logo

Fekete péntek
akció

 •  99.9% üzemidő
 •  Ingyenes SSL tanusítvány
 •  Állandó Élő Támogatás
 •  30-napos pénzvisszafizetési garancia
Kezdjen bele

Up To

90

%

OFF

03
NAP
10
ÓRA
31
PERC
52
MÁSODPERC
Fekete Péntek Akció: Webtárhely
Már 179Ft /Hónap!
See All Deals
×

Vásároljon az első naptól támaszkodó tárhelyet

Kaphat megfizethető web hosting csomagot, amelynek célja, hogy segítsen Önnek egy sikeres weboldal elindításában és futtatásában - függetlenül a tapasztalatától.

Choose Your Web Hosting Package

Limitált ajánlat: SSL tanúsítvány INGYENESEN

Webtárhely

1.799Ft
Spóroljon 90%-ot
179
Ft
/hó
 • 1 Weblap
 • Optimalizált a WordPresshez
 • 1 Ingyenes üzleti postafiók 6 hónapig!
 • 100 GB Adatforgalom
 • 1X Több Erő & Memória
Legnépszerűbb

Premium Webtárhely

2.689Ft
Spóroljon 82%-ot
485
Ft
/hó
 • Optimalizált a WordPresshez
 • 1 Ingyenes üzleti postafiók 6 hónapig!
 • 100 webhely
 • Végtelen Adatforgalom
 • 2X Több Erő & Memória
 • Heti Mentések
 • Ingyenes Domain Regisztráció

Business webtárhely

3.589Ft
Spóroljon 78%-ot
779
Ft
/hó
 • Minden Premium Előny
 • Napi Mentések
 • Ingyenes SSL tanusítvány
 • 4X Több Erő & Memória
Több erőre van szüksége a projektjéhez?
Tekintse meg elképesztő felhő technológiai megoldásunkat!.

Tudtad? A sajátingyenes domain neveket az éves Premium & Business webtárhely csomagok tartalmazzák!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard

Mindössze annyit kell tennie, hogy elkezdje az álmai webhelyét

Egy weboldal elindítása könnyű lehet - mindössze a megfelelő hosting környezet és egy partner, akire támaszkodhat. A Hostinger-nél minden olyan eszközt biztosítunk Önnek, amelyre szüksége van egy sikeres weboldal létrehozásához. És a nap 24 órájában, hetente 7 nap lesz ott.

Leggyorsabb Tárhely

A sebesség az online üzletek egyik legfontosabb változója. Mindent érint - a webhely látogatóinak elégedettségétől a SEO rangsorig. A Hostinger modern infrastruktúrájának és kiváló minőségű hálózatának köszönhetően árkategóriájában a leggyorsabb web hostingot tudjuk biztosítani.

Ingyenes domain név és SSL tanúsítvány

Élvezze az ingyenes domain nevet és készítse el márka az első naptól. Szerezzen SSL-tanúsítványt, és titkosítsa a webhelye és látogatói között kicserélt adatokat. És a legjobb az, hogy nem kell töltenie egy fillért sem - csak vásároljon tárhelyet, válassza a domain nevet, és élvezze az új oldalt.

Domain-alapú e-mail

Nincs több e-mail neve - úgy dönt, hogy az e-mail fogantyúja hogyan fog kinézni. A @ yourdomain.com címről küldve a levelezést sokkal professzionálisabbá és megbízhatóbbá teszi, ami segíthet új ügyfelek beszerzésében a termékek és szolgáltatások számára.

24/7/365 ügyfélszolgálat

Segítségre van szüksége az új tárhely? Szeretné áttelepíteni a régi webhelyet? Most már nem számít, ha egy korai madár vagy egy éjszakai bagoly - csak lőj nekünk üzenetet a nap vagy éjszaka bármikor. Csapatunk tagjai várják, hogy segítséget nyújtsanak éjjel-nappal.

WordPress-optimalizált hosting

Tudtad, hogy a becslések szerint a 3 webhelyről a WordPressre épül? Ez nem meglepő - végül ez az egyik legkezdeményesebb tartalomkezelő rendszer, amely több ezer témát és bővítményt tartalmaz. És még jobban fut a Hostinger csomagok közül!

