Nagy sebességű DirectAdmin VPS tárhely

Akár 200%-kal gyorsabb teljesítmény a hatékony webtárhely-vezérlőpulttal.

Nagy sebességű DirectAdmin VPS tárhely

Válasszon DirectAdmin VPS tárhelycsomagot

Fizetési feltételek

Tegye webhelyét hihetetlenül gyorssá

Függetlenül attól, hogy milyen online üzleti tevékenységet folytat, a gyors betöltési idő kulcsfontosságú a felhasználói élmény szempontjából. VPS csomagjaink az OpenLiteSpeed webszervert, a LiteSpeed gyorsítótárat és a MariaDB adatbázisokat kínálják webhelyének maximális sebességű futtatásához. Ráadásul a DirectAdmin egy gazdaságos vezérlőpult, így nem fogja elhasználni a szerver erőforrásait.

Tegye webhelyét hihetetlenül gyorssá

Könnyedén áthelyezheti webhelyét

Szeretné áthozni webhelyét egy másik DirectAdmin-szolgáltatótól? Bízza ránk magát. Tesztjeink azt mutatják, hogy a Hostinger DirectAdmin VPS tárhelyére való áttérés 200%-kal felgyorsíthat egy webhelyet. A migrációs szolgáltatás csak néhány lépés, leállás nélkül.

Könnyedén áthelyezheti webhelyét

99,9%-os üzemidő-garancia

A szervereinket éjjel-nappal monitorozzuk, hogy az Ön webhelye mindig biztosan elérhető legyen. Sőt, a DirectAdmin automatikus hibaelhárítással rendelkezik, amely eleve megakadályozza a leállást.

99,9%-os üzemidő-garancia

DirectAdmin tárhelyfunkciók

OpenLiteSpeed és LiteSpeed gyorsítótár

Az OpenLiteSpeed az iparág leggyorsabb webszerverének, a LiteSpeednek a nyílt forráskódú változata. Gyorsítsa fel webhelye tartalomkézbesítését a LiteSpeed Cache modul vagy CMS bővítmény engedélyezésével. Frissítsen a LiteSpeedre néhány kattintással, hogy még jobban fokozza a teljesítményt.

Viszonteladói csomagok

Ha webfejlesztő vállalkozást működtet, a DirectAdmin lehetővé teszi a viszonteladói fiókok létrehozását az ügyfelek webhelyein. Nem kell a fiókfunkciót a semmiből konfigurálnia – egyszerűen válasszon egy előre meghatározott viszonteladói csomagot, és készen is van.

Többobjektumos gyorsítótár

DirectAdmin VPS csomagjaink támogatják az objektumok gyorsítótárazását Redis, Memcached vagy LiteSpeed Memcached (LSMCD) segítségével. Ez a funkció gyorsítja webhelyét azáltal, hogy az adatbázisok lekérdezéseit a gyorsítótárból szolgálja ki, nem pedig az adatbázisnak küld kéréseket.

OpenLiteSpeed és LiteSpeed gyorsítótár

Automatikus biztonsági mentések és egyszerű visszaállítás

Minden VPS tárhelyszolgáltatásunkhoz heti vagy napi biztonsági mentés tartozik, amely biztosítja az adatok maximális biztonságát. Az előző iteráció visszaállítása csak egy kattintást igényel. A webhelyfájljai távoli SFTP/FTP-ben vagy más gépen vannak tárolva? Ezeket migrálhatjuk Önnek.

Http/3 QUIC protokollal

Az OpenLiteSpeed támogatja a legújabb HTTP technológiát a teljesítmény javítása érdekében. Ez csökkenti a hálózati késleltetéseket, gyorsabb kapcsolatokat hoz létre a TLS kézfogások során, és átfogóbb titkosítást kínál a kibertámadások megelőzése érdekében.

Dedikált IP cím

Minden VPS tárhelyszolgáltatáshoz dedikált IP-címeket kínálunk, hogy nagyobb irányíthatóságot és rugalmasságot biztosítsunk a szerver konfigurációjához. Ez is közvetlen hozzáférést biztosít a webhelyéhez FTP-n keresztül, jobb hírnevet kölcsönöz domain nevének, és nagyobb teljesítményt és biztonságot nyújt.

Automatikus biztonsági mentések és egyszerű visszaállítás

Hatékony DirectAdmin VPS tárhelycsomagok

A csomag jellemzői
KVM 1 * 1 799 Ft /hó
KVM 2 * 2 599 Ft /hó
KVM 4 * 3 999 Ft /hó
KVM 8 * 7 999 Ft /hó
vCPU vCPU
1 Magok
2 Magok
4 Magok
8 Magok
Memória (RAM) Memória (RAM)
4 GB
8 GB
16 GB
32 GB
NVMe tárterület NVMe tárterület
50 GB
100 GB
200 GB
400 GB
Adatforgalom Adatforgalom
1 TB
2 TB
4 TB
8 TB
1 pillanatkép 1 pillanatkép
Heti mentés Heti mentés
Dedikált IP cím Dedikált IP cím
Teljes rendszergazdai hozzáférés Teljes rendszergazdai hozzáférés
100 Mb/s hálózat 100 Mb/s hálózat
IPV4 és IPV6 támogatás IPV4 és IPV6 támogatás
0-24 órás ügyfél támogatás 0-24 órás ügyfél támogatás

*48 hónapra megrendelve; az áfát nem tartalmazza

*Minden VPS tárhely csomagunk az OVZ virtualizációs technológián alapul. Minden szerver önfelügyelt, ami azt jelenti, hogy a technikai támogatás korlátozott, és Önnek kell beállítania a szervert.

Válassza ki a legközelebbi adatközpontot

Webhelye páratlan sebességgel fog betöltődni, függetlenül attól, hogy látogatói hol tartózkodnak. A Tier-3 adatközpontjaink hálózata lefedi a világot, így rendkívül alacsony késleltetést és gyors tartalomkézbesítést kínál.

Válassza ki a legközelebbi adatközpontot

DirectAdmin VPS tárhely GYIK

Találjon választ a DirectAdmin VPS tárhelyszolgáltatással kapcsolatos gyakran ismételt kérdésekre.

Mi az a DirectAdmin vezérlőpult?

Hogyan léphetek be a DirectAdmin vezérlőpultra?

Mi a különbség a cPanel és a DirectAdmin között?

Hogyan lehet áttérni egy másik DirectAdmin tárhelyszolgáltatóról a Hostinger DirectAdmin szolgáltatására?