

Tegye weboldalát hihetetlenül gyorssá

Függetlenül attól, hogy milyen online üzleti tevékenységet folytat, a gyors betöltési idő kulcsfontosságú a felhasználói élmény szempontjából. VPS csomagjaink az OpenLiteSpeed webszervert, a LiteSpeed gyorsítótárat és a MariaDB adatbázisokat kínálják webhelyének maximális sebességű futtatásához. Ráadásul a DirectAdmin egy könnyű vezérlőpult, így nem fogja elhasználni a szerver erőforrásait.

Tegye weboldalát hihetetlenül gyorssá

Könnyedén áthelyezheti webhelyét

Szeretné áthozni webhelyét egy másik DirectAdmin-szolgáltatótól? Bízza ránk magát. Tesztjeink azt mutatják, hogy a Hostinger DirectAdmin VPS tárhelyére való áttérés 200%-kal felgyorsíthat egy webhelyet. A migrációs szolgáltatás csak néhány lépés, leállás nélkül.

Könnyedén áthelyezheti webhelyét

Spóroljon az ingyenes DirectAdmin licenccel

Más tárhelyszolgáltatóknál a DirectAdmin licencét külön meg kell vásárolni. A Hostingernél már ingyenesen jár a kezelőpanel minden VPS-fiókhoz, így többet kap a pénzéért.

Spóroljon az ingyenes DirectAdmin licenccel

99,9%-os üzemidő-garancia

A szervereinket éjjel-nappal monitorozzuk, hogy az Ön webhelye mindig biztosan elérhető legyen. Sőt, a DirectAdmin automatikus hibaelhárítással rendelkezik, hogy eleve megakadályozza a leállást.

99,9%-os üzemidő-garancia

DirectAdmin tárhelyfunkciók

OpenLiteSpeed és LiteSpeed gyorsítótár

Az OpenLiteSpeed az iparág leggyorsabb webszerverének, a LiteSpeed-nek a nyílt forráskódú változata. Gyorsítsa fel webhelye tartalomkézbesítését a LiteSpeed Cache modul vagy CMS bővítmény engedélyezésével. Frissítsen a LiteSpeed-re néhány kattintással, hogy még jobban fokozza a teljesítményt.

Viszonteladói csomagok

Ha webfejlesztő vállalkozást működtet, a DirectAdmin lehetővé teszi a viszonteladói fiókok létrehozását az ügyfelek webhelyein. Nem kell a fiókfunkciót a semmiből konfigurálnia – egyszerűen válasszon egy előre meghatározott viszonteladói csomagot, és készen is van.

Többobjektumos gyorsítótár

Ha webfejlesztő vállalkozást működtet, a DirectAdmin lehetővé teszi a viszonteladói fiókok létrehozását az ügyfelek webhelyein. Nem szükséges a fiókfunkciót a semmiből konfigurálni – egyszerűen válasszon egy előre meghatározott viszonteladói csomagot, és készen is van.

Automatikus biztonsági mentés és egyszerű visszaállítás

Minden VPS tárhelyszolgáltatásunkhoz heti vagy napi biztonsági mentés tartozik, amely biztosítja az adatok maximális biztonságát. Az előző iteráció visszaállítása csak egy kattintást igényel. A webhelyfájljai távoli SFTP/FTP-ben vagy más gépen vannak tárolva? Ezeket migrálhatjuk Önnek.

Http/3 QUIC protokollal

Az OpenLiteSpeed támogatja a legújabb HTTP technológiát a teljesítmény javítása érdekében. Ez csökkenti a hálózati késleltetéseket, gyorsabb kapcsolatokat hoz létre a TLS kézfogások során, és átfogóbb titkosítást kínál a kibertámadások megelőzése érdekében.

Dedikált IP cím

Minden VPS tárhelyszolgáltatáshoz dedikált IP-címeket kínálunk, hogy nagyobb irányíthatóságot és rugalmasságot biztosítsunk a szerver konfigurációja felett. Ez is közvetlen hozzáférést biztosít a webhelyéhez FTP-n keresztül, jobb hírnevet kölcsönöz domain nevének, és nagyobb teljesítményt és biztonságot nyújt.

Hatékony DirectAdmin VPS tárhelycsomagok

A csomag jellemzői
vCPU
Memória (RAM)
SSD háttértár
Többmagos Geekbench pontszám
Adatforgalom
Inode limit
1 Pillanatkép
Heti mentés
Dedikált IP cím
Teljes gyökér hozzáférés
100 Mb/s hálózat
IPV4 és IPV6 támogatás
24/7 Támogatás

VPS 1

VPS 1

1 115 Ft/hó
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
1 magos
1 GB
20 GB
608
1 TB
1 310 720

VPS 2

VPS 2

2 525 Ft/hó
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
2 magos
2 GB
40 GB
991
2 TB
2 621 440

VPS 4

VPS 4

4 499 Ft/hó
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
4 magos
4 GB
80 GB
1 770
4 TB
5 242 880

VPS 5

VPS 5

6 755 Ft/hó
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
6 magos
6 GB
120 GB
2 545
6 TB
7 864 320

VPS 6

VPS 6

12 990 Ft/hó
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 magos
8 GB
160 GB
3 203
8 TB
10 485 760

VPS 8

VPS 8

23 990 Ft/hó
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 magos
16 GB
250 GB
3 800
12 TB
16 384 000

Az összes VPS csomagunk alapja az OVZ technológia.

