Kísérleti ingyenes webtárhelyet keres, hogy tanuljon? A béta ingyenes webtárhely megérkezett. esetleg szerezzen egy olcsó webtárhelyet garantált üzemidővel & teljes ellátású lehetőségekkel.

Válassza ki webtárhely csomagját

Webtárhely

1.165Ft
Spóroljon 80%-ot
233
00
Ft
/hó
 • 1 Weblap
 • 1 Email fiók
 • 100 GB Adatforgalom
 • 1X Több Erő & Memória

Premium Webtárhely

2.339Ft
Spóroljon 80%-ot
469
00
Ft
/hó
 • Végtelen Számú honlap
 • Végtelen Email Fiók
 • Végtelen Adatforgalom
 • 2X Több Erő & Memória
 • Heti Mentések

Business webtárhely

3.739Ft
Spóroljon 76%-ot
899
00
Ft
/hó
 • Minden Premium Előny
 • Napi Mentések
 • Ingyenes SSL tanusítvány
 • 4X Több Erő & Memória

Tudta? Szolgáltatunk ingyenes domaint minden Premium & Business webtárhely csomagban!

Egésznapos élő támogatás

99.9% elérhetőség

30-napos kötetlen próba

Próbálja ki, 100% rizikómentes program

Egyszerűen próbálja ki a 30 napos kötetlen lehetőséget! Teljesen védett a 100% rizikómentes grancia programunk által. Ha valahogy nem lesz elégedett a Hostinger olcsó szolgáltatásával vagy egyszerűen úgy dönt megszünteti azt az elkövetkezendő 30 napban, csak tudassa velünk & visszaküldjük azt azonnal. Nincsenek kérdések.

#1 Olcsó webtárhely PHP-val, MySQL-el & FTP-el

A legolcsóbb áron a legmagasabb minőségért - a megfizethető premium webtárhely tényleg lehetséges! Köszönet a felhő alapú webtárhely technológiáért, ma egy olcsó webtárhely MySQL, FTP & PHP támogatással több erővel rendelkezik, mint azt hinné. Had segítsünk építeni & publikálni minőségi weboldalait a bank kirablása nélkül, aztáltal, hogy a legolcsóbb webtárhelyet és exkluzív domain regisztrációs ajánlatokat biztosítunk. Próbálja ki az ingyenes webtárhelyünket, ha esetleg új a web technológia terén.

Ingyenes domaint & Ingyenes SSL-t tartalmaz

Spróroljon többet és fizessen kevesebbet! Minden Premium & Business webtárhely csomagban már található ingyenes domain regisztráció! Valamint, a legjobb biztonságért & extrém SEO-ért, ingyenes SSL-t biztosítunk minden Business csomag tulajdonos számára. Tegye weboldalát vagy webshopját biztonságossá & SEO orientáltá a saját SSL-ével & egyéni domain nevével, amelyet nulla forintért kap. Maradjon nyugodt & szerezze meg az ajánlatot most. Stabilizálja online jelenlétét a szívverésében.

A legjobb tárhely, a legjobb áron garantált! Minden itt van.

 • Majdnem végtelen tárhely & adat
 • Ingyenes domaint & SSL-t tartalmaz
 • Dedikált 24/7/365 Élő támogatás
 • Leggyorsabb sebesség az ökopiacon
 • SSD honlap a leggyorsabb sebességhez
 • Honlapszerkesztő & ingyenes sablonok
 • Végtelen egyéni e-mail cím
 • Teljes PHP & MySQL támogatás
 • 4X Optimalizált Wordpress tárhely
 • 100% fájlkezelés FTP & Cpanel által
 • Egy kattintásos telepítő
 • Platinum BitNinja DDOS védelem

Olcsó WordPress tárhelyet keres? Vagy talán Joomla, Drupal, Opencart, Prestashop vagy Fórum tárhelyet?

Egy-kattintásos telepítővel olyan funkciót szerez, amivel weboldalakat telpíthet pillanatokon belül. Ez a legegyszerűbb & legolcsóbb módja, hogy kedvenc CMS scriptjét, mint Wordpress, Joomla, Drupal, Prestashop, OpenCart, Fórumok és 300 sok mást telepítsen egyetlen kattintással!