Honlapszerkesztő

Építsen egy olyan weboldalt, amely nem rendelkezik kódolási készségekkel a szabadon húzható weboldal-készítővel. Csak helyezze a kiválasztott elemeket a webhelyre, szerkessze őket egy kényelmes menü segítségével, és élvezze az eredményt. Ez nem könnyebb, mint ez!

Vásárlás Hosting, ami az épület bármilyen honlap egyszerű

A blogokról az üzleti weboldalakra és az e-kereskedelmi üzletekre. A legfelsőbb webhelykezelő rendszerekkel való integrációnak köszönhetően könnyen létrehozhat olyan webhelyet, amelyre szüksége van - még akkor is, ha még soha nem fejlesztett ki. Az elkezdéshez kevesebb mint 5 perc kell.

WordPress

A világ legnépszerűbb CMS-je, amellyel bármilyen webhelyet építhetsz el, amit el tudsz képzelni. A lelkes fejlesztők ezreinek közösségének köszönhetően nehéz megtalálni egy olyan funkciót, amelyet nem lehet hozzáadni a webhelyhez a nagyszerű pluginok egyikével.

Magento

Az egyik legmegbízhatóbb nyílt forráskódú e-kereskedelmi platform. Készítsen szép és gyors online áruházat, és könnyen kezelje a több tíz, száz vagy akár több ezer termék leltárát. A határ a csillagos ég!

Drupal

Ingyenes, nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer, amelyet a kormányzati helyek, nem kormányzati szervezetek és egyetemek használnak a világ minden tájáról. Míg a fejlett, nem igényel programozási készségeket, hogy elkezdjenek és építsenek egy erős weboldalt.

Joomla

Az induló vállalkozások és a nagyvállalatok egyaránt használják, a Joomla többnyire népszerű a nagy rugalmasságának köszönhetően az intelligens kiterjesztési rendszernek köszönhetően, amely a sablonokat, modulokat, komponenseket és bővítményeket tartalmazza.

PrestaShop

Egy nyílt forráskódú e-kereskedelmi platform, amely világszerte több mint félmillió online áruházat működtet. Csakúgy, mint a többi tartalomkezelő rendszer, számos kiegészítővel és témával rendelkezik, amelyeket telepíthet, hogy növelje az üzletét.

WooCommerce

A legfejlettebb WordPress e-kereskedelmi megoldás. Értékesítsen termékeket és szolgáltatásokat személyes blogján, vagy hozzon létre egy professzionális üzletet a semmiből. Válasszon több ezer WooCommerce-fókuszú témából és bővítményből.

Manapság a jó minőségű webtárhely lehet olcsó & mi bizonyítottuk.

A Hostinger segíti az okos embereket, hogy sokat spóroljanak meg azáltal, hogy mi jó áron biztosítjuk kiváló minőségi tárhelyeinket, mindezt rengeteg lehetőséggel & remek élő támogatással. Mindegy, hogy merre tart a webtárhely szerkesztésével, tudnia kell, hogy ma már lehetséges spórolni! Itt van néhány funkció ami a Hostingert megfizethetővé & olcsó premium webtárhelyé teszi.

V: Könnyű - egyszerűen görgessen fel az asztalra, válasszon egyet a csomagok közül, és kattintson a vásárlás gombra.

V: Igen - az összes tárhelycsomag egy ingyenes domainhez tartozik. Miután megvásárolta a web hostingot, a tartomány automatikusan konfigurálódik, hogy a webhelyére mutatjon.

V: Az Ön igényeitől függ, de ügyfeleink többsége a Premium megosztott tárhelyével kezdődik, mivel sok árú rugalmasságot kínál számukra!

V: Csak meg kell vásárolnia a tárhelyet - minden csomagunk ingyenes webhely-készítővel és egyszerű, egy kattintással telepíthető minden legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerrel.

V: Természetesen! Csak vegyél egy olyan web hosting csomagot, amely érdekli Önt, és tudassa velünk, hogy a webhelyét új szerverre kell áthelyezni. Szakembereink ingyenesen fogják ezt megtenni.