Válassza ki a legközelebbi adatközpontot

Webhelye páratlan sebességgel fog betöltődni, függetlenül attól, hogy látogatói hol tartózkodnak. A Tier-3 adatközpontok hálózata világszerte elterjedt, így rendkívül alacsony késleltetést és gyors tartalomkézbesítést kínál.

Hol találhatóak az adatközpontok?

DirectAdmin VPS tárhely GYIK

Találjon választ a DirectAdmin VPS tárhelyszolgáltatással kapcsolatos gyakran ismételt kérdésekre.

A DirectAdmin egy Linux alapú webtárhely vezérlőpult, amely a JBMC Software tulajdonában van. Felhasználóbarát kezelőfelülete megkönnyíti a VPS kezelését a kezdők és a haladó felhasználók számára egyaránt.

A legfontosabb, hogy a DirectAdmin könnyű, mivel más, nagyobb vezérlőpultokhoz képest sokkal kevesebb erőforrást fogyaszt. A VPS LiteSpeed technológiájával kombinálva az Ön webhelye sokkal gyorsabban fog futni.

A DirectAdmin három felhasználói hozzáférési szinttel is rendelkezik: adminisztrátor, viszonteladó és felhasználó. Ez a funkció teszi népszerűvé a webtárhely vezérlőpultot a vállalkozások tulajdonosai és az ügynökségek között, amelyek több weboldalt kezelnek ügyfeleik számára.

A DirectAdmin-be való bejelentkezéshez kövesse az alábbi lépéseket:

 • Győződjön meg róla, hogy a DirectAdmin bejelentkezés hitelesítő adatai a szolgáltatójától származnak. A Hostingerből megnyithatja a VPS-fiók irányítópultját, és kiválaszthatja az Operációs rendszer fület. Itt találja a felhasználónevét és a jelszavát.
 • Nyisson meg egy új lapot, és írja be: http://az-ön-vps-ip-címe:2222. Például: http://111.11.1.111:2222.
 • Adja meg az irányítópulton megadott bejelentkezési adatokat. Nyomja meg a Bejelentkezés gombot.
 • Ez minden – sikeresen megnyitotta a vezérlőpultot.

  Amikor webtárhely szolgáltatást vásárol, általában külön licencet kell vásárolnia a DirectAdmin használatához. Az árak havi 2 $-tól kezdődnek, és három terv közül választhat – Személyes, Lite és Standard.

  Azonban a legtöbb tárhelyszolgáltatóval ellentétben a Hostinger ingyenesen kínál DirectAdmin szolgáltatást. Emellett DirectAdmin tárhelyszolgáltatásaink kockázatmentesek, mivel mindegyik 30 napos pénzvisszafizetési garanciával rendelkezik.

  Mind a cPanel, mind a DirectAdmin Linux-alapú vezérlőpultok, amelyek különböző speciális funkciókkal segítik a webtárhelye kezelését. Ezek a különbségek:

 • Felület. A cPanel és a DirectAdmin is könnyen használható, de a cPanel vezérlőpultján több beállítás és konfigurációs lehetőség található. Sok szakértő úgy véli, hogy ez utóbbi sokkal kezdőbarátabb, míg a DirectAdmin jobban megfelel a haladó felhasználók számára.
 • Erőforráshasználat. A DirectAdmin sokkal kevesebb lemezterületet és memóriát foglal, mint a cPanel, amelyet mindenképpen figyelembe kell venni, ha optimalizálni szeretné webhelye teljesítményét. A cPanel azonban több beépített funkciót és külső integrációt kínál.
 • Hozzáférés-kezelés. A DirectAdmin használatával adminisztrációs, felhasználói és viszonteladói fiókokat kezelhet egyazon vezérlőpulton. A cPanel esetében ehhez navigálni kell a vezérlőpult és a WHM között, ami lehet, hogy kevésbé kényelmes.
 • Licenc. VPS csomagjainkhoz a DirectAdmin ingyenesen jár, de a cPanel és a WHM nem. Ezekhez külön licencet kell vásárolni, amelyek ára 15.99$/hó-tól indul. Ennek ellenére a Hostinger külön megosztott tárhelycsomagokat kínál a cPanelhez is.
 • Webhelyének a DirectAdmin VPS-re történő migrálása egyszerű. Kövesse az alábbi lépéseket:

 • Jelenlegi tárhelyének vezérlőpultján készítsen biztonsági másolatot a webhelyéről. Gondoskodjon róla, hogy a fájlt a tárhelyen használt felhasználónévre nevezi át.
 • Lépjen az új DirectAdmin vezérlőpultra. Adja meg a korábbi tárhelyszolgáltató FTP adatait, és állítsa vissza a biztonsági mentést.
 • Irányítsa domainjét az új DirectAdmin tárhelyfiókra.
 • Részletes útmutatásért olvassa el ezt az útmutatót arról, hogyan helyezhet át egy webhelyet a Hostinger DirectAdmin VPS-fiókjába. Ügyfélszolgálati csapatunk a hét minden napján, 24 órában örömmel segít bármilyen probléma esetén.