A Hostinger minden szükséges eszközt kínál ügyfeleinek, hogy elkészítsék teljesen működőképes weboldalukat és hogy mielőbb online legyen a honlap. Egy hihetetlenül egyszerű fogd & vidd honlapszerkesztővel és alkalmazás telepítővel. Tegye weboldalát közzé másodpercek alatt! WordPress, Joomla, Drupal, Prestashop, Magento, OpenCart - minden alkalmazás telepíthető egy kattintás alatt.

Rizikómentes kezdés még ma!

30 Napos Próba

Megszüntetés bármikor.
Nincsenek kérdések.

Számítson többre, fizessen kevesebbet. Itt minden jobb.

Minden amire szüksége van nulláról egészen a sikeres online cégig vagy népszerű oldalig. Ne vessze el a potenciális látogatókat és vásárlókat naponta. Építse meg csodálatos honlapját most & kezdjen el további látogatókat vonzani anélkül, hogy többet költene. A Hostinger olcsó webtárhely szolgáltatása segíti könyebbé & gazdagabbá tenni az életét.

Olcsó webtárhely

Hozza ki a legtöbbet a webtárhely erőforrásokból a legjobb áron! Az ipar legolcsóbb webtárhelye premium felhő tárhely funkciókkal & 99.99% elérhetőséggel. Több mint 10 éve, premium minőséget kínálunk olcsó webtárhellyel, ami tényleg jobb mint a legtöbb agyonra reklámozott tárhely szolgáltatás.

Ingyenes domain

A Hostinger az egyik legolcsóbb domain regisztrátor & teljes ICANN akkreditált tag. Manapság a Hostingerrel még többet spórolhat! Szerezze meg egyedi domain nevét és végtelen webtárhelyét a legjobb áron. Ingyenes domain minden Premium és Business olcsó webtárhely csomagban.

Végtelen webtárhely

Majdnem végtelen SSD tárhely és adatforgalomért cserébe csupán félárat kell fizetnie. Ne hagyja el potenciális ügyfeleit vagy weboldalának látógatóit, irány a végtelen & tartsa a lépést bármilyen látogatási számmal! Végtelen webtárhely SSD tárhellyel extra lóerőt ad weboldalának vagy webes áruházának, ami létfontosságú a SEO & rangsor szempontjából.

Professzionális élő támogatás

Az ügyfelek támogatása az erényünk. Bármikor, bármelyik nap, bármelyik pillanatban biztonságosan & kényelmesen érezheti magát a weboldal technikai oldalával. A házonbelüli támogatási csapatunk segít önnek bármikor 24/7/365. Bármikor kapcsolatba lép egy valós személlyel, közvetlenül megoldjuk majdnem minden problémáját. Mi segíteni fogunk, nem úgy, mint más webtárhely szolgáltató cég!

Egyszerű & olcsó hónlapszerkesztő

Gyönyörű és könnyen testreszabható. Ne dobja ki pénzét a webfejlesztésen, válasszon a több száz professzionális honlap dizájn közül & tegye közzé tökéletes, trendi weboldalát mindenféle extra idő nélkül! Tegye weboldalát PROFIVÁ, az egszerű & olcsó honlapszerkesztővel, ami technikai vagy kódolási tudást nem igényel.

Olcsó WordPress tárhely

Adjon szárnyakat WordPress oldalának a legolcsóbb áron! Gyorsaság és lenyűgöző teljesítményt kínál a felhő alapú infrastruktúránk, NGINX és a legújabb PHP7 támogatással. A Premium WordPress sebesség lehet olcsó! Az egyensúly az egyénileg épített WordPress tárhely és az új generációs SSD hardver között teszi lehetővé az egészet.

Legyen elégedett weboldalának sebességével & spóroljon okosan!

Fizessen igazi webtárhely technológiáért, ne a marketingért!

Felejtse el a marketinget. Fizessen csak a szolgáltatásért. Spóroljon okosan, használja a legolcsóbb webtárhelyet anélkül, hogy eldobná a premium minőséget! A legmagasabb ár nem mindig a legjobb minőség!

29,659,751

Ügyfél már spórolt

20, 000+

Új ügyfél minden nap

24,894,152

Honlap indult el

Kezdjen spórolni most!

Minden az egyben webtárhely & domain név már

233
00
Ft
/hó

Tegye valaki napját szebbé!